Pics

Ingen karatetraning idag. Hade tankt att dra till gymmet pa formiddagen men kandes svullet i svalget sa jag hoppade det.. Ska ivag och kolla pa nagra ruiner snart och ikvall ska jag ut och kaka med familjen! Trevlans! :)

Nagra bilder !!


TWAR

Ibland blir jag faktiskt riktigt ledsen pa detta!! Mamma har fatt provsvaren fran lakaren dar allting ser bra ut, forutom att jag haft en twarinfektion. Far bara hoppas pa att antibiotikan jag kakade tog bort allting! Men det lar val markas antar jag ..
Bara eller brista, orkar inte med detta lange. Nu kor vi!

Hade invigning av en ny dojo igar! Lite nytt folk som kom och provade pa, var trevligt :) Haft superfint vader idag, sa jag joggade en liten svang vid floden imorse och sedan tog jag med mig en tidning och lite frukt till en park i narheten :) Mysigt!!
Ska snart kaka nagon hamburgarvariant Megu har lagat och sedan ska jag dra ivag och trana!

Puss pa er !


Bra jobbat Mjolby!!

Sovmorgon idag, nice!! Varit ute pa langpromenad (utan att ga vilse allt for mycket) och sett massa fina parker mm. Har aven varit ute och kakat lunch med de 2 tjejerna i familjen :) Blir bara 1 traningpass idag med, men ar nog egentligen smart for min del sa att jag haller mig frisk och far trappa upp lagom! Ladda och go go go! ;)

(Ska forsoka fa upp lite bilder nagon dag)

Vill ocksa saga stort grattis till MBK som jag horde gjorde grymt bra ifran sig pa Shokai! Kul nar traningen ger resultat :)  

Ha det bast! Puss


OSU

Resan hit gick over forvantan. Flyget gick snabbt mot vad jag forvantat mig. Sedan var det dax for traningspass nr. 1 Kopa tagbiljetter och komma pa ratt tag, 1 byte i Tokyo och med ett annat tag med 3 vaskor pa sammanlagt 54 kg. Var en aning svettigt kan jag lova!! Vill faktiskt sla ett slag for rulltrappor, framforallt pa stationer och liknande, finns faktiskt folk som behover dom! :P (Blev en hel del konkande i trappor). Traffade iallafall en jattesnall tysk som hjalpte mig med allt. Han hade tidigare bott och jobbat i Tokyo i 2 ar och var har pa besok. Tur det finns snalla manniskor!

Blev sedan hamtad av Yamada Shihan, akte direkt till Akashi Dojo och tittade pa kidsens traning (supersota!!). Blev sushi pa kvallen med Yamada Shihan, Nozomi Sensei (hans fru) och deras barn Konomi. Hon ar hur sot som helst, glad nastan hela tiden och valdigt framat. Vi har kommit bra overens, hon lar mig japanska och jag lar henne engelska, perfekt ;)

Min forsta traning i Japan blev ett step och pump pass pa ett gym i narheten. Inte riktigt vad jag hade forestallt mig, men har nog aldrig varit sa glad over att vi kor lesmilles pass pa jobbet. Hangde med ganska bra med tanke pa de japanska instruktionerna :) Har aven varit i 3 olika dojos och tranat (Yamada har totalt 5 stycken). Har startat ganska lugnt (inte jattehard traning) vilket ar super for mig som varit sjuk. Har kannts helt okej i kroppen iallafall, sjalvklart traningsvark och flasig efter ingenting, men anda!

Igar fick jag folja med till en tavling i Kyoto. Jattekul att titta pa! Valdigt mycket folk (fighters och supporters) och en riktigt skon atmosfar. Yamada dojo hade 10 fighters (barn och vuxna), varav 4 tog medalj :)
Jag tyckte det var kul att se bredden aldersmassigt, de sma barnen pa ca 5 ar (sag en liten tjej som tajmade in en klockren offerspark, coolt!) och de aldre som var ca 50 ar (sega gubbar som inte gav sig i forsta taget) ;) Alla matcher inneholl ett valdigt hogt tempo, mycket slagvariation och tryck framat i stort sett hela tiden.
Flyttade aven till en ny familj igar kvall och det ar har jag befinner mig nu. Denna dagen blir lugn (de senaste har varit fullt schema), inte traning forrans ikvall. Har varit och handlat tillsammans med dottrarna i familjen och hittat en adapter som funkar! Yeey!!

Nagra intressanta saker i Japan ar annars hur rent och prydligt allting ar. Inte en chans att man far trana i samma gi 2 ganger (dom tar den fran mig och tvattar den) och man sjalv far duscha hela tiden ocksa! Jag som brukar forsoka spara pa haret och inte duscha mer an en gang om dagen (Becca far nog snagga mig nar jag kommer hem) :P Sover pa golvet och rullar sedan ihop "sangen" varje dag. Middagsbordet dar man sitter pa "golvet" och ater, maste trana pa detta for mina fotter somnar direkt och det ar inte jattebekvamt. Tofflor is the shit, aven toatofflor! Alskar dock toasitsen men varme, maste skaffa en sadan hemma!! haha

Hoppas ni har det bra hemma! :)

OSU


Update fran Japan!!

Ville bara saga att jag lever! Har haft ett par riktigt bra dagar gemma hos Mr.Yamada. Var och tittade pa en tavling i Kyoto idag, hog niva och riktigt bra matcher!! Kom till en ny familj ikvall och har precis atit middag tillsammans. Tror detta kommer bli bra! Ger en battre update nar jag har mer tid.

Puss pa er salange!!

Planerad rutt

Sitter i bilen med pappa påväg till Arlanda! Tänkte passa på att berätta lite om rutten som är planerad :)

Blir hämtad av mr. Yamada och kommer bo hos honom fram till söndag. Kommer sedan flytta till en annan värdfamilj där jag ska bo till den 2 april. 2-3 veckor ?? Eventuellt vandrarhem. Flyttar till nagoya för att bo hos mr. Yamamoto under den sista månaden.

Ungefär så planen ser ut nu (kommer säkert ändras), men skönt att ha lite info iallafall :)

Mycket känslor just nu! Ska bli spännande, men måste erkänna att jag är grymt rädd! Har nog aldrig varit rädd på det här sättet förut, men det är svårt när jag inte vet vad jag ska vänta mig. Kan ju bara garantera att det kommer bli ett äventyr! :)

Puss på er!


Inte långt kvar !!

Kan inte fatta att jag på onsdag morgon ska sätta mig själv på ett plan till Japan! Hur tänkte jag när jag bestämde detta liksom?! Ska bli grymt kul, spännande och intressant att få komma dit!

Har fixat och förberett hela dagen, men blir aldrig klar.. Försöker installera lite program till min nya dator, tekniska cissi är i farten ;)  


Karlskoga

Några bilder från helgen !


IKK Open

Spenderat helgen med släkten i Karlskoga. Firat moster Lena som fyller 60 idag! :) Blev såklart god mat och alldeles för mycket tårta, så nu är det verkligen nära att jag rullar fram :P

Håller tummarna för det svenska gänget som är och fightas i England idag!

(bild från förra årets IKK Open)


Shopping !

Har spenderat dagen med shopping i Norrköping :) bl.a. Inhandlat ett engelsk och japansk lexikon, örhängen, t-shirt och ett par träningsshorts! Sitter och degar med en varm choklad på espresso house ;) väntar på att Fredric ska hämta mig så vi kan dra till netonnet och förhoppningsvis köpa min dator!!

Ikväll blir det avslutningsmiddag med jobbet! Trevlans :)


Datorjakt ;)

Idag har jag jobbat för sista gången innan jag åker! Måste säga att det känns lite konstigt, men samtidigt är jag grymt glad att jag tog ledigt ett par dagar nästa vecka. Skönt att ha tid att fixa det sista och eventuellt ta det lite lugnt. Började packa idag/lägga fram grejer jag vill ha med och har redan insett att det kommer bli problem med väskorna :P Så det blir att rensa ett par gånger till och prioritera helt enkelt!

Hälsouppdatering: Lite bättre i halsen, fortfarande feber :/ Håller alla tummar jag har för att antibiotikan funkar!!

Ska dra till Norrköping snart där jag och Fredric ska gå på datorjakt! ;) Min gamla pingla har nog snart gjort sina sista dagar och det vore tråkigt om det kraschade medans jag är borta.. Så har bestämt att investera i en ny !

Hittade en gammal bild på 2 snyggingar ;p haha

Sponsordress !!

Var och hämtade min nya sponsor mysdress igår! :) Tycker den är både snygg och superskön! Får tacka Clabris som tryckt upp den åt mig, samt Swedbank, PLW elteknik och Egirs Bygg som hjälper till att sponsra min resa!


Antibiotika

Känner mig riktigt deppig idag. 8 dagar kvar tills jag åker, feber och ont i svalget.. Känns faktiskt skit! Var på vårdcentralen i morse och undersökte. Tog ca 8 prover till (några nya och även koll på ett par stycken jag tog förra gången). Dock kan det ta upp till 2 veckor för att få svar på en del av dem = lite sent!! Eftersom det är väldgt brådskande kom vi iallafall fram till att jag skulle prova en antibiotikakur. Hoppas helt enkelt det är en bakterie som vi kan få bort nu! Men i vilket fall som helst kan det vara värt ett försök. Det jag riskerar när jag provar antibiotikan är att magen flippar, men det gör den ju rätt ofta ändå så det kan det va värt!

Har även tagit det kloka beslutet att inte hänga med till England i helgen.. Vila, vila och vila lite till istället!


Sponsring !



Tack till Swedbank som hjälper till att sponsra Japanprojektet!!

Pics


Tester

Var som sagt fystester i Campushallen (Linköping) både igår och idag. Jag åkte dit med inställningen att vara med om kroppen kändes okej, annars bara titta på. Kändes dock okej så jag var med och gjorde styrketesterna båda dagarna. Inga superresultat, men det hade jag heller inte väntat mig. Så jag ger mig själv godkänt i helhet, och tar med mig ett par saker jag ska jobba lite extra med.
Har fortfarande lite feber, men känner mig inte direkt påverkad av den. Ska försöka få en tid hos vårdcentralen på tisdag och se om vi kan komma fram till något !

Lördagens tester bestod av 
Bänkpress
Frivändning
Spänsthopp (tre olika)
5-10-20 snabbhet
Cooper-test, 3000 m löpning

Söndagen
Knäböj
Gripen
Chins
Dips
Brutalbänk
150-metaren (mjölksyratest)

Fystester

Idag + imorgon är det fystester med landslaget i lkpg! Kan väl säga att det har kännts sådär inför dessa tester hela tiden.. Har för det första inte tränat någonting och för det andra fortfarande lite ont i halsen. Kom iallafall överens om att jag skulle åka dit och bara göra styrketesterna.
Så nu var jag inställd på det. Fick till och med hjälp av patric och Tony igår och köra lite teknik på frivändning mm (är man inte stark måste man ju ha teknik). Tyckte att det kändes rätt bra med tanke på förutsättningarna. Kändes inte heller som pulsen sprang iväg, vilket är positivt!

Kom hem från jobbet + teknikgenomgången igår eftermiddag. Kollade tempen och har feber igen... Man skulle kunna tro att det berodde på genomgången i gymmet, men jag tror jag haft feber de två-tre sista dagarna bara att jag inte har det svart på vitt. Jobbat massor och kännt mig hängig.. Grejen är att jag inte har feber morgon och kväll, bara på dagen. Så har jag inte möjlighet att kolla på dagen är det svårt att veta. Hade dock förhöjt idag redan när jag vaknade..
Blir så jävla ledsen!! Nu har jag även vilat helt från träning för jag trodde bara det var en sista förkylning som skulle gå över. Fan !!!


13 dagar kvar !!

Idag är det mindre än 2 veckor tills jag åker, helt galet!! Det är först nu jag börjar förstå att jag faktiskt ska iväg. Samtidigt känns det som det är tusen saker kvar att fixa. Fast jag betar av sak för sak blir listan ändå längre!!

Börjar redan sakna min Fredric! Hade varit skönare om jag varit lite "trött" på honom när jag skulle åka :P haha Men vi har ju skype så vi ska väl överleva ;) 


Dumma hals

Var helt slut igår! Alldeles för mycket jobb och för lite sömn.. Dessutom är typ alla på jobbet sjuka, så jag är en av de mest friska = får ställa upp för laget och jobba lite till :P

Idag känns inte min hals alls kul :( Passar på att göra så lite fysiskt som möjligt och kör istället på sponsor & försäkringsjakt ;) Wish me good luck !


Egirs bygg & fastigheter



Sponsor numero dos !

Min första sponsor !!

Nu har jag min första sponsor :) Wooho!
Fortsätter mitt letande, många bäckar små !


Godkänd !

Nice då!!


Jobbmåndag



Har varit en bra helg som jag bl.a. spanderat med min Freddy! Idag blir dock en ganska hektisk och tung dag. Jobbat sedan 6 imorse (måndagsstäd + vattenträning), hemma för att käka och packa om, tillbaka till jobbet för att vara i simskolan och sedan dra direkt till dojon och hålla pass. Vart är mina matraster?? Kan man fråga sig! ;P Tur jag inte har detta schema varje vecka !

looking for the right present

Varit och hälsat på Knatteskutt idag och kört karate med barnen :) Dom jobbade på bra! Annars är jag ledig idag och det känns riktigt skönt! Satt ute i solen och spelade lite kort med pappa förut :) Nu försöker jag komma på något bra man kan ha med sig som presenter till värdfamiljerna och kanske även till dojon? Har hört att det är mycket viktigt med presenter i Japan ;P Har ni några förslag ?? 



Årets första grillning

Min fredag har bestått av jobb, promenad + fika med anna och grillning + film med syster yster och lillstrumpa ;) första grillningen för i år och jag verkligen älskar att grilla! Framförallt såhär i början på säsongen :)

Är supertrött så nu ska jag sova och hoppas på att halsen mår bättre imorgon!
Natti !!


Sponsring

Är i full gång och letar sponsorer till min Japanresa! Kommer åka iväg under våren för att träna på heltid under 2 månader som en satsning inför EM. Har du ett företag, känner någon eller har tips på företag som skulle kunna vara intresserade?? Ni får jättegärna höra av er till mig med förslag!! :)



RSS 2.0