Diving!

Min mage börjar bli bättre, vilket är väldigt skönt! :) hade en jättemysig kväll igår hemma hos Evelina och Therese. Hängde på balkongen, åt kex, ost och serrano och hade det allmänt soft och trevligt!

Idag har vi varit och dykt igen. Dök i poolområdet och gjorde övningar under förmiddagen och dök i havet på eftermiddagen. Tyckte faktiskt det kändes rätt bra idag :) har dock kommit fram till att jag blir "sjösjuk" när jag ligger i vågorna och det blåser mycket :p haha nästa gång ska vi få göra två olika dyk från båt, bl.a ett på ca 18 m där vi ska få se ett vrak. Coolt!!


Bad feelings :(

Gårdagen var inte alls någon hit, hade magkramper hela dagen :( fick inte i mig så mycket vettig mat heller så jag var allmänt hängig.. Har sovit ca 10 timmar och nu känns det bättre, dock inte helt bra. Försöker grunda med mycket vatten och yoghurt nu. Hoppas att det blir bättre under dagen!

Snart bara 1 vecka tills Fredric och Beccy kommer hit!!!! Längtar så mycket efter att få träffa er <3


Myspromenad, eller hur ?!!

Haft en bra dag på jobbet! Drog till gymmet efter för en ben genomkörare!! Tungt och svettigt :) älskar och hatar att köra ben på samma gång, men det är iallafall en grymt skön känsla efteråt :) jag och Lovisa tog även en kvällspromenad som skulle vara lugn och mysig men blev istället någon form av bergsklättring som innehöll hopp från drygt 4 meters höjd, rullsten och några nära döden upplevelser ;p men vi är helskinnade (förutom lite skrapsår och blod på armbågar och knän). Har käkat kvällsmellis och te och krupit ner i sängen nu. Ska bli så himla skönt att få sova!!

Bild från gårdagen då vi var och åt sushi och mexikanskt mat i meloneras! :)


Training motivation??!

Here you go: http://m.youtube.com/watch?v=ztz31dH7qdA

Kollade detta klippet igår kväll innan jag skulle sova. Kan lova att det inte ens var svårt att komma upp till löpturen i morse! Dessutom slog jag mitt gamla "grankanrekord", weeii!! :)


Tauro!

Haft en riktigt effektiv "ledig" dag om jag får säga det själv. Jag och Lovisa blev hämtade med buss utanför hotellet vid 9 och åkte till tauro. Där blev det dykning och övningar i poolen hela förmiddagen, för att sedan nöta igenom ett par kapitel teori på eftermiddagen. Måste säga att det kändes mycket bättre under dykningen idag, mindre panik känsla ;) troligtvis kommer det ta oss 2 dagar till (dvs 2 veckor) att ta dykarcertifikatet. Vi har lite teori + ett slutprov kvar och ca 3 dyk i havet varav 2 från båt! Spännande!! :)

Tränat karate under kvällen, kul! :) måste säga att mina kunskaper i att förstå övningar på spanska har blivit betydligt bättre :) kul när man förstår vad övningen går ut på ;p


Klipporna !

Startade denna tisdag med en jogg på ca 5,5 km! Kan väl säga att min träningsvärk i ryggen iallafall inte blivit bättre sedan igår, snarare tvärtom. Kändes ungefär som jag gjorde ett rygglyft varje gång jag tog ett löpsteg, lagom skönt ;p

Imorgon är det dax för vårt andra dyk! Kommer jobba teori och göra olika tester i poolen. Mina ledord ska vara "ta det lugn det går bra, tryckutjämna, slappna av och andas hela tiden". ;)

Spenderade kvällen på klipporna med grillning, massa frukt och trevligt sällskap :) supermysigt !!


Anfi beach !

Hänger lite på balkongen efter dusch och karateträning :) mycket fotarbete och spänst träning idag vilket är kul! Dock mådde jag ganska illa.. Är jättesvårt att äta bra här nere, framförallt med tanke på min mage. Hemma brukar jag ju äta linfrön varje dag och det finns inte ens att få tag på här :/ eftersom vi äter det mesta på hotellet är det svårt att ha kontroll på vad man får i sig.. Uppladdningen för denna träning blev massa aktiviteter i poolen under dagen, poolparty och pizza! Inte jättekonstigt om man mår lite illa :p ska hälla i mig massa vatten och hoppa ner i sängen! Tror det är en bra idé :) natta!!

Badbilder från i lördags !


Vattenkrig!!

Vattenkriget i lördags kväll var så jäkla kul!! :) det var helt fullt med folk på gatorna och alla hade vattenpistoler, ballonger, hinkar och en man stod på ett flak med en brandslang och sprutade på alla! Helt galet!!! :)

Tog en promenad upp på berget nu på morgonen. Hade tänkt jogga en sväng men eftersom jag har jordens träningsvärk efter ryggpasset igår tänkte jag slippa tvinga mig runt. Förhoppningsvis blir det även ett karatepass ikväll :)
Ha en bra dag!!


Bra start på dagen!

Joggade min "vanliga" 5,5 km runda och höll i princip samma tempo som förra gången, vilket är helt okej :) det positiva med springningen är att det iallafall är väldigt lätt att mäta och jämföra. Nu är det frukost på balkongen, snart dax att dra till stranden och jobba lite på brännan och ikväll ska det vara vattenkrig här i byn!!!!! :D sista dagen på Carmen festivalen!
Hoppas ni mår bra allihopa! Puss


Squats!

Körde ett benpass i det nya gymmet efter jobbet!! :) äntligen har vi lite mer vikter och en smithmaskin! Gick loss på tunga squats, squats jump, utfall, dropset för framsida lår och lite extra hopp och vader! Kändes riktigt gött :) kommer på mig själv med att sluta när det är "lagom jobbigt", men idag körde jag på mer, vilket resulterade i en skön kick och spaghetti ben ;)
Puss !


Mitt första dyk!

Joggade en sväng igår morse. Var länge sedan jag pressade mig hårt, vilket gjorde att jag trodde jag skulle spy i den jobbigaste uppförsbacken! Hittade dock en man precis när jag kommit för den som verkade hålla ett bra tempo så jag tog sikte på honom och det slutade med att vi joggade sista sträckan tillsammans :) superbra för min del, eftersom han hade ett bra löpsteg som jag fick kämpa för att hänga med på! Älskar känslan efter att ha tagit ut sig till max, och nu var det alldeles för länge sedan jag hade den! Bättre att köra färre pass, vara pigg och taggad när man väl kör och kunna pressa sig hårdare! Tror absolut att det ger mer resultat.

Idag har jag varit och dykt för första gången i mitt liv. Och eftersom jag är lite av en sådan människa att det ska vara allt eller inget skrev jag upp mig på en kurs för dykarcert innan jag ens provat :p jobbade teori hela förmiddagen tillsammans med en tjej från teamet och fick simma ut i havet och dyka efter lunch. Det som hände var att jag fick panik när vi kommit en bit under ytan. Började hyperventilera och simmade panikslagen upp till ytan. Trodde ett tag att jag inte skulle fixa det, men lyckades efter ett par försök få kontroll på andningen och var sedan nere och dök i ca 20 min! Tror det är jättehäftigt och coolt när man väl känner att man har kontroll. Detta är verkligen en utmaning för mig, och jag hoppas att jag fixar certifikatet. Målet är iallafall att försöka :)


Tjurridning!

Precis kommit hem från ett träningspass på karaten. Kan bara konstatera att våra fightingstilar är så sjukt olika. I kyokushin är det ju ofta korta avstånd och mycket kombinationer, medans här ligger de hela tiden på långt avstånd och vill sätta en poänggivande teknik. Fick prova att köra lite sparring idag för första gången och det var verkligen annorlunda. Att du dessutom kör med slag mot huvudet gör inte direkt saken enklare :p men det var ett kul pass och jag fick dessutom slå lite på säcken, vilket kändes helt underbart! Vem saknar egentligen en säck??! Jag gör!

Snygg bild från tjurridningen på marknaden igår kväll! Herregud vad kul det var :)


Amadores!

Haft en jättemysig dag i amadores! :) solat, badat, kört strandtennis och spelat kort :) avslutade kvällen med tapas på guantanamo, glass i arguineguin, samt musik och folkdans! Carmen festivalen startade här idag och kommer hålla på en vecka framåt. Supermysigt!! :)


To the top!

Startade dagen med 1 1/2 timmas morgonpw upp på berget tillsammans med Lovisa :) mysigt! Och det bästa av allt, massa frukost på balkongen!! ;)
Ska strax bege mig mot amadores där vi ska spendera vår lediga dag, härligt!! :)

Bild från roque nublo!


2007-07-12

Haft en lång dag på jobbet och verkligen fått dra mina språkkunskaper till det yttersta eftersom vi i stort sett bara har norskar och danskar på hotellet för tillfället ;) körde iallafall ett pass energy med teamet när jag slutat! Kul och svettigt!!

Idag firar även jag och Fredric 6 år tillsammans <3 är så glad över att jag har dig! Nu är det inte så långt kvar tills vi träffas heller :)


Puerto rico!

Firade Therese igår kväll. Hade en fantastiskt mysig middag, fortsatte hos grannarna med massa tårta och avslutade med att shaka loss i puerto rico! Lyckad kväll :)

Idag har vi legat vid poolen i stort sett hela dagen. Jag och jossan har även varit och ätit köttbullar, potatismos, brunsås och hallonsylt eftersom lingonen tydligen var slut :p så grymt gott!! Att man kan sakna husmanskost så mycket !


Rygg !

Körde ett rygg och magpass på gymmet innan jobbet imorse! Kände mig till en början väldigt seg, men blev bättre när jag kommit igång :) längtar grymt mycket efter att nya gymmet ska öppna!! Förhoppningsvis inom en vecka!

Lunchrast! Underbart att sitta på klipporna ute vid vattnet, älskart! :)


Vansbrosimmet!

Morgonjoggen avklarad! Hatar verkligen att springa, det är så sjukt jobbigt och tungt!! Men samtidigt är det bra och effektiv träning :) ska springa milen i skolan lagom när jag kommer hem, så jag bör försöka jogga lite under tiden jag är här .

Vill säga grattis till Fredric och Kaj som klarade Vansbrosimmet igår!! Bra jobbat :) bara Lidingöloppet kvar tills klassikern är fulländad!


Nya joggings!! :)

Tränade efter jobbet! Startade med en joggingtur på ca 3 km och fortsatte sedan att jobba ben på gymmet :) kände mig lite extra glad idag i mina nya träningsshorts och mina nya snabba skor!! ;)

Misstänker att min runkeeper inte är helt pålitlig. Nog att mina nya skor är snabba, men 9 km på 17 min kanske är lite att ta i??! ;p


Min första ballong!!! :)

Ni som känner mig vet att jag har stora problem med vissa saker som man bara bör klara! En av dessa är att jag inte kunnat blåsa ballonger, fram tills idag!!! Så grymt stolt över min första ballong! Blåste 10 till när jag väl listat ut hur man skulle göra ! Kul att det tog sådär drygt 21 år innan jag kom fram till det ;p haha


Las Palmas!

Haft en superbra dag! Startade med en morgonjogg på drygt 5 km. Gick inte så fort, men hittade ett ganska bra lunktempo som jag orkade hålla. Har spenderat resten av dagen i las Palmas med shopping och god mat :) väldigt trevligt!! Har för övers köpt snyggaste sovshortsen, eller hur??! ;)


Bröst och axlar !

Hade en riktigt skön ledig dag igår. Startade med "staff bodypump". Var grymt tungt, kände mig lite hängig och trött men spenderade resten av dagen i en solstol på stranden så det var helt okej ;) avslutade med middag i puerto rico!

Tränade efter jobbet idag. Joggade en sväng på ca 4,5 km och körde ett bröst och axelpass på gymmet efteråt. Köttade på ordentligt och var helt slut efteråt :) har haft tacokväll med mina sambos och ligger nu i soffan med matkoma ;)
Puss !


Karate !

Jobbade till 19.30 och drog direkt till dojon. Blev mycket spänst, snabbhet och reaktionsträning i form av parövningar mm. Riktigt kul :) tycker jag hänger med ganska bra trots spanskan ;)

Ska sova nu och tagga inför ett crossfit inspirerat cirkelträningspass imorgon bitti med mina roomies! Spännande :)


RSS 2.0