On the way

Påväg till Fredric igen! Blev ett zumbapass för lella i morse :) kul! Har även lyckats packa upp alla mina feta väskor, känns snart som jag bor i en :p frågan är nu om vi ska ut till fredrics land eller stanna i stan. Är ju inte jättekul väder (svensk sommar kanske det kallas) ;p får se hur det blir!

Trevligt värre!

Var som sagt på stan igår. Fredric shoppade en del kläder och jag hittade 2 träninglinnen på rean + en mascara. För övrigt låg mitt beställda smink hemma och väntade på mig när jag kom! Det är nog något av det tråkigaste att köpa, känns inte direkt som man får mycket för pengarna :P ha Men brukar beställa från e.l.f. Cosmetics och det är både billigt och bra :)

Hade en jättetrevlig kväll! Grillade, snackade och spelade spel hos systrarna Johansson som även bakat asgod kladdkaka och hallonpaj som vi frossade i! MUMS! (Det här med form och viktproblem får vi ta tag i senare) :P



Bildbomb från Spanien!

Anlände till ett molnigt och regnigt Sverige igår. Veckan i Alhaurin el Grande har varit superbra! Har blivit en hel del solning och bad på stranden, god mat och dricka, lite shopping och sightseeing i Malaga, spanskaträning och till råga på allt har vi hunnit bestiga ett berg! ;)
Ska ner en sväng på stan i Norrköping med Fredric nu och ikväll ska jag hem till mjölet en sväng för bbq med mina tjejer!

Semester !!

Och äntligen har jag semester!! Sitter på tåget till fredric nu och imorgon vid den här tiden sitter jag troligtvis någonstans i Malaga och dricker drinkar ;) känns så jävla underbart!

Ibland så !

Sitter och njuter på pappas balkong! Känner mig faktiskt rätt effektiv idag. Jobbade morgon och slutade tidigt. Gymmade, åkte till mamma och packade, powernapat en stund i solen, promenerat med helene och käkat lite mellan varven ;p väntar på att dra till dojjan för att hålla kvällens pass som självklart ä planerat! Ibland är man fan duktig :p ha

Ny vecka, nya möjligheter

Kollade lite film med pappsen igår kväll och gick och la mig astidigt! Kollade början på fotbollen och sedan somnade jag, skönt!
11 timmars jobb avklarat idag, solen närmar sig med storsteg! Försöker leta lite musik till vattengympan, något förslag?


Grillning !

Jobbade som sagt igår. Drog hem för att göra allmänt roliga saker såsom diska, tvätta och städa ! Wooho! ;P Grillning, myssnack i trädgården och film utgjorde resten av kvällen.
Jobbade tidigt idag och har precis landat hemma och käkat lunch. Fredric har nu dragit till Öland för att tillbringa ett par dagar där med ett par kompisar! Jag vill just nu bara att Becca ska komma hem! Vill se vad hon har hittat till mig och höra hur resan varit :) Sist jag snackade med henne hade dom iallafall blivit kompisar med ett gäng vakter i London, så gratis uteställen var inga problem ;P Vilket tur ! ha


Helg

Blev jobb igår och fick även vara med och köra ett afropass! Vi har en ny tjej som ska köra och hon kommer passa perfekt för det :) Myskväll med Fredric, taco, nötter, choklad och vindruvor + Eva & Adam ;P

Har varit ute och sprungit en liten tur på morgonen och sitter nu och käkar frukost. Snart dax att dra till jobbet!

6 dagar kvar !

Jobb och träning igår. Fick hålla passet och Mattias var ännu en gång på besök :) När jag kom hem var Fredric hos mig! Mys! Ska iväg och jobba nu och kvällen ska spenderas med min älsklings mupp :)

Vill ha semester!

Blev träning på klubben igår. Mattias från Huskvarna på besök, kul! :) Dyngpass med Mats är alltid härligt! Börjar dock känna att jag går ner mig mer och mer, men det får nog faktiskt vara så. Känns tråkigt att träningen känns tyngre, men behöver man vila så ska man. Tycker iallafall jag! :P

Jobbat hela dagen. Blev ett benpass på lunchen. Både mamma och Becca har dragit på semster så nu har jag även huset för mig själv :P Becca fick iallafall med en liten shoppinglista av mig till London, alltid något! ;) Längtar grymt mycket efter semestern just nu. Behöver verkligen bara få ligga med en drink på stranden! Jaja, nedräkning pågår!


2007-12-07

Idag är det 4 år sedan jag träffade Fredric! Känns som det inte alls var så länge sedan, samtidigt som jag har svårt att tänka mig hur det var innan jag träffade honom. Vi ska fira genom ett romantiskt telefonsamtal (om han har någon teckning i kanoten) :P haha 
Älskar dig iallafall grymt mycket Fredric Gustafsson! <3


Plötsligt händer det !

Måste bara berätta att jag för första gången i mitt liv var ute och sprang idag och tyckte det kändes lätt och var skönt! Helt otroligt! Blev så grymt chockad när benen typ gick av sig själva och inte kändes som stockar :P Var dock bara 2,5 spåret, men är grymt glad över det :)
Lagom kommit hem från jobbet och käkat. Taggar vi jobb imorgon bitti kl 6 då! Ska ju till och med ha sellis med syster yster så det blir ju kanon ;)

Helgen

Då var helgen redan förbi, dock en skön sådan! Vi hade en trevlig kväll i lördags och igår blev det allt från thaiboxning, promenad med mammsen, film och kladdkaksmuffins med Becca och Albin till att springa ner till svartån för att hälsa på Fredric och company som paddlar kanot från Boxholm till Söderköping!
Nu gör vi sista rycket, 10 arbetsdagar i streck och sedan tar jag semester och drar till Malaga! :)





Träning på keiko

Var som sagt och tränade i Gbg igår. Åkte dit med anna och Mattias från Huskvarna. Började med bilkö som gjorde att vi blev lite sena. Hoppade direkt igång med sparring. Jobbade mestadels styrd sparring då man letade efter att sätta en viss teknik, men också fri sparring och favoritkombinationer från de som var med på passet. Riktigt kul och nyttigt att köra med nytt duktigt folk och att få höra nya saker och tankar om hur man kan jobba. Trots att det blev en lång bilresa för knappt 2 timmars träning så var det grymt kul och givande! Hade för övrigt jävligt kul i bilen också tack vare sällskapet! ;) Har under dagen suttit och glassat på pappas balkong och varit med becca i skogssjön och badat! Är påväg till Fredric nu och vi ska direkt vidare för grillmys med lite folk hos Jonas och Jennie! :)

Gbg tomorrow!

Då var det redan torsdag kväll, tycker tiden går sjukt fort. Har varit jobb idag, träffade Helene en stund och masserade stackarn lite för hon hade ont. Dyngpass med Mats har det också blivit! :)
Precis packat iordning lite för imorgon bär det av till gbg! Jag, Anna och Mattias ska dra till keiko för att träna. Slutar vid 15 och passet börjar 18 så det blir att dra direkt. Fullt ös helt enkelt!

Måste få min skönhetssömn nu, ligger helt klart back på den fronten :P God natt !

Livräddning, Check!

Blev träning för Johannes igår kväll. Länge sen så det var kul :) Idag har det varit jobb hela dagen. Hann köra ett pass på gymmet på lunchen. Är även lite nöjd över att jag klarade livräddningprovet! Inte för det är värsta grejen man ska göra, men ändå :P Skönt att ha det gjort!
Precis suttit ute och käkat supergod kyckling med Becca och Freddy :) Dom kör nu klippning och jag ska ladda upp en film ;)

Puss på er !

tisdag

Drog in till Linköping och tränade igår med Anna och Elin. Alltid kul att få träna för någon annan och få lite feedback :)

Off from work today och har verkligen bara slappat! Måste tilläggas att jag hunnit äga Becca och Albin på plump!
Några bilder från fredagen






Grillat är godast!

Sitter på tåget påväg till jobbet. Hade det mycket trevligt igår! Blev beach volley :) kul, dock kände jag att jag kanske inte riktigt låg på samma nivå som dom andra, kanske inte så konstigt om dom typ tävlar i det?! :p ha provade challenge 300 på gymmet. Bestod av 50 reps av varje t.ex. Marklyft, armhävningar och så ska man göra allt på så kort tid som möjligt = lite vila. Gick rätt hyfsat ändå! Grillade på kvällen och det var så grymt gott! Älskar grillat!!

Norrköpingshäng

Lever fortfarande! Fredagskvällen var trevlig! Hade det supermysigt med god mat, drinkar och massa tjejsnack hos helene ;) drog sedan in till ågatan. Blev som vanligt lite besviken och irriterad på folket ute.. Fan vad mycket roligare det är att gå ut utomlands! Igår var det jobb och sedan drog jag, Fredric och audin med gasen i botten till Norrköping. Mötte upp kaj och ian vid bion för att se transformers! Verkligen sett fram emot att se sen! Kan intyga att början var bra, sedan lyckades jag somna till en stund (inte p.g.à att filmen var seg, jag var bara så jävla trött). Efter det var det liksom lite svårt att komma tillbaka i filmen samtidigt som ögonlocken vägde bly :p sånt som händer! Jag och Fredric ska troligtvis snart dra och köra beach volley och efter det blir det en sväng på gymmet ;)

Taggad !

Har lagt upp en liten plan för träning/viloperioden framöver. Kommer dra ner på träningen lite nu de 3 veckor som är kvar till semestern. Mest bara försöka underhålla det jag har. Drar ju sedan till Malaga 1 vecka, är hemma 1 vecka (troligtvis i stugan eller något med Fredric) och sedan 1 vecka sista minuten med Sofia. Har tänkt att köra viloperiod under dessa veckor. Har kännt av kroppen varit lite trött på sista tiden så jag tror jag behöver ett break. Då kan man träna om man känner för det, men behöver inte känna något tvång med träning och vad man får och inte får käka. Efter det drar vi igång med hårdträning och första tävlingen blir nog British Open den 1 oktober. Eventuellt lag RM beroende på när vi lägger det och U22. Låter som en bra plan tycker jag!

Är taggad inför kvällen! Ska spanderas tillsammans med Helene och Naddan. Blir grillning, drinkar och utgång! ;) Grymt länge sen så nu är jag fan värd det!

Yoo !


Härliga fredag

Igår var det mycket folk på jobbet, riktigt kul! Dock fick jag köra operation grodjakt på morgonen när jag skulle bottensuga poolerna. Fötsökte först få upp honom med spadar men eftersom jag helst inte ville ha honom på mig och han sprattlade som fan hämtade jag en hink. Då simmade han iväg så jag fick springa runt efter honom i poolen en stund innan jag fick tag på honom. Patric släppte ut honom i svartån så där har han nu sitt nya hem :P haha Tränade igår kväll och det var kul! Har ju typ missat alla sommarträningar så det var verkligen på tiden.

Idag är jag ledig! :) Blev en jättelång sovmorgon och sedan en löparrunda. Sitter nu och käkar det sista av frukosten (vet att klockan är 12) :P Så jag hinner väl lagom käka upp innan det är dax att dra och slå lite på Patric ;)


RSS 2.0