Tips någon?!

Känner mig riktigt nere idag. Ont i huvud och hals redan när jag vaknade och sedan har det fortsatt resten av dagen. Jobbade morgon och har sedan legat hemma som en sill! Eftersom det uppenbarligen inte fungerat särskilt bra med att bara vila från träning så måste jag prova något annat. Är ledig tills på fredag och hade först tänkt hitta på något, miniresa, roadtrip eller liknande, men har nu bestämt mig för att jag ska försöka göra så lite som möjligt! Bara ligga hemma, försöka äta bra mat och vila så mycket jag kan.
Är jag frisk på lördag kör jag, trots att detta inte ens kan kallas uppladdning!!! Men haken är dock att jag måste vara frisk på lördag! Är det någon som har tips på huskurer eller något som kan vara bra att käka?

Jobbhelg

Helgen har bestått av ganska mycket jobb. Blev hämtad av Becca när jag slutade igår, drog hem och käkade och sedan bar det av till badet igen för jobbfest! Vatten och morotsstavar för min del :P Men blev en hel del roliga lekar och mitt lag vann, så jag hade en bra kväll!! ;) haha

Idag har jag jobbat hela dagen och precis kommit hem. Hör att Fredric kommer nu. Underbart, för då ska vi äta!! :)
Mitt huvud och min hals är fortfarande bajs! Måste fan vända snart!!

Hoppas ni får en trevlig söndagkväll!

Fredagkväll med mammsen!

Hade fortfarande känningar i halsen när jag vaknade och har det fortfarande! Bajs!!!! Dagen började med säljträning på jobbet. Kul tycker jag! :) höll vattengympa + jobbade lite mer efter det. På eftermiddagen drog jag och mamma in till Linköping. Blev lite shopping och after work på Harrys! Riktigt trevligt!! :) ligger nu i soffan och kollar på idol, skön fredag!

Känner stressen !!



Hade en trevlig dag igår. Blev lunch med Naddan på Gusto och en sväng p stan efter det, inhandlade bl.a. lite nya fina nagellack :)
Hade mysonsdag med Fredric på kvällen, tacos och hawaii five-0!

Kändes värre i halsen igår kväll och även idag när jag vaknade.. Blir grymt stressad över att jag inte kan träna och har en tävling om drygt en vecka!! Man vill alltid ha en bra uppaddning och försöka toppa formen, dock är det ju inte alltid så jävla lätt! Grejen är att jag egentligen tror det mesta sitter mentalt. Hur mycket bättre kan jag bli på 1-2 veckor? Fast jag tränar som en galning lyckas jag inte få några enorma skillnader på den tiden, självklart är kondition färskvara, men jag tror inte jag blir en bättre fighter på den tiden. Och inte heller blir jag bättre av att tänka på hur mycket jag "förlorar" de pass jag inte tränar. Måste göra det bästa av de pass man väl tränar och är man sjuk är ju det viktigaste att bli helt frisk! Så jag ska mentalt försöka se detta som en utmaning, göra det bästa jag kan av situationen och tro på mig själv!
Den lediga tiden idag ska gå till att rensa garderoben, tänka sig var roligt!! ;P

Trevlig onsdag

Tar nog längre tid än jag tänkt mig att bli frisk.. Men som en klok person sa till mig igår, det viktiga är att jag är 100% på tävlingsdagen, så sant!

Har haft en skön sovmorgon och till och med läst ut en bok!! Tro det eller ej! ;) Ska ta en promenad nu och sedan ska jag träffa Naddan för att käka lunch! :) Härligt!! Andra roliga saker som händer idag är simskoleavslutning och att Fredric kommer :) wooho!!

Hoppas du vet att du betyder grymt mycket för mig Patric!! Saknat dig!


Vill vara frisk nu tack !!

Gårdagen bestod av jobb, knatteskutt och sparringpass. Var dock inte med och tränade själv p.g.a. att jag fortfarande hade huvudvärk som kom och gick..
Idag känns det bättre i huvudet, men fortfarande lite i halsen. Vill bara vara helt frisk så jag kan träna!! Men som sagt, gäller att vara smart. ´Jobbar 10-20.30 idag. Får se hur jag känner mig och om det blir någon träning på rasten!


Lite efter, men glömt lägga upp bilderna vi tog på modellfabriken ju !! Här har ni dom ;)




Söndagsvila

Blev mellis, pratstund och en liten promenad med Helene :) Blir så sjukt rastlös när jag inte tränar + att jag skulle träffa Fredric men han har legat hemma och spytt så vi kom fram till att det var smartast att inte smitta ner varandra :P När man väl har ledig tid liksom!!

Jag tycker det har varit svårt att se matcherna från VM. Tcker ni också det så finns det iallafall ett par stycken upplagda här http://www.youtube.com/user/DojoOsu#g/u 

Höstbilder !

Känner mig lite piggare idag :) Blir ändå att ta det lugnt så jag blir helt bra! Har varit ute och gått en långpromenad med mamma! Passade på att ta lite höstbilder i det mysiga vädret !! Här har ni några av dem ..









Hängig

Hatar verkligen att vara sjuk!! Började få ont i halsen igår efter träningen. Blev bara värre och värre under kvällen + huvudvärk. Jäkligt tråkigt eftersom jag tänkt mig en rolig kväll med tjejerna! Var hos Naddan med trevligt sällskap, käkade taco, snackade, kollade idol. Bestämde mig dock för att inte hänga med ut utan dra hem istället. Det var nog ett smart val eftersom jag hade feber när jag kom hem.
Kände mig lite bättre idag, men fortfarande huvudvärk och jag tror febern börjar komma tillbaka.. Ussch!!

Ligger i sängen och har precis avslutat en film. Ska väl försöka sova snart.. Röj på lördagkvällen, ohhjaa ! :P


2 snygga bilder jag lyckades ta igår ;P


Shinjin




Påväg hem från Örebro och shinjin cup! Från Mjölby var det Mårten som skulle tävla och jag gjorde mitt bästa för att agera coach! Det där med att hålla koll på saker är ju min grej ;) Mårten gick sin första match mot en lång kille från Örebro. Örebrokillen strartade offensivt och la press direkt. Mårten jobbade på bra med starka tekniker och kombinationer, men var under större delen av matchen den deffensiva. Efter 2 min var det hiki wake på domslut och därmed förlängning. Mårten hade några farliga jodan sparkar, dock inget som gav poäng. Den andra killen var drivande och vann arbetsseger på domslut. Mårten fick under matchen en hård smäll på knät och valde att inte fortsätta p.g.a blödningen.

Många tuffa matcher, alltid svårt med kontaktnivån på dessa typer av tävlingar. Jag tyckte tävlingen flöt på bra och jag vill tacka Örebro för ett bra arrangemang!

Såg även att jimmie är vidare i VM!!!! Woooho! En av de 32 bästa i världen!


VM

Helt slut i kroppen!! Vissa dagar går det verkligen tungt och idag var en sådan dag. Lyckades dock prestera rätt bra trots att motivationen inte var på topp. 5 km löpning och body pump på det. Så glad över att jag har vilodag imorgon!! :)
Ska hoppa in i duschen nu och sedan vidare till Linköping för klippning hos syster yster! Blir sedan tacokväll hos Naddan och utgång! :) Super friday !!

Och så var det ju ett VM i helgen också! Inte alls avundsjuk på alla som just nu befinner sig i Japan :P ha
Vi som är kvar i kalla Sverige har ju dock möjligheten att följa VM live http://www.youtube.com/wkoshinkyokushinkai

Hejja Sverige !!!!! 




Friidayy !!


Från falsterbo

Fredag idag, känns bra! Ledig och allt :) Ska pallra mig iväg till gymmet strax för lite löpning och ett pass body pump!
Imorgon bär det av till Örebro för att coacha Mårten på Shinjin. Någon som är sugen på att hänga med? Hör av er i sådana fall!!

Torsdag

Denna dagen har jag lyckats med ett cx pass, promenad med helene (tajmade såklart lagom in regnskuren), ett pass karate med knatteskuttarna och ett pass för Mats ikväll! :) kul att köra med alla, var faktiskt ett tag sedan. Dock gav jag upp alldeles för fort i många övningar och fick heller inte till tryck i just en teknik som vi tränade på. Någonting som jag helt klart behöver jobba mer på!! Nu ska jag sova! Imorgon är det fredag!!! :) God natt !

Lustiga drömmar !



Det jättemysiga höstvädret har kommit tillbaka igen!! Jag hoppas det är här för att stanna :)
Har haft en härlig sovmorgon och kört lite backintervaller på det! Hade för övrigt jättemycket konstiga drömmar inatt. Vaknade någon gång när Fredric frågade om jag grät och jag bara haha nae jag skrattar!! Han bara ehh okej? Och ja sa att Sofia hade gjort någonting jätteroligt, kommer dock inte ihåg vad det var :P haha

Ska snart oh vicka lite på Egeby. See you later!!

Höstgrått..

Kännt mig riktigt seg de senaste dagarna, både mentalt och i kroppen. Höstdeppen och tröttheten börjar komma..
Fick filmen från British idag så har precis kollat den! Kul och nyttigt att se och även fast jag sett det tidigare är det bra att kolla ett par gånger till och reflektera lite över vad man egentligen gör bra och vad som ser ut som skit! Tror jag har lagt för lite tid på det förut, så det är någonting som jag ska ändra på!

Har även försökt skriva upp några punkter som jag vill förbättra och några som jag tror är byggstenar och viktigt att det funkar i min fighting. Ett exempel som jag såg på filmen är att jag stressar igenom många tekniker, framförallt sparkarna. Tror det skulle ge mig mer om jag la ner lite mer kropp, kraft och därmed tid i dom. Försöka hitta avsluten i kombintaionerna helt enkelt!! 

Har varit på Egeby på förmiddagen idag och kört karate med dom! Riktigt duktiga barn, tummen upp för dom!! :) På schemat står nu ett benpass + intervaller på gymmet, simskola och ikväll kommer Fredric! :)



Inte långt kvar tills det ser ut såhär! ;P haha



Handikappad!




Min nacke gör bajsont!!! Var ännu värre i morse, tror jag sov på för många kuddar :P Inte bra!


Hade en riktigt bra dag igår. Blev en solig promenad på förmiddagen med Fredric. Sedan 2 pass thai. Mycket tajmingövningar och kombinationer stod på programmet, även lite fys och sparring. Dock inte alls lika mycket sparring som jag förväntat mig, och kan inte riktigt säga om jag tyckte det var bra eller dåligt. Är iallafall nöjd med min insats och är väldigt glad att jag var med på lägret! Tack till Robin Frahm som höll i träningen och kändes väldigt engagerad. Kul att folk ställer upp, fixar grejer och brinner för det dom gör!!

Updates

Vrålhungrig!! Väntar på att Fredric SEG Gustafsson ska komma så vi kan käka ihop!
Thaiträningen gick faktiskt rätt bra! Kände mig inte så vilsen som jag trodde jag skulle göra :P Första passet var det fokus på fotarbetet, känns i trampdynorna nu om jag säger så. Andra passet bestod i stort sett bara av clinch i olika former. Tungt och det känns något sjukt i nacken just nu kan jag lova! Tror mitt huvud väger typ 10 kg :P Över lag var det mycket fokus på teknik, förflyttning och tajming. Saker som man egentligen alltid behöver träna på!! Imorgon kommer vi jobba mer sparring, kombinationer och fightteknik, kan bli spännande! ;)

Pratade nyss med Mathias! Är ju ett helt gäng från Sverige som befinner sig på Norsk mark och tävlar idag. Vi hade även med många på pallen, Mathias kom 3:a, Oliver 2:a? Daniel 1:a i herrarnas lättvikt, och Dina vann sin klass på damernas sida!! Kan dock tänka mig att tjejerna var lite besvikna eftersom de fick gå matcher med semikontakt då det var för få anmälda i fullkontakten.. Men en grym insats i vilket fall!! :)



Tagga thailäger!!

Kört ett pass med Knatteskutt på förmiddagen. Nu ska jag packa väskan och ta en promenad ner till dojon där thaiboxarna ska ha läger idag + imorgon. Jag har ju nästan inte kört någon thai, men när det ändå är här måste man ju passa på!! Kan helt klart bli intressant ;) hoppas på att få lite nya tankar och idéer i sparringen!! Hoppas ni får en härlig lördag! Puss

Kvalitetstid!

Min lediga fredag har varit riktigt bra! Hunnit fixa och dona lite granna. Träningen bestod av ett pass body pump, mjölksyra som vanligt!! Spenderat eftermiddagen och kvällen tillsammans med min föredetta sambo, helene Samuelsson ;) långpromenad, matlagning som bestod av klyftpotatis och älgkött och idol gjorde min kväll! :)

Nu tar jag helg! :)



Hade en riktigt trevlig dag igår! Blev nya joggingskor för både mig och Anna och även nya träningsbyxor mm! Alldeles för mycket lunch på chili och tacokväll och hawaii five - 0 med Fredric :)

Denna torsdag började med backintervaller. Fick en chock när jag kom ut, var sjukt kallt! Dock riktigt fint och mysigt höstväder :) Vickade lite på Egeby och har haft simskola och vattenträning resten av dagen. Körde även ett pass CX på lunchen!
Är grymt trött, men det spelar inte så stor roll för nu tar jag helg!! Underbart! :)

Var för övrigt med i en artikel i östgötatidningen, http://ostgota.lokaltidningen.se/cecilia-wallin-kom-hem-med-bronspeng-/20111007/artikler/710139976/2002 ni hittar den här om ni vill kika!
Kan även passa på att säga tack till Mjölby Budoklubb och Budo & Fitness i Linköping för sponsring, eftersom dom inte fick med det :P

Härliga onsdag! :)




Känner mig på grymt bra humör idag! Tror denna dagen kommer bli toppen :) Har redan avvärkat ett benpass på gymmet, ska ta en dusch och hämta Anna för att dra en sväng till Ikano, shoppa lite pch käka lunch! Simskola och ikväll kommer min älsklings mupp Fredric Gustafsson!! :) Solen lyser och det är jättemysigt höstväder! Kan väl inte bli annat är bra?! ;)


Hoppas ni också får en toppendag!
Puss !!

Lag & Junior RM 5 november

Som ni säkert vet ska vi i Mjölby arrangera Lag & Junior RM! Vi kommer hålla till i Dackehallen den 5 november, så se till att boka upp datumet redan nu!! :) Kul att gå och kika lite när det ändå är i "stan" ;P

Blev en riktig sovmorgon idag, vaknade vid 10.30, grymt skönt!! En joggingtur på det som var mindre skön :P Fortfarande lite småsnorig och slemmigt i halsen, men det borde ju bli bättre eller sämre snart!
Planen idag ser ut som så att jag ska och hämta min kära plånbok som nu äntligen anlänt till Mjöby!! Sedan till dojon för cirkelträning och lite sparring med Didde som ska tävla snart. Twinrix spruta och sedan jobb. Skulle försöka städa någon gång där imellan, får se om vi lyckas med det :P ha

2 år sedan!


Regnet det bara öser ner




Fy fan vad blöt jag är! Lyckades ju komma en brakskur precis när jag skulle cykla hem!!
Jobbat och kört ett ganska tungt pass på gymmet idag. Nu blir det lunch, sedan taggar vi Knatteskutt och hoppas även hinna och va med lite på sparringpasset :)

Grymt seg

Spenderade lördagskvällen tillsammans med Fredric. Vi grillade, gjorde kladdkaka med daim, hallon och grädde och frossade hela kvällen!! Var grymt länge sedan jag tillät mig själv käka sådana saker och framförallt så pass mycket. Som vanligt kan jag inte sätta gränser så det blev alldeles för mycket, fick ont i magen, mpdde illa och trodde jag skulle spy, lyckat! :P

Jobbat hela dagen. Har inte blivit någon träning, känner mig trött och seg. Ska sova tidigt och hoppas jag känner mig piggare imorgon (när jag börjar vid 6), troligt!! Hoppas kan man alltid ;)



löördag !!

Jobbat och drog till dojon direkt efter det för lite cirkelträning. Lyckats missa varenda pass vi haft denna veckan, men hoppas på att det blir ändring på det!! Kände mig sjukt seg och opepp idag. Gjorde ett tappert försök, men lyckades aldrig tagga till ordentligt. Tror även det berodde lite på att jag käkat för dåligt innan.

Matchen mot Nataliya Koshlina http://www.youtube.com/watch?v=r4u3gLPucVs&feature=feedu
Kommer lite i taget, beror på att jag inte fått några filmer än utan detta är saker jag får från ett par trevliga norrmän som också filmat mina matcher ;)

Var 2 grader när jag skulle cykla till jobbet i morse! USSCH!! Vill ha värme, sol och shorts!


Idolmys!!

Dagen började med backintervaller! Garanterat ett bra sätt att väcka kroppen på :p blev en promenix med mammsen och ett pass body pump innan jobbet :) kom hem runt 8 och satte mig direkt i soffan med en massa kyckling, bulgur och thaisås tillsammans med sötis och idol!! Nu är det sängdags, börjar 6 imorgon. Jag och sötis har förflyttat oss till sängen, och hon ligger steget före mig = spinner och sover :p Natti natti!!

Matcher




Precis kommit hem från jobbet! Simskola och vattenträning stod på schemat idag. Hann även med ett pass CX!! Alltid bra att köra lite extra core, svårt att bli för stark där liksom ;P

Matcherna med mig ooch Tina, ta en titt om ni känner för det!!
http://www.youtube.com/watch?v=30oDyWG3e8U

http://www.youtube.com/watch?v=8npj1RpE2RU
http://www.youtube.com/watch?v=3iCALv2kZRk





Hur lyckas jag??!

Är något irriterad just nu. Bokad av Egebyskolan idag för att gå med några elever till simskolan. Träffade några av killarna i korridoren som frågade vilken tid vi skulle samlas. 12 sa jag glatt! Dom frågar vad klockan är och jag säger 10 i tror jag. Dom bara 10 i 11? Nae 10 i 12?! Då har Cecilia Wallin ännu en gång lyckats räkna fel i sitt lilla smarta huvud!! Är alltså 1 timma för tidig = kunde sovit en extra timma och sluppit vara trött! Tänkte åka hem en sväng först men det pissregnar ute och jag hinner ändå inte göra något vettigt. Blir att sitta i deras personalrum och försöka fördriva tiden. Great!!

Morgonjogg!

Åkte till Fredric direkt efter jobbet igår. Myskväll och thaimat :) mums!! Hade bestämt att jag skulle ut och springa en sväng i morse. Trött, lite småont i halsen (går aldrig över) och helt grått ute! Motivationen var verkligen på topp!! :p men ut kom jag och blev till och med en liten extra sväng, dock inte p.g.à att jag kände för det utan för att jag sprang fel :p ha blev även ett par övningar me trx efter det. Jag har kommit fram till att jag verkligen måste bestämma mig dagen innan om jag ska ut och springa och bäst för mig funkar det att göra det direkt på morgonen. Då hinner jag inte få så mycket ångest över det hela. Kanske kan funka för er med?

Onsdag

Precis käkat frukost. Ska dra till jobbet lite tidigare för att köra ett body pump pass och sedan kör vi vattenträning och simskola större delen av dagen! :)
Måste även berätta att jag fick ett brev från hittegods igår att min plånbok har kommit fram. Så dags nu när man fixat nytt kort och allting, men skönt att få tillbaka allt ändå! Jag tyckte väl att paret på andra sidan såg ut som trevliga människor som lämnar in försvunna saker ;P

Ett kort klipp från helgen!! http://www.youtube.com/watch?v=nkI9_YV-Z9Q&feature=feedu 

Behöver min skönhetssömn

Sovit 10 timmar inatt och det var riktigt välbehövligt! Jobbar kväll idag så ska se till att packa upp och fixa ordning och även ta en långpromenad i solen! Träningen får nog vänta tills imorgon, jag blir verkligen helt död när jag inte får sova ordentligt.

Nästa helg kommer Robin Frahm ha ett thaiboxningsläger i dojon. Vill man vara med eller veta mer kan ni kontakta mig! :)



UK

Gick väl sisodära med syster wallins updates, men jag fixar en till er nu istället! ;P

Började som sagt med att jag mötte upp Uppsalagänget på Skavsta. Tog oss till UK och begav oss mot hotellet för invägning och läkarkontroller som gick helt okej! Göteborgsgänget anlände och vi gick ut och käkade middag tillsammans. Mysigt att se lite av staden Crawley eftersom jag aldrig lyckats ta mig dit.

Vaknade första gången runt 4 på morgonen, kul!! Lyckades iallafall somna om en stund. Tävlingen hölls i en stor idrottsanläggning och arenan var alldeles lagom stor. Hyfsat med plats men ändå personlig. Roligt var också att läktaren var helt full, inte ofta man ser det på kyokushintävlingar :P
P.g.a. lottningen började jag med en WO. Min första match blev sedan mot Tina Johansen från Norge. Sparrades med Tina när vi var på squadträning i Norge, men har aldrig gått match mot henne. Dock har vi haft ganska många gemensamma tävlingar på sistone, så det var väl dax att vi fick mötas! Jag såg faktiskt fram emot matchen och det är inte ofta jag känner så på tävling. Jag öppnade ganska starkt och lyckades lägga press redan från start. Vi jobbade båda på med kombinationer och det kändes som jag hade hyfsad "koll" på matchen, skapades några lägen där jag faktiskt kom upp med en jodan som nuddade, men ingenting som gick igenom. Blev förlängning och vi fortsatte ungefär som tidigare. Tina började jobba mer förflyttningar vilket jag inte rikitgt hängde med på. Vi gick matchtiden ut och jag vann på domslut.

I semifinalen mötte jag Nataliya Koshlinka från Ryssland. Såg inte riktigt fram lika mycket mot denna matchen eftersom jag såg att hon låg på som en igel. Öppnade även här ganska starkt och sedan låg vi på ett väldigt nära avstånd största delen av matchen. Hon jobbade mestadels slag, försökte komma runt och sätta krokar vilket hon inte riktigt lyckades med. Jag hade en plan att försöka jobba mycket mot hennes ben, vilket jag lyckades ganska bra med. Blev en hel del knän och klackar, fick även ut slagen ibland vilket skapade avstånd för lowkicks. Nataliya hade dock inga planer på att backa, så det blev jag som fick stå för den biten :P Vi fick gå alla förlängningar (as usual) innan ryskan vann med 3-2 i domslut.
Det hela räckte iallafall till en tredjeplats och en grymt stor pokal!! :)

Det jag är nöjd med från den här tävlingen är att jag lärt mig hitta tekniker på kort avstånd som jag känner mig hyfsat bekväm med och att använda dom! Är också nöjd över att jag gjorde starka öppningar. Det jag känner att jag behöver få med mig är att hitta avslut i kombinationer. Hitta tekniker som verkligen sitter. Behöver också tänka på att varje teknik måste få ta sin tid. Jag blir ofta lite stressad och jobbar mer mängd tekniker än kvalité i dom. Hemläxa på det!!

Tävlingen och helgen i övrigt har varit väldigt väl organiserad och rolig! Massa trevligt folk och mycket bra matcher, framförallt i herrarnas lättvikt. Blev sayonaraparty på lördagskvällen med god mat och dricka och igår fick vi in en heldag i London. Vädret var underbart, sol och ca 28 grader!! AWESOME! Shorts, glajjor och glass genom Hyde Park, lunch på en trevlig restaurang och lite shopping på det gjorde min dag! :)

Puss !








RSS 2.0