Gott Nytt År!

Nyårsträning i dojon som vanligt, slog in det nya året!! Ska nu bege mig med Nadine och company till Linköping för att fira in det nya året med trerätters och god dricka :)

Gott Nytt År på er !!

Äntligen fredag !!

Käkar frulle och laddar för sista jobbdagen den här veckan! Hade tänkt gå upp och köra lite trx innan frukost, men var så grymt trött så låg kvar en stund i sängen istället :p blev 2 pass igår så det gör nog inget med en vilodag. Måste sätta mig ner och fixa ett nytt träningsschema, hatar när det bara blir random träning :p

Ha en bra fredag !


Sleep is important !

Haft sovmorgon och ska snart bege mig till gymmet. Tänkte köra ett benpass innan jag börjar jobba, sedan är det jobb till 21.30. Blir förhoppningsvis även ett kortpass på rasten! :)
Det är sjukt hur viktig sömnen är för min del. Kände mig riktigt seg igår så det var välbehövliga 10 timmar inatt! Så fort jag lägger på lite mer träning så behöver jag helst en powernap på dagen också :P Återhämtning is the shit, eller?!

Några pics från i söndags !!




Balansplatta ??

Kan börja berätta att jag fick se transformers i 3D på Fredrics nya tv igår! Coolt !
Var ute och joggade en sväng i förmiddags och körde lite trx på det. Detta var första gången jag sprang sedan jag stukade foten. Känner fortfarande av det lite, men jag joggade en ganska kort sväng så jag kände att jag hade kontroll hela tiden. Brukar ju inte bli så bra på den fronten när man blir trött. Försöker också köra på jämnt underlag till en början!
För att stärka upp mina halvtaskiga leder jag uppenbarligen har tänkte jag stå lite på balansplattan. Har ju gjort det tidigare gånger också, är typ det tråkigaste jag vet, men nu har jag lovat att jag ska göra det ändå! Gör ett första försök imorgon ;)

Bjuder på en grymt snygg bild som vi kan passa på att tacka Steffen för! ;P


Juldagen

I söndags var det juldagen och alltså party! Startade hos helene tillsammans med dom bästa! Fullt ös och massor dans innan vi drog till parken! Träffade massa kändisar och hoppade som galningar till live bandet som vi senare blev kompisar med :p allsång och efterfest avslutades någonstans på morgonkvisten! (bilder kommer)

Jobbat både igår och idag. Även kört första passet idag :) blev axlar och bröst på gymmet! Kändes helt ok! Är påväg till den bästaste av dom bästa nu. På kvällens schema står solning, käk och transformers 3! Nice !!


Christmas Eve

Hade en superbra julafton med familj, släkt och vänner :) Massa fina paket och alldeles för mycket mat, ungefär som vanligt ;P Hoppas ni också hade en fin dag!!


God jul!!

Julafton!! + vårväder, annorlunda men så länge solen lyser är jag glad :) haft julfrukost och film med tha familia och även en långprommis med pikachu! Någon har överenergi :p ska snart hoppa in i duschen och svicha om till något snyggare!

Hoppas ni alla får en riktigt skön och härlig jul !!


Uppesittarkväll

Var smörgåstårta + fina julklappar från jobbet igår efter utbildningen :) Jag och Fredric hade vår "minijul", bytte julklappar och hade det mysigt! Vill tillägga att Fredric Gustafsson är bäst och skämmer bort mig något grymt !!

Fick hoppa in och jobba idag. Inte ofta man blir glad när chefen ringer in än runt 22.30 kvällen innan och säger att det är krisigt, men har man inte jobbat på hela veckan kan jag säga att man blir det! Skönt att känna sig pigg och träffa allt folk :) Körde lite jultema också, även vattengympan med tomteluva = en aning varmt :P
Har spenderat eftermiddagen med Patric i Linköping och hjälpt honom handla de sista julklapparna och sedan har det blivit julmat med Patric, Becca, pappa och Pikatchu (som vi för tillfället är hundvakt för). Uppesittarkvällen fortsätter med filmmys!!

Puss på er !



Wooho!

Idag firar vi första dagen utan feber! Woo!! Man får vara glad för det lilla ibland :P Inte för jag haft hög feber förut heller direkt, men att man har feber säger ju ändå att det är något skit i kroppen. Är så grymt träningssugen!! Har dock lovat mig själv att jag ska vänta en stund till innan det blir någon träning. Tror ju att detta är samma skit jag hade förut = blev aldrig av med skiten helt, troligtvis p.g.a. att jag inte väntade och vilade tillräckligt. Bättre att vänta ett par dagar extra än att förlänga det ännu mer. Det låter väldigt förnuftigt och smart, dock svårt att följa, men jag ska göra mitt bästa!

Ska baka lite julgodis nu, åka förbi farmor en sväng, HLR utbildning med jobbet i eftermiddag och ikväll kommer Fredric :) Hoppas på en bra dag !




Spontanköp!!

Är grymt duktig på det här med Spontanköp! Och nu snackar vi inte ett par skor som råkar följa med hem, utan lite större saker ! Kan tyvärr inte berätta vad det är än eftersom det fortfarande är hemligt för vissa personer. Men det kommer bli grymt kul!! :) :)


Grattis Soffan !!

Idag blir ingen mindre än vår egen Sofia "Soffan" Johansson 20 år!! Gamla börjar vi bli till åldern, men beteendet är nästan det samma :P Vi har hunnit uppleva en hel del galna och roliga historier tillsammans och jag är säker på att det kommer bli ett gäng till! "Det kan inte vara meningen att jag ska dö på en moppe" host host Sofia i Turkiet 2011 !

Hoppas du får en superbra födelsedag så får vi gratta dig när du kommer hem till jul! Älskar dig min snygging !!
Puss på lilltån !

Några fina bilder som går till dig idag ;)






Julkort!



Suttit och letat bilder till ett kollage/julkort jag försöker göra. Kul när det blir bra, men det tar en jävla tid. Sådant man kan göra när man inte har så mycket bättre saker för sig :P Dock vägrade min skrivare att göra ett bra jobb så ser ut som skit nu ändå. Mitt tålamod är inte det bästa så jag frågar en duktigare person om det sen istället! ;P

Känner mig faktiskt piggare idag!! :) Väldigt snorig, men huvudet känns bättre och febern har gått ner också. GO GO!!

15-min passet

Blev inget jobb idag.. Vaknade tusen gånger inatt för att huvudet bultade! Ussch..

För er som är pigga, fräsha och kan träna skulle jag vilja slå ett slag för 15-min passet! Något Mats brukar köra med oss på träningarna ibland och som funkar skitbra att köra hemma! Det hela är egentligen bara 30 sek intervaller där du själv kan blanda vad du vill. I dojon kör vi ibland t.e.x. 30 sek burpiees, följt av 30 sek skuggfighting/kombination, 30 sek squats, 30 sek skuggfighting/kombination osv. Man får helt enkelt jobba med aktiv vila. Vill man inte köra fightingrelaterat är det ju bara att sätta in andra saker, hindu push-ups, mage mm. Jag tycker detta är perfekt att köra hemma i vardagsrummet om man har lite ont om tid. Intensivt, varierat och kul! Brukar då sätta ihop ett gäng övningar och köra t.ex. 5 varv. Det coola med det här är att man lurar sig själv. 30 sek orkar man alltid hålla ett rätt högt tempo. När klockan piper får man känslan "gött" byta övning. Trots att man jobbar olika muskelgrupper är man ständigt i rörelse och får aldrig hel paus.
Så för er som vill käka massa julmat tycker jag detta kan vara en smidig och bra start på dagen + att jag lovar att frukosten smakar 100 gånger godare efteråt!! :) PROVA !!


Hawaii five-0

Jobb i stort sett hela dagen igår och mestadels i simskolan, vilket kanske inte var så smart. Kan inte påstå att jag känner mig piggare idag direkt. Kan knappt andas p.g.a. allt snor i näsan, ont i huvudet och feber på det. Yeey! Har tillbringat dagen tillsammans med Fredric. Hängde med till stan en kort sväng för att hjälpa till att köpa några julklappar. Sedan har det bara blivit god mat, alldeles för mycket choklad och tusen avsnitt av hawaii five-0. Och nu är det dags för ett till avsnitt!!


Blir oftast inte som man tänkt sig

Vissa dagar blir inte som man tänkt sig. Har iallafall haft filmmys med fruktsallad tillsammans med helene ikväll!
Måste också säga att jag har världens bästa syster! Sjukt vad hon ställer upp för folk.

God natt!


Feber :(

Jaha, då var vi tillbaka på ruta 1 igen.. Var dock beredd på att detta kunde hända, men jag hoppades såklart att det skulle försvinna istället. Känner mig täppt, smått ont i halsen och lite feber på det. Underbart! Tråkigast var att jag bestämt att jag skulle hänga med Martin och köra crossfit i eftermiddag. Var grymt pepp på det, men men. Det positiva är att jag redan har massa varianter på medicin hemma så har redan slängt i mig en del. Bra att för en gångs skull starta när det bryter ut!

Mitt och Beccas misslyckade pepparkakshus, inte superstabilt :P


Pömsig !

Drog hem till mjölet imorse och startade dagen med ett benpass på gymmet tillsammans med patric! :) Alldeles för länge sedan sist!

Har känt mig trött och seg hela dagen. Blev käk och film tillsammans med becca innan det bar av för Knatteskutt avslutning! Kvällen avslutades med ett pass i dojon där jag tydligen hade bett om extra änglahopp?! :p jaja duschen och sedan väntar sängen! Nice !!


On the way to my darling !!

Kände mig småsnuvig och hängig i början av träningen. Men jag tyckte det fick räcka nu så jag ökade på istället och tänkte att det får bära eller brista. Det höll och kändes till och med rätt bra :)
Varit nere i dojon och julpyntat idag! Börjat bli en tradition att vi gör det nu och i år hade vi utökat truppen :p jag, anna, didde, mårten och bibbi hängde upp glitter och kulor till julmusik :) blev fint!!
Jobbat i simskolan today och även hoppat in och kört vattengympa. Nu sitter jag på tåget påväg till Fredric. Vi ska käka och kolla film när jag kommer dit! :) mys!


Lucia

Igår var det ju Lucia och jag hade det supermysigt! Startade dagen med att följa med Maria ut och rida en sväng :) Inget jag gör alltför ofta nu för tiden. Åkte sedan iväg till Linköping där jag mötte upp Becca och Clara. Blev massa julshopping (är nästan klar med klapparna nu) och julbord på Ikea, mums!! Vi kände att det kunde vara en bra sätt att avsluta vår sista Knatteskutt vecka med en liten firmafest! Haha :P

Iväg fär träning nu! Borde vara stark efter all mat igår ;) Bye !!



Bildbomb !

Var inte min träningsdag idag, inte alls sugen.. Sparringpasset gick ändå helt okej. Kul att sparras med Martin, grymt länge sedan! :) Dock tryckte jag till min tumme så den göt ont .. bajs! Höll nybörjarpasset efter också och nu är jag trött. hoppas på en bättre dag imorgon!!














Helgen

Har varit en bra och ganska fullspäckad helg! I fredags blev det som sagt lite julshopping med Fredric. Lördagen började med Knatteskutt och fortsatte med träning och styrelsemöte i dojon. Träningen kändes faktiskt riktigt bra! :) Kul pass och trots att min form inte är på topp kändes det som jag iallafall lyckades pressa ut det som fanns. Tror även längden på passen har ganska stor betydelse för min del. Jag blir så lätt ofokucerad och jag hatar när man kallnat till, kommit ner i puls och sedan ska dra upp tempot igen. Perfekt med max 1 timmas träning för då orkar jag hålla hyfsat tempo hela tiden!
På kvällen hade jag kalas! :) Blev tjejmiddag på badet, lekar, fix och utgång i Linköping. Trevligt värre! Kanske ett par shots för mycket, men glad var jag iallafall hela kvällen!
Slappardag igår. Promenad, julmarknad, god mat och ett par timmars jobb.

Kommer mer bilder ikväll om min dator är på bättre humör! ;P


Östgötatidningen

Kört ett pass body pump på morgonen eftersom eve ville träna inför filmningen nästa vecka :) kände mig rätt opepp innan, men när jag väl börjat köra igång kändes det riktigt bra = helt slut efteråt! Även varit en sväng på egeby och haft lite idrott. Nu är jag påväg till Norrköping där jag och fredric ska julshoppa :) trevlans!

Tack till Pernilla alsen som gör bra artiklar på kort tid! Kolla detta http://ostgota.lokaltidningen.se/cecilia-wallin-blev-europatvaa----igen-/20111209/artikler/712159999/2002


Matspass

Har varit en sväng i dojon och kört ett torsdags köttpass! Benen som var halvdegiga innan är sådär lagom fräscha nu. Älskar änglahopp! :p blir en stund i soffläge innan vi flyttar till sängen ;) och imorgon är det fredag!!
Puss !


Snart är julen här

Hade myskväll med Fredric och Becca igår efter simskolan :)
Nu har jag precis käkat frukost och ska snart dra till Egeby för attt hålla lite idrottslektioner. I eftermiddag ska jag och Becca försöka oss på att baka pepparkakshus!! Får väl se hur det går :P Men är grymt sugen på att få börja julpyssla lite, har ju haft fokus på andra saker ett tag och nu är det ju nästan bara 2 veckor kvar till jul! Mysigt !!


Fighter Magazine

Varit en sväng på jobbet på förmiddagen och kört ett pass med body pump! Kul och mjölksyra på hög nivå!! Kroppen känns fortfarande tröttare än vanligt så det blir nog ingen mer träning idag. Kommer köra på lite lagom denna veckan och känna efter ordentligt.
Har även käkat lite lunch, kycklinggryta med mycket chili och ris. Finns det något bättre än kyckling?? Jag skulle absolut kunna leva på det ! Grymt gott, smidigt och vill man dra ner lite på kolhydreterna är det ju bara att wooka och välja ut lite bra grönsaker till. Perfect! :)


Reportage på Fighter Magazine, gå in och kolla här !! http://www.fightermag.se/nyheter/2011-12-06/cecilia-wallin-tog-silver-pa-u22-kyokushin


Snö !! :)

Idag har varit en "fixardag". Har packat upp och städat, såg ut som helvete. Pratat med viktigt folk om planer för framtiden, gått en promenad med mamma och jobbat! Ligger nu i min nybäddade säng och myser :) Till och med snö ute ju! Kan nog inte blir bättre!! :)

Några mörka bilder från i lördgas kväll med vår nye polske vän Wojciech !






Team Sweden !



Jag lyckades som vanligt inte ta särskilt många kort själv, så kommer mer bilder när jag fått av dom andra!

Lite extra om resan..
Min väska kom med utan problem (Sofia). Dock ville den inte riktigt komma fram. Stog på flygplatsen i Wroclaw och skojjade om att min väska kommit bort, och ja, såklart har den ju gjort det!! :P haha Fick ett samtal 20 min senare om att den var kvar i Warsawa och skulle komma fram till kvällen. Tur det! Detta gjorde bl.a. att nummerlappen på gin inte kunde sys på, utan jag fick en nål och tråd och skulle försöka med det själv. Gick väl sisodär. Först trasslar tråden ihop sig som en stor jävla boll och när jag sedan tryckt sönder min tumme och fått till ett stygn går nålen av på mitten. Good work! Det här med pilliga saker är väl inte riktigt min grej :P
För övrigt grymt kul att vi var ett helt team som tävlade! Blir mycket roligare + att det är riktigt bra för Sverige. Och alltid lika trevligt att dela rum med Sara, superskön tjej!! :)

Kört ett sparringpass ikväll. Var sugen på att kunna köra på utan att vara så rädd för att bli skadad (är ju livrädd när man ska och tävla). Tyckte att kroppen kändes rätt bra innan, men den var nog inte riktigt så bra.. Kände mig en aning mörbultad efteråt :P Hoppas på att en lång skönhetssömn ska fixa till det! ;)
Natti !!

Hjärta eller hjärna

Magnus brukar ibland prata om att det är vanligt att man fightas med hjärta eller hjärna. Självklart gör man lite både och, men ofta mer med ett av dem. Jag har verkligen kommit fram till att jag fightas med hjärtat! Kanske inte alltid så tekniskt och genomtänkt men jag vet att många av mina avgöranden är p.g.a min vilja. Att jag helt enkelt är den som vill vinna mest! Det är faktiskt ganska intressant och bra att veta vilken typ man är. Så det tycker jag att ni också borde ta reda på!! :)

Angående u22 så var jag från början lite skeptisk till att Polen som arrangörer skulle nå upp till den höga nivå Litauen haft när de arrangerat de två tidigare åren. Men Polen hade verkligen slagit på rejält! Vi hade ju 2 cadetter från Sverige som tävlade på fredagen. Innan finalerna var det t.ex paus för fyrverkerier och inga dåliga sådana!! (enligt dom som var där) lördagen var också jättebra ordnat, 3 mattor, bra tempo på tävlingen, fina pokaler och pampig arena med blomarrangemang mm! Det enda som dom faktiskt inte lyckades med var sayonarapartyt, vilket var synd när dom gjort allting annat så bra! Men vi tog oss in till stan och hade jättekul ändå ;) så stor tumme upp för Polen för ett jättebra arrangemang!!


Tävlingsupdate

Hejsan!
Har såklart vaknat redan (eftersom vi var ute igår), alltid så! Sara ligger och snusar och sover i sängen bredvid :p

Kul att det verkar som live sändningen fungerat bra!!
Men för er som inte sett tänkte jag ge en liten rapport!
Lottningen gav mig direkt en wo och i första matchen mötte jag nikolett barta från Ungern. Vi hade sett en match hon gått tidigare och hon jobbade ofta 2-3 kombinationer, mycket krokar och det såg ut som hon ville bestämma tempot och ha en paus efter sin attack. Min plan var då att ta hennes tekniker och svara med någonting direkt efter. Kändes som hon blev störd av det. Jag fick på ett ganska bra driv framåt och lyckades pressa ut henne från mattan 3 gånger?? Jag vann på domslut efter första ronden. Kändes som en jättebra start! Hade jag varit duktigare och piggare kunde jag säkert satt någonting mot huvudet för hennes gard var riktigt låg många gånger. Men eftersom formen är sådär var det superskönt att inte behöva göra då mycket men ändå bara gå en rond!!
I semifinalen mötte jag Ina orlova från Litauen. Hon har varit med i u22 tidigare år så jag har sett henne fightas. Dock hade hon bytt stil, låg förut väldigt nära och ville framåt men dansade nu runt mycket mer. Trodde redan innan att det nog kunde bli en lång match och det blev det! Målet här var att jobba mycket mot magen och inside lowkick för att störa och sedan komma med ett överaskningsmoment. Lowkicken fungerade rätt bra innan hon bytte ben, sedan var det svårare att komma in. Försökte med klackar på utsidan istället men det gick sådär. Blev mycket slag och jag kände mig riktigt trött efter förlängning. Men efter vågen (få man fått andas lite) fanns det lite mer att ge. Avgjordes efter sista ronden på domslut till min fördel!
Finalen gick även detta år mot ruta brazdzionyte (möttes i finalen förra året också). Visste att hon ligger väldigt nära, slår bra och mycket mot magen. Min taktik var att försöka använda mig mycket av klackar, armbågar och knän i olika former. Gjorde iallafall ett par av dessa tekniker. Sedan började plötsligt allting kännas och göra jävligt ont. Sparkade en lowkick som tog precis på min fot som jag stukat för ett tag sedan. Hon fick in en klockren häl och den lilla sekund jag tänkte på att det gjorde ont gav henne chansen och hon fick ett driv framåt. Då fick hon även in ett slag i min mjuka mage som gjorde att jag tappade luften. Försökte köra på men det + drivet framåt gjorde att jag backade! Ruta vann efter första ronden på domslut.
Inte alls nöjd med insatsen till sista matchen. Är inte så ledsen för att jag förlorade, klart man vill vinna, men det jag är besviken över är att det gick så lätt för henne. Kändes som jag aldrig fick matchen, det var hennes race hela vägen. Förutom det är jag väldigt nöjd! Lyckats fått in några fler tekniker i mitt förråd, vilket är bra! Och med tanke på min uppladdning var inte mina förväntningar så höga. Hem och träna för en vinst till nästa år!!

Nu ska vi käka hotellfrukost! ;)
Puss !!


Wroclaw, here we come !!

Då var man påväg! Sitter på ett x2000 till Stockholm!

Måste säga att det är lite blandade känslor för tillfället. Känns tråkigt att uppladdning varit dålig och att inte vara förberedd. Samtidigt tycker jag alltid det är kul att tävla! Var nere och körde lite mits med anna igår och det kändes bra. Väldigt jobbigt men ändå bra! Skönt att få lite pepptalk också :) så nu har jag lovat att fokusera på det positiva, inte ställa för höga krav på mig själv, ta fram all vilja jag kan hitta och ge 110% !! Tycker det låter som en bra plan!

Blir att träffa Torbjörn och Simon på Arlanda och "samflyga" med dom! :) tycker vissa flygbolag borde skärpa sin tydlighet lite! Hur svårt kan det vara att skriva ut en tydlig bagagelista med vikt och mått?? Jaja, vi får väl se hur det går för min väska :p

Hoppas ni får en toppenhelg och håll tummarna! Puss på er !!


U22 Live!

Detta år kan man titta på U22 live! Coolt!! :) Kommer att sändas här: http://live.pixart24.pl/
Frukosttime och ska snart dra ner till station. Blir nog en lite mer skriftlig update på tåget när jag har mer tid!




RSS 2.0