I <3 tacos

Powerwalk och lite säck blev det idag! Börjar känna mig taggad för helgen vilket är bra! :)

Haft myskväll med Fredric efter jobbet. Lagat tacos och kollat på bonde söker fru :p ska kolla ett avsnitt av hawaii five-0 innan vi ska sova! Natti!!


Vänder??!

Körde lite säck igår under sparringpasset och det kändes faktiskt okej! :) Man får vara glad för det lilla! Huvudet känns också bättre, lite täppt på morgonen men så kan det ju få vara. Hoppas på att det vänder nu!!

Några bilder från i lördags. Cecilia Wallin körde på nyktert, kängor (taktiskt val) och var beredd med armbågarna för dom som kom nära min vänster fot :P haha Men det var riktigt kul ändå!











Första advent!

Riktigt dålig uppdatering här, men så blir det ibland :p
I träningsväg går det väl sådär om man säger så. Körde lite gym + cyklade förra veckan och det fungerade bra. Foten är fortfarande lite svullen och öm, men försöker att inte ha den lindad så att den får jobba och stabilisera själv. Har haft rätt mycket ont i huvudet senaste tiden och nu tror vi att det är bihålorna. Så igår var jag och shoppade loss på Apoteket så får vi se om det hjälper..

Jobbhelg och rast just nu. Var ute med tjejerna och bowlade igår, riktigt kul!! :) kändes skönt att bara komma bort lite och tänka på någonting annat!

Hoppas ni har en bra första advent!


Tack!

Vill tacka alla för gratulationer, presenter mm! :)
Hade en jättebra födelsedag!! Var ute en sväng med mamma och käkade lunch, biomys med Fredric i Linköping och avslutade kvällen hemma med 3-rätters! Patric, Elin och Kent kom också förbi en sväng och gav mig en jättefin present + åt lite kladdkaka :P Supernöjd med dagen !!




20

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Hurra Hurra Hurra! :)

Har haft en jättemysig morgon. Vaknade runt 6 och kände lite pirr i magen, kommer nog alltid vara så! :P Blev grattad av mamma och Becca! Räkmackor hör ju familjetraditionen till, så det blev frukost och paketöppning tillsammans i mitt rum :) Har legat och kollat film + ätit skumtomtar ;P haha
Fick även ett kort av min kära syster där det stog att hon hoppades att jag skulle få en riktigt bra, jobbfri födelsedag, d.v.s. att hon tar mitt jobbpass! Söt hon är!! Så nu är jag tydligen bokad av mamma från lunch, vi ska bara umgås lite och efter det har Fredric bokat min kväll. Spännande!! ;)

Puss på er !





Härlig start :P

Då var det ny vecka igen! Känner mig på hyfsat humör idag trots omständigheterna! :P
Igår blev det en heldag med Fredric :) Vi åkte en sväng till Ikano, kikade på lite grejer i Norrköping och var på kalas hos farmor. Tyckte ju även gaska synd om mig sjäv, vilket resulterade i alldeles för mycket mat, choklad och tårta :P

Kändes riktigt stelt i foten när jag skulle gå upp ur sängen idag. Det är sådana hära gånger man önskar att man hade ett stillasittande jobb, men icke! Istället var det typ översvämning i omklädningsrummen då det kom upp bassängvatten ur brunnarna och jag och Linda kämpade järnet för att fixa det hela! Helt enkelt en härlig måndag morgon :P
Ska lägga mig och köra lite mage, man får anpassa träning efter sitauation! ;P Och sedan ska jag träffa Clara och Henke för lite Knatteskutt.

Stukat foten!!! :(

Som om det inte räckte med resten av skiten har jag idag lyckats vricka till foten! Skulle ut och springa spåret imorse och ramlade trots att jag försökte fokucera på att ta det lugnt! Orkar snart inte med skiten!! Hädanefter ska jag enbart springa på band! Spelar ingen roll hur tråkigt det är, det är fan i mig säkrare och jag verkar ju inte vara kapabel till att springa i skogen..


Och såhär fin ser min boll till fotknöl ut just nu..



Linköping

Var som sagt i Linköping igår kväll för lite sparrigträning. Kändes faktiskt ganska bra :) Bra övningar och mycket "slagträning" som är precis vad jag behöver! Även kul att träna för Mathias för första gången, duktig kille!!
Just nu känns dock insidan på knät lite stelt, måste fått en spark eller något där? Inget jag märkte under träningen, men kändes när jag kallnade och nu på morgnen var det inte alls mysigt :P Tror dock inte det ska vara något allvarligt!

Idag taggar vi jobb hela dagen. Har även en relaxuthyrning ikväll, brukar vara skojjigt!

Sparringträning!

Gårdagens träning bev typ gott & blandat :P Ett kort benpass på gymmet, CX på lunchen och avslutade med ett matspass på kvällen ;)

Idag hade jag också lite temp när jag vaknade. Ringde vårdcentralen och fick prata med en jättebra tjej (inte ofta det händer) och fick en tid hos läkaren redan runt lunch. Åkte dit direkt efter idrottslektion på Egeby. Tog lite prover mm och allting såg normalt ut. Försökte prata med läkaren och få svar på mina frågor, han trodde detta var en eftersläntare till hals + febergrejer jag hade förut. Tydligen vanligt. Kan ta ett par veckor oh tränar man under tiden kan det ta ännu längre tid. Dock inte farligt att träna. Så jaa, med det kör vi väl på så gott det går?! 2 veckor kvar till U22, behöver träna och så länge jag håller mig frisk till den tävlingen skiter jag i om jag blir dålig efter.
Nu ska jag snart bege mig mot Linköping för sparringpass, kul!! :)

Gaaahh!



Börjar bli lite nervös nu!! Kan inte säga så mycket mer just nu, men vi får se hur allt blir. Känns som det är väldigt osäkert, ovisst och lite många bollar i luften för tillfället :P

Bergodalbana

Igår startade jag dagen med en 5 km joggingtur. Kände mig som en flodhäst och inte mindre klumpig när jag ramlade! Tur att det fanns mycket löv och barr som gjorde det lite mjukare :P haha Städade och fixade lite hemma och började få ont i huvudet och känna mig sådär. Kollar tempen och har börjat få lite feber igen!! Så det blev ingen mer träning igår.

Kände mig riktigt pigg när jag vaknade upp idag! :) Så jag bestämde mig för att chansa och köra ett body pump pass. Superkul och supertungt!
Eftersom jag inte alls förstår mig på min kropp för tillfället när den går i bergodalbanor upp och ner har jag bestämt att jag ska kolla vilopuls och temp varje morgon. Förhoppningsvis kanske jag kan bli lite bättre på att se när topparna uppåt börjar komma då? Vet inte, men värt ett försök!

För övrigt måste ni kolla detta! Jag höll verkligen på att dö när jag såg det!!!! Tror inte Kamil visste vad han gjorde när han lånade ut sin lägenhet till Darren och Alan! :P hahaha
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150369867345353

måndag

Då var det plötsligt måndag igen, sjukt hur fort det går, framförallt helgerna! Var i Vingåker igår med Fredric. Hittade verkligen ingenting, kom hem med en tröja. Dock bra för min plånbok! :P Fredric shoppade däremot loss lite mer :)
Jobbat och kört ett kortpass på gymmet. Har en så grym träningsverk sedan i lördags!! Ska käka lite och sedan väntar kvällens aktiviteter, knatteskutt, sparringpass och nybörjarpass på det. Yeey, nu kör vi!!

Kalasbilder! ;P










Grattis patric!!

Idag är ingen vanlig dag för det är patrics födelsedag, hurra hurra hurra!!

Har haft en mysig dag med Fredric i Norrköping! Blev en sväng på gymmet, bröst och armar, någon som är förvånad?! :p haha jag hade grym träningsverk i benen innan, så nu matchar väl armarna!
Handlat och fixat lite och är nu påväg mot Mjölby för att fira patric :) ska bli kul!! :)


På tåget

Var kul att träna igår kväll! Kändes som ett väldigt bra pass för min del, mycket mjukgörande övningar mm. Var dock svårt att få något tryck i teknikerna, förhoppningsvis för att jag inte gjort rörelserna på ett tag??

Idag har jag varit på gymmet och kört ett kort men intensivt benpass. Kändes faktiskt ganska bra! Sitter nu på tåget påväg till Norrköping. Vi får se hur dagen blir, tror jag och Fredric har lite delade åsikter om vad vi ska göra :p

Ha en riktigt bra fredag!! :)


Testar och håller tummarna!

Igår var det full fart hela dagen. Började med ett par idrottslektioner på Egeby, fortsatte till Norrköping för att fixa lite grejer, vidare till simskolan och när jag till slut kom hem var jag ganska seg.

Idag har jag provat att träna lite. Körde ett par backintervaller imorse, färre än vanligt + mer vila. Gud vad tungt det var!! Har även kört ett CX-pass och gått med barnen till simskolan. Just nu har jag kommit i någon matkoma, blev plötsligt astrött! Tänkte ta en powernap innan dagen fortsätter med promme med helene, knatteskutt och förhoppningsvis ett karatepass ikväll. Håller tummarna för att detta funkar, kroppen känns bra just nu iallafall! :)

Lyssna på kroppen

Var och pratade med en dietist imorse p.g.a. att jag har problem med tarmen och skulle se om jag kunde ändra kosten något för att slippa ha ont i magen hela tiden. Som vanligt är jag något slags specialfall, och hennes tips var att försöka äta lite mindre fiberrik mat. Där får man för att man försöker vara duktig! Så nu blir det vanlig pasta + vitt ris ett tag framöver så ska jag se om det blir någon skillnad!
Var även nere en sväng i dojon. Gjorde ett försök till cirkelträning som gick sådär. Körde ett varv, kände halsen och la ner. Blev lite skuggfighting/test av olika kombinationer istället. Tycker det är så jävla svårt att känna skillnaden mellan vanligt trött i kroppen och sjuk-trött. När jag gör min planering och har tänkt köra cirelträning 5 varv, så vill jag ju köra 5 varv! blir så halvdant när man ska försöka känna efter, men samtidigt måste man ju lyssna på kroppen.. Det är fan inte lätt när det är svårt!

Deltagarlistor till U22. Jag är anmäld i -65 men ska ligga i -60, så hoppas på att dom fixar det snarast! :P
http://www.u22andcadets.eu/u22/index.php?d=competitors


Bilder från RM

Bilderna blev som sagt sådär, men här är iallafall ett par av dom!








Nystart, i hope!!



Försökt ladda upp lite bilder från RM, men min dator valde att va ännu segare än vanligt så jag orkade inte med den mer. Gör ett nytt försök imorgon! Blev tyvärr typ inga bra bilder, svårt ljus..?

Idag har jag kännt mig mycket piggare! Weeii!! :) Har ändå försökt att inte göra för mycket, jobbat och haft Knatteskutt. Hoppas på att börja med träningen imorgon! Är så sjukt sugen för tillfället, har legat hemma och gjort en träningsplanering för de 4 veckor som återstår till U22. Hur kommer det sig att tiden alltid går så sjukt fort?! Aja, hoppas på en vecka med mycket träning för det behöver jag!
/Den nya soffpotatisen :P

Söndagsmys

Blev en myskväll hos helene igår där även Fredric, Sofia och söta malte var! Snack och baksmällan 2!! Kul :)

Idag har jag ridit för första gången på typ 2 år!! Herregud vad länge sedan det var! Men riktigt kul och mysigt :) tacomys med familjen såhär på kvällen gör min söndag!


Lag & Junior RM

Igår arrangerade vi Lag & Junior RM i Mjölby. Tyckte det fanns en hel del duktiga fighters som stack ut, framförallt på juniorsidan!
P.g.a. för få damlag gjorde vi ett poolsstem för de 3 tjejer som var med. Elin från Mjölby gjorde en stark insats när hon debuterade som senior! Det var ganska stor skillnad i både vikt och erfaranhet bland de tjejer som var med, dock tyckte jag det var väldigt roliga matcher att kolla på. Det hände mer än vanligt, och blev aldrig tråkigt och grötigt som det lätt kan bli. Bra insats av Sara Hägge som också fick pris för bästa fighter, go girl!!

Mjölbys herrlag som bestod av Johannes och Olle gjorde en stark insats! Även Johannes debuterade ju som senior!! Det gjorde han mot en betydligt större kille. Johannes gav honom dock en riktigt bra match och efter en hiki wake i domslut vann Johannes på viktskillnad!
Olle körde på sin vanliga taktik, driv, driv och driv lite till! :P Fungerade bra i det syftet att han förstörde den andra personens fight. Han vann sina första match och förlorade den andra efter förlängning. Olle var dock den drivande under hela matchen, men huskvarnakillen vann på poäng (jodan mawash).

Både Markus och Gustav gjorde bra matcher på juniorsidan. Var dock inte så närvarande i några av dom p.g.a. arbete i sekritariatet. Men roligt att se deras spirit på tävlingsbanan! Gustavs prestation räckte också till en 2:a plats, och Elin kom 3:a! :)

Jag tyckte beslutet om att inte ha någon paus var väldigt bra! Skönt när tävlingen flyter på hela tiden!! Grattis till alla starka insatser och till nästa år hoppas jag att Mjölbys damlag kommer vara på topp! Ser fram emot det!! ;)

Besviken..



Kändes riktigt hoppfullt när jag vaknade imorse. Hade bestämt att gå ner en sväng till dojon för att prova och köra lite säck och på så sätt bestämma mig för om det skulle fungera att köra imorgon eller inte. Värmde upp och tyckte 3 min skuggfighting kändes tungt, vilket inte är jättebra.. Bestämde mig för att prova säck ändå. Jag hade satt upp en ribba att jag måste kunna köra 9 min säck för att kunna fightas imorgon. Efter ca 1.30 min började det kännas i halsen och bli svårare att andas. Blev så jävla arg och besviken så jag körde på lite till, men när klockan pep slutade jag och gick hem.. Kände ju egentligen redan från början att kroppen inte var okej, men man hoppas så mycket hela tiden. Hoppas in i det sista att det ska fungera! Men ibland måste man också inse att det inte gör det. Känns dock väldigt tungt och tråkigt..

Bergodalbana

Snacka om att det går upp och ner! Har dock haft huvudvärk sen i morse.. Ussch! Försöker att inte tänka på rm, men det enda som kommer upp i huvudet hela tiden är ju såklart rm!! Får ju världens puls bara tanken kommer upp liksom! Jaja, hoppas på att huvudet känns bättre imorgon!


tummen upp



Tjena!

Känner mig mycket piggare idag! :) Ska försöka fortsätta att göra så lite som möjligt så det inte blir värre.
Fick nyss höra rykten om att vi nog har ett kill lag till RM!! Har ju varit ganska mycket fram och tillbaka p.g.a. sjukdomar och skador. Nu ser det iallafall ut som det blir ett Mjölbylag som består av Johannes och Olle!! Fan vad kul!!! Hoppas bara på att det stämmer!
Och jag jobbar järnet på att bli frisk! :)

Puss på er !!

Sjuk !

Nu har det brutit ut ännu mer. Började bli sämre igen igår kväll och sedan har det fortsatt.. Idag har jag inte tagit ett steg utanför dörren! Sov halvdåligt och gick upp rätt tidigt och åt frukost. Efter det la jag mig i sängen igen med sötis och sov enda till 2!! Skönt, huvudet var bättre när jag vaknade !

Vill säga tack till alla söta människor som hjälper till hela tiden! Anna som tog mitt fightpass igår, var nog väldigt bra att ja inte gick till dojon!! Och tack till Patric som kom med rosor och lite tips på medicin! :)



RSS 2.0