Hus nästa!! ;)

Precis kollat lite gamla fighter inför helgen! 2 dagar kvar!! Kör en vilodag idag + tidig sänggång. Känns absolut som det är ett bra val! :) 
 
Andra saker som hänt det senaste dygnet är att vi haft konflikthantering i skolan. Fick vara med och spela massa olika scenarion, antingen hade man en roll som polis, figurant eller observatör. Kan konstatera att vi har ett antal skådespelartalangen i klassen ;) Man lär sig grymt mycket av att få tillämpa det man läst om. Sjukt rolig och givande dag!! :)
En annan sak som hänt är att Fredric har signat kontraktet = köpt ett hus!!!!! Så snart startar projekt renovering ;) Shiit, vad kul!! 
 

Padwork!

Precis avslutat ett mitspass i dojon! Jobbade ganska mycket småmitsar tillsammans med Stefan, vilket innebär mycket kombinationer och tajmingträning. Det är sjukt hur stor skillnad det kan bli att köra pads med en duktig person där man får bra inpackt och rhytm!! Vissa personer bara funkar det med medan andra blir helt fel hela tiden.. Rhytmen är garanterat viktig!! Avslutade med matchronder på stor mits!

Körde även ett kort intervallpass på löpbandet i skolan idag. Ville känna på pulsen och formen lite innan tävlingen!
Kroppen känns faktiskt helt okej :) är dock lite trött, så ett par timmars extra sömn de sista dygnen vore nog en bra idé! :)


Kick !!

Påväg hem från jobbet! Fick världens kick av kvällens pass, så sjukt att peppa till 1000 när folk tar i så dom spricker!! :) underbart!

För min egen del har det inte blivit så mycket träning sista dagarna p.g.a plugget. Körde en 15-min löptur igår liksom :p tråkigt att inte kunna ladda som man vill när man har tävling samma vecka.. Men ibland blir det så och jag tror det viktigaste för min del är att inte fokusera på vad jag inte gjort, utan vad jag har och ska göra! Ska försöka nå maxprestation utifrån just min situation och mina förutsättningar.

Kanske är såhär man borde jobba när man har "tidsbrist"?? ;) haha


Plötsligt händer det !!

Jättehärligt väder idag :) tog en pw tillsammans med Freddy runt strömmen! Även varit och kollat på huset som Fredric är påväg att köpa!!! Plötsligt händer det!! ;)


Gubbrocks abstinens! ;)

Så skönt med helg!! Var och åt kinamat hos pappa igår kväll, lunch med mammsen och lagom fikat med Heléne :) var och tränade i "mjölbydojon" idag !! Var garanterat ett bra beslut att köra en villdag igår för kroppen kändes nycket fräschare idag! Kul att träffa alla gamla godingar och inte minst få höra lite gubbrock ;) shiit vad jag saknat det!! Måste försöka införa detta även i Stockholm, ger liksom en annan känsla ;)

Ikväll ska vi fira Fredric som fyllde år i onsdags! Middag och utgång står på schemat :)
Ha det bäst!! Puss


Landskamp !

Körde några matchronder i dojon igår! Sempai Maria och Björn hade på sig "dom stora skydden" och jag och Stefan fick jobba :) kände mig lite trött och seg i kroppen, så bestämde mig för att åka hem efter och inte köra ett till pass dom planerat. Kör nog även en vilodag idag för att komma på banan igen! Blivit dubbelpass ett par dagar och för att orka det behöver jag lite extra sömn som jag tyvärr inte fått..
Blir en helg hemma i Mjölby/Norrköping, vilket passar bra! Blir kul att träffa lite familj och vänner :)

Suttit och kollat lite startlistor till kyokushin nordic challenge! Bara 1 vecka kvar ju!!!!! Kände av nerver för första gången idag :) spännande!! Jag och Johanna kommer köra en landskamp mot Norge, ni kan läsa mer här http://knc.keiko.se/index.php/taevlande-2013


Polisbilkörning !

Har kört polisbil och minibuss för första gången idag!! Jättekul :) har en körbana på skolan där vi fick träna på lågfartsmanövrering, t.ex slalom, fickparkeringar mm! Mycket små tips att tänka på, väldigt nyttigt! :)

Ska in till dojon och köra mits nu! Måste piggna till lite för jag är grymt seg just nu.. Go !


Ibland behöver man peppning!

Slutade tidigt och passade på att gymma efter skolan! Körde bröst och axlar. Har hittat en "dragmaskin" med band som sitter på väggen i vårar gym. Folk brukar köra t.ex triceps där, men jag kör raka slag ;) ju snabbare jag slår desto mer motstånd :) bra träning för axlarna + att man blir tvingad till att använda mycket höft för att orka!! Kan verkligen rekommendera detta, eller vanliga gummiband (liknande känsla).

Varit väldigt trött idag, men bestämde mig för att köra ett mitspass! Endast 1 timma + lite riddare vilket gör att jag kan komma hem skapligt och få sova lite längre :) trots att jag inte var så pepp innan gick passet riktigt bra! Kör man mits med sensei Nina kan man nog inte bli annat än supertaggad!! ;) riktigt kul!

Lite extra glad idag också eftersom jag fått inviga mina nya kängor!! Visst är dom snygga??! :)


Från en annan vinkel !

Kört sparringträning ikväll! Gick sådär.. Försökte själv fokusera på olika saker varje match, t.ex. Nära avstånd, krokar, förflyttningar, kontringar mm. Vissa matcher fungerade bra medan andra mest blev skit eftersom jag inte direkt hade någon plan b. Även svårt att hålla sig till det man tänkt sig och inte bara komma in i det "vanliga lunket". Bättre fokus!!!

Nu är jag lagom trött i och lite irriterad eftersom tåget jag passade in så bra aldrig dök upp så jag fick stå och vänta i det "varna vädret" ytterligare 20 min! Vill ha en stor tallrik mat och en säng nu!!

Denna assessor är inte bara grymt snygg utan även jäkligt smart eftersom man kan filma under sparringen och se sig själv precis som motståndaren gör, dvs blick mm :) tur det finns människor med lite fantasi ;)


Jogga med runkeeper !

Startade dagen med en joggingtur! Körde samma varv som förra gången (3km) och sprang denna gången på 15 min! Ingen höjdartid för dom som brukar springa kanske, men för mig var det en sänkning med 2 min sen sist! + att det kändes lättare :)

Bra att ibland kunna mäta sin träning i någon form av värden. Gör det enklare att veta om träningen man kör ger de resultat man förväntar sig.
Nämnde ju att vi körde ett beep-test i lördags och tanken är att vi ska köra det 1 gång/månad för att göra en typ av "mjölksyra/konditionsmätning". Man kan ju även köra sina egna tester för att få det ännu mer specifikt. Tror dock det är ett väldigt bra sätt att få information om sin form och utveckling :)


Skydd

Tänkte bara visa vilka skydd vi använde oss av igår på sparringträningen!! Körde matchronder med dessa, vilket gör att man kan lägga in tryck i teknikerna :) blir sjukt jobbigt, men också mycket mer likt en vanlig match! Garanterat inte sista gången jag körde med dessa, tycker dom är super!!


Superhelg! :)

Fortfarande proppmätt efter en stor buffé med sushi, asiatiska wooker och våfflor!! :) behövde verkligen det här helgen! Känns som jag börjat ladda upp mitt batteri igen :) jättemysigt att få vara med Rebecca, slappa, mysa, träna, shoppa och äta god mat :)

Ha en bra söndagskväll! <3 puss


Lördag med syster!! :)

Har varit en superbra lördag tillsammans med beccy!! :) startade med sovmorgon, promenad och drog in till stan för att träna. Blev beep test och sparringträning för min del :) kändes inte som jag lyckades få ut max av testet (sega ben pga dålig uppvärmning?) men sparringen kändes riktigt bra :) jättekul!! Rebecca spenderade tiden genom att ge sig ut på en dryg 2 mil lång joggingtur! Jisses!!!
Har avslutat kvällen med stand-up och god mat! :)

Puss !


Positiva känslor!

Idag är jag superglad eftersom det är fredag, vi slutar tidigt, jag ska träna, inget extra plugg, tacos ikväll och inte minst för att becca kommer hit ikväll och tillbringar resten av helgen med mig uppe i Stockholm!!! :) taggad!!!!! :)


Grattis på alla hjärtans dag! <3

Hoppas ni alla har haft en mysig alla hjärtans dag och fått lite extra tid med dom ni tycker om!
Själv har jag precis myst färdigt och svettats lite i dojon ;) kul sparringpass!

Riktigt skön känsla just nu eftersom de flesta jobbiga grejerna denna veckan är över! Avslutade gårdagens skoltid med ett cykeltest! Fick cykla med en viss procent av sin kroppsvikt till motstånd i 6 min, ju fler varv desto bättre! Vågade inte riktigt ösa på ordentligt eftersom jag var rädd för att dra på mig massa mjölksyra tidigt, men lyckades ändå sätta klass + dagsrekord! ;) lite stolt får man vara ibland :p

Måste även säga att jag har världens gulligaste pojkvän som skickar blombud <3 finaste! Glad alla hjärtans dag!!
Puss på er !


Nya pass !

Plugg, plugg och lite mer plugg!! Denna veckan är lite kaotisk :p var så grymt skönt att gå in i gymmet igår och bara kötta!! Knappt 1 timma senare hade jag en mycket skönare avslappnande känsla :)

Idag har jag jobbat! Körde mina nya pass för första gången (vt danz och easy line)! Alltid lite missar första gången, men väldigt skönt att ha den första delen gjord! Roliga pass!! :)


You did it!!

Trötta och glada lyckades dom ta sig i mål!! Grymma är ni!! Fredric har totalt kört 3 mil på skidor denna vinter och har knappt åkt längdskidor innan det. Så 6 mil på raken blev en tuff utmaning!! :)

Själv kan jag nästan tro att jag också åkt ett lopp, supertrött! Ska sova och ladda för denna "hetsvecka" i skolan!
Puss


Engelbrektsloppet !!

Vinkat av Fredric och Kaj som ska köra 6 mil på skidor!! Själv är jag här och supportar! :)
Precis hittat ett mysigt fik där jag tänkte tillbringa de kommande timmarna med plugg!

Stort lycka till i spåret grabbar! Keep going on !


Mälardalens kyokushin!

Har varit och tränat på mälardalens kyokushin ikväll! En ganska ny klubb som jag blev inbjuden till :) väldigt mysigt! Lyckades även tajma in så jag fick vara med på deras kagami biraki :) fredagsmys i dojon med sushi och trevligt folk!! :)


Simträning!

Startade dagen med att bada lite ;) övning inför simtestet vi ska ha! Tror det kommer bli ganska tungt faktiskt .. Allting kändes bra förutom de inte så samarbetsvilliga kabinhakarna! Får öva lite med dom tror jag!

Blev brunch med lite folk från klassen och en sväng på stan! :) kopplar bort alla måsten för ett par timmar och njuter av att det är fredag! :)
Puss !


Effektivisera träningen !

Väntar på tåget som ska ta mig hem från träningen! Var ett kul sparringpass ikväll :) känner att jag blir helt slut av jobba mits, behöver få bättre intensitet och inpackt i teknikerna samtidigt som jag behöver orka jobba under längre perioder..
Eftersom det är svårt att få möjlighet och tid att träna så mycket som jag vill är mitt tillfälliga tankesätt att träna så hårt jag kan på den tid jag får! :) go go!!


Tajt!

Träningen de sista dagarna har gått ganska bra! Sparringträningen i måndags kväll var riktigt kul :) körde ett bröst och axelpass på gymmet efter skolan igår och nu är jag påväg till sörentorp för att köra lite mits innan plugget! :)
det är lite smått kaotiskt att få ihop allt plugg med den träningsmängd man vill göra, men jag gör så gott jag kan och hoppas på att få in lite mer rutiner snart ;p

Puss !


Springrunda!

Haft sovmorgon och börjar inte skolan förrän 12.40, grymt skönt!! :) varit ute och joggat min nya 3-km runda på morgonen :) ganska behagligt faktiskt! Behöver få upp konditionen ganska snabbt nu eftersom jag har match 2 mars!! Så har tänkt lägga in lite mer joggingturer + intervaller! Bara känna att jag orkar öka tempot mellan varven!


World cup!

Ligger i sängen med den här sötnöten! Haft en fixar och pluggdag, sådana behövs ibland. Har iallafall bokat ett flyg till Litauen i april!!!! Kolla world cup! Ska bli grymt kul :)


Sparringträning för sempai Oscar !

Så underbart skönt med en ledig helg!! :) varit i dojon och kört ett sparringpass för sempai Oscar! Riktigt bra !! Fokus på att hitta sina starka tekniker och favoritkombinationer som man vet sitter!

Påväg in till stan nu för att gå på bio :) trevligt trevligt !


Uniform!!!!

Jisses!! Precis provat ut min uniform!! Känns grymt coolt ;p haha
Har också fått ett nytt favoritämne! Självskydd är sjukt kul :)

Körde ett ryggpass på gymmet förut! Hade inte så mycket tid så det blev ett kort pass, men kändes rätt bra ändå :)


RSS 2.0