Miss Japan !!

Har fått provsvaren nu och allt ser normalt ut.. Man brukar ju vanligtvis bli glad när man får ett sådant svar men jag blir faktiskt bara trött och ledsen. Eftersom jag vet att allting inte är bra och normalt så vill jag bara att dom ska hitta "felet" så fort som möjligt så man kan göra någonting åt det. Eventuellt twaren som ligger kvar och spökar??

Måste säga att jag verkligen börjar sakna Japan! Saknar träningen, maten och framförallt alla härliga människor! :) hoppas på att få träffa dom snart igen!!

Osu !


Nya produkter!

Var och fixade nya produkter igår på Budo & fitness i Linköping :) ska se om det går att boosta mitt immunförsvar lite grann ;) hoppas på det!

Idag har jag varit ute med Patric i sommen hela dagen och åkt båt, fikat på en ö och fiskat (fick en liten abborre) :) supermysigt! Kört ett köttpass för sensei Mats ikväll! Måste säga att det var nära döden upplevelse för min del, men det var samtidigt riktigt kul och mycket folk på passet, b.la. Mathias och Robin från lkpg :) så inatt kommer jag sova gott !

Puss på er !


Rivstart !

Första jobbdagen på badet idag, var ett tag sen sist! Och ska man köra så ska man väl köra ordentligt?! ;) långpass 11 timmar idag + 13 imorgon. Har även 2 vattenträningspass på schemat idag. Insåg att jag hade mitt sista någon gång i mars, så detta kan ju bli spännande :) är ni lediga tycker jag ni kan komma och träna för mig i vattnet kl. 12 eller 19! :)

Puss !


Nya landslagsmedlemmar!! :)

Precis kommit hem från en givande dag i Uppsala! :) sparringen kändes lite avig, men helt okej med tanke på omständigheterna. Bra övningar och mycket fokus kring olika tankemönster, samt anledningar till varför man tränar på ett visst sätt. Intressant!! :)

Vill även säga stort grattis till de 5 nya personer som idag kom med i landslaget: Sara, Johanna, dina, Oscar och Simon! Superkul att vi växer, utvecklas och blir bättre!! :)

Osu !


Nationell squad !

Frukosttajm! Snart bär det av mot Uppsala för att slåss lite ;) Kroppen känns helt okej (trots ett jobbigt och jäklans kul pass igår)! Halsen är sådär, varken sämre eller bättre.. Ska iallafall bli riktigt kul!! :) nu kör vi !


Tagga crossfit !!

Sitter på tåget påväg hem till mjölet! Ska bli crossfit pass med Martin ikväll :) har laddat genom att shoppa loss i lkpg under dagen ;)

Sista dagarna har gått väldigt fort, tiden bara springer förbi. Har iallafall kört 1 pass om dagen och det har känns helt okej :) halsen kommer och går, men än så länge har jag ändå kunnat köra på hyfsat!

Haft långlunch med anna och myst med fredric! :) i onsdags var jag ute och red med mammsen, mysigt värre! Har verkligen längtat efter att bara sitta på en häst och galoppera på ett fält :) träningsverk är dock bara förnamnet just nu!!


Keep on going ..

Bilder från smultronstället i söndags (tror Jonas & Jennie är lite rädda för att släppa in mig och Oliver i samma lekpark nästa gång)
 
Har haft lite välbehövlig kvalitetstid med Naddan idag, skön pw, snack och lunch på gusto :)
Kvällens pass kändes också bra, helt förvånad!! Keep on going! Lagom död, men så grymt skönt och kul att få köra, känns som man har lite ny motivationsenergi :)

Sparring

Varit på badet och hälsat på idag, kul att träffa alla gamla godingar ;) Har sedan varit på läkarbesök och tagit lite olika prover för halsen, den går fram och tillbaka hela tiden men blir aldrig riktigt bra.. Tråkigt att man inte får känna sig 100!!
Kört sparringpass ikväll, blev lite på prov. Blev dock förvånad över hur bra det kändes, grymt kul att få sparras och köra mits (blivit alldeles för lite sådant på sistone), och att det kändes helt okej med halsen :) Känner efter och kör på så gott det går tills jag får svaren!
Hoppas ni andra får vara friska! Ha det bäst <3
 

Home sweet home!!

Hemma i mjölet igen! Känns riktigt skönt :) haft en jättebra helg då jag både har slappat, umgåtts med nära och kära varit på grillfest, poolparty och Smultronstället :) som vanligt bjöd mbk:s grillfest hos sensei Mats på alla möjliga sjukt jobbiga övningar i hinderbanan!! Men det är alltid lika kul ;) vill även tacka Heléne och naddan som fixade en mysig grillkväll/poolparty!! Glad att jag har så fina vänner <3

Hoppas ni får en mysig söndagskväll!
Puss


Sista dagen på jobbet

 
Sista dagen på jobbet idag! Startade med att jag fick tårta upptryckt i hela ansiktet, har sedan kört "paint the host" = svartgrön hela jag, blivit nersprutad med vatten av Lollo & Bernie och dagen är inte ens slut än :P Poolpartyt kommer säkert bli något utöver det vanliga ;)
 
Har iallafall fått besked om att jag förhoppningsvis fått en plats hem till gbg imorgon, annars får jag helt enkelt övertala piloten att jag ska få åka med i cockpit :)
Ha det bäst så ses vi snart!!
 
Puss !

2 dagar kvar!

 
Hade en riktigt kul kväll i söndags och igår blev det en skön slappardag! Låg vid poolen större delen av dagen, riktigt nice :) Körde ett par korta ronder på mits när jag kom hem, halsen var dock inte på topp men känns bättre idag! På kvällen var hela det skandinaviska teamet ute och käkade middag på OBC, supermysigt :)
 
Idag jobbar jag inte kväll, så jag och Noora ska ta ett kort pass i gymmet, ska försöka börja packa och kolla min troligtvis sista show! 2 dagar kvar !!

Grattis slemma!

 
Idag fyller vår kära emma år! Det ska firas med tårta, show, "pato pato" och 5-kamp ;) Kommer bli en grym dag!!
 
På torsdag kommer jag hem till Sverige igen! Blandade känslor, men ska bli jättekul att träffa alla efterlängtade personer :) Är även grymt sugen på ett dyngpass i dojon, och att få se mjölbys nya crossfit gym som Martin är med och startar!! Cooooolllt!
 
Puss på er !

Many things going on ..

 
Mycket som händer just nu, huvudet går typ på högvarv. Alex åkte hem förra veckan, saknar att ha min "lillebror" att bråka med! Igår fattade jag till sist ett beslut som jag har övervägt mycket fram och tillbaka de senaste dagarna. Men efter en löparrunda, köttigt benpass och snackat med både mamma och becca i telefon kom jag iallafall fram till något.. Så den 8 sep åker jag till Alcudia för att jobba där till slutet på oktober. Det som är jäkligt tråkigt är att jag missar Swedish Open.. Men som sagt, nu har jag änligen bestämt mig så nu kör vi!!

Pizzanight

 
Har spelat landhockey för hela slanten idag! Huuh, riktigt jobbigt ;) Nu laddar vi om för pizzanight!!
Ha det bäst !

Mina favoriter !

 
Igår åkte mina favoriter tillbaka till Sverige. Känns lite tomt nu.. Har varit jättekul att ha dom här och vi har haft en riktigt skön vecka tillsammans! Badat, solat, snorklat, varit på lite utflykter och käkat gott! :)
 
I morse bestämde jag mig för att skita i halsen, har uppenbarligen inte fungerat att vila så tänkte prova att köra på lite lagom. Bära eller brista ! Joggade en kort sväng innan jobbet och än så länge känns det helt okej :)
Bara 2 veckor kvar tills jag kommer hem nu, sinnes !

RSS 2.0