Amerikansk fotboll

Torsdagens träning var återigen en nära döden upplevelse. Jag får nog vara beredd på att det kommer vara supertungt någon vecka till.. Något väldigt roligt är att Johanna rapp har flyttat till Stockholm så vi tränade en hel del tillsammans på parövningarna :)
Igår körde jag genom överkroppen på gymmet efter skolan och på kvällen var jag och tittade på axel som hade match i amerikansk fotboll :) inte ett helt enkelt regelsystem att förstå sig på, men det verkar ändå vara en rolig sport!

Ikväll ska jag vara med Johan och Hedvig som ska ha kräftskiva hemma :) men innan dess väntar ett sparringpass!


Spåret !

Påväg hem från skolan med en skön känsla :) hade en mastodontföreläsning i juridik imorse, dock intressant! Har sedan fått jobba med lite dataprogram och sprungit 3-km spåret på tid! Inget examinerande, men man vill ju ändå göra en hyfsad tid. Kan säga att jag inte fick något flyt i flåset och benen kändes riktigt tunga.. Lyckades ändå komma in på 13.15 vilket jag tycker får vara helt godkänt! :) Framförallt med tanke på hur dåligt tränad jag är för tillfället. Ska hem och ladda om med mat och sedan dra till dojon för sparringträning! Wiiie!! :)


Work work !

Påväg hem från jobbet! Börjar redan få panik på dessa tåg och bussar som alltid är försenade .. Körde iallafall mitt nya vt-danz pass och ett riktigt tufft easy line pass :) kul!!
Puss på er !


Day 1

Dagen i skolan kan sammanfattas genom glädje att få träffa alla härliga människor, intro i radio som verkar ganska kul, panik, ångest och nervöst under vapenlektionen där jag för första gången i mitt liv fick prova att skjuta skarpt. Kommer behövas massa träning för att jag ska känna mig bekväm och trygg med det!

Var i dojon och körde första kyokushinpasset på sisådär 13 veckor!! Så jäkla kul att få sparras igen :) lagom död efteråt, det kommer bli hårda träningar framöver för att hitta formen !

Min kära syster körde idag första passet på sitt boot camp! Studio Fitness i Linköping kör 3 pass i veckan under de närmaste 10 veckorna med hård militärinspirerad träning!! Tycker det låter superkul :) så är det någon som känner att man fått lite mycket av det goda över sommaren och vill köra en rivstart kan jag tipsa om detta!


Back in Stockholm !

Underbart är ordet för att få sova i en skön säng igen!! Känns riktigt skönt att vara hemma i Stockholm :) idag har jag fixat hela dagen, packat upp, köpt sl-kort, storhandlat och lagat mat! Imorgon börjar skolan igen!! Snacka om att man kastas in i olika liv :p ska iallafall bli jättekul att träffa min fina klass :)

Hoppas ni alla som varit och tränat i Norge haft en kanonhelg !


Breakfast at radisson !

Firade Jessicas födelsedag genom att käka godaste frukosten på radisson!! :) lite poolhäng efter det och sedan bar det av till flygplatsen! Där lyckades jag som vanligt fixa lite extra jobb till mig själv. 10 kg övervikt, köp av ny superful väska, ompackning och vägning (vågen hemma stämde nog inte jättebra), löpning över flygplatsen med 4 väskor, extra betalning, incheckning, fast i säkerhetskontrollen och väl inne hann jag pusta ut på starbucks i sisådär 10 min innan det var hög tid för boarding! Ganska duktig på att hålla mig själv sysselsatt, behöver ju inte oroa mig för att bli uttråkad ;)
Hoppas resten av flygresan hem går smidigt! 23.45 landar jag i Sverige igen!!!! Galet !

https://cdn1.cdnme.se/2525118/6-3/pic_5218f4dae087c35182baec12.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_5218f4deddf2b37e7724d690.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_5218f4e99606ee2711e42aa3.jpg" class="image">


Breakfast at radisson !

Firade Jessicas födelsedag genom att käka godaste frukosten på radisson!! :) lite poolhäng efter det och sedan bar det av till flygplatsen! Där lyckades jag som vanligt fixa lite extra jobb till mig själv. 10 kg övervikt, köp av ny superful väska, ompackning och vägning (vågen hemma stämde nog inte jättebra), löpning över flygplatsen med 4 väskor, extra betalning, incheckning, fast i säkerhetskontrollen och väl inne hann jag pusta ut på starbucks i sisådär 10 min innan det var hög tid för boarding! Ganska duktig på att hålla mig själv sysselsatt, behöver ju inte oroa mig för att bli uttråkad ;)
Hoppas resten av flygresan hem går smidigt! 23.45 landar jag i Sverige igen!!!! Galet !


Sista dagen på jobbet !

Hade min sista dag på jobbet idag. Galet!! Kvällen spenderades med massa underbara människor på stranden! Knytis med massa god mat, kubb och annat skoj! :) imorgon går mitt flyg mot Sverige och det är med väldigt blandade känslor jag lämnar arguineguin. Jag är jätteglad att jag fått tillbringa sommaren här med ett grymt härligt team!! <3
Puss !


Miss You !!

Idag åkte mina finingar hem :( känns väldigt tomt utan er.. <3
Hade min sista lediga dag på Grancan idag och hade självklart planerat en dag på stranden! Men icke!!! Igår kväll regnade det här för första gången sedan februari och idag har det varit mulet hela dagen = vi åkte till el mirador och shoppade istället :p hoppas just nu bara att det börjar regna eller åska så att det kan sluta vara så jobbigt väder. Det är så sinnessjukt klibbigt och jag är svettig 24/7!


Outdoor cinema!

Hade en supermysig kväll igår med utomhusbio! Imorgon bitti åker Fredric och Rebecca hem till Sverige igen. Och på lördag åker jag!! Tiden går så himla fort! Nu ska vi åka till melonernas, äta gott och njuta av sista kvällen här tillsammans <3
Puss


Guantanamo !

Kan ju bara konstatera att feber i ett varmt land utan ac inte är någon hit! Känner mig dock bättre idag :) har fortfarande något skit i kroppen men jag hoppas att det är påväg ut. Åkte en sväng till amadores med Becca och Fredric efter jobbet. Superskönt att bada och slappa under ett parasoll! Avslutade med oxfilé på guantanamo! Mums!! :)


Sjuk :(

Ligger hemma med världens huvudvärk, ont i halsen, igentäppta bihålor och tycker synd om mig själv :( hatar att vara sjuk! Ingen skulle behöva vara det.. Har haft ont i huvudet ganska många dagar. Det har kommit och gått men de sista dagarna har det blivit värre och idag bestämde jag mig för att stanna hemma från jobbet. Jättetråkigt att vara dålig, framförallt när jag har besök.. Rebecca och Fredric har iallafall tagit en pw till puerto rico där dom skulle på marknad. Jag ligger hemma i soffan och dricker te som en galning som jag spetsat med ingefära, citron, vitlök och honung.
Vill bli frisk !


Open water diving certificate!!!!!! :)

Är så himla glad och nöjd över att vi har fixat certifikatet!! :) var riktigt nervös när jag låg i vattnet innan det första dyket. Tycker inte det är särskilt läskigt när jag väl är under vattnet, det läskiga är att ta sig ner de första metrarna under ytan. Första dyket var vi nere på ca 20 m och simmade runt ett vrak utanför mogan. Fick även vinka lite till en ubåt som åkte förbi! :p andra dyket gjordes vid ett rev, också utanför mogan, men var inte lika djupt.
Har firat med en pannkakskväll!! Massa mat, spel och film! Supermysigt :) nu ska jag sova och hoppas på att min hals mår bättre imorgon.
Puss !


Here we go !

Vaknade upp med en stor slemboll i halsen :( inte alls kul! Mina stämband är redan överansträngda så jag låter som en gammal gubbe.. Ska iallafall försöka ta mig samman till våra sista dyk vi ska göra idag! Var för mycket vågor förra veckan så vi kunde inte genomföra dom då. Idag är det alltså ett teoriprov och 2 båtdyk som ska klaras av ! Nu kör vi!!! :)


Picknick !

Hade fetaste poolpartyt på jobbet igår! Så himla kul :) mötte upp Beccy och Freddy efteråt och hade picknick på klipporna och kollade show :) mysigt! Nu ska vi en sväng till marknaden innan jag börjar :)
Puss !


Djupa squats!

Precis avslutat morgonjogg på 5,5 km! Gick tungt idag med.. Troligtvis efter squatsen igår ;p känner även en del i skulderbladen efter lite jobb på mits igår! Var sjukt kul, så himla länge sedan jag jobbade mits. Ska det snart bli ändring på!!
Ha en bra dag! Puss


Jeep safari!

Väldigt dålig uppdatering här vilket berott på att mitt internet inte fungerat på ett par dagar, samt att jag varit fullt upptagen med att umgås med Becca och Fredric :) haft supermysiga dagar som innehållit båttur på havet där vi fick se delfiner, jeepsafari off road uppe i bergen, kamelridning, shopping och god mat! Njuter av tiden med mina fina och mina sista veckor här på Grancan !! <3


Mina favoriter!!

Rebecca och Fredric kom hit i onsdags kväll! Så himla mysigt <3 var ute och åkte båt och såg massa delfiner igår :) avslutade med god mat i puerto rico!

Så glad över att ha er här!!


Tunga ben ..

Morgonjogg på 5,5 km, done! Idag var dock ingen bra springdag. Kändes tungt redan från början och jag fick försöka peppa mig själv hela rundan för att hålla något slags tempo och någon typ av andning :p skönt att ha det gjort iallafall!

Nu ska jag traska iväg till jobbet! :) hoppas ni alla får en bra måndag!!
Puss


Capoeira

Hade en välbehövlig slappdag på stranden igår :) körde ett pass på gymmet på förmiddagen och tillbringade sedan resten av dagen på anfi med picknick, strandtennis, kort, bok, bad och sol !! Så himla värt!! Lagade tacos med teamet på kvällen :)

Nu har jag lagom kommit hem från jobb och träning. Benen fick sig en omgång, härligt!

Capoeira på stranden!! Coolt !


Rygg !

Körde ett bra ryggpass på gymmet igår tillsammans med Lovisa :) älskar att köra stora muskelgrupper när pulsen ligger på max, svetten rinner och man verkligen känner att man tränar. underbar känsla och sjukt jobbigt på samma gång! passet innehöll självklart massa marklyft som känns sådär härligt skönt i ryggen idag ;)

Miss you !


Milen!

Gick ner till dojon och hade tänkt köra sista passet innan dom har "sommarstängt". Säkert mycket folk då tänkte jag. Eftersom vi "bara var 3 stycken" blev det inget pass?!! Här måste jag bara göra en jämförelse med Mjölby budoklubb där det inte spelar någon roll hur många som kommer, det blir lika mycket träning för det. Jag har ett antal gånger kommit själv till dojon och då fått träna tillsammans med sensei Mats!
Jag var som sagt inställd på att träna så jag gick hem och lämnade väskan, drog på mig joggingskorna och lunkade för första gången i mitt liv runt en mil!!!! :) kändes lagom hemskt men inte jättehemskt som jag trott, vilket var ett bra betyg :) slutsats - det finns en möjlighet i allt ;)


RSS 2.0