Luzern !

Har hunnit varit runt och sett lite grann av staden idag. Luzern är vackert men det har tyvärr regnat hela dagen :/

Invigning och allt är klart! Har varit lite struligt med lottning mm så den kommer inte förrän imorgon.
Juniorerna kommer tävla imorgon så vi ska till hallen och hejja på dom :) vet att både Rasmus och milad har wo i första ronden och att Gerda ska möta en polack! Fortsättning följer .. ;)


Here we go!!

Påväg mot Arlanda där jag ska möta upp Shihan Camilla och sedan åka vidare till swiss!

Är ganska trött men ska försöka ta en powernap på flyget ;) formen känns okej! Det är svårt att toppa formen och jag tror det är viktigt att hitta sin egen grej. Det är väldigt individuellt och svårt att säga vad som funkar och inte. Min uppladdning har inte blivit som jag hade tänkt pga foten. Dock har jag aldrig provat att jobba på det här sättet innan tävling, dvs vila mer veckan innan tävling för att sedan trappa upp och träna mer under samma vecka. Vi får se vad det ger för resultat.
Ska iallafall bli väldigt kul att åka iväg och tävla! Och jag ska passa på att jobba mycket med anspänningsnivån!

Ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt under helgen! :)
Puss !


Em-truppen !!

Stort gäng som åker till Schweiz, superkul! Här är truppen som är uttagen till em och som jag hoppas ni håller tummarna för i helgen :)

Seniorerna är
Jimmie Collin
Fredrik Olsson
Oscar Bertilsson
Simon Pålsson
Cecilia Wallin
Johanna Rapp

Juniorer är
Rasmus Bergström
Milad (Ziyafatalla Samizade)
Sanne Larsson
Gerda Pekarskaite

Kata team är
Alica Edin
Johan Edin
Cahalita Andwersson (junior)

Helgens program:


Sista passet !

Sista passet hemma i Sverige bestod av 10 ronder x 3 min med 1 min vila mellan varje. Det var kul och kändes bra, mycket beroende på att Stefan är grym på att hålla mits!! :) tack för hjälpen !

Har legat och kollat lite klipp på matcher av mina motståndare. Många som är riktigt bra! Lottningen kommer ske imorgon kväll, uppdaterar er när den är klar :)

Ska sova nu så jag är hyfsat pigg imorgon bitti när vi ska flyga :) natti !


Uppladdning

Körde genom kroppen i gymmet igår. Vill inte skapa världens träningsvärk men samtidigt är det skönt att få känna av musklerna lite. Gick bra! :)

Ikväll kör jag mitt sista pass innan vi drar till Schweiz. Kommer jobba mits tillsammans med Stefan :) go go !!

Em förra året


Damernas mellanvikt !

Såhär ser motståndet ut i damernas mellanvikt!


Mits !

Mitsträningen kändes relativt bra. Hade svårt att lägga på "det lilla extra" när jag började ta slut. Tycker ofta det händer när man antingen har tränat för mycket så att kroppen är slut, eller för lite då kroppen vant sig av vid att det blir jobbigt och vill inte ligga i puls där man jobbar högintensivt. Detta beror garanterat på att jag inte kunde köra särskilt mycket konditionsträning förra veckan. Tror dock det kommer vara bättre till helgen då jag hunnit köra ett par säck/mits pass !

Inte många dagar kvar tills Schweiz och em!!! Har ni inte redan kikat in hemsidan tycker jag att ni ska göra det !
http://ec2013.org/index.php


Ledig :)

Spenderar min lediga dag i solen med en tidning och försöker fixa lite inför resorna :) precis laddat med en bra lunch och ska fortsätta vila och ha det gött fram till mitsträningen ikväll!
Glömde jag nämna att jag blev godkänd på straffrättstentan?! :) woohoo !


Säckträning !

Skönt att få komma ner i dojon och svettas lite! Det är ju sjukt hur mycket man kan sakna sina illaluktande handskar ;p körde iallafall ett gäng ronder på säck och avslutade med några ronder mits :)
Lindade foten ordentligt så den får så mycket stöd som möjligt. Känns okej, men inte helt stabilt.. Hoppas på att den hinner bli helt bra till helgen !


Gamla stan

Några bilder från gårdagen som vi spenderade med "ett par varv" i gamla stan, shopping och mat! :)

Har lämnat in min hemtenta idag! Påväg mot stan för att ha picknick med Sanne och därefter dra till dojon för säckträning! Behöver få köra lite ronder och även se hur foten känns!


Med mina snyggingar !

Haft en grymt bra helg såhär långt! Var ute och käkade på mellow i fredags. Riktigt god mat och framförallt kul med kontrasterna mellan fint franskt inspirerat på övervåningen och Hawaii i källaren !

Igår körde jag och Heléne ett morgonpass i trädgården :) cirkelträning med hjälp av trx och kettlebells! Drog sedan ut och checkade ett outlet som inte hade så mycket att skryta med. Vidare till sörentorp där vi hade öppet hus på Polishögskolan! Superfint väder och bra arrangemang :) vi passade på att köra en lunchpicknick innan jag skulle dirigera lite trafik ;) kvällen avslutades på grönan med karuseller och grillbuffe! Nice :)


Prioritering

Lagom avslutat ett pass på gymmet, skönt! :) är dock sjukt sugen på att sparras och köra mits!!!! Förhoppningen är att kunna köra mer mits och säck nästa vecka! Prioriteten just nu är ju att foten ska bli hel och fin !

Runt den här tiden i Japan förra året! Vackert !!

https://cdn2.cdnme.se/2525118/6-3/pic_519f7477e087c368336fa74b.jpg" class="image">


Gym !

Körde ett pass på gymmet igår vilket var riktigt skönt! Jag blir så himla rastlös när jag inte tränar och dessutom sover jag inte alls lika bra. Körde bröst, axlar, biceps och triceps. Lite gott och blandat helt enkelt ;p foten är finare idag också :) ska köra mage, rygg efter jag slutat skolan och eventuellt jobba lite slagintervaller om det finns någon ledig säck!!
Det är ju bara att konstatera att "formtoppning" är riktigt svårt, och ännu svårare är det när man är skadad !!

Ikväll kommer även mina snyggingar Sofia och Heléne hit för att spendera helgen med mig här i Stockholm!! Grymt taggad :)

England för ett par år sedan !


Ikk Open !

Går sakta med säkert framåt. Känns fortfarande stelt, men det är ändå något bättre idag! Ska försöka klara av de praktiska tester vi har idag i form av vapen och självskydd utan att sätta för mycket belastning på foten.
Min plan är även att gymma efter skolan! Behöver få köra genom kroppen lite och få upp puls, den blir ju slö ganska fort :p

Om ni inte redan läst om svenskarnas helg på ikk Open i England kan ni göra det här : http://kyokushin.se


Fotrapport !

Uppdatering av fotsituationen: mycket bättre igår och idag, dock fortfarande ganska stor och något blå .. Tar en dag i taget och ser hur det känns. Min förhoppning är iallafall att gymma imorgon, lättaste sättet att isolera!

Mycket bilder på fötter här för tillfället :p haha men ungefär såhär ser den ut just nu!


Stukad :(

Och så var det dax igen.. Orkar inte med mina jävla fotleder!! Skulle köra ett par intervaller på hinderbanan idag i skolan och lyckades såklart stuka foten :( jag har ju stukat vänster foten många gånger nu så ledbandet är antagligen ganska uttöjt.. Några av mina duktiga klasskamrater var iallafall väldigt snabbt på plats och hjälpte mig att linda och sätta foten i högläge. Viktigt att man gör något de första minuterna!

Så just nu känner jag mig jäkligt deppig :( blir så ledsen att det aldrig bara kan få rulla på.. Begär inte några superuppladdningar, men det hade ju varit trevlig om man fick vara frisk och hel ! Dålig tajming är vad det är, och vad det brukar vara ..
Dessutom blir jag kallad för sjörövare Cissi här hemma nu när jag går runt och haltar, vet inte om jag ska skratta eller gråta :p


Klarblå himmel :)

Klarblå himmel och strålande som i stockholm idag!!! :) haft sovmorgon så jag startade även denna morgon med en joggtur och backintervaller! Tydligen var jag inte ensam om att springa denna morgon. Även dagiset i närheten hade någon form av springtävling! När jag körde mina backintervaller i skogsdungen hade jag från början en liten publik med några enstaka barn. Men eftersom jag måste ha varit grymt underhållande stog det en hel drös med ungar och tittade i slutet! Fascinerande det här med flåsiga tjejer i backar ;) haha

Hann inta solposition en liten stund också. Så himla skönt!! Hade varit trevligt om dessa solstunder fick vara lite längre ibland bara ;)
Mot skolan för självskydd !


Söndag !

Startade denna söndag med en joggingtur på ca 4 km, ett par stycken backintervaller och sedan lite "hemmastyrka" ute i trädgården :) jag verkligen älskar känslan av att ha tränat på morgonen och sätta mig med en stor frukost!! Man känner sig jäkligt duktig och det är verkligen suveränt att komma igång direkt :) mer morgonträning åt folket!! ;)


Countdown !!

Em närmar sig med stormsteg! Har varit på sparringträning för sempai Oscar nu på förmiddagen. Riktigt bra och kul pass ! :) mycket fokus på lowkicks, samt mawashi geri i olika höjder och att försöka få in dessa tekniker på olika sätt. Även en hel del fria sparringmatcher och avslutningsvis ett par ronder på mits!
Hade grymt ont i magen innan jag startade och var lite orolig för att det skulle störa träningen.. Tyckte dock jag lyckades fokusera riktigt bra och försökte verkligen pumpa ut det lilla extra :) nöjd med insatsen!!

Nu är det soffläge, matkoma och lite hockey en stund framöver ;)
Puss !


Lyckad fredag !

Påväg hem efter en lyckad kväll som startade med träning och avslutades med god mat och trevligt sällskap :)

Imorgon har sempai Oscar squad i Stockholms Dojo!! Hoppas vi ses där! :)
Puss !


Tenta !

Så skön känsla just nu!! Grymt härligt att ha skrivit tentan som anses som den största för den här terminen! Tyckte faktiskt det kändes rätt bra :) enligt min mening hade jag hyfsad koll på det mesta, dock en del stora frågor i slutet som man kan tolka på många olika sätt.. Måste säga att stenen levererar!! Den fick ligga på bänken bredvid mig och den var absolut ett bra stöd ;)

Ska hem, slappa och sedan fira med ett boxpass tror jag ! ;)


Rocky the man !

Fick detta fina citat av min kära syster nu på morgonen och blev direkt mycket mer taggad!! Känns ju nästan som jag ska gå en match mot straffrätten, men det kanske är så jag får tänka för att känna lite adrenalin! Nu kör vi !!


Marklyft

Körde ett härligt gympass imorse! Blev ett sammansatt pass av rygg och ben. Svettigt och gött! Lyckades köra 2 reps på 90 kg i mark, vilket jag känner mig nöjd med! :)

Har också varit ute på en 5km joggingtur nu på kvällen! Kändes helt okej förutom att ryggen var lite lagom trött :p skönt att få rensa huvudet en stund och få ha fokus på något annat än straffrätt ;p imorgon är det skrivning ! Håll tummarna för mig !
Puss !


Morning sunshine!! :)

9 timmars sömn var så värt!!! Känner mig mycket piggare idag :) börjar inte skolan förrän 10, så tänkte köra ett pass på gymmet innan dess! Härligt, härligt !

Några bilder från gårdagens aktiviteter :)


Stafett!

Känt mig lite seg och trött de sista dagarna.. Körde bara ett kort gympass igår, vilket kändes rätt okej!
Idag har vi haft stafett i skolan och springälskare som jag är lyckades jag självklart bli en del av laget ;) var faktiskt kul ändå!! Hela skolan var med så det var totalt 25 stycken lag. Fanns olika distanser man kunde springa och jag körde 800 m. Löpningen kändes rätt bra, hade dock inte så mycket till extraväxel att lägga in i slutet. Klassen, som för övrigt hade snyggaste tröjorna, slutade totalt 7:a! Helt godkänt tycker jag!! :) avslutade med brännboll och korvgrillning ;)

Pga att jag inte känner mig så pigg blir det vila resten av dagen och istället fokus på straffrätt! Ska bli så skönt när den här tentan är över !
Puss på er !


Trött !

Sjukt trött! Huvudet är segt efter en massa plugg och kroppen är trött efter ett sparringpass! Kände mig tyvärr lite seg idag, tror det beror på att jag inte fick tillräckligt många timmars sömn.. Försökte jobba lite extra med mina chudan mawash på träningen. Funkar bra så länge jag har en tanke och ger dom lite extra tid! :)

Inte långt kvar till em nu!!!! Mitt mål är att få ut så mycket jag kan av varje pass jag kör fram till dess! Go go!!


Backintervaller !

Dagens träning bestod av backintervaller! Jag och Fredric värmde upp med en jogg på ca 2,5 km och körde sedan 7 intervaller i en "mysig" backe vi hittat vid huset :) det är grymt bra att ha någon att tävla mot när man ska spurta i backe! Måste dock se sjukt kul ut om man kommer utifrån när vi springer som galningar, flåsar och skriker för att orka, lutar fram kroppen och sträcker ut armarna för att vara först över gränsen ;p det är ju fanken värre än mantorpstravet!! Haha

Har även pluggat en del straffrätt (har en tenta på fredag) och det var superskönt att sitta ute i solen på altan :) mamma kom också och gjorde oss sällskap ett tag, fika och promenad ner till sjön ! Ska njuta av sista kvällen i huset med Fredric nu för imorgon åker jag tillbaka till Stockholm!
Puss !


Bilder från alicias dop!

Bilder från söta alicias dop igår! Jättegullig och cool tjej som troligtvis kommer stå med ett par boxningshandskar på inom en snar framtid ;)


Svärtinge !

Körde ett riktigt härligt träningspass tillsammans med Fredric i morse! Värmde upp med 2,5 i spåret, vidare till gymmet för att ösa mark och lite jump squats mellan varven! Riktigt svettigt och nice! :) har sådär lagom härlig träningsvärk i benen sedan de sista dagarnas aktiviteter också, insida lår är extra skön ;)

Annat trevligt som hänt idag är att min kära syster har klippt mig och gjort mig fin i håret, har varit på Mathias och Claras dotter alicias dop och avslutat med födelsedagsmiddag för Jonas ute i svärtinge :) mycket roligt!
Hoppas ni andra haft en bra dag!!

Puss !


Fredag i mjölet !

Dagens träning har bestått i promenad + ett bröst och axelpass på gymmet! :) är inte jättestark för tillfället, men förhoppningsvis får jag lite tid att jobba på styrkan under sommaren! Fokus just nu ligger på sparring, kondition och explosivitet :)

Har även haft några snabb träffar med Frida och Sofia under dagen! Kvällen spenderas med god mat och filmmys tillsammans med Fredric!
Puss !

Bild från gårdagens ridtur !


Fight!

Har haft en väldigt bra ledig dag! :) startade med en joggingtur i skogen på 6,5 km! Lagom död och hungrig när jag kom hem så det blev en superstor frukost!! :) efter det åkte jag och mamma ut till nykil och red :) supermysigt!! Saknar verkligen att rida ibland! Det är en väldigt speciell och härlig känsla att ha ett stort muskelknippe under sig som jobbar! Har även haft lunchdejt med mamma och syster yster som även bjöd på en utmaning i familjegeni, ingen var bra och jag var väl typ sämst ;p avslutat dagen med ett härligt pass i dojon! Körde en del tabata och även ca 10 extra sparringronder efter passet :) kändes gött!! Kan bara gissa att jag kommer ha lite lagom träningsvärk imorgon ;)

Den senaste veckan har det blivit väldigt komprimerad träning, dvs flera pass under samma dag och sedan vilodag emellan. Jag tror det är nyttigt att "vänja" kroppen vid att köra flera pass ibland eftersom det är så en tävlingdag normalt ser ut. Man kan behöva gå ett flertal matcher och då gäller det att hitta ny energi, att kunna återhämta sig och tagga till!


Svettigt värre ;)

Jag skulle faktiskt vilja påstå att resande borde kunna räknas som ett träningspass! Jag upplever det iallafall ofta som det ;p det är en hel del bärande på tunga vikter/väskor, för att inte tala om hur många marklyft man gör med dessa ! Intervaller eftersom man både går och väldigt ofta tvingas springa!! Det är ofta även ruscher i trappor och rulltrappor! Man får ju också träna på mental stresshantering eftersom man i stort sett alltid får stresspåslag oavsett hur god tid man startar i.. Kan iallafall garantera att jag är lite lagom svettig efter ett sånt här lopp!!

Det är iallafall strålande sol ute vilket gör att allt känns lite lättare! Sätter mig på bussen mot Mjölby och pluggar lite straffrätt då ;p yeey!


Träning, träning och lite mera träning ;)

Den här dagen kan nog sammanfattas med ordet träning! Kom till skolan och trodde att vi skulle gå igenom hinderbanan tekniskt och få prova de olika momenten. Det fick vi också, men utöver det fick vi springa 3:an i spåret + genomföra hela hinderbanan, dvs 2 varv med en springintervall på 900 m emellan!

Under kvällen har jag kört ett sparringpass för Shihan payne. Fokus på förflyttningar, tajming, att läsa sin motståndares kropprörelser och utifrån det störa/göra något oväntat. Är glad och nöjd att jag orkade hålla ett hyfsat tempo och bra koncentration trots mycket träning under dagen! Nu har dock mina fötter sagt ifrån, blåsor och ömma + vader som känns som pilbågar ;) lite smörja och stretch på detta kanske! :)

Lite bilder från helgens squad!
Puss !


Morgonträning !

Startade dagen med en joggingtur på 5 km och körde därefter ett par varv Kettlebells (svingar) och trx (armar)! Är nu påväg till skolan där vi ska prova hinderbanan för första gången!! Spännande :) dessutom är det underbart väder, varmt välkommen sol! :)


Besök på Lidingö!

Har varit en härlig söndag med en hel del åkande :p startade dagen med en morgonjogg och en stor frukost i solen! Mums!! Begav mig sedan till Lidingö för att hälsa på farmor, Herbert, Ingrid och Lasse :) det var verkligen alldeles för länge sedan jag träffade dom, så det var roligt :)
Har även hunnit med att gå på "medleygala" på huvudkontoret i Solna. Nicklas höll en väldigt inspirerande föreläsning, det bjöds på gott tilltugg och det var prisutdelning för olika kategorier som massa duktiga instruktörer vad nominerade i :)

Pöss och god natt !


Squad!

Har varit en riktigt kul och givande dag med fullt ös! Det var jätteroligt att hålla pass för juniorerna som var grymt duktiga och starka!! Jag blir så sjukt imponerad att så unga personer ändå kommit så långt! Tyckte dom höll en hög nivå och jag är riktigt imponerad! Man kommer garanterat få passa sig i framtiden ;)

Vi hade ju även samling med landslaget under dagen. Där gick vi igenom lite förberedelser inför em, pratade om framtiden och vad vi vill att kyokushin Sverige ska stå för när vi är ute och tävlar. Vi tränade också tillsammans då sempai Magnus hade fokus på förflyttning - bra ställning, mitsträning med mycket höft, slag med gummiband - fokus på kropp/höft och tabataintervaller på kravallsköld. Utöver detta blev det en del sparring :)

Tyckte det var jättekul att träffa alla och för första gången börjar vi bli ett team. Med det menar jag att vi inte endast är ett fåtal personer utan att vi börjar växa till en hel grupp! Att få träffas, byta tankar/idéer och få träna tillsammans är grymt viktigt och ger väldigt mycket motivation! :) idag fick vi även en ny medlem till landslaget i form av Simon Pålsson!! :) juniorlandslaget blev också utökat då Gerda, Sanne och milad fick varsin plats. Grymt jobbat och stort grattis till er alla!!
Nu kör vi och satsar inför em!!! Go hard!


Love my breakfast !

Uppe med tuppen även idag! Blivit många tidiga morgnar de senaste dagarna.. Men jag skulle ändå aldrig få för mig att välja bort min frukost!! Spelar ingen roll om jag går upp kl. 3 på natten, min kropp vill ha frukost i vilket fall :p måste nog vara det bästa målet under dagen, trots att jag gillar alla! ;)

Lämnar nu barkaby och beger mig mot Uppsala där jag ska träffa Oscar och company och åka vidare med dom till Örebro! Ska bli en riktigt rolig och intressant dag!! :)


Junior squad!

Fredag!! :) har varit trött hela dagen, men kunde ändå inte somna förut när jag försökte power napa.. Ett benpass på gymmet som bestod av knäböj, utfall, hopp, benspark, lårcurl och vader! Alldeles för länge sedan jag körde ben, dom var inte så starka som dom borde vara :p körde även lite springintervaller :)

Haft fredagsmys med mig själv! Film, tända ljus och massa tacos, kändes som jag behövde det! :)

Imorgon bitti drar jag till Örebro! Jag och sempai Jimmie kommer vara gästinstruktörer på den nationella juniorsquaden. Vi kommer även ha landslagsträning i samband med detta, vilket ska bli riktigt kul :)
Hoppas vi ses imorgon !!
Puss !


The hard way !

Kvällens sparringträning är avklarad! Blev en hel del korta matcher, både styrd och fri sparring. Även kombinationer 2 & 2 och avslut med matchintervaller på kravallskölden !! Kul men riktigt jobbigt! :) målet under kvällens sparring blev att jobba mer lowkicks och satsa på mycket vänstertekniker mot kropp. Fungerade rätt bra :) var dock halvdöd lagom till mitsjobbet, fanns liksom ingen energi eller tryck kvar i teknikerna .. Ibland tar man helt enkelt bara slut !
Har bestämt att jag ska vara lite mer strikt med träningen och maten nu fram till em! Vill känna mig i så bra form som möjligt till dess, och för att jag ska nå dit lär jag få jobba riktigt hårt!! Finns inga genvägar !

Ungefär den här känslan hade jag ikväll ;) haha


Grillning!!

Finns nog inget som slår en grillad köttbit?!! Framförallt inte när man har en ny grill! Sjukt gott :)


Invigning av huset !

Hade en trevlig kväll igår med grillning och lekar! :) känns grymt kul att vara i det nya huset! Det är ett stort projekt och massor att göra, men det har absolut stor potential!! :)

Tog en joggingrunda i morse och checkade in omgivningen och grannskapet som verkar vara mycket trevligt :) nu - solning på altan!!


RSS 2.0