Försäkringar

Sitter och solar lite i trädgården! Superfint väder :)
Hälsoupdate = ingen feber, lite täppt + ont i halsen.. Dock känns det bättre idag! Blev en promenad förut men fortfarande inte mycket träning..

Blir lite smått irriterad på det här med försäkringar. Kollar upp vad som gäller när jag åker till Japan och dom har ju inte ens några alternativ!? Lät superbra innan dom kom till meningen "gäller inte vid träning och tävling av kampsport"! Det måste ju finnas något?!


Off to Stockholm

Sitter på en buss påväg mot stockholm! Lite besviken på vädret faktiskt. Tog med mig matsäck och solbrillor och planerade att picknicka i någon park :p inte riktigt lika mysigt om det regnar .. Jaja, annars är jag faktiskt på bra humör trots en springtur för att hinna med pendeln :p

Håller tummarna för att mitt möte går bra! Wish me good luck !


Man kan vänja sig vid allt



Varit på behandling hos Master Tho idag. Blir att fortsätta försöka äta på samma sätt och dricka varmvatten. Sjukt vad fort kroppen anpassar sig, man kan vänja sig vid allt! Känns inte ens konstigt att käka "middag" till frukost länge ;P ha
Snart ner till dojon för att hålla sparringpass !

Resultaten från helgen ligger uppe om ni inte redan kolla det, http://knc.keiko.se/index.php/resultat-2012/herrar

Göteborg

Blev en trevlig dag i Gbg igår :) Jag, Anna, Didde, Linus och Adam åkte tillsammans ner från Mjölby för att kolla på tävlingen. Dagen bjöd på många bra och roliga matcher. De som framförallt stog ut var herrarnas lättvikt och damernas matcher. Det var flera personer som debuterade som seniorer, och de gjorde det riktigt starkt!
Kul att det är så många duktiga fighters på g! Bra för oss alla, för tränar man med bra folk blir man bra ;)

Kan konstatera att min kamera är sämst och att jag är helt värdelös som fotograf :P Bjuder iallafall på några av mina dåliga bilder !

Sverige vann landskampenMellanviktenLättvikten

Kyokushin Nordic Challenge


Idag drar vi till Gbg för att kolla på Kyokushin Nordic Challenge! See you there ?! :)

Fix & trix



Varit ledig idag och gjort lite smått och gott typ.. Tränat med Didde, höll mest mits p.g.a. halsen :( Han jobbade dock på riktigt bra, drygt en vecka kvar till hans tävling! Varit en kort sväng hos farmor, promenerat med Helene och en hel del fix och trix vid datorn! Fick även en rolig nyhet, men som vanligt ingenting jag vet säkert.. Ni får reda på mer när jag vet ;P

Slappiskväll med honungsvatten och ingefära väntar ..

Highlights

Om man behöver lite peppning ! http://www.youtube.com/watch?v=Z3NAarHpM9M 

Cross fit

Var med Martin och körde lite cross fit idag! Mycket spännande!! Mycket teknik (som alltid), kul och jävligt jobbigt :) Dock började jag känna av halsen när vi kört en stund så jag bröt.. Segt, men måste säga att jag blivit bättre på att lyssna på min kropp hur mycket mitt huvud än vill. Tror iallafall på konceptet, grymt bra träning!

Ska traska iväg till Martin en sväng nu och dricka te och snacka skit ;)

(gammal bild från italien efter swiss open)

Vårväder


Härligt med sol och +6 ute! Känns som våren är påväg :)

Ska till gymmet en sväng nu innan jobbet. Mår fortfarande bra och har ingen feber! Tänkte prova att trappa upp träningen lite den här veckan från ca 60% där jag ligger nu. Får helt enkelt testa och se hur kroppen reagerar. Förhoppningsvis kan jag lägga upp någon slags träningsplanering snart också :)

Kalasbilder !


Grattis Fredric !!

Idag är ingen vanlig dag för det är fredrics födelsedag, hurra hurra hurra!!

Räkmackor, jobb, träning, fix och inslagning av paket, ungefär så min dag sett ut än så länge! Påväg till Norrköping för ikväll blir det kalas!! :)

Puss på er !


Hej mitt vinterland

Igår var första dagen utan någon feber alls! :) varit lite skumt de senaste dagarna, mått bra och bara haft lite feber på eftermiddagarna.. Hoppas det kan få hålla sig bra nu. Är påväg till jobbet efter ett dygn i Norrköping! Hämtade mitt nya pass igår (sjukt fult, värre än det förra och då är det illa), gick ett varv runt strömmen, solade och käkade gott med min älsklings mupp!!

Skaffa er en bra lördag! :)


nice !

Känner mig laddad med energi idag! Gött !! Varit på säljträning på jobbet och sedan kört ett gympass med Patric och Eve. Kul :) Kör fortfarande inte på fullt dock.. Men älskar när Patric står och tjatar lite på mig :P

Träffade min "duschkompis" igår och var ute på en promenad i solen, eller inte, halv snöstorm :P haha
(bild från UK)


Egen design


Har beställt hem dessa finisar! Fick tips av en jobbarkompis som gjort sin egen kalender. Så nu har jag gjort en kalender + en egen dagbok som jag tänkt att jag ska ha med mig till Japan :) Det bästa är att man får göra fram + baksida själv, men också designa boken inuti. I min kalnder finns t.ex. en spalt för jobbtid, träning, veckans humörkurva mm och i min dagbok är alla sidor rosa! Fiffigt!! Tror det blir lite roligare att skriva när man gör den mer personlig :)

Vill ni också fixa er en egen så kan ni kolla här http://www.personligalmanacka.se/SE/


Happy valentines day

Hoppas ni alla har en bra dag och tänker lite extra på dom som betyder mest! Själv pratade jag med Fredric i telefon i hela 5 min innan han och Jonas skulle byta däck.. Så romantiskt :p

Puss & kram !!


Happy Happy !!

Denna dagen startar ju kanon! Vaknade utan feber :) Wooho !! Fick sedan ett samtal av Michael Söderqvist som berättade att dom hittat en värdfamilj till :) Så nu är alltså boende klart! Jätteskönt att ha det fixat. Blir dock lite ändringar i programmet. Den nya familjen bor i Hyogo (väster om Osaka). Tanken är att jag ska bo där den första månaden och då träna i Yamada dojo (osäker på namnet), för att sedan åka till Nagoya och träna den sista månaden i Yamamoto dojo.
Tror detta kommer bli kanon :) Blir kul att få se två olika dojos och även bo i olika städer! Spännande !! :)

Om ni inte redan sett denna match från dutch open så ta en titt ! http://www.youtube.com/watch?v=26dYccnRc0g&list=UU6Nghp975-8D8UeNgLLd4GQ&index=1&feature=plcp 

Söndag

Underbart väder idag! Var med Maria till stallet och red en sväng, mysigt :) Var nere i dojon på styrelsemöte och när jag kom hem fick jag det roliga beskedet att min syster fått körtelfeber!! Orkar inte med mer skit! Någon gång måste det väl ändå ta slut?!


Skridskor



Blev en ledig lördag! Har bl.a. spenderats med mina finisar, lunch och "skridskoåkning"! Även kört ett afropass (tänkte att det kunde vara ett bra sätt att mjuka upp kroppen på). Planen var att umgås med Fredric ikväll + imorgon när jag väl fick en långledig helg, men nu har han blivit sjuk så jag vågar inte träffa honom... kul. Blir att laga käk och lägga sig framför gladiatorerna istället kanske?! ;P

Hejdå till Sofia som flyger till Filippinerna inatt. (Måste säga att sista bilden passar rätt bra) ;) Ha det bäst !!

Ljus is the shit !

Hade en supermysig kväll tillsammans med Beccy igår! Lagade trerätters, hyrde film och hade 1000 tända ljus :) Lite imponerad att jag lyckades få till maten så pass bra trots ganska mycket "lagar & regler" (specialkost).


Dutch open

Håller tummarna för alla som tävlar i dutch open idag! Go Sverige !!


Klippning, sol och fredag!

Känner mig faktiskt på bra humör idag :) inte jätteofta jag gör det för tillfället.. Var på min tredje behandling idag. Ska fortsätta med specialkost + prova att träna lätt i helgen och sedan ska jag tillbaka på måndag och se hur jag känner mig då.

Har även varit och snyggat till håret och lunchat med syster yster! Shoppat en japansk ordbok/basic fraser och lite trosor också! Hjälpte hårfixarna att vara testperson eftersom deras kortautomat strulat och fick 200 kr för att det tog upp ca 15 min av min tid! Gick ju nästan ihop sig det här ;p


Shoppat loss



Var på behandling hos Master Tho i morse. Intressanta tankar både inom hälsa och kampsport. Fick med mig lite tips + ett matschema, så det blev en shoppingrunda på ICA på vägen hem :P Intressant hur ensidig man egentligen är i sin kost. Man håller sig till det man brukar laga och vet att man tycker om, men tänk hur mycket man missar?!

Ska tillbaka på en behandling i morgon bitti igen. Hoppas verkligen på att detta ger något resultat. Håller alla tummar och tår jag har !

Weekend

Lite efter, men här kommer en liten update från helgen!


Hade en trevlig fredagskväll i Norrköping. Käkade på Texas och drog sedan vidare för att kolla på Takida. Hade aldrig valt bandet själv, men ibland får man ställa upp och vara lite social :P Tyckte konserten var sådär och folket var riktigt stelt.. Men eftersom jag inte hade några förväntningar så var det en trevlig kväll som helhet!


Blev jobb både lördag och söndag. På lördagkvällen hade vi även tjejmys på badet. Käkade, babblade, bubblade och lekte runt :) Riktigt nice!
Avslutade helgen med middag och filmmys tillsammans med Fredric :)

Några dåliga bilder från min mobil


Träningssug x 1000

Är så jäkla träningssugen! Vill bara vara frisk och få träna!


Master tha

Försöker få fram fredagskänslan såhär på tåget! Ska ut och käka med Fredric och ett par kompisar i Norrköping ikväll och sedan gå på konsert! :)

Imorse ringde jag och beställde tid hos en alternativ medicinare som heter master tha. Har några kompisar som varit där tidigare och eftersom jag inte vet vad jag ska göra åt min feber och allt så tycker jag det är värt ett försök! Så nu känns det lite mer hoppfullt igen!!


Go go !

Hade mys och pratkväll med världens bästa tjejer igår! :) måste säga att trots att det är små söta lugna tjejer är det fan krut i dom! Helene jobbar heltid + läser för tillfället en heltidskurs vid sidan om för att senare kunna plugga det hon vill. Sofia har jobbat massor i Norge för att nästa helg sticka till Asien och resa runt i 2 månader! Måste ju även tillägga att jag själv åker till Japan för att träna om ca 6 veckor!

Vem kunde trott det liksom?! Faktiskt lite stolt :) go girls!!


Kallt

Shit vad kallt det är! Spelar ingen roll om man är inne eller ute, fryser i vilket fall. Hade feber igår och känner mig trött idag efter ett par timmars jobb. Lägger mig i sängen en stund och tycker synd om mig själv!


RSS 2.0