Valborg !

Träningen igår kväll var riktigt kul!! :) för min del finns det två lägen direkt efter tävling. Antingen är jag inte alls träningssugen eller så är jag riktigt pepp!! Igår hade jag bra motivation och tyckte bara att det var jäklans kul! :)

Nu har jag lagom slutat skolan och ska med tåget mot Norrköping för att fira Valborg! Ska inviga det nya huset med lite trevligt folk och grillning!! :) lär nog bli någon form av inomhuspicknick med tanke på väder och att vi inte har några möbler än ;)
Vill ha sommar !!!!


Rm !

Efter att ha sett filmerna tänkte jag göra en utvärdering av tävlingen i lördags.

Fick gå min första match mot dina. Vi har mötts en gång tidigare och det var på rm för två år sedan. Jag vet att dina är en stark och envis fighter och var beredd på en tuff match!
Något jag tyckte fungerade under matchen var att jag lyckades styra tempot en del genom att ta ut avstånd och "vila" mellan attackerna. Försökte få in poänggivande jodan, men satte tyvärr inte någon som var tillräckligt bra. Gjorde en ökning i slutet på matchen som även gjorde att dina började backa, vilket jag inte alls var beredd på :p trodde eventuellt att det skulle bli en förlängning men domarrösterna gick till mig redan efter första ronden! :)

Något jag inte lyckades med under denna matchen var att ha ett specifikt mål och fortsätta nöta där. Detta var dock en stor förändring till nästa match då jag fightades mot Ronja från Östersund. Här fick jag redan i starten in bra lowkicks och fortsatte nöta insida/utsida på samma ben. Försökte även hitta avslut under finalmatchen, men lyckades inte riktigt med det.. Tyckte dock det kändes som en del tekniker gav effekt, vilket var kul :) vann även denna match på domslut efter första ronden!

Största problemet under rm var att jag hade sjukt svårt att tagga till! Kände mig rätt loj och försökte på flera sätt få till adrenalinkicken, men den kom liksom aldrig.. Under denna tävlingen lyckades jag bra ändå, men känner att det är väldigt viktigt att jag lär mig styra mer över det här beteendet till em!! Dagsformen får inte ha såhär stor betydelse !

Allt som allt, väldigt kul med ett rm-guld, samt domarnas pris! Skön känsla att få vinna en tävling, behövdes!! :)


Kvalitetstid :)

Haft en supermysig helg tillsammans med Fredric! Käkat massa god mat och fika, varit på stan och bara njutit av att vara lediga! :) jättehärligt!!

Idag får vi tillgång till huset! Fredric är på plats i Norrköping och fixar det sista :) så jäkla kul och spännande !!!!


Vann!!! :)

Vann min klass!! :) fick även pris för bästa fighter av damerna! Verkligen jättekul :)

Har känt mig rätt tung och seg hela dagen, men lyckades ändå prestera! Ska ut och käka med Fredric och njuta av kvällen nu! :)
Tack till alla som hejjat på mig! Puss !!


Wo i första ronden !

Här har ni lottningen !


Luck!!

Sitter i audin med freddan och styr mot torvallahallen! Ska bli kul att fightas idag!! :)
Formcheck: lite ont i huvudet och inte tillräckligt utvilad/sömn, hel i kroppen och utan sjukdom! Inte på topp konditions och styrkemässigt, men en helt "okej nivå".
Dagens mål: att sätta teknikerna/ge dom tid, hitta avslut, våga prova saker på mattan och ha jäkligt kul!

Jag som är lite skrockfull hittade denna sten i en affär och kände att jag bara var tvungen att ha den! Ödet liksom!! ;) idag sätts den på prov, give me luck and let me kick some ass!!


Mot hufvudstaden!

Får tacka Polismyndigheten i Linköping för en intressant och lärorik vecka! :)
Nu är jag påväg till Norrköping där jag ska möta upp Fredric för att sedan ta bilen mot hufvudstaden!! ;)

Imorgon är det dax för rm och jag har själv inte förstått att jag ska tävla än :p varit väldigt mycket nya intryck denna veckan, vilket nog har varit en bidragande effekt. Tänkte ladda med mycket sömn eftersom jag ligger lite back!
Är ni sugna på att se vilka som är anmälda till tävlingen kan ni göra det här http://kyokushin.se/">http://kyokushin.se/">http://kyokushin.se/%3C/a%3E">http://kyokushin.se/ och klicka vidare på tävlingar, anmälningar!


Syster yster levererar! <3

Igår var jag med på mängdbrottsavdelningen, har varit på ordningen de tidigare dagarna. Det är kul att få se lite olika delar i arbetet! Eftersom det finns väldigt många delar går det inte att få en inblick i allt, men det är positivt att man iallafall får prova mer än en avdelning :)

Såhär såg det ut när jag kom hem runt 22.30 igår kväll! Världens bästa syster hade fixat tjälknöl och rotfruktsgratäng!! :) puss på dig !


Jogging !

Joggingtur längst med ån i solen! Fick in ett skönt lunk och en bra känsla :) händer inte alltför ofta när jag springer, men jäklar var härligt det är när man får till det! :)


Polismyndigheten i Linköping !

Sådär skön träningsvärk i rumpa och lår idag, nice!! ;)
Precis avslutat ett till pass på Polismyndigheten i Linköping. Intressant dag med en mycket duktig patrull :)


Uttagen till em!!!!!

Lagom avslutat nattpasset! Har varit väldigt lugnt och det var inte helt lätt att hålla sig vaken, men nu ska jag försöka sova innan nästa pass som startar kl 15! Flexibelt schema ;p

Fick nyss ett väldigt glatt besked att jag är uttagen till em!!!!! :) em kommer arrangeras i Luzern den 1-2 juni. Ska bli superkul!! :)


Linköping !

Hade en supermysig kväll igår tillsammans med några av de bästa <3 blev masssssvis med mat, snack och bio :)

Idag har jag varit ute på en joggingtur, kört body combat för första gången och träffat mamma för en promenad + fika :) ska göra mitt första nattpass idag!! Kommer gå på vid 23 och slutar 7 imorgon bitti. Spännande att se hur detta går, hoppas kroppen är lite flexibel ;) ska lägga mig och vila en stund nu och hoppas på att få sova någon timma!

Puss


With my darling!! <3

Har haft en supermysig dag tillsammans med min Freddy <3 promenerat runt strömmen, kört kettlebells och lite sparring i trädgården, haft picknicklunch och grillat!! Det jobbigaste är att jag inser hur mycket jag saknar dig! 
 
Nu är jag påväg till Rebecca! Ska bo där den kommande veckan eftersom jag ska ha fältvecka/praktik i Linköping! Ska bli riktigt spännande :) 

Skitkväll!! :/

Är så grymt irriterad på mig själv!!!! Sista 2 timmarna har allt gått åt skogen! Tunnelbanan strulade, sprang runt som en yr höna för att hitta mitt spår, hittade spåret sådär 1 min försent = missade mitt tåg till Norrköping, går inget mer tåg - får köpa en ytterligare bussbiljett som går 1,5 timma senare, missar min tacodejt med Fredric, köper en sallad på Coop och tappar ut 2 såser på golvet så den stackars personalen får komma och städa, blir så grymt arg på mig själv så jag sätter mig på en bänk och tjuter som ett småbarn! Lyckad lördagkväll det här... :( 
 

Vårkänslor!

Nu har solen kommit även till Stockholm! Vårkänslor!! :) idag åkte även utemöblerna fram så jag passade på att ta en myslunch ute :) 
 
nu ska jag in till dojon för att köra ett sparringpass! Har för övers anmält mig till rm som kommer arrangeras i Stockholm nästa lördag :) vill ni se vilka som är anmälda kan ni göra det här : http://kyokushin.se/

 
 

Kick & box !

Träningen gick okej men känns fortfarande inte helt bra i halsen när jag kommer upp i puls :/ blir så jäkla less när man inte får vara helt 100! Samtidigt blir jag inte direkt bättre även om jag vilat, har ju provat det i nästan 2 veckor!

Kör en laddning med massa mat och massa sömn! Brukar vara det bästa :) hoppas ni har en bra fredag !!


Simtest!

Har haft simtest med skolan idag. Guess what, alla i klassen klarade sig!!! :) grymt bra! Blev en fika och en sväng på stan efter det. Fyndade ett par byxor, en snygg tröja och lite annat smått och gått :) hann även strosa runt i lite vintage butiker, fredagsmys på hög nivå!! ;)

Nu blir det ett kick and box pass i dojon!! :)
Puss


Tung i kroppen efter sjukdom ..

Körde ett sparringpass ikväll och det kändes grymt tungt.. Var väldigt kul, framförallt eftersom man varit och tittat och motiverats av många duktiga fighters! Man är så sjukt sugen på att få testa nya tekniker och stilar! Jag kände dock väldigt snabbt mina fysiska begränsningar, men försökte fokusera på den tekniska biten.
Nu håller jag tummarna för att jag känner mig frisk och pigg när jag vaknar imorgon!! :)

Puss !


Yondan!!

Haft en jäkligt kul övning i skolan idag då vi fick agera både figuranter och poliser vid olika scenarion! Filmade allt och ska skriva en analys på agerandet. Kul, intressant och lärorikt!
Känner mig även lite extra glad idag eftersom jag ska träna!!!! :) har inte kört ett enda pass sedan jag kom hem från England, d.v.s ingenting på 1 1/2 vecka! Inte ens en promenad!! Nu känner jag mig dock tillräckligt bra för att prova att köra ett pass :)

Vill även hälsa stort grattis till de 4 starka personer som klarade sin gradering till yondan!! Härligt jobbat! :)


World Cup 2013

Helgen i Vilnius har varit riktigt bra!! :) Det var otroligt kul att få se alla duktiga fighters! Jag blir själv väldigt imponerad av alla unga fighters som ligger på en grymt hög nivå. Japan och Litauen stod för de flesta finalmatcherna och imponerade både vad det gäller teknik men även fysisk form. 
 
Det var även jätteroligt att få träffa de personer som jag bodde hos under min Japanvistelse! De är verkligen underbara och jag är väldigt glad över att jag fått lära känna dom! Saknar er!! <3 
 
Finns ett reportage om tävlingen här: http://kyokushin.se/
Här kommer lite bilder, mest från sayonara festen! 
 
 

Ganbatte!! <3

Vilnius levererar!!


Here we go !

 
Gulligaste planet!! Inte direkt det största jag sett ;p 
 
vill hälsa grattis till min kära pappa som fyller år idag! Jag hoppas du får en superbra dag med mycket smörgåstårta! :) 

Vilnius!

 
Påväg mot Arlanda!! ska möta upp Anna, Johannes och Linus där för att sedan fortsätta färden mot Riga och till slut Vilnius!! Ska bli riktigt kul att få se alla duktiga fighters :) ser även fram emot att få träffa lite av min "japanfamilj"! :) 
för er som inte befinner er på plats så kan ni alltid kolla live streamen här http://www.wko.or.jp/
 
puss ! 
 

Lottning !

Halvsjuk och tråkig, halsen är bajs och jag har ont i huvudet :( Hoppas på att känna mig piggare imorgon då vi åker till Litauen för att kolla på World Cup! Jimmie Collin och Fredrik Ohlsson kommer representera Sverige!
Lottningen till helgens World Cup i Vilnius hittar ni här http://www.wko.or.jp/5wdraw/
 

4th World Open Knockdown IFK

 
Ett gäng bilder från helgen!!
 
Tänkte göra en liten reflektion över matcherna och tävlingen i sig. Har dock bara sett film på min första match än så länge. Hade som sagt WO i första omgången och gick min första match mot Shannon Van Der Linden från Belgien. Hade väldigt svårt att tagga till inför denna matchen och kroppen kändes tung över lag. Under första ronden var matchen ganska jämn. Jag kände mig inte direkt "hotad" av hennes tekniker, men samtidigt lyckades jag själv inte skapa några "farliga" lägen heller. Under andra ronden hade jag stundvis bättre press framåt, vilket ledde till att jag kunde pressa ut henne från mattan några gånger. Det räckte för att domarna skulle ge mig vinst för arbetsseger. 
Jag är inte särskilt nöjd över den här matchen eftersom jag fightades mer som jag gjorde förr, d.v.s. att jag inte använde mig av de nyare teknikerna som jag börjat använda och jag utmanade heller ingenting. Istället för att våga prova saker på mattan och visa "så mycket jag kan", föll jag tillbaka i en comfort zon. 
 
I kvartsfinalen mötte jag den ryska tidigare världmästaren, Maria Lepina. Jag visste att hon slog hårt och var beredd på en väldigt tuff match. Ingen tvekan om att tjejen slår hårt, framförallt med tanke på hennes vikt, men det var ändå "lösare" än jag trodde. Detta gjorde att jag ändå kunde ta några smällar för att hitta bättre luckor. Taktiken under matchen var att hålla ett längre avstånd med väldigt rörlig fighting, d.v.s. inte hålla sig på hennes favoritavstånd. När jag behövde "ta fighten" var tanken att jobba mycket armbågar, knän och inside lowkicks. Hade även ett mål att sätta jodan, framförallt jobba jodan maigeri. Taktiken fungerade riktigt bra och hon blev märkvärt störd av fightingstilen och jag fick in flera maigeri som var inne och fotade på hennes ansikte. Matchen gick till förlägning och även här kände jag mig ganska stark, men visste inte vad jag skulle göra för att avsluta/vinna matchen. Det slutade med att Maria vann matchen på vikt. Detta kändes jäklans tråkigt, framförallt eftersom jag var beredd på en förlägning till och det kändes som jag hade lite mer att ge. Jag är dock väldigt nöjd över insatsen jag gjorde. Jämfört med den första matchen vågade jag verkligen utmana på ett annat sätt här! 
 
Något jag tar med mig från den här tävlingen är att det gäller att kunna tagga till och skapa så bra förutsättningar för sig själv som möjligt. Det är absolut inte optimalt att vara i en hall från kl.9 och ha en match kl.17, dålig sömn och mattiderna inte är som de brukar. Dock är det ofta dessa förutsättningar som råder på tävlingarna och det gäller helt enkelt att lära sig att göra det bästa av situationen och optimera sin egen förberedelse. 
Fightingmässigt vill jag hitta min "knockteknik"!! Har länge letat efter den, men fortfarande inte funnit den. Har också tänkt mig att jag ska träna in ett par stycken starka kombinationer som jag kan jobba vidare med på tävling.
 
Totalt sett var det en väldigt rolig tävling och ett bra arrengemang! Det är alltid lika trevligt att träffa engelsmännen!! :)
Osu !

Länkar !

Skola och jobb idag, lagom påväg hem! Min hals är inte alls bra, slemmig och hes :/ tråkigt.. Men är väldigt glad att min kropp höll ut till efter tävlingen!

Finns reportage om tävlingen här http://kyokushin.se/ och resultat mm här http://www.haukis.com/wp/?p=9073

Ps. Klarade juridiktentan!!!!! Yees! :)


London!

Åkte in till London idag och hälsade på Becca och Clara! :) blev en väldigt kort sväng, men hann shoppa lite grann iallafall !
Ska skriva ihop lite tankar och reflektioner från tävlingen, men just nu är jag för trött och sliten! Borde vara hemma om 20 min, soooovvaaaa!!
Puss !


5:a !!

Förlorade matchen mot ryskan på vikt.. Kändes som jag ändå gjorde en rätt bra match! Hon slog hårt, men jag klarade ändå av att ta det och jobba med mina egna tekniker! Marina Lepina vann senare tjejernas lättvikt!
Slutade på en 5:en plats! :)

Simon förlorade också sin match mot en ryss! Slutade 6:a!

Nu, sayonara party!!! ;)


Taggad !!

Sovit bättre inatt och känner mig både nervös och taggad!! Vaknade rätt tidigt så har tagit en promenad och käkat en stor frukost! :)

Idag kommer jag gå min kvartsfinal mot en favorittippad ryska som mer ser ut som en man och slår hårt! Behöver prestera på topp om jag ska vinna detta, men det finns absolut en chans!
Go hard!!!!!!


Dag 1

Har varit en sjukt lång dag... Hade som sagt bara en match och den fick jag inte köra förrän runt 17! Seg i både huvudet och kroppen och svårt att tagga till.. Gjorde inte en jättebra match, men lyckade ändå visa att jag ville mera och vann efter andra förlängningen !! :) = vidare till top 8 och kvartsfinal imorgon! :)

Simon Eriksson vann sin första match efter en förlängning och förlorade sin andra på poäng (slag i magen). Johanna gick en jämn match mot en ryska och förlorade tyvärr efter alla förlängningar.. Simon Pålsson har vunnit sina två matcher och är även han vidare till kvartsfinal!
Ska duscha och sova nu! Håll tummarna för oss imorgon !!

Tjejerna som gått vidare till dag 2 :


Vidare till kvartsfinal !! :)

Nätet och telefonen lackar, så nu Struntar jag i detta! Ville bara berätta att jag vann min match och är vidare till kvartsfinal! Håll tummarna :)
puss ! 

Mot K2 !

Tävlingsmorgon!! Sovit sådär, men det ska nog bli bra :) Rebecca har precis anlänt till vårat hotell så vi ska snart gå bort mot hallen!
Invägning och läkarkontroll gick bra igår! Vägde in på 59,0!! :) käkade 2 middagar efter det, så nu är jag full i magen istället :p

Eftersom jag hade wo i första rundan kommer jag bara gå 1 match idag! Förlorar jag den är jag ute och vinner jag den är jag vidare till kvartsfinal som inte går förrän imorgon ! Håll tummarna för mig !!!

Om jag inte svarat på min telefon så har den legat död sedan igår.. Men nu är den laddad igen! :)
Puss !


Mot uk !

Tror jag slappnar av för mycket ibland alltså!! Inte första gången jag ropas upp i högtalaren för att komma till gaten :p hade ju varit lyckat när vi var i så god tid! Aja, sitter iallafall på planet nu. Mot uk!!!! :)


Lottningen!!

Fin morgon! :) passade på att ta en promenad och en burk tonfisk innan jag drog! Att inte ha någon våg hemma gör ju detta lite extra spännande ;p haha

Sitter iallafall på bussen nu och ska möta upp Simon på Arlanda :) gänget från Gbg kommer senare ikväll, så vi får möta upp dom i crawley istället.

Hittade precis lottningen!! Har sjukt dålig koll på dessa fighters, så har ni någon info får ni gärna höra av er ;) verkar iallafall som jag hoppar första omgången, vilket är jäkligt positivt!! :)
Puss !


2 dagar ..

Blev en vilodag idag! Kändes som det smartaste draget eftersom jag var lite hängig igår.. Tror också jag känner mig extra trött just nu eftersom jag inte käkar som jag brukar! Ingen kolhydratladdning här inte. Blir istället att leva på protein nu under sista dygnet för att inte binda upp för mycket vätska.. Längtar till den jäkla invägningen är över!!

Har suttit och kollat lite matcher under kvällen! Ska bli sjukt kul att åka iväg!! Tillbaka till mitt "andra hem", imorgon går flyget!! :)


3 dagar kvar !!

Nu börjar tävlingen verkligen närma sig! Jag har fortfarande inte förstått att jag ska tävla på world cup!! Sjukt!

Körde ett säckpass i skolan idag tillsammans med Rickard. Körde 5 x 3 min på säck med olika fokus + burpees och ta emot slag i magen mellan ronderna. Tyckte det kändes rätt bra :)

Har inte bestämt mig för om jag ska vila sista dagarna, eventuellt ett säckpass imorgon beroende på hur kroppen och halsen känns. Var lite slemmig och hes idag, är det inte bättre imorgon så vilar jag!
Här kan ni gå in och kolla anmälda fighters inför helgen: http://www.ifkworldtournament2013.com/registered-fighters.html


Grattis syster yster!!

Stort grattis till världens bästa syster som fyller 20 idag!! Hoppas att du firar ordentligt och får en jättefin dag! Älskar dig <3

Själv är jag back to reality! Körde ett pass på gymmet idag och kände mig riktigt stark :) underbart!! Intervaller i 20 min, marklyft och extra mage och rygg! Vägde 60,8 efter passet.. Behöver gå ner lite till ! Hade kommit ner till 59,9 i torsdags, men efter en helg då jag unnat mig en hel del mer är jag tänkt mig är det kanske inte så konstigt att det syns på vågen. Blir ganska strikt de närmaste dagarna och ligger jag inte i fas försöker jag göra en kolhydrat/vätsketömning sista dygnet.. Vore dock skönt att slippa det!
59 ska vara min "utgångsvikt", då slipper jag detta! Hatar när jag inte får äta så mycket som jag vill :p


Dagens träning!

Kort pass! 3 varv cirkelträning + 9 min (match tid) på mits!! :)


@mjölby !

Sitter på bussen tillbaka mot Stockholm. Haft en riktigt bra helg hemma :)

var och hälsade på @jobbet igår, gymmade med Patric, hade födelsedagsmiddag för Rebecca, fick leta påskägg och hade lekar och relaxmys på kvällen 😍 idag har jag hälsat på Martin och company i boxen, kört ett kort träningspass med syster och lunchat hos pappa :) får försöka få in så mycket som möjligt under den tiden man är hemma ;)

Var sjukt härligt med en långhelg och jag har verkligen lyckats koppla bort skolan helt och hållet, vilket jag tror man behöver ibland :)
Ha det bäst !! Puss


RSS 2.0