MBK:s Julfest !!

 
Vill påminna om att det är julfest nästa helg! Skicka ett mail till mig om ni är intresserade :)
Puss !

Squats !

 
Varit på gymmet och kört ben på förmiddagen. Kände mig inte så stark idag, tror passet igår kväll satt i kroppen, inte riktigt hunnit återhämta mig ordentligt?? Valde att jobba lättare vikter idag och mycket "dubbelrepetitioner", t.ex. en extra gungning på squatsen när man är i nederläget. Bränner grymt i låren!! Tycker det är ett bra sätt att ta slut på muskeln utan att köra tungt, samtidigt som man inte behöver köra 1000 repetitioner :P Värt att prova !

Intervaller !

Hemma efter ett skönt pass i dojon! Kändes rätt bra idag, fortfarande långt kvar till bra form, men det går framåt :)

Körde löpning, mage och vader på gymmet tidigare idag. Min tanke är att börja köra mer intervallträning, i detta fall i form av löpning, men även andra former! Intervaller är grymt jobbigt, men jag vet att det ger bra resultat när man vill förbättra konditionen samtidigt som det inte tar särskilt lång tid! :)


Miss you <3

Lång sovmorgon, riktigt skönt! Ska ta mig upp ur sängen för att käka frukost och bege mig till gymmet en sväng :)

Pratade lite med Maggie från Japan nu på morgonen och fick se en del nya bilder! Koki och eiki måste vara dom sötaste killarna ever <3 miss you !!


"Aha-upplevelse"

Varit i dojon och hållt pass under kvällen! Fokus på raka slag, tajming/avstånd och långa serier! Sådant vi alla behöver bli bättre på ;) kul när man lyckas skapa en "aha-upplevelse" i övningarna, då tycker jag det känns som vi tar oss ett steg närmre utveckling! :)

Löpning hem från bergsvandringen i Malaga sommaren 2011! Det var en lång och svettig tur vill jag lova ;)


Snö!!

Snörar på mig dom stora kängorna och ger mig ut på en pw!! :)


Påväg ?!!

Träningen kändes rätt bra idag ! :) körde lite intervaller på löpbandet eftersom jag inte hade någon lust att springa i det gråa pissregnet ute :p rygg, skuldror och biceps på det med!

Varit försiktig med att köra på alldeles för tufft då jag varit rädd för att bli sjuk igen. Börjar dock kännas som jag är påväg tillbaka så snart kan jag nog utmana lite mer!!


Grattis mamma!

Tapas a la systrarna wallin ;)


Gladiatorerna !

Gymmat idag! :) även varit ute och ridit en sväng, mysigt trots det gråregniga vädret :p

Känner mig frisk !! Underbart :)
Några bilder från helgens utmaning i"gladiatorerna" ;)
Puss !


Stockholm!

Hemkommen från en heldag i Stockholm! Lite lagom trött och sliten, men annars väldigt nöjd med dagen :)

käkat grymt dåligt de 2 senaste dagarna, får bli skärpning på den fronten! Tror bättre planering är nyckelordet ;)

Puss !


Lag rm!

Påväg hem från lag rm i Gbg! Många duktiga fighters, och vissa som utvecklats enormt mycket sedan jag såg dom sist! Kul :)

Adam och Linus ställde upp för Mjölby och gick in med en bra attityd och gjorde sitt bästa! Räckte tyvärr inte hela vägen, men 3 matcher mer erfarna!

Osu !


Gammal som gatan !

Idag kan jag officiellt räkna mig som 21! Shiiit vad tiden går fort!!! Tack för alla fina gratulationer och till min söta pojkvän som skickar blombud <3


Slagträning

Dagens träning, joggingtur + mits med Patric :) Lite teknikträning, fokus på raka slag!! Älskar när man känner att det sitter och man kommer rätt, dock inte så ofta i nuläget. Mer basicträning i hemläxa! ;)
 
Varit på kalas hos farmor och herbert idag också! Kul att träffa släkten, var ett tag sedan :)
Kolla in artikeln om EC open weight i fighter! http://www.fightermag.se/nyheter/2012-11-20/silver-pa-kyokushin-em-for-collin
 

Enbenssquats !

Morgonjogg, lugnt och fint tempo med fokus att tycka det är "skönt" och få kontroll på andningen!

Även kört ett styrkepass rygg, skuldror,biceps på gymmet. Kände mig inte helt pepp, men det gick helt okej! Måste lära mig att hitta motivation och känna mig taggad, trots att det är grått och kallt! Go go !!

Denna bilden gör mig i varje fall grymt glad ! Enbenssquats på Kreta i somras!!


Cloetta

 
Några bilder från fredagkvällen i Cloetta! Ett par matcher som var tiktigt bra :) Blev bl.a. imponerad av ryska Dzhabar som man tidigare kunnat se i serien "The Contender". Han gjorde inte en enda teknik som inte var med 100% kraft och tryck! Underbart att se en sådan fighter jobba och vilka resultat det bidrar till :)
 
Själv har jag tillbringat kvällen på dojons sparringpass ! Börjar kännas lite bättre, orkar fortfarande inte göra/fightas riktigt som jag vill och har svårt att ha kontroll på andningen. Men jämfört med förra gången hade jag mer flyt och kunde köra sparringen mer på mitt eget vis! Det går framåt, sakta men säkert!!
 

U22

 
Kroppen känns något mjukare idag jämfört med igår. Var på massage i fredags och det tog garanterat på mina axlar och vader!!
Joggat en sväng idag och det kändes helt okej, mycket flås och mycket snor, annars var det väl "lagom mysigt" ;)
Ha en toppenfin söndagskväll! Puss !

Ec open weight

U22 gick av stapeln igår! Läs mer om hur det gick för Sara på sarahagge.blogg.se 

 

Polen fortsatte tävlingen genom att hålla en "EC open weight class". Grymma fighters och ett bra resultat för Sverige !! :)


Rumble of the kings!

Sitter bänkade inne på Cloetta center! Ikväll smäller det i Linköping, rumble of the kings!!! :)


Chocka lagom?!!

 
Blev ett dyngpass för Johannes såhär på torsdagskvällen ;) Körde en fysdel där man jobbade styrka/flås, te.x. burpiees, push-ups, squats, tripod och liknande med ett varv björnspring mellan varje. Var 6 stycken "stationer" och vi körde 3 varv!! Brukar även normalt sett tycka sådant här är asjobbigt, men brukar känna att jag ganska fort får tillbaka flåset och hinner återhämta mig hyfsat utan någon längre paus. Det var inte läget idag! Noll koll på andningen och det tog grymt lång tid innan jag kände att jag hade kontroll för att fortsätta göra "ett bra jobb".
Hoppas på att min kropp blev lagom chockad idag! Har iallafall käkat riktigt ordentligt så min förhoppning är att jag ska bygga upp, förbättra och såsmåningom komma upp i form !! :)
Wish me good luck!! Puss !

Decisions ..

 
Too many things in my head .. !!

Morning sunshine!

Morgon pw och frukost, check! Fortsätter den lediga dagen med ett gympass :)
Älskar att vara frisk!!!!! :)


Trend ??!

Bra tisdag! Förmiddagspass på gymmet, jobbade rygg/biceps, lunch med fina naddan, jobb och ett spontant gympass med beccy som bestod av bröst/triceps :)

Tycker dock det här med gym är väldigt intressant. Kom fram en gullig tjej till mig idag och sa att jag var stark/duktig. Absolut jättesnällt, men det hela berodde nog mest på att jag var den enda där som tog i och var svettig??! Pustar man och frustar lite granna dessutom får man ett helt gäng konstiga blickar på sig? Förstår mig verkligen inte på konceptet?! Men jag höjer volymen i hörlurarna, frustar lite till och skiter totalt i om folk vill titta.. Hoppas vi kan få bort den här tråkiga trenden !

Puss på er som vågar ta i !!


Good job !

 
Mycket som hänt på tävlingsfronten i helgen! Silver + brons med hem från Branko Bosnjaka (mer info här http://kyokushin.se/). Kevin Wiklund tog hem 3:e platsen på Kyokushin Unions VM som gick i Toyama, Japan!! Och MBK:s egna juniorer (Albin,Lukas, Alex, Otto, Didde och Tuva) fick med sig en rad medaljer hem från Huskvarna! :) Good job ! 

Fars dag!

Startar dagen med visit och räkmacka hos daddy cool!! :)


"Mini swr reunion"

Helt slut efter en "vilodag"!!? Ingen träning, däremot dålig sömn, väckarklockan på 5 och jobb dagen lång. Tur det finns något som kallas powernap!! Räddade min kväll som slutade riktigt bra :) middag med älgstek hemma hos Frida med fina stockholmstjejer!! Underbart med så härliga människor !

Ryktas om pokaler med hem från Kroatien?!! Good work ! :)

Checkar ut för dagen, sängen väntar :) natti !!


Ben workout!

Fredag = 10- timmarsdag på jobbet! Ett kort, bra och intensivt benpass på rasten och mysmiddag! :)


Snabba skor! ;)

Gympasset igår kändes riktigt bra :) tränade tillsammans med becca, blev bröst och axlar. Mycket pepptalk och mycket jobb vilket har resulterat i lite skönt ömma muskler idag ;)

Var nere i dojon på förmiddagen! Körde lite egen teknikträning/skuggfighting och säck. Riktigt skönt, kändes att det behövdes! Kanske lägga lite mer tid på den typen av träning??


Äggröra!

Morgonpromenad tillsammans med syster och sitter nu och njuter av frukosten!! :) bär, youghurt, müsli, äggröra och annat gott! ;) älskar frukost !!
Snart laddad med energi för ett gympass :) glömde jag säga att det är sol och blå himmel idag??! Tänk vad lite fint väder kan göra med humöret :) njut !


Spirit !

Precis hemkommen från en kväll i dojon! Höll pass för kidsen + vuxengruppen! lite nytt folk på passet, vilket alltid är kul och inspirerande! Blev imponerad av allas träningsglöd och spirit idag, underbart när det är så! Extra plus när det smittar av sig!! :)

Även kul att beccy kom ner och joinade oss! Tror hon tyckte det var värt det (trots lite gnäll om trasiga knogar) ;p


BCAA

 
Var förbi Budo&Fitness butiken i Linköping och fick med mig min älsklingsburk hem!! :) Nu ska jag dra till gymmet och köra ett ryggpass innan jobbet! ha en bra måndag !!

Happy haloween !

Körde ett lördagspass för sensei Mats igår och det kan min rumpa intyga idag!! Sådär lagom skön ;) haha kände mig över lag ganska svag på träningen, svårt att få tryck i teknikerna och när jag väl fick det orkade jag inte hålla det istället .. Mycket att jobba med just nu, men det var iallafall jäklans kul! :)

På kvällen var jag på haloweenfest! Naddan och Hanna var värdinnor och resten var folk från Securitas direct, + jag! :P blev iallafall en rolig och lyckad kväll där alla gått in för det här med utklädnad! (Bilder kommer)


Nu är det dax för fredagsmys!

Fredagsmiddag med porterstek tillsammans med Freddy och pappa! :) nu mår jag bra :)

Puss på er !


Tips och trix någon?!

Varit på stan i Norrköping och gjort lite ärenden och är nu påväg hem till mjölet igen! Lite huvudvärk både igår och idag, bläää!! Bidrar till att det nog inte blir någon träning idag, promenad och frisk luft istället !

Ska på haloweenpartaj hos naddan och company imorgon. Jag som inte är någon höjdare på smink har eventuellt tagit mig lite vatten över huvudet :p men om någon har lite förslag och tips får ni gärna komma med det! :)

Såhär såg beccy ut förra helgen, scary!!


Mjölksyraträning

 
Träningen har flytit på rätt bra de sista dagarna. Har kört ganska korta pass och "lite lagom tungt", d.v.s. inga mördarpass. Tycker personligen träningen blir ganska tråkig när man försöker ligga på en "lagomnivå", men så får de vara nu i början.
Var på gymmet tillsammans med Patric igår och provade ett annat sätt att träna på. Kortfattat kan man säga att det handlar mycket om att hela tiden ha kontakt med muskeln, spänna den och att följden då sedan blir att vikten rör på sig. Många reps och lätta vikter. Grym mjölksyra och kul att prova något annat! :)

World Cup !

Japanese team for the 5th World Cup
Male Lightweight
Yuto Fukuchi
Tsuyoshi Midori ...
Yuki Maeda (wakayama)
Shohei Yamano
Junya Ochi
Takuya Morikawa
 
Middleweight Shota Maeda (Wakayama)
Kazufumi Shimamoto (Hiroshima)
Daiki Kato
Ko Tanigawa
Yoshiki Mogi
Takuma Oshita (Hiroshima)
 
Heavyweight
Yuji SHimamoto (Hiroshima)
Kenta Mori
Tsutomu Murayama
Atsuki Mizuno
Kunihiro Suzuki
Kosei Ochiai (Wakayama)
 
Female Lightweight
Sayaka Kato
Natsumi Yoshizawa
Nozomi Kanemitsu
 
Middleweight
Noriko Yokoyama (Wakayama)
Misaki Sato (Wakayama)
Takayo Kimura
 
Heavyweight
Emi Shoguchi
Yoko Shinohara
Mami Hasegawa

RSS 2.0