Examen

Efter två år på skolan i Sörentorp var det äntligen min tur att ta examen. Förra veckan var fylld med examensfest, hotellövernattning, mottagningar och ceremoni i stadshuset. Känslan i blå hallen var helt magisk. Den pampiga salen, de fina talen och de vackra sångerna gjorde ceremonin väldigt högtidlig. Som om detta inte vore nog friade en av mina klasskompisar till sin tjej efter ceremonin. Jag hade ungefär 1000 olika känslor i kroppen samtidigt och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Vill iallafall tacka 13A2 för att ni är ett gäng underbara människor och för att ni gjort det kul att gå till skolan varenda dag!!! Stort tack och lycka till! 



Vill också passa på att tacka familj, släkt och vänner för uppvaktningen kring min examen 💞

Läkarbesök

Var hos läkaren i måndags och tog mer prover. Har som många av er vet fortfarande feber och diverse andra symtom som kommer och går. Crp såg normalt ut. Väntar på provsvar för mykoplasma mm. Visar inte de testerna någonting kommer jag få en remiss till en inflammationsklinik/specialister som kan fortsätta utredningen. Dessutom har jag tydligen åkt på en ögoninflammation.. Fy bubblan för sådan här skit!!!!! 

Fick en länk skickad till mig igår om aktuell världsrankning. Vet inte alls vad de grundar rankningen på och kan direkt säga att det finns många namn som borde byta plats. Någon som har mer information kring detta?? Jag blev iallafall otroligt glad över att mitt namn fanns med på listan över huvudet taget 😃😉 

http://www.kyokushinresults.freeserve.co.uk/Pages/World/2014Ranking.htm



Bronsskörden under 2014


Vi har helt klart bästa handledaren som köper tårta och anordnar frågesport såhär på torsdagseftermiddagen :) 

2014 var ett bra år för svensk kampsport. Väldigt roligt att vi börjar bli ett land som slår sig fram till topplaceringar. Läs mer om årets skörd på Svenska Budo & Kampsportsförbundets hemsida; 
http://www.budokampsport.se/nyheter/2015/4/rekordaret-2014-har-ar-samtliga-35-masterskapsbrons 


Happiness

Avslutade sista helgen i Östergötland med jobb på badet, långpromenad med bästa Anna och  fika hos Frida och Adrian där jag också fick träffa sötaste Arthur 😍 spenderade lördagskvällen på julkonsert med mamma. Tack till Jessica och gänget för en otroligt vacker konsert, samt för det fina initiativet att samla in pengar till bättre behövande. 



Idag är jag en glad tjej för att;
1. Jag blev godkänd på kompetensprovet i skyttet!!
2. Godkänd på vårt examensarbete om barnförhör
3. Varit på naprapathögskolan och fått ryggen knådad. Snacka om behövlig massage!
4. Fått träffa min härliga klass igen :)
5. Drygt en vecka kvar till examen!!!!!!! 

Puss & hej!



2014, vad hände?!

Innan det är dax att sätta upp nya mål för 2015 tycker jag det är viktigt att blicka tillbaka och reflektera över vad som hänt det gångna året. Infinner sig lite nostalgikänsla när jag sitter och tittar på bilder och event från året som gått. 

Så, vad har jag sysslat med 2014?? Under våren gick jag den tredje och minst sagt hektiska terminen på Polishögskolan. Plugg, stress och prestationsångest kom som ett brev på posten och jag började uppskatta joggingturerna för att kunna rensa huvudet. Förutom skolan var jag på landslagssquad i Skövde, utbildade mig till Body Combat instruktör, och vann Dutch Open. Jag badade isvak för första gången i mitt liv, fick hjälp av PT-Eric med basövningar i gymmet, tog en roadtrip med Johanna från Bryssel till Lille där jag vann French Open och fick pris för bästa fighter. Var på fightingsquad i Köpenhamn, sprang hinderbana i skolan och kom 3:a på RM i Uppsala. Avslutade vårterminen med att åka till Baku, Azerbaijan och slog mig fram till en 3:e plats på EM. Den prestation jag är mest nöjd med på hela året! 





Under sommaren jobbade jag på badet, hade välbehövlig semester och åkte till Portugal och surfade. För första gången i mitt liv fick jag gå på bröllop, två stycken till och med. Var med på sommarlägret i Stockholm och Stefan tog shodan!! 👏 



Startade höstterminen med att gå galamatch på Tjejkampen i Eriksdalshallen, Stockholm. Skitkul!! Vann Swedish Open i Göteborg samt fick pris för bästa fighter. Tränade på supersaturday i Globen tillsammans med lesmills och sprang Tjurruset med Fredric. Åkte till England och kom 3:a på British Open. Hälsade på syster i London, åt, shoppade och hade mysigt. Fick besked om aspirantplats i Söderort, Farsta. Hade planerat att vara med på lag-RM i Göteborg men fick ställa in pga sjukdom. Blivit ytterligare ett år äldre och flyttat från barkaby till stugan i trångsund. Förutom de sista månaderna som innehållit alldeles för mycket feber, huvudvärk, halsont, träningsförbud och läkarbesök tycker jag 2014 har varit ett riktigt bra år! Det har hänt en hel del, framförallt på tävlingsfronten då resultaten börjat visa sig. 






Stort tack till alla er som varit med och gjort det här året fantastiskt! ❤️ Nu blickar vi framåt!! 

Gott nytt år!!

Styrde nyårsfirande i huset efter att ha jobbat som galningar för att få en fungerande toalett och ett färdigkaklat badrum 😅 Tusen tack för en riktigt lyckad kväll och till alla er som har varit med och skapat alla roliga och fina minnen under 2014 ❤️🌟 





Soffläge idag 😁🙈 



RSS 2.0