Mot Belgien!!

Påväg mot Gbg för att sedan bege oss vidare till Belgien! Har laddat upp med en pw på morgonen tillsammans med Fredric och Patric! Har även hängt upp min japanska flagga och hoppas att den ska ge mig lite tur!! :)

Håll tummarna för mig! Ska kämpa så gott jag kan!!


EM 2012 streamas live



Här kan ni se EM Live http://www.ustream.tv/channel/european-championship-shinkyokushin-2012 
Officiella hemsidan http://www.bkos.be/EC2012/ 

Nära nu !!

Haft en bra dag! Startade i Norrköping men lite ärenden, har sedan hälsat på en sväng på jobbet och lunchat med Anna :) Kört ett kort pass i dojon på eftermiddagen, ett par ronder säck + stretch. Kändes helt ok, lite stel och halsen är inte 100, men annars så! Måste säga att det är grymt svårt att pricka in formen. Att vara skadefri, frisk, känna sig stark, kondis, tekniskt och även känna sig pigg och uppladdad. Jag jobbar fortfarande med att hitta mitt eget sätt för att få en bra känsla, men det är verkligen svårt.

Imorgon åker vi till Belgien. Pappa och Fredric åker med som supporters! :) Ska bli kul! Känner mig varken nervös eller taggad än, men tror det kommer. Lördag smäller det!! EM kommer även streamas live, ska försöka länka det senare!


Mits

Startade dagen med en PW tillsammans med hurtiga syster yster! Lite frukost på det och sedan åkte vi ner till dojon och körde ett par ronder på kravallskölden! Kändes faktiskt rätt bra :) Fortfarande inte helt 100 i halsen, men nästan.. Behövde få köra lite mits för att själv känna efter att jag pallar. Inte långt kvar nu!!

Kvällen har jag också spenderat i dojon, instruerat ett par pass :)
(Bild från Mizoho Dojo)


Resultat






Female

 

Light

1st - Sayaka Kato

2nd - Nahoko Tanioka

 

Middle

1st - Noriko Yokoyama - Wakayama

2nd - Misaki Sato - Wakayama

 

Heavy

1st - Emi Shoguchi

2nd - Mami Hasegawa

 

Male

 

Light

1st - Yuto Fukuchi

2nd - Tsuyoshi Midori

3rd - Junki Ochi

4th- Sunsaku Kawase

 

Middle

1st - Shota Maeda - Wakayama

2nd - Kazufumi Shimamoto

3rd - Daiki Kato

4th- Ko Tanigawa

 

Heavy

1st - Yuji Shimamoto

2nd - Kenta Mori

3rd - Kenji Maegawa

4th - Atsuki Mizuno


Årets första dopp!

Första dagen jag känner mig som en människa igen. Har haft 2 vilodagar eftersom halsen inte kännts bra. Provade att köra lite trx och skuggfighting med Fredric idag och det kändes helt ok! Hoppas min dumma hals ger sig!!

Varit i stugan med pappa och Fredric i helgen. Solat, grillat och idag har vi även badat :) Årets första dopp, check !



Sverige

Är hemma i Sverige igen! Känns bra. Grymt glad över att få träffa Fredric, familj och kompisar igen :)

Var nere i dojon igår och skulle träna, gick tyvärr inte alls bra. Var tveksam om jag skulle träna eftersom jag inte sovit särskilt mycket, men kände mig pigg innan. Halsen kändes inte alls bra och kroppen var seg så jag bröt efter en stund.. Dumt att köra på och låta det bli värre. Har sovit drygt 9 timmar inatt men är fortfarande trött. Tidsskillnaden var inga problem när jag åkte dit, men nu känner jag verkligen av det. Så jag kör på en vilodag och hoppas att jag känner mig piggare snart!!


Sayonara !!



Snart tar jag mina feta vaskor och satter fart mot Narita Airport! Imorgon bitti sitter jag pa flyget mot Sverige igen.
Den har resan har varit en grymt bra upplevelse. Jag ar glad for att jag fatt traffa alla underbara manniskor som finns har! All lycka till dom pa All Japan Tournament, sjalv ska jag ladda infor EM! :)

Osu !

Check list

Ar ratt mycket just nu sa uppdateringarna blir sadar. Hade iallafall valdans trevligt pa utflykten vid havet!
Igar var det aven Sayonara Party !! Trevligt! Dom hade gjort en jattegullig skylt at mig :)

Idag har jag varit och shoppat med Maggie, tranat med Shihan Yamamoto och kakat middag med familjen :) Ska forsoka borja packa nu, imorgon ska jag med shinkansen till ett hotell nara Narita Airport eftersom flyget till Sverige gar pa onsdag morgon. Shit vad fort det gar!! Har iallafall gjort en lista over saker jag ska se till att gora och njuta extra mycket av under de hela 3 veckor jag ar hemma i Sverige (inklusive en weekend i Belgien). Innehaller bl.a. att spela ashog musik, springa runt naken om man kanner for det och ga pa toa med oppen dorr! Verkligen sant man borde uppskatta lite mera ;P haha

Grattis till alla som gjorde bra prestationer pa RM! :)
Ha det bast sa ses vi snart!!

Puss

Utflykt



Ska ivag och trana med Shihan Yamamoto snart! Alskar nar allt fokus ligger pa min traning, nagon som sager vad jag ska gora och vad jag ska tanka pa och jag bara behover gora det. Inte for att det alltid ar sa latt, men det ar sa grymt skont! Uppskattar verkligen att han tar sig tid :)

I eftermiddag ska jag och familjen Yamamoto aka ivag pa utflykt till nagot stalle nara havet! Ska bo over pa hotell dar tills imorgon. Ska bli kul! :)

Hoppas allt ar bra med er dar hemma! Puss

Uppladdning EM

Sista dagarna i Japan nu! Kanns lite konstigt, har gatt sa sjukt fort.
Uppladdningen infor EM kanns bra. Min hals har strulat lite fran och till under hela resan, men det har anda inte varit nagot storre problem for traningen. Annars har jag hallt mig relativt hel! :) (forsoker halla ihop hander och fotter med tejp). Mangdmassigt har jag ungefar tranat sa mycket som jag skulle gjort hemma infor tavling, dock ett helt annat upplagg. Har i stort sett inte kort nagon styrketraning (vikter), men har jobbat mycket mer sparring och mits an vad jag har mojlighet till hemma. Tycker ocksa det gor valdigt stor skillnad nar man far trana tillsammans med nya mannsikor (har aven pa valdigt hog niva) och trana for nya instruktorer. Yamamoto Dojo har en egen stil, och det ar en hel vetenskap att lara sig alla sma extra detaljer, dock gor manga av dem stor skillnad.
Jag tycker det ar svart att se sin egen utveckling, och mitt huvud fungerar tyvarr sa att kommer det in en ny sak aker en annan ut. Kom i forrgar pa att jag inte langre anvander klackar :P Men forhoppningsvis kanske det ger med sig om jag ger det lite mer tid. Hoppas pa det! Den har resan har iallafall gett mig sjukt mycket fina minnen och upplevelser och har jag inte blivit starkare fysiskt sa tror jag anda att jag blivit det psykiskt!

Tisdag

Tisdagformiddag = traning med Emi och Yuta! Bra pass !!
Ska till en ny dojo i eftermiddag dar Yuta instruerar, 2 pass till vantar, harligt :)


Mordarpass !!

Bild fran i lordags :)


Havet

Var ett tag sen sist.. Helgen har gatt jaklans fort! Kihontraning + yoga i fredags och i lordgas var det som vanligt fightingpass. Madde grymt illa i lordags, kandes som jag skulle spy/svimma, men blev battre efter ett tag. Tror jag kakade for nara inpa + att det blev lite panikfrukost, ljusa mackor (finns inte morkt brod har) och flingor.. Har ju vant mig vid ris, fisk och frukt pa morgonen ;P

Har sedan spenderat resten av helgen tillsammans med Maggie och hennes familj (dom som pratar engelska). Varit pa lite utflykter, shoppat, varit vid havet, atit massa konstiga skaldjur och annat kul ;)


All Japan Tournament

Denna bild kommer vara med i foldern för årets All Japan Tournament! Coolt !!


Racingcar!



Vilodag! Har spenderat den tillsammans med Makiko och hennes man. Varit och shoppat, lunchat, fixat med lite nödvändigheter och åkt runt i deras racingbil! Kul :) Har kommit fram till att jag inte kommer få med mig allt i väskorna hem så imorgon ska jag skicka en låda hem till Sverige!
Imorgon bitti ska jag också testa på yoga. Kan bli mycket spännande, elefantvarning (alla här är så sjukt viga och smidiga) :P

Yogafamilj



Flyttar till en "yogafamilj" idag och kommer bo dar tills pa fredag. Shihan Yamamoto behover aka ivag, mycket planering infor tavlingen de ska arrangera i juni. Samtidigt ska frun aka med deras mormor till sjukhuset pa nagon slags kontroll under 3 dagar. Hatar att packa, men annars ar det alltid kul att se nagot nytt :)

Verkligheten ar inte alltid vacker ;P



Inte for att mina fotter brukar vara fina, men nu ar dom sa jakla ackliga!! Dom typ bestar av blasor. Lagom skont att hoppa omkring pa dessa kan jag lova :P

jobba jobba jobba !!

Igar fick jag en film fran forra veckans sparringtraning. Maste saga att jag blev ratt besviken pa mig sjalv, har borjat "trippa" och hoger handen hanger typ vid midjan hela tiden. Dock bra att se det nu sa jag kan gora nagot at det! Ska tejpa fast handen om det inte blir battre :P

Var och tranade med Emi och Yuta pa formiddagen! Riktigt bra :) Massa nya tips och saker att trana pa! Ska forsoka jobba med en del av det pa kvallens traning :)


Holiday !



Haft ett par dagars semester och da har vi hunnit med en hel del :) Varit och kollat pa Nagoya Castle, shoppat, varit i bergen och fiskat, plockat/atit jordgubbar och varit pa spa! Har verkligen varit kul och jattefint!

Bowling



Idag har jag varit och bowlat, shoppat och käkat med den engelsktalande familjen + lite mer folk :) Trevligt!! Har också cyklat på en motordriven cykel för första gången, spännande!! haha
Internet fungerar på min dator här, så jäkla underbart att kunna ligga i sängen med datorn i knät! Mysigt värre ;P Imorgon ska vi och kolla på Nagoya Castle! 

Hoppas ni har det bra där hemma ! Puss  

Bowling



Idag har jag varit och bowlat, shoppat och käkat med den engelsktalande familjen + lite mer folk :) Trevligt!! Har också cyklat på en motordriven cykel för första gången, spännande!! haha
Internet fungerar på min dator här, så jäkla underbart att kunna ligga i sängen med datorn i knät! Mysigt värre ;P Imorgon ska vi och kolla på Nagoya Castle! 

Hoppas ni har det bra där hemma ! Puss  

Tungvikten nasta !

Nu nar jag insett att det inte ar sa lang tid kvar till EM har jag ocksa kommit fram till att jag maste borja tanka lite pa vikten!! Brukar ligga runt 60 sa normalt behover jag inte direkt gora nagot innan tavling, men enligt vagen har ligger jag pa drygt 63!! Och det stammer tyvarr sakert! Jag ater ju alltid som en hast, och i Japan ar ungefar 90% av maten kolhydreter vilket inte gor situationen lattare. Mycket restaurangbesok och mycket nya roliga ratter och sweets att prova :) Ar bara hemma i Sverige i 1 vecka sa behover ga ner lite i Japan ocksa. Vi far se hur detta slutar, kanske blir att att wallin far ga i tungvikten istallet ;P


Dagens "lilla" lunchportion !


Akvarium



Traffade Shihan Yamamotos kompis igar och hans familj (dom ar engelsktalande). Var pa ett stort akvarium, kollade pa massa fula fiskar och delfinshow :) Var aven med kidsen pa kvallens traning! Den 3-6 maj ar det roddagar i Japan sa de flesta har langledigt. Under denna tid kommer jag bo hos den engelsktalande familjen, ska gora lite utflykter bl.a. se Nagoya Castle! Kommer ocksa vara ledig fran traning i 3 dagar, sa da tycker jag min sega forkylning borde lyckas forsvinna!


RSS 2.0