Grym dag!

 
Måste bara berätta att vår lediga dag i måndags var så grymt bra!! :) Kändes verkligen som vi hann med hur mycket kul som helst! Jag och Sandra startade dagen med en promenad ner till byn för att sedan ge oss ut och snorkla en sväng :) Tillbaka till pillan (där vi bor) och hämtade ett gäng till. Hyrde moppar och körde runt på de krokigaste vägarna, sjukt kul!! :) Åkte till ett vattenfall som fanns mitt inne i skogen, riktigt coolt! Hängde en stund vid poolen och käkade lite och avslutade kvällen med att åka upp på berget, äta middag och se på utsikten! Säger bara, vilken kanondag!! :)
 
Nu är det jobbdagar igen! Mycket som händer, vi ska t.ex. få en ny kille i vårt team som kommer imorgon :) Jag ska jobba transfer, och vad jag förstått har finnair gått i konkurs så det lär väl bli lite extra hektiskt kan jag tänka mig ;P Ikväll ska iallafall jag och Sandra och kolla på showen! ;)
 
Ha det bäst! Puss !
 

Glad midsommar från Makrigialos !!

Hoppas ni alla hade en bra dag igår med massa sill, potatis och jordgubbar! :) Vi hade fullt ös hela dagen, blev bl.a. vattenbasket guests VS stuff, dans runt midsommarstången och minidisco ;)
Har varit jobb hela dagen lång idag med. 8-timmars pass borde kännas lätt efter detta ;P Läntar tills vår lediga dag på måndag!! Andra roliga saker som händer här är väl att jag har fått fulaste linnebrännan (och den lär ju bara bli finare), min hals är halvbajsig och för tillfället väntar jag på världens segaste tvättmaskin! Alla som jobbar här delar på 1, och det är sjukt hur seg den är !! Kommer nog få börja handtvätta snart ;P
Annars måste jag säga att jag trivs bra här och att jag bara älskar vädret!! Galet varmt ibland, men det är 100% sol and I LOVE IT!!
 
Puss !
 
 

Paint the host !

Jobbat hela dagen och haft möte med teamet på kvällen. Riktigt trött idag! Imorgon ska jag jobba transfer (torsdagen är den dagen då folk åker hem/kommer till hotellet). Så det blir ännu en ny sak att lära sig, mitt huvud går typ på högvarv just nu ;P

Några bilder från Kreta och "paint the host" ! (är fortfarande svart i öronen)


First days

Hejsan! Hoppas allt är bra med er! I makrigialos är det iallafall kanon :) fortfarande ganska lost, mycket nytt att lära sig och ta in, men jobbet verkar grymt kul! :) folket som jobbar här (och som man även bor tillsammans med) är också helt underbara! Skönt att det är så härlig och lätt stämning, eftersom det framförallt var det jag var orolig för innan. Hade en dag off igår och det var riktigt nice :) promenad, heldag på stranden, lite trx-träning och avslutade hemma med käk! Idag har även internet börjat funka här, vilket är underbart!!

Måste sova nu så jag orkar upp imorgon (alldeles för lite sömn för mig). Natti!


Framme!

Tänkte bara säga att resan gock bra och att jag kommit fram! Första dagen på jobbet idag, kommer gå med en kille resten av veckan för att lära mig grunderna :) Är iallafall väldigt fint och även trevligt folk! :)

Hoppas ni har det bra hemma!
Puss !

Makrigalos!

På flyget nu så snart bär det av till Wien för att sedan fortsätta mot Makrigalos! :) har ni vägarna förbi i sommar får ni gärna höra av er!! ;)

Försöker uppdatera när jag kommit fram! Ha det bäst!!
Puss !


För beccy har tagit studenten!!

Idag har min kära syster tagit studenten och det med stil! Hon vann stipendium för både bästa betyg och bästa frisör!!!! Jag visste ju redan att hon är bäst det mesta hon gör, men kul när människor som kämpar också får uppskattning för det :)
Måste även säga att dom hade ett jäkla ös på flaket, stora högtalare och ett par dj gör rätt mycket ;)
Påväg mot Arlanda nu, ska sova på hotell och flyga imorgon bitti! Var kul att hinna träffa en del av släkten innan jag åkte också :) hoppas ni alla får en bra kväll och framförallt att Rebecca Wallin får den bästaste kvällen ever för det är du värd! Älskar dig syster <3
Puss på er !

Challenge 300

Körde challenge 300 igår med Fredric, Kaj och Andreas. Kan väl säga att det känns idag, rygg och rumpa är lagom sköna!! ;P Idag har jag kännt mig seg, lite ont i halsen med så ingen träning.. Har försökt fixa klart det mesta inför resan istället. Väskorna är nästan färdigpackade så nu taggar vi för Beccas student imorgon för att senare åka mot Arlanda :) 


3 dagar kvar !

Snacka om att det går fort! 3 dagar kvar tills jag åker till Makrigalos :) Börjar känna mig riktigt pepp så det är skönt! Mycket att läsa på, och jag har verkligen problem med fokus på långa engelska texter :P Men tror mycket kommer lösa sig när jag kommer ner och får se allting. Kommer jobba med barnen som bor på hotellet, framförallt de som är lite äldre :) Kul och spännande!!

På fredag tar ju även syster yster studenten!! Får väl se hur hel hon är då, partyprisse number one ;)
Puss på er !

 

Swedish Open !

Swedish Open 15 september! Hope to see you there !! :)
http://www.swedishopenkarate.com/


MBK:s Sommarläger 2012

Kan börja berätta att jag klarade alla fystester i torsdags med hyfsad marginal, skönt! :)
Helgen har tillbringats i dojon på vårat årliga sommarläger :) Vet ärligt talat inte vilka som har roligast, barnen eller vi?! ;P


Stockholm

Veckan går grymt fort!! Känns som tiden bara springer iväg.
Måndagen har väl varit bästa träningsdagen hittills, gott & blandat kan man säga ! Joggingrunda, mits med Patric och sparringpass där både Mathias och sensei Mats hälsade på :)

Har spenderat resten av dagarna i Norrköping med min bättre hälft ;) vilodag/flötdag igår med glass på Smultronstället och grillning :) mysigt värre! Just nu sitter jag på en buss påväg till Stockholm för att göra lite fystester. Efter maten igår borde jag ha mycket energi?! ;)
Wish me good luck !!


Bildbomb från Belgien

Stort grattis till våra duktiga svenskar !! :)




Resultat !

Ni får resultatlistan från EM i bilder :)


Tankar kring em

Precis landat i Sverige! Ursäkta för min dåliga uppdatering, hoppas streamingen har fungerat bra så ni har kunnat hänga med ändå.

För min del blev det nog en av de kortaste tävlingar jag gjort.. Mötte dan anca från ukraina som satte ett bra leverslag och fick wasari sista 20 sek, så hon vann efter första ronden. Kände mig grymt besviken efteråt. Tittade på filmen idag och det kändes lite bättre, framförallt eftersom jag såg vissa skillnader jämfört med innan japanresan. Tyckte förflyttningarna och knäna fungerade ganska bra + att jag inte stressade lika mycket som jag brukar. Dock härmade jag henne alldeles för mycket istället för att hålla mig till min egen fight och mina tekniker..

Som tur är har Sverige andra grymt duktiga och stabila fighters, Fredrik Ohlsson 3:a i tungvikten och Jimmie 2:a i -80 :) Chalitha såg även till att plocka hem guldpokalen i kata för juniorer!!

Så slutresultatet för Sverige var ändå väldigt bra! :) har varit en rolig och givande resa (trots att tävlingen var lite rörig) :)

Osu !


RSS 2.0