Valborg

Kan börja berätta att gårdagens träning bestod av styrka + sparring i Linköping. Kroppen kändes ganska seg men Patric hjälpte mig på gymmet så lyckades pressa på rätt bra ändå. Sparringen blev tyvärr inte jättemycket av. Jobbade lite mitsövningar mm först och sedan hann jag typ gå 3 ronder innan jag fick en lite låg inside lowkick som istället tog insida knä. Så jag fick bryta passet, linda benet och jaa, försöka få mig själv att lugna ner mig istället. Får verkligen panik och överreagerar, men är så jävla rädd att skada mig. Det får liksom verkligen inte hända, och nu är det ju bara 3 veckor kvar till RM! Dock känns det bättre idag. Har fortfarande benet lindat och Kaj har lovat att kolla lite på det ikväll, så tills dess ska jag försöka ta det lugnt. Kvällen avslutades iallafall med en god sallad i trädgårdsföreningen med mamma :)

Idag är det ju Valborg! Och jag ska vara nykter, tror detta är första gången jag är nykter på valborg sedan jag var 15. Var ju faktiskt denna dag jag drack för första gången. En ganska rolig historia faktiskt. Fick tipset att dricka fort och jag lydde. Dock spydde jag upp en pizza på Helenes nya jeans, inte riktigt som jag tänkt mig :P haha Idag blir det iallafall jobb. Sedan ska jag iväg till Norrköping för att grilla med Fredric, Kaj och en av deras tjejkompisar (kommer inte ihåg vad hon heter) :P Blir väl sedan att dra in mot stan för att kika lite på majbrasan. En jävligt lugn kväll helt enkelt. Hoppas ni andra får en riktigt rolig dag!




Effektiv tid

Har än så länge hunnit med ett par timmars jobb, springintervaller och lunch i trädgården och klockan är bara lite drygt 12. Det är det sköna med att jobba tidiga mornar, man har hela dagen kvar!  Fick ett sms av Josefin från Linköping förut som kommer och tränar med oss ikväll :) Kul! Nu blir det att lägga på lite olja och steka i solen ett tag ;)
Ha en bra dag !

Mysonsdag !

Idag har det varit jobb. Riktigt kul med vattenträningen, puschade på dom lite extra hårt! ;) Måste även berätta om den "finfina" komplimangen jag fick av en kund i simhallen. Här ska tilläggas att jag var lite halvsvettig och hade lagom äckligt hår. "Det är att vara begåvad med att vara vacker" Hade det inte varit en gubbe som såg seriös ut hade jag garanterat trott att det var ironiskt :P haha Det finns så söta människor! :P

Tränade iallafall efter jobbet. Blev 30 min cykelintervaller 30/30. Grym jävla mjölksyra vill jag lova! Men lyckades iallafall pressa upp pulsen högre än förra gången så det känns bra. Därefter blev det marklyft och dropset framsida/baksida lår för att pumpa ut det sista.
Min höger axel har förövrigt kännts av lite de sista dagarna. Patric tog en titt på den som hastigast idag och klämde lite här och där. Kan säga att jag inte riktigt fattade det hela men var någonting med bicepsfästet och en liten inflammation. Så ska smörja på salva och massera lite sen.
Ikväll blir det en riktig slapparonsdag. Ska göra taco och kolla film med syster! Myspys helt enkelt :)

Säger bara vaackert ! haha



superseg!

Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan jag drar till träningen. Har jobbat en stund på morgonen idag. Drog sedan direkt vidare till dojon där jag körde lite skuggfighting med gummiband och vikter + säck. Har sedan bara legat och göttat mig i trädgården. Käkat, läst tidningen och sovit en stund. Känner mig sjukt seg i kroppen idag. Ljumskarna är nog värst. Vet inte vad jag gjort för att de ska kännas som de gör, men stela är som iallafall. Hatar när kroppen känns som ett tungt ånglok på 100 kg och gör ont så fort man ska röra sig. Som ni förstår, grymt pepp till kvällens träning, NOT! Men men, man måste ju bryta ner och bygga upp om man ska bli bättre. Det svåra är bara att känna den fin fina skillnaden så att man inte bara bryter ner. Men nu är det bara 3 veckor kvar med det träningsschemat jag kör nu! Sedan är det sista veckan innan RM då jag vanligtvis brukar vila. Denna gången kommer jag troligtvis lägga in några mitspass mm sista veckan för att se vad som fungerar bäst för mig. Inte helt bestämt än, vi får se hur trött kroppen känns, men det är iallafall tanken. Nu ska jag byta om och ta en powerwalk ner till dojan!
Hej !


sängupdate !

Har precis lagt mig i sängen efter en sådan där härlig dusch! Ibland är det verkligen helt underbart att duscha. När man är riktigt äcklig och svettig känner man sig så sjukt fräsch av att få göra en hårinpackning, raka benen och färga ögonbrynen. Nu känns det bra helt enkelt!
Åkte hem från Norrköping i morse och gick direkt till gymmet för lite styrketräning. Kände mig ganska svag, men tyckte ändå jag jobbade på rätt bra. Efter det blev det en promenix med Helene o Sofia. Fick samtidigt ta farväl av dom eftersom dom beger sig tillbaka till Norge/England idag. Har självklart även hunnit med en stund i solen. Låg i trädgården och snackade lite skit med Becca och Albin :) På fightpasset idag fick vi finbesök av Mathias från Linköping! Synd att det var väldigt lite folk idag, men vi lyckades bli ganska trötta ändå. Sjukt kul och givande att få sparra med personer som är så pass duktiga. Har inte tränat med honom sedan han kom hem från Thailand och det var stor skillnad! Nu ska jag snart nanna kudden och ladda för att gå upp 5 och jobba! Jippie !


värme

Har varit sjukt fint väder idag också! Vaknade upp bredvid min älskling. Åt frukost tillsammans och sedan blev det sparring i trädgården. Kändes sådär. Blir så himla lätt yvig och öppen, men försökte iallafall tänka på det. Bara att fortsätta nöta om det ska sätta sig någon gång. Resten av dagen har spenderats i solen! Hjälpt till att tvätta audin och ätit påskmiddag :) Kom just hem från en åktur till Söderköping och en promenad vid hamnen! Blev självklart ett race med ett gäng tjejer i en a3 cab på vägen hem ;p haha Nu blir det en lugn myskväll i soffan !

Glad Påsk !

Kan ju börja med att säga att torsdagskvällen var mycket lyckad! Kul att träffa alla :)
Igår blev det solning i trädgården, lunch med familjen, gymmet + zumba, thaiträning och promenad med soffan på kvällen :) Saknar verkligen de där långa promenaderna och att bara gå och snacka ibland. Dom blir inte av så ofta längre om jag säger så, kanske beror på att mina "mjölby runt kompisar" inte är hemma så ofta? ;P haha
Idag blev det några timmars jobb på morgonen. Drog sedan till Norrköping där Fredric och Kaj mötte mig på station. Åkte till landet där dom andra jobbade med diverse saker och jag solade och skötte grillen ;) Ikväll har det blivit tacos och myssnack med Fredrics familj. Nu blir det att slänga på en film och mysa lite till !
Glad Påsk på er !
Lite bilder från torsdagen

!!

Gårdagens träning bestod av 30 min cykelintervaller, följt av ganska tunga ben och ryggövningar, samt lite sparring med Patric. Kan ju säga att det känns lite i ben, rygg och rumpa idag :P Kände mig ganska trött i kroppen redan innan jag började träningen, men är ändå nöjs över att jag lyckades hålla ett hyfsat fokus genom hela passet! För övrigt var jag även duktig och rensade och plockade iordning i garderoben (det behövdes)! och städade. Drog sedan vidare till Ikano och inhandlade ett par nya joggingskor och sedan blev det grillning + bio i norrköping med Fredric. Myspys !
Idag har jag tagit mig hem till mjölet igen och varit och tränat lite i dojon. Fick även sällskap av syster yster, didde och naddan. Kul med lite nytt sällskap ;) Jobbade ett par ronder på mits och sedan körde vi 15 min-passet, d.v.s. 30 sek intervaller med olika övningar. Blir aktiv vila då man hela tiden är igång, men jobbar olika muskelgrupper. Nu sitter jag i trädgården och väntar på helene! Vi ska ut på en promenad, sedan blir det lite springintervaller, fix, in till linköping för grillning med tjejerna och sedan hoffmaestro! Ska bli sjukt kul att träffa helene och sofia som jag inte sett på ett tag! Kommer bli en riktigt nice kväll ! ;)

Dom syns iallafall !


Tack till Budo & Fitness





Vill passa på att säga stort tack till Budo Nord och Budo & Fitness butiken i Linköping för sponsringen! Grejerna kommer väl till användning :)
Nu blir det träning !



Underbara sol !

Sjukt härligt väder ute! För min del är det ganska lite jobb för tillfället så det passar perfekt att träna och ligga ute och glassa lite i solen :) Igår jobbade jag iallafall en stund på morgonen. Sedan bestod dagen av 2 sparringpass + tid i solen. Körde först lite sparring med Patric. Det var länge sedan nu så det var riktigt skojjigt! Måste dock försöka tänka lite mer på buktrycket. Tappade luften 2 gånger och det p.g.a. att jag var som en jävla kudde i magen. Inte konstigt att man tappar luften när handen i stort sett går igenom och nuddar ryggraden liksom :P Igår kväll höll jag fightpasset som vanligt. Blev lite tajmingövningar och sedan en hel del sparring. KUL!
Idag var det en härlig sovmorgon och sedan drog jag och syster ner till dojon för ett mitspass. Länge sedan jag tränade med henne nu, men hon har påsklov denna vecka så det passade bra! Hetsade på varadra rätt bra iallafall :P Jobbade ett par ronder med gummiband + vikter på benen. Därefter spänsthopp och ett par ronder på mits. Nu ligger jag ute i trädgården och softar lite, gryyyymt skönt !


EM 2011

Tänkte berätta lite om EM och min helg i Litauen. Resan började väl inte super. Hade lyckats skriva ut fel biljetter så vi fick börja med att försöka få ut de rätta. Fortsatte med bilkö i Stockholm och lagom när vi sitter i den kommer jag på att jag inte vet vad hotellet vi ska bo på heter :P Jag vet, borde ha bättre koll på det men Shihan Söderkvist skulle boka hotell och sa bara att det var fixat, vilket resulterade i att jag tänkte gött, nu är det klart. Jad hade ju dessutom lyckats radera allting på min telefon kvällen innan och hade alltså inte heller några nummer. Försökte söka lite på eniro och få tag på någon som kunde veta men det gick inget vidare. När vi landar i Riga vet vi fortfarande inte vilket hotell vi ska till. Springer runt där och hoppas på att hitta några svenskar som ska till EM och vet, men icke sa nicke. Hittade iallafall ett par danskar som skulle med samma flyg så vi hängde med dom och kom till rätt hotell. Skönt! Nu var det ju bara så att det hade blivit fel med bokningen så vi hade bara ett dubbelrum (skulle haft ett dubbel + singelrum). Men då bokar vi ett till säger jag, men hotellet är ju självklart fullt. Lyckades till slut tjata till oss att få en extrasäng och bo tre i ett rum. Ja, kan bara säga att vi hade lite oflyt på vägen dit.
Därefter har helgen varit riktigt bra! Torsdagkvällen spenderades på en restaurang med ett gäng norrmän :) blev typ norgehistorier vs sverigehistorier :P haha Vi har nu även skickat en låt till dom "norge norge det är ett ruttet land, norrmän norrmän det är ett rövarband" :P Hög humornivå, jag vet!
Fredagen spenderades i siemens arena. Var kata och juniormatcher. Från Sverige var Alicia, Per och Johan med i katan. Vi såg tyvärr inte deras kator, men alla hade gjort bra ifrån sig och gått till finalomgång. Johan slutade 3:a och de andra låg topp 8! Inte dåligt det inte! Juniormatcherna var intensiva och det var över lag ett väldigt högt tempo i matcherna. Roligt att se barn som är så duktiga! På kvällen gick vi ut och käkade med Göteborgsgänget :)
Lördagen var ju den "stora dagen". Från Sverige var det Jimmie, Fredrik och Fredrik som tävlade i -80, -90 och +90. Tyvärr gick det inte riktigt som vi hoppats på. Jimmie och Fredrik förlorade sina första matcher och Fredrik Ohlsson vann sin första, men förlorade den andra. Dock presterade alla och det var en hög nivå på matcherna och på tävlingen över lag. Såg dock bara början av Jimmies match eftersom Martin bestämde sig för att få en allergisk reaktion mitt under matchen. Jag och Johannes fick springa iväg till tävlingsläkaren och efter tabletter, salva, 3 sprutor och någon timmas vila var han på benen igen. Kvällen bjöd på Sayonara party! ;)
Söndagen blev en promenad i Vilnius och därefter hemresa. Jag tyckte det var väldigt kul och nyttigt att se nivån på EM och alla bra matcher och fighters. Många nya tankar och idéer, helt klart en taggning för att träna ännu hårdare! Även väldigt roligt att träffa allt härligt folk, och måste säga att både tävlingen och allt runt omkring var väldigt väl organiserat! Nästa EM kommer gå av stapeln första helgen i juni 2012 i Belgien och då är målet att vara där, inte bara som åskådare utan som fighter! Sikta högt och kämpa hårt helt enkelt!


Länkar det jag tyckte var den snyggaste knocken, av Imbras! http://www.youtube.com/watch?v=hFLBGafOlqw&feature=share

Lite fula bilder jag hann ta innan kameran dog :P












Litauen!

Blir en liten snabbupdate här vid frukosten. Igår var det jobb + vattenträning, träning i dojon (säck + skuggfighting med gummiband och vikter), packning, en hel del fix med resan och lite lek med fredric :) Nu ser der iallafall ut som jag, Johannes och Martin kommer åka med! Hoppas på att allt funkar som det ska. Har alltså hållt på och bytt passagerare och det var inte helt lätt vill jag lova. Är iallafall grymt taggad för en helg i Litauen nu! Mamma hjälpte mig att fixa lite ansiktsfärg och sverigeflaggor igår. Ringde även Bente och fick låna en norgeflagga! (Så nu vet du att den är på äventyr i Litauen sofia) :P haha Kommer bli grymt! Vill säga lycka till åt sverige + (norge) som ska tävla i EM, Mathias & company som ska till all style och till uppsalagänget som ska och slåss i Belgien. Kör hårt!
Hejjjja Sverige !

Grattis pappsen!

Idag är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Dagen har bestått av lite jobb, slutade tidigt och sedan blev det att springa lite. Körde två 9 minuters intervaller. Har inte riktigt fått till det nya träningsschemat än så det mesta är lite under prov än så länge. Tänkte iallafall att 9 min kunde vara bra eftersom det är den totala tiden av en match. Har under resten av dagen suttit och trixat och fixat med ändringar av litauenresan. Har suttit och mailat med någon stackare från Air Baltic och försökt byta passagerare på en biljett. Hoppas på att allt löser sig imorgon. Det måste det göra helt enkelt eftersom vi ska åka på torsdag! Aja. Blev ett till pass träning och lite kinamat ute för att fira pappsen också. Nu ställer jag klockan på 5 och nannar kudden!
God natt !



Update från trädgården

Ligger just nu ute och myser på en filt i trädgården. Sjukt härligt väder idag. Man blir så himla glad av lite sol! Helt otroligt! Har varit en bra dag, lite jobb, gym och lunch i solen som bestod av hemgjorda köttbullar, potatis, brunsås och lingon. Ibland känner jag mig verkligen svensk :p haha Ikväll ska jag hålla pass, fightpass 1 timma + nybörjarpass i 2 timmar. Får se vad vi kan hitta på för kul! Nu ska jag fortsätta med min "solning" (tror inte jag får särskilt mycket färg, men det är grymt skönt)
Puss !

Bosön

Kom hem från Bosön igår. Har varit en rolig och givande helg! Åkte upp till Stockholm med Jimmie. Väl däruppe mötte vi Fredrik och Sempai Magnus. Fredagen startade sedan med spänsttester som bestod av olika typer av hopp, samt hopp med vikt på stång. Jobbade även maxintervaller på handcykel och vanlig cykel med olika motstånd. Var inte riktigt den typ av test jag hade förväntat mig, men samtidigt så tycker jag att det var bra och relevanta tester med tanke på vad det är vi behöver som fighters.
På lördagen var det mjölksyra/maxtest som gällde. Vi fick springa på löpband som testledaren sedan höjde lutningen på varje minut. Man hade även på sig en mask när man sprang som mätte utandningsluften och kunde på så sätt se hur mycket syre kroppen tog upp i varje andetag. Testet visade även maxpuls. Det var ett jobbigt test och för min del var det flåset som tog slut först. Jag är hyfsat nöjd med min insats under helgen. Jag gjorde så gott jag kunde, men det är svårt att ta i max på en övning man aldrig gjort förut. Jag har t.ex. aldrig hoppat med stång förut så det var lite knepigt att få till någon känsla i det. Har inte fått alla resultat än, så det blir intressant att se vad dom säger när de kommer! För övrigt var det en väldigt givande helg. Mycket tankar om hur man kan effektivisera träningen på olika sätt och även om vad som är de viktigaste egenskaperna för oss att ha. Blir att lägga upp ett nytt träningsschema och prova om det blir någon förbättring. Nu ska jag och Fredric dra till gymmet en sväng och efter det blir det jobb. Hoppas ni får en bra söndag allihopa!

Wish me good luck!

Har precis käkat frulle! Helt klart det bästa målet på dagen. Kan säga att min fot/sena känns sådär. Kan inte böja benet helt och framförallt inte med belastning. Försökte massera lite igår kväll och hittade en punkt som gör galet ont. Strålar ner i både sena och framsidan av foten. Men jag hoppas att det inte ska hindra testerna allt för mycket. Nu ska jag packa iordning det sista och ta på mig något? Kanske kan vara en bra idé om jag inte ska träffa dom andra i en rosa pyjamasskjorta :P
Ha det bäst och wish me good luck!

Vilodag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Tog sovmorgon, åkte hem till Mjölby och har suttit och solat i trädgården en liten stund. Är vilodag + ledig från jobbet idag :) Känns superbra, har lite lagom träningsverk i ryggen från gårdagens pass om jag säger så! Nu ska jag laga lite lunch och sedan försöka börja packa. Ska ju som sagt till Bosön imorgon (stor anläggning utanför Stockholm). Ska dit med landslaget och göra fystester. Kan ju inte bli annat än "intressant"! haha Nej, men tycker faktiskt det är väldigt bra att vi ska göra det. Trots att man kanske inte lyckas få de bästa resultaten får man ju ändå en bättre överblick över var man ligger och vad man bör jobba på. För övrigt har jag köpt ett nytt protein från Budo & Fitness. Är ett 3 phase protein som innehåller både egg, whey och casein. Vill du ha ett lite mer mättande protein kan jag helt klart tipsa om detta! Har själv smakat det i choklad och choklad/banan och båda är goda. Min favorit var choklad/bananen :) Är du sugen finns det iallafall att klicka hem från nätet eller i budo & fitness butiken!

Puss !



opeppa onsdag

Sitter i Norrköping och väntar på att min älsklings mupp duschar! Har precis käkat tacos. Det är helt klart en av mina favotirrätter, snabbt, enkelt, mycket valfrihet och grymt gott!
Gårdagens kväll bestod typ av träning nere på dojon. Matin höll ett riktigt kul pass, precis vad jag var sugen på! Lyckades även tagga till mycket mer än i måndags, så det kändes bra :) Blev ganska mycket mitsträning, lite sparring och annat smått och gott. 
Idag har jag varit riktigt opepp på allt. Jobbet kändes segt trots att jag brukar tycka onsdagar är riktigt roliga. Men alla har vi våra dåliga dagar, skillnaden är nog bara hur vi hanterar dom. Blev iallafall gladare när jag träffade alla glada människor på vattenträningspasset! Tanken var sedan att jag skulle köra styrka + löpa en sväng. Dock lyckades jag sparka på ett knä i måndags som gjort att jag har haft lite känningar på sidan av smalbenet och även strålat ner i senan på sidan av foten. Tänkte att det var jävligt dumt att anstränga senan ännu mer då jag har haft lite problem med den tidigare så jag skippade helt enkelt löpningen. Körde stora muskelgrupper på gymmet istället, marklyft, knäböj, bröst, axlar mm. Kändes faktiskt riktigt bra. Tror Patrics dunderpulver hjälpte lite ändå! :P
Nu blir det filmmys med min älskling innan sängen kallar!

Grattis till körkortet Beccy !

Fightpasset igår gick väl inte riktigt som jag ville. Fokus låg på avstånd, hitta tekniker för olika
distanser.Blev även lite sparring och mitsträning. Dock hade jag riktigt svårt för att tagga till. Kände mig seg under hela passet trots att jag verkligen försökte att peppa mig själv. Tråkigt när det blir så. Det är helt klart en sak jag måste jobba på! Lära mig hur jag kan tagga mig själv och på så sätt pressa mig själv en nivå till.

Har precis käkat klart min lunch. Dagen har bestått av jobb och träning. Blev ett styrkepass på gymmet och lite simning efter det. Patric försökte hjälpa mig med tekniken för att crawla. Kan väl säga att det gick sådär :P Hade inte tänkt simma idag så för det första fick jag låna en baddräkt som jag inte provat innan. Den var lite kort i rocken, d.v.s. att den skärda in sådär lagom sexigt i arslet. Sedan fortsatte det med att jag lånade snygga simglasögon, cyklop och försökte med en mängd olika tekniker och varianter för att lyckas. Till slut blev jag helt enkelt jävligt trött på det så det blev typ 20 längder bröst istället :P Men men, nu har jag iallafall provat! Förhoppningsvis går det bättre nästa gång ;)
När jag kom hem var syster yster hemma. Och gissa vad hon gjort?! Joo, både skrivit teorin och kört upp! Hade ingen aning om att hon skulle göra det idag. Så jag säger bara grattis till körkortet! Nu blir det att cruisa runt en sväng med henne på Mjölbys gator !
























"Man ska aldrig säga aldrig!"

Och så var det även dax för mig att försöka börja blogga. Vet att jag många gånger sagt att jag aldrig ska det, men som sagt, man ska aldrig säga aldrig! Nu ska jag iallafall ge det ett försök! Har tänkt att jag ska skriva lite om vad som händer i mitt liv med extra fokus på träningen.

Min dag har bestått av jobb, gym och lite tid ute i solen. Riktigt härligt väder ute! Dock inte lika härligt i simhallen. Temperaturen brukar ju vanligtvis ligga på 30 grader, men det måste fan minst gå upp till 40 när solen gassar in. Svettigt värre om man säger så!
Var styrketräning på schemat idag och en ganska tung sådan. Hade planerat in ett par stycken tyngre styrkepass förra veckan för att förbereda mig lite inför fystesterna jag ska göra i helgen på Bosön. Dock blev jag sjuk ett par dagar så det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hårdträning de sista dagarna innan helgen helt enkelt! Nu ska jag fixa och trixa lite och sedan ladda inför kvällens fightpass !

Puss på er !
 


RSS 2.0