British open!!

Sitter på bussen och är snart framme på Skavsta. Kissnödig och hungrig, bra kombination :p duktig som jag är har jag en flaska vatten med mig, hjälper säkert massor just nu! :p Fick höra att uppsalagänget också åker från Skavsta så blir att träffa dom på flygplatsen. Nu känner jag att nerverna börjar komma!! Har inte kännt av något innan, men nu börjar jag nog fatta att det ät tävling imorgon! Ska iallafall bli grymt kul!! Det är också lite kul att tävlingen hålls i crawley av den klubb jag tränade i när jag var i England. Becca kommer uppdatera bloggen i helgen medans jag är borta och inte vågar slå på internet på mobilen :p håll tummarna för mig så lovar jag att kicka så mycket ass jag kan!! ;) Puss !

Here we go!!


Blev en morgontur på cykel till lundbyhallen för att inhandla lite mellis! Sitter nu och käkar frukost. Min plan inför British var att träna ganska mycket även denna veckan eftersom jag nte kännt mig särskilt trött i kroppen. Dock har jag inte tränat sedan i tisdags för har känt av både hals och näsa. Igår kväll hade jag även riktigt ont i huvudet, men hade iallafall ingen feber. Idag känner jag mig mycket bättre och det är jag VÄLDIGT glad för! Synd att min träningsplanering inte höll, men huvudsaken är att jag mår bra imorgon.

Har dock inte så stor koll på vilka som ska dit. Lista och lottning görs inte förräns imorgon bitti, så vi får väl vänta och se helt enkelt. Har försökt kolla lite matcher på några jag misstänker ska va med iallafall :P Bl.a. min match mot Emma Markwell från i våras, http://www.youtube.com/watch?v=SMqJXzRl0gA som är jävligt lång och ganska tråkig, men måste säga att jag är ganska sugen på en revanch!!

Inte långt kvar!



Nu har jag skrivit ut flygbiljetter, på fredag bär det av till England och British Open!!

Trött !!

Kommit hem från jobbet och är trött som ett as! Soffläge en stund innan jag förflyttar mig till sängen :p

Fullt upp!

Varit ganska mycket senaste dagarna. I söndags var jag nere i dojon och körde cirkelträning med Martin :) Blev sedan jobb resten av dagen och på kvällen kom Fredric!

Igår var det också jobb. Körde ett benpass + intervaller på gymmet efter det. Hem och fixa en hel massa grejer inför vår första träning med Knatteskuttarna! Jag och Clara körde i varje fall för fullt med dom, blev dans, huvud axlar knä o tå och en massa andra lekar :P haha Kvällspromme och snack med Helene på det också! Nice :)

Idag ser schemat ungefär ut som förra veckan, jobb hela dagen, men denna gång har jag tänkt träna lite på mina raster!

gammal gammal bild!


Norrköpingshäng!

Precis landat i Norrköping. Sitter just nu och lyssnar på musik i audin med Fredric och Jonas, någon ny sak till sterion? Tyckte det lät rätt bra innan med, men men ;p kul på jobbet idag, bra folk! :) träffade store tor på tåget så vi tog en pratstund, han verkade intresserad av en plats till lag rm, så vi får väl se! Ska hämta Jennie och dra och käka nu! Hej!

Jobbhelg!

Påväg till jobbet! Trots det är jobbhelg känns det inte alls tungt, tror det beror på det soliga vädret! När det är såhär ute tycker jag faktiskt hösten kan vara riktigt mysig trots allt :) Jag och Fredric var ute och gick en mystur runt strömmen igår, blev även god mat och film :) ni får ursäkta att det är väldigt dåligt med bilder, blivit mycket mobiluppladdningar på sistone och jag fattar inte roligt hur man laddar upp bilder då? :p haha

Happy friday!!

Mår bra idag med!! Yeeyy! :) träningen idag har bestått av backintervaller + ett bodypump pass. Tungt och härligt! Mer mjölksyra är vanligt faktiskt! Sitter på tåget nu påväg till min älskling! :) saknar honom sjukt mycket så det ska bli kul. Trevlig helg på er!

Provträning

Jobbat idag och provade att träna ikväll! Var kul och än så länge känns det faktiskt bra :) hoppas att det kan få fortsätta så!

Bajshals!

Jobbat i simskolan idag, lika kul som vanligt! Träffade helene efter som tagit sig i kragen och tecknat autogiro hos oss :) blev en liten rundvandring på gymmet, hoppas hon kommer känna sig hemma där snart! ;) Min dumma hals känns fortfarande sådär. Blir nojjig på mig själv, inte så att jag har jätteont på något sätt, men vill ju verkligen inte få det heller! Så just nu vet jag inte om jag känner efter för mycket eller inte. Gäller ju att vara smart och göra rätt val! Ska försöka sova bort det nu, håll tummarna för att det är borta imorgon! Natti!

Knatteskutt!



Då var det klart. Den lilla grejen som var på g var alltså inte något med gravid, host host Anna!! Jag är numera projektledare för Knatteskutt! Känner mig så grymt cool! :P haha
Är i varje fall stort sett samma sak som Sportis Camp, förutom att barnen är mellan 4-9 år och att dom provar på idrotterna efter skolan. Har även utsett mina hjälpledare, Becca och Clara! Tror i varje fall det kommer bli riktigt kul! ;)
Knatteskutt, here we come !

trött !

Fortfarande lite ont  halsen, bajs! Hoppas att det blir bra efter ett par timmars sömn!
Tror även jag har en liten grej på g, men berättar mer om det imorgon när jag vet säkert! :)

Puss på er !!

Jobb !

Igår kväll tränade jag och höll pass, sparring + nybörjarpass!
Idag ser schemat så roligt ut som jobb hela dagen. Börjar vid 10 och slutar 20.30 wooho!! För övrigt har jag börjat känna av någonting i halsen, inte alls mycket, men jag är ju livrädd för att bli sjuk nu när det är 1, 1/2 vecka kvar till British!! Så troligtvis blir det ingen träning idag heller.. :/

Från squaden i söndags!


Helene 20 !

Jobbat morgon idag och även kört vattenträning, kul med så mycket folk!! :) Blev ett gympass och lunch efter det!

Bildbomb från lördagens partaj hos helene! (varning för vissa bilder, beror på lekar) ;P ha











Squad!

Tyckte squaden idag var riktigt bra och rolig! Väldigt intressant och lärorikt att inte bara träna för en erfaren person, utan också en kille från Litauen som är ett starkt land i Kyokushin! Också väldigt kul att det kom folk från Solna och tränade med oss :)

Dagen igår var väldigt lyckad, både smink + fotografering (askul!) och kvällen hos Helene :) Har massa bilder, kommer så fort jag orkar lägga in dom på datorn, ikväll eller imorgon!! För övrigt, HIPP HIPP HURRA för Helene som fyller 20 idag!! :) Grattis!

Swiss Open 2011


At modellfabriken!

Hade en riktigt trevlig dag igår! Käkade buffé med Sofia och shoppade lite presenter till helene + örhängen och ett par nya svarta byxor!! God middag och idolmys med min älskling som fixat ljus, rosor och allting :) Jag och Fredric tog en morgonpromenad i solen, underbart väder! Sitter nu på modellfabriken och väntar på min tur medans helene och antonia blir sminkade! ;) sedan blir det fotografering, och jag har med en överadkningsoutfit till alla som är grymt snygg! ;) haha

Sol :)

Ledig idag och det är superfint väder! Underbart :) På schemat idag står: sparring med anna, dra till lkpg med min snygging sofia för lite shopping samt lunch och toppen på moset, träffa min älsklingsmupp fredric gustafsson! Låter som en kanondag tycker jag!! ;)




Happy!



Vi ska ha ett squadläger hos oss i Mjölby på söndag. Tanken var att Andreas Almén skulle hålla i det, men han fick förhinder och vi började kolla runt vem som skulle kunna ha det istället. Och nu har vi lyckats få Vytautas Cepla att komma till oss!! Ska bli sjukt kul! :) Vytautas är från Litauen men är för tillfället i Linköping och forskar på universitetet där. Har har en hel del erfarenhet och kom bl.a. 4 i -80 kg på EM i år! Stort tack till Mathias som hjälpt mig fixa massor med detta!! TAGGA söndag!

Måste även berätta att jag var ute och joggade en sväng i morse. Provade min run keeper som sa att jag sprang 4,6 km på ca 26 min, tror dock sträckan var lite längre :P Vet att det inte är någon supertid, men jag måste ändå säga att jag är nöjd! Det här med löpning är ju inte riktigt min grej, så man får vara glad för det lilla man åstadkommer ;) För övrigt kan jag varna för att det är Vasaloppet i spåret idag, ni vet när alla ungar från vasa springer 2,5 så många gånger man kan! Jag som brukar tycka det är skönt i skogen eftersom man är ganska ensam, men icke idag, helt fullt med folk!! :P

Seriös, ALLTID!

Ligger i sängen och ska alldeles strax släcka lampan och sova! Jobbade i simskolan idag med alla söta ungar :) Passade på att slå mig ner en stund i bubbelpoolen efter det också ;P ha
Har käkat och gått en sväng med syster yster som också försökt hjälpa mig välja lite kläder till fotograferingen på lördag!! Gick sisodär, orkade inte vara så seriösa ;P Om ni undrar så ska vi iväg till Norrköping på lördag, bli sminkade, fixade och fotograferade innan vi beger oss hem för att fira Helene som fyller 20 på söndag!!


haha

Sov sådär inatt och vaknade tidigt. Försökte somna om eftersom jag jobbar kväll idag, men självklart gick det ju inte! Gav mig ut och sprang lite backe istället ;P Hängde sedan med mamma på ett pass med body pump!

Igår höll jag som sagt lite idrottslektioner på Egeby, gick helt okej. Körde ett cirkelpass i dojon innan jag begav mig till badet för jobb.

Hittade dessa snygga bilder på när vi var grease i skolan! Tror till och med det ska finnas en film på vårat framförande, är dock inte säker på att jag vill se den ;P haha Snygga är vi iallafall!!


God natt

Blev ett mycket svettigt sparringpass, men det var kul! :) kom hem till becca och Lovisa som gjort tacos. Käkade och kollade idol ihop, mys! ;) ligger i sängen nu och ska sova. Morgondagen startar med ett par idrottslektioner på Egebyskolan, wish me good luck! :p ha

Relaxmys med fina flickor!!

 

Snodde en dålig bild av helene eftersom jag inte lyckades ta någon själv :P I lördags kväll var det som sagt tjejmys på relaxen. Blev bara jag, Helene, Julia och Towe men det var supermysigt! Plockade ihop egen sallad på lundbyhallen (kanske inte det bästa alternativet för cecilia wallin som lyckas få i ett kilo i burken) haha Gott var det iallafall! Blev även rutchkanerace, tävlingar i strömmen och massa snack i bubbelpoolen!

Igår körde jag ett säckpass på morgonen. Kändes helt okej! Blev sedan jobb, promenad och myskväll med mat och film tillsammans med Becca och Fredric :)
Idag har jag jobbat sen 6. Precis käkat lite och ska nu ta en powernap innan sparringpasset!


Resultat Danish!

Bara för att jag just sa att jag inte visste hur det gått fick jag precis lite uppdateringar :P
Fredrik Olsson tog guld, Fredrik Johansson brons, Martin silver och Cicci tog också ett silver! Det var fan inte dåligt! Snyggt jobbat Sverige :)

Helg!

Jobbat morgon idag. Blev sedan en långpromenad med helene! :) Sitter just nu hemma och slöar lite, och ikväll blir det myskväll med tjejerna i relaxen! ;)

Har inte hört mycket uppdateringar om danish, men såg att fredrik vunnit sin första match och att even är i final! GOGO!

Fredagsmys!!

Blev en liten promenad med mamma i det fina vädret som var i morse! Begav mig sedan till ett lunchpass med Body Pump! Tungt! Resten av dagen har jag jobbat. Alla mina nära och kära var upptagna ikväll så jag gjorde det bästa av situationen. Fixade lite käk, tände ljus och la mig i soffan till idol! ;)

Ska gå och lägga mig nu eftersom jag börjar 6 imorgon!
På tal om imorgon, håller tummarna för alla svenskar som ska fightas i Danish!! Lycka till!



Torsdagsträning!

Idag har det varit en ganska bra träningsdag! Blev backintervaller i morse, ökade även på med 2, sakta men säkert framåt! Körde ett mitspass med becca i dojon, svettigt värre!! Becca är fakiskt riktigt duktig + att hon är jävligt bra på att taggs mig! Kom också på den bra iden att filma, så jag har en liten snutt på mobilen. Nyttigt att se sig själv ibland och vad man faktiskt håller på med :p ha Kvällen avslutades med ett matspass! Kul :) Har även varit och vikarierat lite på Vasa idag. Mina fotbollsskills är helt fantastiska, måste erkänna att jag är grym på plan ;) haha

Snyfthäng

Har precis avslutat en riktigt sorglig film. Jag och becca har legat och snyftat ihop i hennes säng! Ska försöka samla mig lite och sova istället. God natt !!

höstdepp

Känner mig allmänt seg och depp idag. Hösten kommer alldeles för fort och jag känner mig jävligt omotiverad till det mesta.. Ska fixa lite lunch innan jag beger mig till gymmet och simskolan!

Igår fixade jag en massa grejer, såsom nytt bankomatkort, tillstånd för att köra bil och twinrixspruta som jag trodde jag hade, men så var tydligen inte fallet :P Har varit i god tro att jag varit vaccinerad mot både hepatit A och B när jag varit utomlands, men så var det inte!!
Blev även en löptur i skogen och lite cirkelträning i dojon :)

Vill inte lämna detta!! Sommar 365 dagar om året, sounds perfect for me!


"det kan alltid bli värre"

Det tragiska, men lite komiska är att jag efter att ha skrivit inlägget om att jag skulle försöka skärpa mig glömmer min påse på tåget där jag bl.a. har ipod, plånbok, körkort och kontokort! Det är faktiskt för jävligt!! Att hittegodsavdelningen på SJ säger att det kan ta upp till 2 veckor innan dom får in grejerna gör ju inte saken bättre!

Jobbade igår och joggade en sväng efter det, faktiskt rätt skönt! Trodde nog aldrig jag skulle säga det :P Blev även soffhäng och idolmys med min kära syster!
Idag var det tidigt jobb, vattenträning och ett pass på gymmet efter det :)


Min otroligt grymma och underbara syster som inte alls är brun!! ;P


Skärpning!!

Nu har jag lovat mig själv att sluta vara så dumt optimistisk när det gäller tider!! Lyckades självklart missa tåget hem, trots en stark insats (25 min från dojo, till sönderstressad gubbe, till taxi som inte blev något av, till spårvagn). Ja vad ska man säga, hann boka om biljetten samma klockslag tåget skulle gå i varje fall.. Dock innebar detta en tågluff på sisodära 6 timmar hem!! Yippie!! Nu ska jag fan skärpa mig på riktigt! Dagen har iallafall varit helt okej, ganska mycket prat (som vanligt) men ändå intressant! Hoppas ni andra har en trevlig lördagkväll /tågluffarn

On the way, again!

Jahopp då är jag visst påväg till gbg! Har tk, årsmöte mm där i helgen och jag hade från början inte tänkt åka eftersom jag skulle jobbat. Dock stod jag med på schemat och ska tydligen hålla en liten del (var mycket viktigt) så jag fick helt enkelt se glad ut och ta mitt pick och pack och ta mig dit ändå :p skulle åkt med anna och Mats, men anna fick halsfluss i veckan och Mats ringde mig igår kväll och sa att även han blivit sjuk. Tur det fanns några vänliga själar i Huskvarna jag kunde lifta med! ;) nu återstår bara att komma på det där med övningar, men har en liten tanke så vi får väl köra på det och improvisera lite ;p Träningen har kännts sådär sista dagarna. Körde ett matspass i torsdags och igår var det backintervall + cirkelträning med Fredric och lite sparring med patric. Har inte riktigt kunnat fokucera och även kännt mig stressad. Vet inte varför? Provade dock att köra lite övningar med trx (banden ni säkert hört talas om). Riktigt bra och jobbigt! Fredric har precis införskaffat sig ett par! Är man intresserad finns dom att kika in, prova och köpa på budo & fitness i Linköping! :) Önska mig lycka till!

Jag och min sjöstjärna!

Blev en impulskväll igår, hade inte träffat Patric på länge så vi bestämde oss för att åka till Linköping. Tapas och bio :) Trevlans!

Är ledig idag så tog sovmorgon. Begav mig sedan till gymmet och körde ett benpass. Hoppade också med på ett nytt pass som vi har, cx, (variant av corepass). Faktiskt riktigt kul och jobbigt!


RSS 2.0