Osar bränt ass !

Blev ett kortpass på jobbet. Bara 4 timmar, perfekt en sådan här dag! Drog ner till dojon en sväng och tränade med Didde. Lite cirkelträning + sparring. Har grym träningsvärk i benen sen igår så det var lagom skönt :P Dessutom har jag bränt aset och baksida lår lite smått, så det är lagom skönt att sitta :P haha
Har precis käkat min goda räkröra med pasta + lite jordgubbar, supergott! Nu blir det duschen och sängen för imorgon startar vi tidigt!

SOL

Älskar vädret! Har varit 2 toppendagar sedan jag kom hem :) I måndags jobbade jag morgon, drog sedan till Naddan och låg vid poolen större delene av dagen. På kvällen tog vi en promme med vår älskade Helene som kommit hem från UK!! Känns underbart att du är hemma igen!
Igår jobbade jag också morgon. Gymmade för första gången på väldigt länge. Förutom att jag kände mig lite lost var det faktiskt kul! Blev sedan en sväng till Vadstena med tjejerna för att fira Ebba och Julia:s 20-årsdag! Körde minigolf, hade picknick och drog sedan till Lycketorp för käk, poolbad, kubb mm. Trevlans värre ;)

Ska ut och lägga mig en stund nu innan träning och jobb !






Swiss Open

Ursäkta att det dröjt, men var helt död när jag kom hem i söndags och igår orkade jag inte ta tag i att börja skriva.

Tänkte iallafall  berätta lite om resan och tävlingen! Började med att min kära swebus som jag åkte med gick sönder strax utanför Jönköping. Som tur var hade jag ganska mycket tid till godo. Bussar säger jag bara! Väl framme på Landvetter mötte jag upp Rebecca och Jörgen. Flög till Amsterdam, käkade lunch, flög till Zurich, mötte upp Sara, hyrde en bil och begav oss till hotellet. Hade blivit fel i bokningen så ja och Sara fick lov att dela rum på ett hotell, medans Rebecca och Jörgen fick bo på ett 10 min därifrån. Vägde in, käkade och skålade in midsommaren med bubbelvatten. Yeey!

Sov riktigt dåligt och vaknade sådär vid 6 tiden på lördagen. Surt! Vi begav oss till hallen och fick se de  nya startlistornsa eftersom dom hade ändrats lite, dock ingenting som påverkade mig. Blev en ganska lång uppvärmning men jag var iallafall varm och hyfsat taggad när jag skulle upp på mattan.
Får för tillfället berätta hur matchen kändes eftersom jag inte sett filmen än. Brukar ju kunna skilja sig lite, speciellt eftersom jag bara kommer ihåg vissa delar av matchen, men men :P Mötte en holländsk tjej som hette Francis Harjas. Vi hade en aning om att hon skulle vilja gå mycket framåt så taktiken var att öppna starkt, inte backa utan endast röra sig runt och helt enkelt jobba på ett ganska nära avstånd. Kändes som öppningen blev bra och jag satte de tekniker jag tänkt mig. Fortsatte med ett par ganska starka kombinationer och sedan blev det mest slag, knän och lowkicks. Ingen poäng när matchtiden var slut. Jag hade 2 domare med mig och 3 röstade hiki wake (lika).  Blev en förlängning på 2 min och jag öppnade ganska starkt även denna gången. Försökte jobba lite mer runt och det funkade ganska bra, Sedan ville min hjärna plötsligt spara sig, vilket gjorde att hon slog, jag stod och tog mycket (eftersom jag inte tyckte att någonting satt) och jobbade in något knä någon gång ibland. Hörde att folk skrek att jag skulle slå men ändå gjorde jag inte det. Och plötsligt kastades påsen in och matchen var slut, utan det minsta till ökning från min sida. Hade 1 domare med mig, 1 hiki wake och 3 på Francis = hon vann. Jävligt surt eftersom jag kände mig starkare och inte ens tog ut mig 100%.

Är sjukt besviken på mig själv efter denna tävlingen. Men om jag ska försöka ta fram någonting bra var det att jag öppnade starkare och mer bestämt än vad jag brukar, samt att jag använde lite mer knän. Det jag framförallt ska jobba med är att hitta en lösning på när jag blir passiv. Vet att jag hamnar där ibland och har jättesvårt att komma därifrån. Måste helt klart bli ändring på det! Även inställningen att istället för att spara sig och därmed gå långa matcher ge 100 % och få slut på det så fort som möjligt.

Hade iallafall kul på kvällen, jag och Sara flummade runt ganska duktigt! ;P Vi fick nog även höra några av de sämsta raggningsrepliker jag någonsin varit med om! Allt från blåmärksraggning, trosfärg och gang bang! haha herregud!


Är hemskt ledsen att säga det, men denna bild är den enda jag lyckades ta under resan :P Får förhoppningsvis några fler senare!


UPDATE FRÅN TÄVLINGEN!!

TJA TJA BLOGGEN!
som ni förstår är det inte eran kära Cecilia Wallin som skriver i denna stund, utan hennes bedårande syster.
helt fantastiskt om du frågar mig. jag har lovat att skriva lite resultat så ska väl hålla vad jag lovar.
Har fått beskedet att Cissi gick sin första match. Kände sig både starkare och bättre men förlorade efter förlängning, så där fick resan sitt slut. Den svenska kollegan och konkurrenten Rebecca förlorade även hon sin första match. Sara som går en annan viktklass har jag dock inte fått något besked om.

To be continue....


Glad midsommar!

Då var det midsommarafton och jag är grymt pigg och fräsch (not)! Fast man kanske inte borde vara det när man får ställa klockan på 4.30? :P Så länge jag får min youghurt och mina ägg är jag nöjd! Kom för övrigt precis på att jag fortfarande glömt att köpa en ny väska till handbagaget, så det blir helt enkelt den gamla vanliga som för tillfället bara har ett hjul! Yippie!
Hoppas ni alla får en bra midsommar! :) BYE !

Kick ass!

Sjukt hur fort tiden går ibland! Imorgon bär det av till Schweitz. Åker Swebus till Landvetter och möter upp Rebecca och Jörgen där. Flyg till Amsterdam, lunchpaus där i ett par timmar och sedan vidare till Zurich där vi möter upp Sara. Tror vi skulle ta tåget därifrån till Stans. Herregud, blir ju trött bara av att tänka på det :P haha
Jobbade morgon idag, resten av dagen har gått åt att packa, fixa och skriva ut sisodär 10 000 papper! Dom borde helt klart göra någon smidigare variant av Online Check In grejen. Att jag sedan ska med 3 olika bussbolad gör ju inte saken smidigare :P haha Nog om det. Känner mig annars väldigt pepp inför resan och det ska bli riktigt kul! Har försökt kolla upp startfältet lite och det är helt klart många bra fighters. Alla tävlingar är ju lite extra tuffa eftersom det är VM år. Att Midori är hedersgäst på tävlingen gör ju inte heller att det blir en lägre nivå. Taktiken 100% från start helt enkelt!
Rebecca (syster yster) har lovat att försöka skriva något resultat på bloggen medans jag är iväg. Så vill ni veta hur det går är det bara att ha lite koll här ;)

Håll tummarna! Lovar att göra mitt bästa!


Clothes










..

Min dag har väl inte varit jätte upphetsande. Tog sovmorgon, åkte hem från Norrköping, fixat lite hemma och jobbat. Ska se till att komma i säng hyfsat eftersom jag börjar 6 imorgon. Hade tänkt hinna ta lite bilder på de nya kläderna, men det har jag inte lyckats med än. Gör ett nytt försök imorgon! ;)

Shopping!

Har varit ledig idag :) Drog ner till dojon i morse och körde lite skuggfighting. Inte direkt något hårt pass utan bara för att känna på det och hålla igång, Lyckades iallafall tagga till ordentligt! Vissa dagar hatar jag att träna själv och andra dagar älskar jag det. Detta var en sådan dag när det bara var skönt att höja musiken, tagga till och köra sitt eget race!
Har spenderat resten av dagen med Becca i Linköping. Har blivit alldeles för mycket shopping, as usual :P Kom hem med 6 tröjor, 2 träningslinnen, 2 shorts, stickad myströja, skor och trosor. Så nu får det räcka för ett tag framöver :P
Jag och Fredric har precis käkat och handlat lite snacks i form av nötter och vindruvor. Lägger oss i soffan och kollar pretty women ;) MYS!

Vill du ligga med mig då?

Varit en riktigt skön dag! Jobbade morgon och körde därefter ett mitspass med min sjöstjärna! Härligt att han är hemma igen, dock lite för brun för min smak ;P haha Blev lunch i trädgården och sedan en ganska lång powernap + solning på det. Underbart ;) Kan ju dock tillägga att det spöregnar just nu! Men jag behöver inte gå ut mer så för min del spelar det ingen roll.
Denna jävla låten går fortfarande på repeat i mitt huvud! Har gjort det hela helgen och den har tydligen tänkt att fortsätta, härligt!


Stockholm


Home sweet home

Tänkte bara säga att jag är hemma och att jag lever! Helgen i Stockholm har innehållit en hel del träning, godaste pastan jag käkat, mycket härligt folk och en massa känslor. Vissa saker gör helt klart att man börjar tänka om!

Haha

Fattar inte att jag alltid ska lyckas! Kom precis ur duschen, skulle smörja in mig med bodylotion och upptäckte efter en liten stund att det var någon slags glitter bodylotion!! Så nu glittrar hela jag ;P haha


Yeey

Tjabba tjena! Idag känner jag mig faktiskt riktigt pigg! Härligt när man inte haft den känslan på ett par dagar :) Blev jobb och film igår eftermiddag/kväll. Denna dagen har bestått av jobb och utbildning på gymmet. Hann bara vara med på konditionsdelen, men fick iallafall lära mig massa nya finesser och grejer! Nu ska jag börja packa för imorgon bär det av på träningsläger till Stockholm. Blir att tillbringa resten av helgen där, och extra HÅRDträning för min del! Tagga!

På bättringsvägen !

Känner mig bra idag :) Fortfarande lite svårt att käka, men det blir bättre. Var nere och tänkte prova ett pass på nya gymmet (har ju byggt ut och fått nya maskiner på badet). Kände att pulsen gick upp som fan när jag värmde upp så jag bröt efter typ 7 minuter. Så kan det gå ibland. Surt, men samtidigt är det inte värt att köra om man inte är frisk och kan köra fullt ut.

Blev en promenad med Sofia istället :) Man slutar då aldrig förvåna sig över hur en del människor beter sig! Tur att det iallafall finns några normala! Eller?! :P



Saknar !!

Känner mig mycket bättre idag :) Har sovit bra hela natten och vaknade inte förrän vid 10! Har fått i mig lite frukost också så det går helt klart åt rätt håll! Ska försöka ta det lugnt idag också, tror man tjänar på det i längden. Dumt att få ett bakslag.
Har suttit och kollat lite bilder på förmiddagen, och det är sjukt hur mycket jag saknar Brighton och det är sjukt hur kul vi hade där!

Ni får ett par bilder från förra sommaren !


















Sjuk :/

Igår var det jobb och på kvällen träffade jag Fredric :)

Vaknade ett antal gånger inatt av att jag hade kramp i magen. Gjorde verkligen sjukt ont. Runt 4 fick jag springa till toan för första gången och spy. Låg död hela förmiddagen och spydde som en kalv. Fick sjukanmäla mig och ligga hemma i soffan resten av dagen istället. Man blir ju inte jättepigg när man inte får behålla varken mat eller vatten. Det börjar dock kännas lite bättre, så hoppas det kan fortsätta så!
Hade lite planer jag sett fram emot idag och imorgon, men blir inget med det. Hade också verkligen behövt träna. Ska försöka komma iväg på sommarläger i Stockholm i helgen och sedan är det ju swiss redan nästa helg! Får ångest över när jag tänker på det, men man blir ju inte starkare och bättre av det? Bara gilla läget och försöka bli frisk helt enkelt. Har kommit ut en preliminär lottning http://www.swiss-open.info/swiss-open/ausschreibung---applicationform-swiss-open-2011/draw---auslosung-swiss-open-2011/index.html Är säker på att det kommer bli en del intressanta matcher!

Nattpass!

Då var dagens jobb avklarat. Kan väl säga att jag känner mig sisodär pigg. Har däremot bestämt mig för att vara med på nattpasset med kidsen. Är ju trots allt bara sommarläger en gång om året, och det kan ju vara kul att åtminstonde få vara med på ett pass. På med gi:n, ut i regnet och träna en stund innan sängen helt enkelt ;)

Jobb jobb och ännu mera jobb

Sitter och försöker få i mig det sista av frukosten. Gårdagens kväll blev lugn. Träffade Sofia efter jobbet, snackade och kollade SUPER tjejfilm med Clara och Becca :) Mysigt!
Idag väntar då 14 timmars jobb, underbart! Plus att vi har sommarläger för kidsen idag + imorgon som alltid är kul att vara med på.. Jaja, det handlar om att prioritera och denna gång var det viktigare att vara ledig nästkommande två helger.

1 år sedan

1 år sedan vi tog studenten! Känns som tiden gått sjukt fort, men samtidigt känns ju skolan väldigt avlägsen. Hoppas att alla som tar studenten får en sjukt bra dag! För min student var grym!


Tummen upp

Då har man landat hemma efter jobb, träning och käk! Mats höll kvällens pass som vanligt, och jag tyckte det kändes riktigt bra :) Sjukt hur mycket lite nya övningar kan göra! Dom behöver inte ens vara nya, räcker att man inte kört dom på ett tag. Att få göra något nytt och att någon står och peppar en gör grymt mycket!

Börjar verkligen känna längtan till semestern nu! Och ja, i helgen väntar typ jobb, massa jobb :P



Varmt

Blev en långpromenad med Soffan igår kväll :) Så jäkla härligt att kunna gå i short och t-shirt utan att det är kallt. Visst att det är lite kvaft, men när man väl börjar vänja sig tycker jag faktiskt det är rätt skönt. Lite mer sol bara så kan gärna värmen få fortsätta!
Har varit nere i dojon och sparrats + kört mits med Anna idag också! Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan dra till jobbet. Inte ofta man kommer nyduschad dit, men man kan ju inte alltid gå och lukta svett? :P haha

Onsdag

Har varit och kört lite sparring med Anna nu på förmiddagen. Kändes rätt okej förutom att energin tog helt slut ibland. Brukar inte ta slut bara sådär, men men :P Fick många bra tips iallafall, nu gäller det bara att göra någonting med det!

Har precis käkat lite och nu blir det räsercykeln till jobbet !




Svett dagen!

Helt sjukt hur varmt och kvaft det varit (och är) idag! Höll ju på att försvinna i en pöl när jag var ute och löpte :P Sedan har det nog bara fortsatt hela dagen :P Fick hjälpa till och bära ut grejer från gymmet på jobbet. Vi ska ju bygga ut och få nya maskiner så det bli nice! ;) Dock får jag nu vara utan gym 1 vecka när dom ska fixa golv mm, surt! Var och körde ett pass i dojon ikväll = svettigt och nu sitter jag här och svettas :P Ska ta en kall dusch innan jag lägger mig och hoppas på att det hjälper !


Anmäld!

Tänkte bara berätta att jag nu är anmäld till Swiss Open och ligger även med på listan bland fighters ;) Vill ni kolla upp vilka som ska delta så länkar jag det här: http://www.swiss-open.info/swiss-open/ausschreibung---applicationform-swiss-open-2011/wettkaempfer---fighters/index.html 

Joggingtur nästa !

Nationaldagen

Kan börja med att gårdagens kväll var riktigt trevlig! Sällskapet bestod av Fredric, Sofia, Naddan, Julia, Alex och Emma :) Blev grill och chill hos Naddan, grymt värt!

Idag har jag varit ledig. Tog sovmorgon och drog sedan en sväng till gymmet. Har hängt på Lundby och solat och badat med Becca, Fredric och Sofia större delen av dagen. Verkligen underbart väder! Hade tänkt att hålla fightpass men eftersom det inte kom något folk fick det bli säck för min del.. Kom hem till asgod mat! Grillat kött, klyftpotatis och tzatsiki. Fredric hade till och med gjort en lite nyttigare variant av blåbärspaj till efterrätt. Ibland är han för gullig!





Min snygging kommer hem!

Idag kommer en väldigt efterlängtad Sofia Johansson hem! Länge sedan vi sågs. Nu har iallafall "norgebon" semester i 2 veckor och har gjort det smarta valet att komma hem och hälsa på oss lite :) Bra val! Så ikväll blir det grillning för hela slanten!

Igår blev det jobb. Drog sedan en sväng till Naddan och låg vid poolen och glassade, grymt skönt! Efter det bar det av till Måndalen för brännboll och grillning med MBK. Brännboll med kyokushinregler är ju alltid intressant ;) ha



Freeedag

Sjukt fin dag det varit idag! Dock har jag jobbat, men hann ut en liten stund i varje fall :) I träningsväg blev det ett kort gympass på rasten och träning med thaiboxningsgrabbarna på kvällen. Är så borta när vi kör slag mot huvudet, men man lär sig förhoppningsvis någon gång. Kanske? :P

Har precis masserat Naddan lite och nu ska jag försöka sova. Inte alls pepp på det när det är både varmt och ljust ute, men börjar 6 imorgon så det är lika bra att hoppa i säng!


Ledig dag

Kom precis hem från en riktigt trevlig kväll tillsammans med Anna och Josefin. Blev god mat, "lite" tittande på fighter in the wind och en massa massa intressanta diskussioner ;) Trevlans!

Var ute på en löptur i förmiddags och kan meddela att det blåste storm. Snacka om motvind. Kom med andan i halsen till dojon där jag hjälpte Didde med lite sparring inför KM som vi ska ha för barnen på lördag :) Hann även med en härlig lunch tillsmammans med mamma, Monica och Becca. Färskpotatis, gräslök och sill! Kan det bli mycket bättre?! Älskar det verkligen! :)

Nu ska jag sova och ladda inför jobb imorgon. God natt !

Rörigt värre

Gårdagen bjöd på sjukt fint väder! Sisodär 28 grader i skuggan när jag kollade hemma, det ni ;) Blev jobb, gym, solning + snack med becca i trädgården och pass på kvällen.

Dagen till ära blev det intervaller i lejonbacken. Hade lite ont om tid innan jobbet så körde bara backe, men hann bli rätt jobbigt ändå. Sjukt effektivt i varje fall! Har sedan jobbat större delen av dagen. Fick prova functional moves på rasten, vi börjar med det passet om typ 2 veckor. Faktiskt både kul och jobbigt! Höll även lite vattenträning på kvällen :) Tog en liten promenad när jag kom hem, kände att jag behövde varva ner. Hjälpe väl lite men börjar bli lite stressad nu ändå! Grejen är nämligen att jag bokade en resa till Schweitz i morse. Har ju tänkt att tävla i Swiss Open 25 juni och det har varit en rad olika turer vilka som ska dit och inte. Nu var iallafall tanken att jag skulle dit med några från GKK. För det första gick biljetten upp drygt 1000 spänn medans jag bokade!! Har man flyt eller?! Blev jävligt irriterad, men eftersom dom andra redan bokat det flyget så var det ju bara att gilla läget. Nu är problemet at jag har en biljett men är inte anmäld, och har hört att anmälningen går ut idag?! Hoppas verkligen det inte är så. Har mailat runt lite folk, så jag skulle vilja uppmana alla att kolla sin mail lite oftare!! Kan faktiskt vara jävligt viktigt ibland. Aja, vore ju så mycket enklare om jag bara kunde anmäla mig själv, men nu är ju inte fallet så. Håller helt enkelt tummarna för att det löser sig :P



Swiss Open Junior 2009 KILL! haha


RSS 2.0