Dom är här !!!!!

 
Mina älsklingar har anlänt!! Underbart! Så jäkla kul att träffa dom, har inte haft allt för mycket tid tillsammans de senaste månaderna :P Fick sluta lite tidigare igår så vi stack iväg och snorklade/badade, käkade middag och kollade show tillsammans :) Mysigt värre! Nu mår jag bra !!
 
Puss på er !

Det blev en dag på stranden ..

Mycket tankar i mitt huvud just nu. Det är så himla mycket jag vill göra och helst vill jag göra alla dessa saker nu på samma gång, men det blir ju lite svårt.. Kanske är det som kallas prioritering, men om man vill prioritera flera saker då?! Har iallafall haft en mycket välbehövlig "day off"! Startade dagen med en skön morgonpromenad. har sedan legat på stranden större delen av dagen (jag och sascha åkte dock lite motorbåt och även soffa efter båten). Riktigt kul! Jag sa dock åt chauffören att köra så fort han kunde vilket resulterade i att vi voltade och åkte i vattnet redan i första kurvan, men efter det var vi duktiga på att parera ;) har kört lite trx och kvällen avslutades med hemmagjord mat (så gott!) och kortspel :) Imorgon kommer beccy och freddy!! Nice :)


Pics


What's up??!

Lite updates från Makrigalos, har varit grymt varmt här (sisodär 44 grader i skuggan), har fått en ny kattunge till vårat zoo (nu bor det ca 7 katter och 1 hund på vår gård), haft evalueringar på jobbet och det kändes bra, min hals har varit skit och har knappt haft någon röst sista veckan = ingen träning, hade en rolig ledig dag igår med moppar, nya stränder, vattenfall, käk och kortspel, 4 dagar tills becca och Fredric kommer hit, ska blir grymt kul!! :) Hoppas ni har det bra hemma och tränar hårt! ;) puss


Bilder från Hersonissos !


Bungyjump!!

 
Hade ett riktigt bra dygn i Hersonissos! :) Mycket folk och bra drag ;) Igår låg vi på star beach hela dagen, vilket ställe! Bara älskade det! Musiken pumpade, skumparty, lekar och massa andra aktiviteter! Och jag hoppade bungyjump!! Så jäkla grymt det var!! Kände mig lugn innan jag gick upp i den där korgen, men när vi sedan åkte upp höll jag typ på att skita på mig. Var 65 m upp och det kändes som mycket mer! Kroppen började typ skaka precis innan jag skulle hoppa, sedan fixade grabbarna så huvudet fick ett fint dopp i havet samtidigt, inget jag hade bett om direkt ;p haha Men shiit vilken känsla och vilket adrenalin!! Grymt !
 
Idag har jag tagit en liten promenad på morgonen, startade lugnt och fint genom en olivträdsodling och slutade typ med bergsvandring bland vassa buskar ;P Nu ska jag och mina såriga ben ta och gå till jobbet! Ha en bra dag :)

5 år tillsammans <3

 
Väldigt länge sedan jag skrev nu, internet fungerar inte hemma, har man tur funkar det på telefonen en stund typ :P Lovar att ladda upp en bildbomb när det väl kommer igång!! ;) Senaste veckan har annars bara rullat på, mycket jobb men har även hunnit träna lite granna nästan varje dag (kör en 10-min joggingtur på morgonen/lite trx/skuggfighting eller gym när jag har möjlighet). I måndags hyrde vi bil och åkte runt lite, bl.a. till Ierapetra för shopping! Blev ett par väskor och lite annat smått och gott :)
 
I fredags firade även jag och Fredric 5 år tillsammans ! Shit vad tiden går fort!! Vill bara säga att du är bäst och att jag älskar dig <3
Idag är det jobb som avslutas med pizzanight (ironiskt att jag som inte är ett fan av pizza har på schema att käka det minst 1 gång i veckan) ;P Sedan blir det fix oxh trix, kolla rockshowen för att sedan dra till Hersonissos där det ska dansas natten lång!! Det jag är mest pepp på är dock bungy jumpen jag hört ska finnas där, tänkte göra ett försök till att hoppa imorgon i sådana fall! :) Taggad till 1000!!
 
Ha det bäst! Puss

Inte ens förvånad!!

Måste bara berätta vad som hände mig igår, verkligen typisk Cissi-grej!! Igår var det ju fredag = minidisco! :) det är showteamet som håller i discot men vi som jobbar i miniland tar på oss de finaste kläder vi hittar och är med och dansar på scenen :) superkul och supersvettigt! Dagen till ära hade jag valt ett par svarta paljettbyxor en orange instoppad sidentröja, paljettkavaj + fina assessorer (ni får en bild senare). Ungefär mitt under showen hör jag hur det säger knak, får lite smått panik eftersom jag förstår att mina kära paljettbyxor precis sprack och jag hade inte direkt något under!! Vad gör man liksom??!! Jag försökte hålla god min, körde dock lite egna moves när det var koreograferat med snurrar och andra saker där man behövde vända rumpan till ;p avslutade med tågdans till stuffroom efter showen, herregud! Jag bara undrar varför sådana här saker alltid lyckas hända mig? :p Ha det bäst och håll i byxorna! ;)


Gött !

 
Har lyckats träna 2 dagar i rad nu, weei!! Körde ett benpass med alex på gymmet igår och det kändes ungefär som jag hade en pil i varje skinka idag, grym träningsvärk!
Idag har jag jobbat transfer dagen lång. Har känt ett behov av att få slå lite på någon de sista dagarna så lyckades få med mig linus! :) Blev gott och blandat, kort joggingtur, lite styrka varvat med skuggfighting/reaktionsträning! Härligt att få köra lite :) Förhoppningsvis blir det fler gånger!!
 
Ska sova nu så kroppen orkar med morgondagen! Natti <3

Update

 
Nu var det ett tag sedan sist! Tiden springer iväg :P Har fått lite nya kollegor och så på jobbet vilket är kul! Känner även att jag börjar komma in i rutinerna mer och mer vilket är toppen! Dock kommer mitt schema ändras ganska mycket snart, så jag börjar väl typ om på 0 igen ;P Eftersom den riiktiga högsäsongen drar igång snart kommer vi dela in barnen i mer specifika åldersgrupper (så det inte blir för mycket folk) och då blir det ofta dubbla aktiviteter + en hel del nya grejer! Kommer säkert vara en aning rörigt i början, but i will do my best!
 
Något annat positivt som hänt är att vi nu får tillgång till gymmet! (jag är garanterat med och fightas för detta) Dock är det bara vissa tider, men det är absolut bättre än ingenting. Vi får se hur det blir i slutändan..
Kännt mig grymt trött idag, men ska se till att sova tidigt och försöka få ny energi så jag kan träna lite imorgon :) Hoppas på det iallafall!
 
Ha det bäst! Puss
 
 
 
 

RSS 2.0