Squad!

Har varit en riktigt kul och givande dag med fullt ös! Det var jätteroligt att hålla pass för juniorerna som var grymt duktiga och starka!! Jag blir så sjukt imponerad att så unga personer ändå kommit så långt! Tyckte dom höll en hög nivå och jag är riktigt imponerad! Man kommer garanterat få passa sig i framtiden ;)

Vi hade ju även samling med landslaget under dagen. Där gick vi igenom lite förberedelser inför em, pratade om framtiden och vad vi vill att kyokushin Sverige ska stå för när vi är ute och tävlar. Vi tränade också tillsammans då sempai Magnus hade fokus på förflyttning - bra ställning, mitsträning med mycket höft, slag med gummiband - fokus på kropp/höft och tabataintervaller på kravallsköld. Utöver detta blev det en del sparring :)

Tyckte det var jättekul att träffa alla och för första gången börjar vi bli ett team. Med det menar jag att vi inte endast är ett fåtal personer utan att vi börjar växa till en hel grupp! Att få träffas, byta tankar/idéer och få träna tillsammans är grymt viktigt och ger väldigt mycket motivation! :) idag fick vi även en ny medlem till landslaget i form av Simon Pålsson!! :) juniorlandslaget blev också utökat då Gerda, Sanne och milad fick varsin plats. Grymt jobbat och stort grattis till er alla!!
Nu kör vi och satsar inför em!!! Go hard!


Kommentarer
Postat av: Linus

Får tacka för en uppskattad squad och lycka till nu på EM!
/Örebro Kyokushin Karate

2013-05-04 @ 23:39:15
Postat av: Cissi

Osu! Kul att vi fick komma :) tack så mycket!!

2013-05-05 @ 13:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0