Lag & Junior RM

Igår arrangerade vi Lag & Junior RM i Mjölby. Tyckte det fanns en hel del duktiga fighters som stack ut, framförallt på juniorsidan!
P.g.a. för få damlag gjorde vi ett poolsstem för de 3 tjejer som var med. Elin från Mjölby gjorde en stark insats när hon debuterade som senior! Det var ganska stor skillnad i både vikt och erfaranhet bland de tjejer som var med, dock tyckte jag det var väldigt roliga matcher att kolla på. Det hände mer än vanligt, och blev aldrig tråkigt och grötigt som det lätt kan bli. Bra insats av Sara Hägge som också fick pris för bästa fighter, go girl!!

Mjölbys herrlag som bestod av Johannes och Olle gjorde en stark insats! Även Johannes debuterade ju som senior!! Det gjorde han mot en betydligt större kille. Johannes gav honom dock en riktigt bra match och efter en hiki wake i domslut vann Johannes på viktskillnad!
Olle körde på sin vanliga taktik, driv, driv och driv lite till! :P Fungerade bra i det syftet att han förstörde den andra personens fight. Han vann sina första match och förlorade den andra efter förlängning. Olle var dock den drivande under hela matchen, men huskvarnakillen vann på poäng (jodan mawash).

Både Markus och Gustav gjorde bra matcher på juniorsidan. Var dock inte så närvarande i några av dom p.g.a. arbete i sekritariatet. Men roligt att se deras spirit på tävlingsbanan! Gustavs prestation räckte också till en 2:a plats, och Elin kom 3:a! :)

Jag tyckte beslutet om att inte ha någon paus var väldigt bra! Skönt när tävlingen flyter på hela tiden!! Grattis till alla starka insatser och till nästa år hoppas jag att Mjölbys damlag kommer vara på topp! Ser fram emot det!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0