Morning! ❤

Måndag morgon och det är verkligen höstigt. Tog en kort joggingtur på 3 km, blev dock i converse med springstilen "på trampdynorna utan hälar i" pga av mitt hemska skoskav :p bra för vaderna iallafall! ;) ätit frukost framför brasan och ska läsa och förbereda lite inför ett seminarium innan jag åker till skolan.
Hoppas ni alla får en härlig dag! Puss


Klassikern !

Har haft en kanonhelg! Körde ett riktigt bra sparringpass för sempai Oscar igår :) 2 h sparring (styrd med olika fokus)! Kroppen kändes bra (förutom mina fötter som jag för tillfället tejpar ihop) och jag lyckades hålla fokus under hela passet :)
Fredric sprang Lidingöloppet igår. Träffade en något trött kille efter 3 mil och därmed en avslutad klassiker!! Du rockar freddan <3 firade med middag i stan !

Körde ett kort cirkelpass i trädgården idag. Lite trx övningar, burpees och slag med gummiband, ca 30 min ! Annars har vi bara haft en slappsöndag med brunch, film och mys !


Tjejmiddag !

Haft en superbra fredagskväll med massa god tapas och discobowling tillsammans med tjejerna i klassen :) så himla mysigt!!
Blir dock en tidig kväll eftersom sempai Oscar har sparringträning kl. 10 imorgon förmiddag !


Backintervaller

Sparringträningen igår kändes riktigt bra! Kände mig pigg på sparringen, vilket var jättekul :) hade sedan världens sämsta flyt med kollektivtrafiken, träningen slutade 20.30 och jag var hemma vid 24!!!! Hur är det möjligt?!

Startade denna morgon med backintervaller. Hade sådant jäkla skoskav så jag slängde av mig skorna och fick köra barfota. Blev även lite hopp + armhävningar på bänk ;) hepp hepp!!


Mellis is the shit!!

Slutsats från dagens lektioner: kriminalteknik är jäklans kul (lite pilligt, men älskar att sitta och gegga med olika material och säkra avtryck ;)), första seminariet i juridik kändes helt okej och jag är verkligen inte gjord för orientering!!! Trots karta och kompass är jag ungefär lika lost som vanligt ;p

Bunkrat upp med mellis och är nu påväg mot dojon för sparringträning !


Cirkelträning

Körde cirkelträning med ett gäng från klassen efter självskyddet igår. 30sek intervaller med bl.a burpees, frivändningar, plankan och annat mysigt ;) skönt sätt att träna eftersom man får upp riktigt bra puls och samtidigt går det fort!
Igår kväll var jag och körde pass på Vilunda :)

Påväg till skolan och ska idag försöka vara en seriös student, good luck ! ;p


Ny vecka, nya möjligheter !

Blev en vilodag från träningen igår och istället en heldag på jobbet.
Startade denna måndag med en joggingtur på ca 4,5 km! Kändes skönt :) nu är jag påväg hem från kvällens sparringträning. Blev lite irriterad på mig själv eftersom jag inte fick till en del saker som jag tyckte jag borde fått + att benen/höften kändes ovanligt seg.. Insett att det bara är 3 veckor kvar till Kroatien (har inte vågat räkna ner tidigare), så nu är det hög tid för att tagga till på passen och lägga i en extra växel! Det kommer iallafall bli mitt mål i veckan !


Squad i Skövde

Igår var jag som sagt i Skövde där det var fightingläger med sempai Jimmie Collin. Dagen var uppdelad på två pass med ett lunchbreak i mitten. Första passet startade med "jogg/flytsparring" där fokus låg på att slappna av och hitta luckor och träffar trots att man ligger på en låg nivå både vad det gäller kontakt och hastighet. Blev sedan en hel del parövningar, bl.a att komma runt och få in bra krokar (inspiration från ungrarna). Avslutades med massa burpees!! ;)

Pass nummer två var mer inriktat på sparktekniker där vi bl.a fick jobba mycket med chudan mawash på olika sätt. Tyckte dessa övningar var riktigt bra då jag fick in en känsla för sparken som jag annars ofta har svårt att hitta. Fick också träna på att komma in med ushiro mawash från avstånd och annat skoj! Avslutades med sparring och "springtävling".
Tyckte dagen som helhet var väldigt bra! Givande övningar som förmedlade en tanke och känsla, mycket kunskap bakom teknikerna som ändå presenterades på ett väldigt lekfullt och avslappnat sätt! Precis som jag tycker det ska vara :) fick med mig lite nya grejer som jag ska försöka träna på hemma i dojon och som jag förhoppningsvis kan få med i min sparring framöver !


Padwork

Kvällens pass kändes bra! Får fortfarande tänka på att pausa/andas lite extra för att orka, men tyckte ändå jag lyckades hålla hyfsat tryck i teknikerna :) ska ladda med massa mat ikväll och imorgon bär det iväg till Skövde där det är fightingsquad med sempai Jimmie Collin! Det är 9 stycken från stockholms kyokushin som ska åka så vi har hyrt en minibuss! Ska bli riktigt kul :) hoppas vi ses imorgon !!!
Puss


Nu kör vi!!

Gårdagens sparringpass innehöll en hel del parövningar där fokus låg på kontring och tajming! Avslutade med en sparringrond som visades vara15 min, jisses!! Finns dock en poäng med att ibland jobba längre matcher då man både hinner läsa sin motståndare, prova olika "taktiker", blir tvungen att tempoväxla och slappna av.

Är nu påväg till dojon för att köra ett kick & box pass :) jobbar på konditionen, here we go!!!!


Brunch !

Körde ett pass på gymmet efter skolan igår. Blev en genomkörare av överkroppen.

På kvällen var vi ute och käkade med klassen, för att sedan dra vidare på insparksfest! :) måste bara säga att vi har så sjukt sköna och härliga människor i vår klass!! Helt otroligt :) väldigt rolig kväll som avslutades i min säng tillsammans med Joanna och Lollo!
I morse körde vi brunch! Måste varit bästa beslutet på länge! Ljus, musik, duntofflor och massor mat! Hur bra kan det blir liksom ?! :)


Myskväll

Varit barnvakt åt ofelia ikväll. Vi har haft det supermysigt, lagat mat, stekt äpple med kanel, spelat spel, läst sagor, kört onepeace hela kvällen, brasa och massa ljus :) blir en tidig kväll så att jag förhoppningsvis är lite piggare när jag ska upp till skolan imorgon bitti ;p
Natti !


Morgonträning

Heldag med jobb på Medley igår. Väldigt länge sedan jag jobbade helg där så jag var lite ringrostig, men det var samtidigt väldigt kul! :)

Hade tänkt att jag skulle jogga en sväng innan frukost idag. Var dock inte jättesugen när jag hörde att det regnade ute.. Funderade en stund på att strunta i det, men kände att om jag ska komma i form till Kroatien måste jag ta de chanser jag får att träna ! Tog en kort jogg på ca 3 km. Benen kändes som stockar efter lördagens köttpass! Körde ett par ronder slag med gummiband när jag kom hem. Grymt skönt nu efteråt :) är det grisigt ute får man helt enkelt vara lite grisigare själv ;p

Reportage om svenskarnas prestationer i Danish Open finns nu här http://kyokushin.se/


Vinnare av Danish Open!!

Stefan vann lättvikten i Danish Open 2013 och fick även pris för bästa fighter!! Så himla värd det! Verkligen en motivation och inspirationskälla !


Bootcamp !

Varit på Vilunda och tränat tillsammans med lite folk från jobbet :) träningen var bootcamp inspirerad och dagens fokus var kondition och ben .. Ja, ni kan ju själva räkna ut att det var jäklans jobbigt! Mycket intervaller, sprinter, burpees, trapplöpning, utfall, hopp och diverse annat. Hög puls och lite vila. Jag hade behövt köra en längre uppvärmning före starten, nu fick jag mjölksyra i låren under första övningen och den satt i under hela passet.. Annars var det riktigt kul och riktigt tungt! Har redan fått träningsvärk i låren, längtar till morgondagen ;)


Lottning danish Open !

Kör hårt Sverige !!


Kick and box

Kan lova att jag svettades in dom nya kläderna ordentligt! ;) kul boxpass! Det som framförallt är roligt är att jag redan börjar känna skillnad på formen. Det är långt kvar tills jag vågar kalla den bra, men jämfört med första sparringpasset hemma för knappt 3 veckor sedan känner jag skillnad! :) det är ofta väldigt svårt att mäta sina resultat och sin form när man håller på med kampsport, så när man till och med känner skillnad är det riktigt kul !

Äta och slappa när jag kommer hem !! Imorgon laddar vi för bootcamp, can't wait !


Friday !

Startade dagen med ett pass på skjutbanan. Är så himla ojämn! Vissa skott är riktigt bra medans vissa sitter en meter under tavlan. Work, work!!
Tog en fika med Joanna och drog sedan in till stan en sväng och fredagsshoppade lite ;) påväg till dojon för att svettas in mina nya träningskläder :)
Puss !


Vi är 1 <3

Sitter på tåget påväg hem från träningen och håller på att somna :p så himla trött! Kände mig dock hyfsat fräsch på träningen, vilket är kul! Och imorgon är det fredag :)

Längtar efter min bättre hälft! Borde vara olagligt att bo såhär långt ifrån varandra. Date om 3 veckor :)


Run for your life!!

Kan väl sammanfatta dagen med en jäkla massa springande! Från en start med löpning till bussen, milen, orientering och så var det bussen igen ;p känns iallafall väldans skönt att ha milen klar!! :) stukade ju foten precis innan resten av klassen sprang den strax innan sommaren, så jag har haft den hängande efter mig. Hatar att inte vara klar med saker. Dessutom var det superfin natur runt spåret och jag lyckades jogga runt på ca 50 min, vilket jag tycker är helt okej! :)
Puss !


Mits

Körde ett mitspass i dojon igår. Tycker det är alldeles lagom att träna i 1 h! Då orkar jag hålla ett hyfsat tempo samtidigt som man mentalt orkar peppa sig själv :) tycker om saker som går fort och är effektiva !

Nu är jag påväg till skolan. Eventuellt milen idag också, who know??! ;)


Danish Open !

Sjukt svettigt på kvällens sparringträning, trodde nästan jag skulle smälta bort ett tag! :p orkar fortfarande inte ligga på i det tempo jag är van att göra, men flåset börjar kännas lite bättre.
Var på massage igår eftersom jag haft ont vid skulderbladet ett tag. Var verkligen behövligt att klämma lite både här och där. Känns ganska stelt i rygg och axlar idag, kommer troligtvis behöva massera ett par gånger till för att få ordning på det.

På lördag är det dax för danish Open och Stefan, oktay och magoo kommer representera Stockholm! Kolla lottningen här: http://www.haukis.com/wp/?p=10171


Huset

Var ute vid huset igår. Det är verkligen ett enormt projekt!! Fredric har gjort hur mycket som helst under sommaren, men samtidigt är det hur mycket som helst kvar :p tror dock att det kommer bli jättefint! :) var även nere vid sjön och tog mitt första dopp i Sverige för i år! Mysigt :)

Dagens morgon-pw och nu back to Stockholm !


Puss <3

Har än så länge haft en fantastisk tid hemma med fina människor, god mat, träning, motorcykel och massa skoj! Tack för att ni finns <3

https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_522b7217e087c31f75656b6f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_522b721fddf2b325f54f04ff.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2525118/6-3/pic_522b7222e087c31f89d9cf0f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2525118/6-3/pic_522b7228ddf2b3784d594d0f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_522b72289606ee272eb587b3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2525118/6-3/pic_522b723dddf2b30240213cc0.jpg" class="image">


Utegym !

Radio stod på schemat idag! Hade väl aldrig kunnat tänka mig att det fanns så många regler, kommandon och finesser att lära sig. Men det gör det uppenbarligen :p
Körde en snabbis på utegymmet innan jag drog till stan! Och nu sitter jag på bussen som ska ta mig hem till Mjölby!! Ska bli jättekul att komma hem :)

Mina snygga klasskamrater, hardcore!! ;)

https://cdn1.cdnme.se/2525118/6-3/pic_5229ab909606ee63192be475.jpg" class="image">


Mums

Ledig från skolan idag. Blir istället lite av en slapp och hemmafix dag. Handlat, tvättat, packat och joggat en sväng. Åt precis godaste lunchen på länge! Sill och kokt potatis!!! :) mums!
Imorgon åker jag hem till Mjölby efter skolan för att träffa familj och vänner :) tänkte även komma ner till dojon på lördag, så jag hoppas så många som möjligt kommer och tränar med mig då ;)
Ha en superbra dag !


Give me some food !!

Försöker peppa mig själv under de sista minuterna på bussen för att inte dö av hunger!!! Borde verkligen tagit med mig mer mat till efter träningen. Kändes iallafall bra på passet :) körde kihon och kata, vilket ungefär var evigheter sedan! En del detaljer som inte sitter där det ska, men över lag blir jag ändå imponerad över hur mycket som sitter i ryggmärgen trots att man inte gjort rörelsen på länge. Nu ska jag ta några djupa andetag, springa från bussen och äta maasssssssa mat när jag kommer hem !
Puss


Solsken !

Slutade tidigt idag så jag passade på att köra ett ryggpass på gymmet och sedan dra hem och käka lunch ute i det fina vädret :) tillbringat resten av eftermiddagen med att läsa rättspsykologi. Är nu påväg till jobbet för att riva av ett par pass! :)


Älskar att fightas !

Påväg hem från träningen. Tyckte formen kändes lite bättre idag jämfört med förra veckan. Mycket fokus på avstånd idag, vilket alltid är viktigt att träna på! Måste säga att jag blivit mycket bättre att jobba på kort avstånd, men vill utveckla variationen i teknikerna mer, samt bli bättre på att tempoväxla.
Något jag kan konstatera efter den här sommaren är att jag verkligen älskar att fightas!! Man förstår aldrig hur mycket man brinner för en sak förrän det försvinner. Jag har nästan inte sparrats någonting under sommaren och nu när jag väl får göra det igen kommer jag på mig själv med att studsa runt och le ;p haha det är verkligen så jäklans kul!!!


Kräftskiva!

 
 
Sparringträningen igår var bra och intressant. Fokus på att hitta svagheter hos motståndaren, ge feedback, skapa luckor, jobba med att få ut motståndaren från mattan (vallhund) och olika mål/taktiker under match. Jag orkade tyvärr inte göra så mycket som jag velat, men det kändes ändå helt okej :) Hade sedan en väldigt trevlig kväll med supergod mat, kräftor och härligt folk :)
 
Idag har jag varit som en zoombie hela dagen. Är så fruktansvärt trött.. Tror det beror på brist av kvalitetssömn i stort sett hela sommaren. Tog en väldigt lugn joggintur på ca 4 km och resten av dagen har jag bara pluggat och slappat. Får bli en tidig kväll så jag kommer ikapp lite. 
Puss !

RSS 2.0