Malaga

Då har man bokat resa till Malaga!
21-28 juli drar jag och grabbarna (Fredric, Kaj och Måns)! Och så har vi fixat så vi får bo hos Kajs mamma, AWESOME :)



Grattis Naddan !

Idag fyller vår kära Nadine 20 bast! Har precis kört iväg gänget till måndagsklubben! Jag valde dock att stanna hemma eftersom jag börjar jobba 6 imorgon och känner mig lite småförkyld. Har iallafall varit och firat henne tillsammans med släkt och vänner :) Supermysigt att sitta och käka ute vid poolen när solen gassar lite lagom!

Annat som hänt idag är väl att jag har
jobbat
legat ute och solat i det underbara vädret!
haft beslutsångest om jag skulle träna eller inte (körde en extra vilodag, tror det behövdes)
ätit alldeles för mycket och sitter just nu med putmage!



Trött tjej

Hur trött som helst idag. Behöver verkligen min skönhetssömn och den fick jag aldrig inatt! Började jobba 6.. Har även träningsverk på massa konstiga ställen jag inte ens visste att man kunde ha det på, interesting! Antar att det är från helgens kihon och kata träning som min kropp inte är så van vid just nu :P
En bild från gårdagen !

Black and White

Idag blir det fullt ös! Ska strax dra in till Lkpg ännu en dag för att träna. Väntar just nu på att mina nymålade naglar ska torka, har inte tålamod för sånt här! :P Fredric kommer och hämtar mig i Lkpg sen och då drar vi hemåt, grillar, duschar och möter Naddan för att fixa oss. Ska sedan vara chaufför åt dom som kommer från stan. För ikväll väntar ju Claras och Beccas Black and White PARTY! Tror det blir kanon ;)

Liseberg

Taggar för att åka in med Anna, Tommy och Mårten till Lkpg ikväll och träna för Shihan Fitgin! Totalt oförberedd på att gå kata och teknik, men man är väl där för att bli bättre? ;)



Här får ni några bilder från Liseberg !



Smart val

Skulle faktiskt vilja tacka mig själv för att jag för en gångs skull gjorde ett riktigt bra val, att inte springa blodomloppet! Flera på jobbet som skulle springa och frågade om jag ville med, är ju bara en mil. Jag har fan inte sprungit en mil i hela mitt liv! Inget jag känner att jag längtar jättemycket efter heller faktiskt. Var ute och sprang "joggade" en sväng i förmiddags på ca 4 km och trodde seriöst jag skulle dö. Tycker det är så sjukt tungt att springa och idag kändes benen som stela stockar. Så är väldigt tacksam för att jag stannade hemma och jobbade istället för att ta självmord! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova :) God natt !

RM 2011

Tänkte ta och berätta lite om RM som även i år hölls i Kungälv (utanför Gbg). Berättade ju tidigare att jag lyckats vricka till foten två dagar innan, men det hann stabilisera sig så inget jag kände av!
Dagen började med kata. Mats tävlade från Mjölby och det var ett starkt startfält, både på dam och herrsidan. Kan tyvärr inte kommentera katan mycket mer eftersom jag inte ens kan stegen i de flesta av dom :P

Min första match var mot Dina Kljajic från Keiko. Börjar ärligt talat bli lite läskigt med att jag känner på mig vilken motståndare jag ska få möta, för jag hade rätt igen. Visste dock inte så mycket om hur Dina fightades över huvudet taget, bara att hon troligtvis skulle vara ganska drivande på framåt. Planen var att jobba in kombinationer och sedan dansa runt emellan. Tyckte faktiskt att jag lyckades ganska bra med det, vilket jag är nöjd med i matchen. Är även nöjd med att jag tar intiativ och försöker jobba med tempoväxlingar. Dock backar jag alldeles för mycket, och eftersom hon inte verkar bry sig om mina tekniker får jag lite smått panik och har inte riktigt någon game plan 2. Hade varit bra kanske! :P Vi gick iallafall 2 förlängningar innan jag till slut vann på domarröster. Tror det var tack vare min lilla ökning och försök till att gå framåt de sista sekunderna. Men ibland ska man väl ha lite flyt också.

Andra matchen var mot Rebecca Pehrsson från GKK. Vi möttes förra RM så jag trodde jag hade lite koll på vad som väntades. Hade dock jävligt fel! Efter några sekunder av matchen tajmar hon in en riktigt snygg jodan mawash (mot huvudet) som ger poäng. Blev grymt chockad och kände att stressen kom krypande, nu måste jag ju också ta poäng om jag ska kunna vinna detta. Men jag hann inte mycket mer än att slå ett par slag så satt nästa raka spark mot huvudet. Grymt chockad och irriterad över att jag inte ens hann börja fightas. Måste dock poängtera hur viktigt det är att ha en game plan innan match. Hon visste exakt vad hon skulle göra och väntade endast på rätt ögonblick att sätta det. Snyggt!

 Fick sedan gå en match om tredje pris mot Sarah Andersson från Kungälv. Hade sett hennes match från Shokai mot Anna och hon verkade vara den typen som gärna jobbar framåt och med väldigt många tekniker, utan att kanske lägga någon större kraft i dom. Denna matchen kändes ganska bra. Dock glömde jag nog bort vad lowkicks var för något? ;P Men annars kändes det som jag hade koll på läget och i de sista 30 sek lyckades jag sätta två jodansparkar som gjorde att jag vann på poäng. Sjukt skönt att få känna den bestämdheten som kom fram, måste bara lära mig att hitta den utan att förlora matcher först!

Tyckte det var en rolig tävling trots att jag är lite besviken på mig själv, hade verkligen velat vinna detta! Tyckte det var riktigt starkt av Josefin att gå upp i våran viktklass och fightas mot dom som vägde 10-15 kg mer med förkylning. Grym attityd! Även superkul att Mathias vann lättvikten :) Snygga matcher och en sjuk utveckling!



Mats kata
Inmarch Jag+Mats på bild = succé! Matcher Prisutdelning kata Prisutdelning lättvikten Prisutdelning mellanvikten Prisutdelning tungvikten Prisutdelning lättvikten

MYS

Mysonsdag tillsammans med Fredric! Har precis käkat taco och nu blire film :) Jobbat och tränat idag. Kroppen kändes grymt trött men blev lite bättre när jag väl kommit igång. Kan tillägga att Mattias från Huskvarna var och tränade hos oss igår. Trevligt, trevligt! Lovar att bilderna från helgen kommer upp imorgon! Hade tänkt få upp grejerna idag, men har knölat som fan så jag fixar det imorgon. Håll ut! ;)

Det bästa av det bästa!

Verkligen ÄLSKAR denna bild! Modell: Helene Samuelsson Fotograf: Cecilia Wallin Garanterar ett smile! ;) Nu hoppas jag min sega kropp kan rycka upp sig lite, dags för ett pass i dojon !

Check!

Supersovmorgon Check Vakna av att mamma ringer och frågar vad jag gör, SOVER! Check Se fram emot att se på RM matcherna Check Irriterad över att filmen med matcherna som laddat hela natten inte funkar Check Bamsefrukost Check Storm ute Check Förbereda sig för att dra en sväng till gymmet Check

Måndag

Nu börjar även denna dagen lida mot sitt slut. Har varit rätt seg och trött idag, jobbat och hållt fightpass är väl ungefär vad jag åstadkommit. Försöker ladda ner rm filmerna från servern och det går helt oroligt seegt! Hade lyckats komma upp i drygt 50% förut när internet la av. KUL! Så nu är jag uppe på 23%, yey! Blir nog att titta på dom imorgon istället helt enkelt :P Var ju på Liseberg igår med Becca, Fredric och Patric! Alltid kul med karuseller, blir dock alltid lite besviken på att jag aldrig lyckas få det där pirret i magen längre. Åkte iallafall atmosfear som var det nya startskottet i år ;) Hann även flöta i mig lite Ben & Jerrys och choklad, men ibland får man lov att äta skit också :P Bilder från helgen kommer upp när jag lyckas få tag i Fredric!

Minirapport rm

En liten rapport såhär på morgonkvisten. Gick inte helt som planerat på rm igår. Blev iallafall tre stycken väldigt olika matcher. Den första hård och lång, den andra väldigt kort och helt bortgjord. Hann aldrig ens börja fightas. Den tredje lagom lång och mest på känsla. Får återkomma med en mer detaljerad rapport när jag kollat filmerna! Var iallafall kul att tävla och träffa allt folk :) trots att jag inte är den mest sociala när jag tävlar. Går i min egna lilla bubbla. Nu ska jag fixa mig och sedan blir det Liseberg! Vääärt! ;)

Gbg here i come!

Sitter just nu och käkar frukost. Idag gäller det! Känner mig än så länge ganska lugn, bara ont i magen men det är väl inget ovanligt :P  Mats och company kommer och hämtar mig vid 06.50 och sedan beger vi oss mot gbg. Kommer även stanna tills imorgon då det blir att släppa loss på Liseberg! Awesome! ;) Speciellt eftersom dom har en ny karusell som verkar riktigt kul. Nu ska jag fixa iordning och packa det sista. Vill även säga tack till Budo & Fitness butiken i Linköping, samt Budo Nord för sponsringen. Hoppas nu att ni gett mig en turväska! :) Och ni andra, håll tummarna för mig idag!

:)

Idag är jag på mycket bättre humör! :) Foten känns bra och det är strålande sol. Yeey! Ska nog bli kanon det här, försöker iallafall inbilla mig själv det :P ha Imorgon bär det alltså av till Gbg för att fightas i RM. Från Mjölby är det jag som ska tävla i fightingen och Mats i kata :) Mathias och Josefin från Linköping ska även dom fightas! Vill ni kolla vilka som ska delta länkar jag det här: http://kyokushin.se/rm/registered.php För att göra det hela lite mer intressant har vi ju lyckats tajma in denna dag samtidigt som sisdär ca 59 000 pers springer Göteborgsvarvet. Ja, det kommer nog bli tajt det här ;)

Grattis Albin!

Idag har jag varit lite depp. Var nere i dojon och skulle köra säck i förmiddags och lyckades vricka till foten när jag skulle ta ett steg åt sidan. Seriöst, hur fan lyckas man?!! Blir så jävla irriterad på att jag är så grymt klumpig. Alltid ska det vara nåonting. Hade ju varit kul att kännt sig hel nu inför RM, men jag har ju börjat någon ny trend att alltid fixa till någon skada innan tävling och den trenden verkar ju hålla i sig. Hade planerat utflykt med mammsen idag, men blev att ligga i trädgården med benet i högläge och ha picknick där istället :P Känns iallafall mycket bättre redan så det ska nog inte vara några problem, men blir ändå fruktansvärt irriterad!

Vill iallafall säga stort grattis till vår kära Albin som fyller 18 idag! Han har ju även gjort början på sin nya tatuering idag, blir snyggt! Grattis Grattis !

Pirates premiär!

Dagen har bestått av jobb och har ganska nyligen anlänt till min darling i Norrköping. Kvällens schema är god mat och bio. Pirates premiär idag juu!! Är grymt pepp, så hoppas att den når upp till förväntningarna!
Cool kille !

Ego pysseldag

Idag har jag typ tagit hand om mig själv. Tränade lite på fömiddagen, blev lite skuggfighting + boxning med gummiband. Har sedan fått en rejäl massage av Patric. Kan väl inte påstå att jag var nära att somna, snarare närmre att skrika högt. Men kändes som det var välbehövligt och kroppen kändes fin efteråt! Har solat en stund, gått en ordentlig promenad + lagat mat med Becca :) Nu tänkte jag måla naglarna och fixa ögonbrynen innan det blir att lägga sig och slappa framför en film ;) Ibland har man det fan rätt bra!

Jag vet att jag är bäst på att ta kort! Ska iallafall föreställa kycklingfilé med bulgur, sallad och champinjoner. Var nog godare än det ser ut ;P

Dålig uppdatering

Ursäkta för den dåliga uppdateringen i helgen. Har varit riktigt mycket jobb, försökt att klämma in lite träning mellan det och sedan alldeles för lite sömn. Så ja, jag har väl inte varit den roligaste och gladaste personen om man säger så :P ha Körde iallafall ett mitspass med Patric igår som kändes rätt bra :)
Idag blir det en slappardag! Behöver lite återhämtning för att komma i form igen. Ska nog avsluta min frukost nu som har varat i sisodär en och en halv timma och gå en promenad :P

Några bilder från i fredags!


Det är dags för fredagsmys!

Idag blev det en ganska lång dag på jobbet. Hade tänkt träna efter det, men sov både lite och dåligt inatt så både kroppen och huvudet kändes tungt. Tog min vilodag idag istället och hoppas på att jag känner mig piggare imorgon.
Kom precis hem från Tranås. Har varit en riktigt fin och trevlig kväll tillsammans med Julia och Naddan. Blev grillning och invigning av Naddans nya lägenhet :) Supermysigt! Nu ska jag slockna i sängen, ställa klockan på 5 och ladda för morgondagen som typ består av jobb, jobb, träning och lite mer jobb. Yeey !

Spontanfika

Jobbade morgonen idag. Drog sedan till dojon och jobbade lite säck, men kände mig asseg så det blev inte mycket av det passet. Var inte alls någon bra träningsdag idag. Körde Mats pass ikväll också och då brukar jag kunna tagga till rätt bra, men icke! Var som en seg jävla sköldpadda med superkorta hamstrings :P Härligt!
För övrigt var jag och fikade med en "okänd" kille från Danmark idag. Träffade honom på jobbet och han frågade om jag ville ta en fika och gav mig hans nummer. Kände mig först lite fundersam men sen tänkte jag att varför inte? Kul att någon för en gångs skull är lite spontan och framåt så varför inte uppskatta det liksom? :) Var iallafall riktigt trevligt och kul att höra hur andras liv ser ut (även världen utanför mjölby liksom) :P


Sooft dag!

Har varit en riktigt skön dag. Mest tagit det lugnt och gjort saker jag tycker om, som te.x. tränat, solat, käkat tacos, kollat lite på kickboxer och gått kvällspromenad med Patric :) Och nu ska jag sova, ännu en sak jag tycker om!

Dagens i-landsproblem

Ligger en tjock grå larv bredvid mig där jag solar! Inte så att jag är rädd för den, men den maskar sig hela tiden närmare och jag är inte jätteförtjust i hans sällskap :P

Finbesök

Dagen började med en ganska stark ångest då jag ställt klockan för att ge mig ut och springa intervaller innan frukost + jobb. Efter att ha snoozat ett par gånger lyckades jag iallafall ta mig upp och pallra mig iväg till måndalen. Väl i skogen märkte jag att jag glömt ipoden! Bra jobbat! Fattar inte att jag inte märkte att jag var utan musik innan, men var som sagt lite trött :P Jobbade iallafall 15/15 sek intervaller i 9 min + 4 varv i lejonbacken. Kändes bra när det var över! Resten av dagen har det varit jobb, solning och fick även hoppa in och köra kvällens pass. Hade besök av både Josefin från Linköping och Mattias från Huskvarna :) Superkul när lite nytt folk kommer och hälsar på tycker jag :) Nu har jag käkat upp mina äggmackor och sänger väntar. God natt !

Smalbensfloder, fresch!

Blev styrketräning på gymmet idag. Bästa styrkepasset på ett par veckor tror jag faktiskt. Har känns mig rätt klen, men idag var det biffcissi som kom fram ;P haha (ironi) Men tummen upp för det iallafall! Fick även hoppa in och köra ett vattenpass + lite extra jobb efter det. Länge sedan jag såg floder på smalbenen :P Svettades som en jävla gris! Har hunnit sitta ute och käka lite i det fina vädret och ikväll blir det som vanligt fightpass. Härligt, härligt!

Regionsquad

Jaha då har man landat hemma efter en ganska intensiv dag. Har som sagt till stor del tillbringat den i Huskvarna med roligt folk! Det bjöds på två träningspass, först ett fightpass med Reine Rosen och sedan ett mits/fyspass med Jimmy Hegg. Fokuset låg till stor del på att läsa sin motståndare och bygga upp en fight som man själv kan styra över för att sedan jobba mot en specifik teknik man vill sätta. Kändes över lag ganska bra och framförallt var det jävligt kul! Hann mellanlanda någon timme i solstolen med lite mat och sedan bar det av på styrelsemöte. Var ganska mycket på tapeten, men kändes som vi faktiskt lyckades ta ganska många bra beslut. Nu kommer snart min älsklings mupp! :)

Supersexiga ;) 2,5 år sedan Thailand




Tagga!

Jobbade stängning igår och när jag kom hem blev det grillning :) Idag bär det av till Huskvarna på regionsquad (fightingläger). Känner mig rätt seg just för tillfället, men ska försöka tagga igång! Senare ikväll är det styrelsemöte på klubben och förhoppningsvis kommer även Fredric till mig en sväng. Får se vad det blir av detta. Nu ska jag kolla upp vart stället ligger eftersom det är jag som kör, och förhoppningsvis ska hitta dit ;P

Göddig morgon

Har suttit ute med dom här mupparna hela morgonen, plus Albin som för tillfället är inne och tvättar bort sin oranga sprayfärg i håret :P Synd tycker jag eftersom han såg riktigt cool ut i den! ;) haha Nu ska jag iväg och jobba. Bye !


Relaxuthyrning

Vaknade upp av solen som tittade in genom fönstret imorse. Tänkte gött då kan man sola lite idag :) Men icke sa nicke, det hann bli halvmulet innan jag ens hann käka klart frukosten. Drog en sväng till gymmet där det blev ganska tunga övningar. Tyngst av allt var nog den jävla mensverken som vägrade ge sig, men men, har hört något om att det ger lite mer att träna när man har mens? Ingen aning om det stämmer men man kan ju alltid hoppas att det finns något bra med skiten! Begav mig sedan till Sunpower, där är det ju garanterad sol ;)
Ska dra till jobbet nu och börja fixa iordning för ikväll. Ska nämligen ha min första riktiga relaxuthyrning ensam :) Det ni!

God natt!

Då var ett mats-pass avklarat! Blev mycket fys, mits och sparring :) Nu ska jag krypa ner i min sköna, mysiga säng och äntligen få sova. Natti natti !


Saknar er sjukt mycket tjejer! <3

Powernap is the shit!

Jaha då var det redan torsdag. Sjukt vad tiden går fort ibland. Har jobbat idag och efter det blev det springintervaller och sparring med Patric. Brukar ju passa på att springa i skogen, men kände inte riktigt för att dra hem, springa och sedan ta mig tillbaka till badet så det fick bli bandet idag. Värmde upp och körde sedan 15/15 sek intervaller i totalt 9 min. Sjukt hur jobbigt det är! Kom iallafall näst intill upp i maxpuls, vilket är bra :) Saprringen kändes faktiskt också rätt bra. Alltid kul att jobba med Patric, finns nog ingen människa som har så mycket nya idéer och teorier hela tiden. Var helt slut när jag kom hem så la mig och sov en halvtimma. Grymt skönt! Visserligen blir man lite seg, men samtidigt känns det som man fylls upp av massor med ny energi. Nu ska jag byta om och ta mig ner till dojon innan jag får löpa som vanligt :P
Puss !

Vitlökskrig !

Måste bara berätta om kvällens matlagning. Jag,Becca och Fredric skulle göra pasta med kycklingsås. Fredric stod för kryddningen och valde då vitlök som en självklar ingridiens. Albin lärde honom förra gången att man inte behövde skala klyftan utan kunde lägga den hel i pressen för skalet fastnar ändå. Dock blev det ganska bra tryck när Fredric pressade ihop så typ allt flög ut rakt på Becca som stod jämter. Hon fick rakt i ena ögat, på halsen och massa i ansiktet. Gjorde ju självklart skitont för henne men såg så jävla kul ut! Så går det när man testar tips från "kocken" ;P haha

Onsdag

Cykelintervaller stod på schemat idag. Med hörlurar instoppade lyckades jag faktiskt pressa på rätt bra. Körde även lite styrka efter det. En snabbdusch och sedan bar det av ner till stan för lunch tillsammans med Anna. Blev som vanligt massa mat och en hel del snack :) Trevlans!
Fredric har precis anlänt nu så ska spendera resten av dagen med honom! Börjar med en promenix :)


Hej snö?!

Idag har jag varit nere i dojon och jobbat lite säck, slag med gummiband + spänsthopp. Martin har hittat min gamla träningsskiva så lyckades faktiskt tagga till rätt bra idag, till skillnad från gårdagen då jag var sjukt opepp! Passade på att prova min nya pulsklocka :) Eftersom jag inte har någon aning om hur "hårt" jag brukar jobba tänkte jag att det kunde vara intressant att se vad jag i genomsnitt ligger på i puls när jag t.ex. jobbar säck. Visade sig att gummiband och säck låg på i stort sett samma arbetsnivå. Låg någonstans mellan 80-90 % av max och största delen var mellan 85-90 %. Så nu vet jag det och kan därför försöka pressa på lite mer nästa gång!

För övrigt vill jag slå ett slag för omeletten som måste vara en av de smidigaste maträtterna och samtidigt ganska gott! (Åt just omelett därför jag kom på det) :P Annars väntar jobb resten av dagen och till råga på allt har det precis börjat snöa?! Det är fan maj! Ibland undrar man varför man bor kvar i detta land alltså! :P

varför?

Har varit en jäkligt slapp dag idag. Var ledig så tog en sovmorgon :) Blev tåget hem från Norrköping, käk och lite sparring med Patric på gymmet. Ganska lugn och lite mer teknisk fighting. Fick frågan varför jag t.ex. slår som jag gör? Varför gör jag på det sättet och finns det något annat sätt som kanske är mer effektivt? Väldigt ofta gör man saker bara för man har blivit lärd att göra på ett visst sätt eller att man har lagt sig till med en vana att göra på ett speciellt sätt. I många fall kanske det inte alls är det bästa? Jag är en sådan person som gärna bara gör saker utan att tänka så himla mycket på varför jag egentligen gör det. Ibland är det viktigt att även hitta en förklaring på varför, annars finns det ju ingen anledning att fortsätta på det sättet? Aja, nu rör jag nästan till det för mig själv men tror det är viktigt att ställa dom frågorna till sig själv ibland! Nu blir det promenad med syster yster och ikväll håller jag fightpass + nybörjarpass! Kanske ses på träningen?! :)

1 Maj

Gårdagens kväll bjöd på grillning som planerat. Drog sedan vidare till folkparken där det var asdött och åkte därför till folkets park istället. Där fanns tivoli, en liten marknad mm. Dock fanns det bara en pytteliten brasa, riktigt besviken på Norrköpings brasa + fyrverkerier! Lyxade iallafall till det med lite remmar. Hade lovat syster att köra henne från en fest i Norrköping till station så vi åkte dit en sväng och hälsade på folket där innan vi drog hem.
Idag har jag, Fredric och Emmie varit och shoppat lite. Fredric köpte lite fina tröjor på Carlings och jag köpte pulsklocka och nya rakblad till min rakhyvel. Hatar att köpa tråksaker, men är faktiskt nöjd att jag inte köpte något skit jag inte behövde :) Var sedan och tittade på motorcykeltåget. Planerade att titta på biltåget också men det började spöregna så vi tog istället en löprunda hem. Käkade, la oss under en filt och kollade en film :P
För övrigt känns knät bra. Är lite ömt och har blivit blått, men är troligtvis ingen fara iallafall. Skönt! Kör en extra vilodag idag i vilket fall, kan behövas! Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med min älsklings mupp !
Fina bilder med kanon kvalité ;)

RSS 2.0