Easy line instruktör!

Varit på pass, utbildning och instruktörsmöte på jobbet ikväll ! Om 2 veckor kör jag mitt första pass i vattenträning danz, samt easy line :) spännande !!


Pirates!!

Hade en riktigt rolig kväll igår med klassen :) blev mat, snack, dans och massa skojigt!! Piraterna var taggade ;)

Precis slutat skolan och är påväg till jobbet där jag ska på utbildning!! Spännande! :)


Insparksfest!

Påväg till kvällens nollningsfest! Har än en gång lyckats hoppa på fel buss, så nu är jag påväg tillbaka :p denna veckans problem med fel bussar och missade hållplatser verkar hålla i sig!! ;p
För övers tittar alla konstigt på mig eftersom jag sitter sotsminkad med skägg på bussen ;) vi i vår klass ska vara pirater ikväll!! Hade tänkt att vara Jack sparrow, men eftersom dagens leksaksbutiker inte verkar ha några svarta peruker blev det som det blev :p

Körde för övers ett skönt benpass på gymmet idag!! Squats med hopp, i work on it!
Ha en trevlig kväll, för det ska jag! :)


Tankar om fightinglägret !

Tänkte fortsätta berätta lite om helgens fightingläger. Jag har fortfarande inte smält allting, det var väldigt mycket information och tankar på kort tid! Men samtidigt väldigt viktiga och intressanta saker :)
Något som vi jobbade en hel del med var avståndet. Sensei harris som specialiserade sig på kort avstånd, medan sensei marius såklart visade oss sina favorittekniker på långt avstånd! Det var också avsatt 2 enskilda pass för landslaget där vi fick tid att fokusera extra på träning inför tävling, tips på träningsupplägg och hur det rumänska landslaget brukar jobba!
Blir grymt inspirerad när man träffar så duktiga personer som verkligen brinner för det de gör!! Ännu härligare när man kan se hur mycket dom vill och försöker förmedla och gör det på ett glatt och roligt sätt! Stor respekt !!

Körde ett sparringpass igår. Kändes inte alls som min dag, väldigt tungt.. Troligtvis beroende på för lite sömn och en del träning i helgen.
Idag har det varit plugg hela dagen, huvudet på högvarv från 8-17.30 körde 20-min intervaller på löpbandet efter det!! Skönt att bara få slippa tänka så mycket! :p
Puss


Sensei marius ilas och sensei harris wallmen!

Snart hemma efter förseningar med tågen!!! Helgen har varit grymt bra :) är något sliten och trött nu, men det var det värt!
Lägret har innehållit mycket teknik, fokus på höft, att använda kroppsvikten på rätt sätt, rhytm, fotarbete, kombinationer, sparring och mycket annat! Har fått en helt annat insikt i hur och varför sensei marius fightas som han gör! Finns mycket tanke bakom :)

Får berätta mer imorgon, vill bara äta och sova nu!!
Puss


Träningsläger i Gbg!

Gårdagen gick åt till att göra färdigt min inlämningsuppgift, går inte allt för fort när man inte ens kommer ihåg hur man gör källförteckningar, framförallt inte i harvard systemet!! ;p
Hann iallafall in till stan för en fika med mamma och tacofredagsmys med Fredric på kvällen <3

Nu sitter jag på Swebus mot Gbg! Börjar bli sådär lagom stel i ryggen efter ett antal sittande timmar! Lite extra uppvärmning vore nog bra ;)
Ska bli grymt kul att få träna för marius illias!! Taggad :)

Har förhoppningsvis en challenge match på g!!! :) återkommer om det !
Puss


Nästa station, Norrköping!

Sitter på bussen påväg till Norrköping och Fredric Gustafsson!! :) är ledig från skolan imorgon så passar på att hälsa på Fredric innan jag drar vidare på träningsläger i Gbg :)

Måste säga att jag är helt slut i huvudet! Känns som vi redan har massor i skolan, och detta är första veckan :p tar nog lite tid att komma in i pluggandet, känns inte alls naturligt att läsa och sitta på föreläsningar :p
Och på min håltimma som jag tänkt att träna fick jag istället jobba på en inlämningsuppgift som ska in i helgen!! Så kan det gå!
Ska bli grymt skönt att få vila skallen lite och träna massor i helgen! Puss !


Brasmys!

Tänkte bara berätta att jag överlevt de första dagarna i skolan, och plugget verkar grymt kul och spännande!! :)

Har kommit hem sent dom 2 sista dagarna så har inte hunnit ta mig till passen i dojon. Vi har dock riktigt bra utbud på skolan, så idag passade jag på att inviga gymmet! :) körde bröst och triceps! Har håltimma imorgon också så tänkte försöka hinna med ett pass då med! Även haft spökbollsturnering mot våra faddrar i eftermiddag, gissa vilka som vann?!! ;)

Blir mys/fixkväll hemma idag! Lagar mat och precis tänt en brasa :)
Hoppas det är bra med er! Puss !


Polishögskolan !

Första dagen i skolan!! :) dagen började sådär eftersom jag i all hets lyckades hoppa på fel buss! Men med lite extra byten och promenader kom jag tillslut fram ;) (det komiska är att jag rekade rutten förra veckan) haha
Haft lite intro, föreläsningar och träffas klassen + basgrupp! :) måste säga att detta känns helt rätt för tillfället! Kul och spännande !! Wii!

Även kört ett sparringpass i dojon under kvällen! Kändes riktigt bra :) kul pass, mycket kombinationer på mits och annat skoj :)
Puss !


Mums !!

Haft vilodag idag! :) tog en promenad med mina "sambos" i det fina vädret på förmiddagen! Annars har jag mest fixat lite för imorgon, storhandlat och slappat!!
Lyckades med en riktig god räkröra förut! Jag brukar ju inte gå efter recept så det är alltid spännande och se om man lyckats eller inte! Denna kan jag dock rekommendera!! :) det jag hade i var champinjoner, rödlök, tomat, räkor (även kräftstjärtar idag) crème fresh och massa curry! Körde pasta och sallad till :) supergott! Te och avokado med kaviar efteråt, mums !!

Kan även säga att jag är sjukt taggad för morgondagen!!!! Polisskolan here i come !! ;)


Jobb och gym!

Körde ett kort gympass efter jobbet! Hade jäkligt ont i huvudet och det släppte tyvärr inte, så träningen blev lite halvhjärtad .. Bättre nu dock :)
Hann iallafall köra igenom en del rygg och skuldror !!

Är det inte såhär vi vill känna oss när vi blir äldre?? ;)


Box and kick !

Lördag morgon och jag är påväg till jobbet! :) känns bra! Min fot känns dock inte lika bra.. Körde ett box and kick pass igår och lyckades sparka in i en armbåge :/ inte alls skönt! Så nu är min stackars fot öm och svullen, hoppas det går över fort!

För övers verkar det som vi är påväg in i en ny istid igen!!! Sjukt kallt! Ge mig värme och sol ! ;)


Morgonjogg!

Bestämde mig för att jogga en sväng innan frukost! :) tycker egentligen inte om att springa när det är såhär kallt ute, kall luft, snoret rinner, benen är kalla fast man svettas osv :p men nu är det så att jag inte kör på något gym för tillfället, och då får man helt enkelt göra det bästa av situationen! ;)
Det som var på + sidan var att det var superhärligt och soligt väder, kändes inte så tungt (gick dock långsamt) och att jag hittade en lagom rutt och hem igen utan problem! Gick på känsla och lyckades med detta!!! Måste säga att jag är lite stolt ändå ;) haha


Brightonvibbar!! ;)

Låg och kollade på lite gamla bilder! Shiit vad många minnen som kommer fram :) just nu är det mycket brightonvibbar!! Hur kul hade vi inte denna kvällen, och alla andra kvällar för den delen?!! ;) haha


Tävlingar under våren!

Kört ett lättare sparringpass i dojon ikväll! Det är så sjukt mycket folk på passen, sinnes!!!! Runt 40 pers ;)
Jättekul att sparras med nytt folk :) vissa matcher kändes lite aviga, men brukar ju bli så när man inte sparrats så mycket på ett tag.

Tänkte berätta lite om mina tankar om vilka tävlingar jag vill göra under våren! Beror självklart på hur mycket jag hinner träna också, men min förhoppning är att kunna satsa! :)
2 mars - nordic challenge (om jag får en utmanare)
27 april - rm
18 maj - ikk open
1-2 juni - em

Work work !!


Kata!

Precis avslutat mitt andra pass i Stockholms dojo och är nu påväg hem!! :) undrar hur länge sedan jag gick kata?? Yantsu kändes inte alls lika bekant som för ett tag sen :p haha ringrostig är bara förnamnet!


Morning training with my bff ;)

Kört lite morgonträning med min kära trx nu på morgonen :) kort pass, men skönt att komma igång !!


Första dagen på jobbet!

Arbetat första passet på mitt nya jobb idag! Fin anläggning och trevligt folk, så det kommer säkert blir bra :) nackdelen är att det tar mig 1 timma att ta mig dit med dessa bussar och tåg! Det här med avstånd ligger på en helt annan nivå i Stockholm ;p


Träning för Shihan fitgin!

Blev ingen sparring på passet idag, men blev massa andra roliga fys/mits/parövningar istället! För min del var det egentligen ett perfekt pass att starta med och känna på formen :) sjukt kul med så mycket folk på passet, man blir så mycket mer taggad tycker jag!!


New room !

Har i stort sett packat upp allt idag! :) känns bra att få lite ordning!! Även varit nere vid barkaby station och investerat i ett sl kort, så nu kan jag åka hur mycket jag vill ;)
Påväg in till stan för att köra mitt första sparringpass :) spännande !!

Såhär ser mitt nya rum ut för tillfället :) vad tycks??


Update från Järfälla !

Tänkte bara uppdatera er och säga att jag lever och att flytten gått bra! :) varit på Ikea idag och handlat en del grejer till rummet! fredric hjälpte mig sätta upp det mesta så nu börjar det bli riktigt fint :)

Känns lite ovant att vara här fortfarande, inte riktigt vant mig vid tanken än! Ska försöka reka en del i veckan så jag iallafall hittar till skolan ;)
nu ska jag ha lite tv-mys! ha det bäst så hörs vi !!
Puss <3


Flytt!

Har otroligt nog fått in all min packning i bilen. Hade aldrig klarat det utan "specialpackaren" Fredric ;)
var jobbigt att säga hejdå till sötis, framförallt när hon lägger sig i flyttkartongen!! <3

nu går iallafall färden mot storstan!!! Spännande ! :)


Avskedsmiddag !

Avskedsmiddag hos mamma ikväll med familjen :) mycket mat och mys! Älskar tapas !!
Imorgon går flyttlasset mot Stockholm! :) puss på er !


Leg workout!!

Kört ett hårt benpass på förmiddagen! Kändes riktigt tungt, men underbar känsla när jag var klar! :) blev mycket squats, djupa-vanliga-med hopp-dubbelrepetitioner!! Pumpade också ur vaderna ordentligt!
Nu är jag påväg till syster yster och ska bli fin i håret :)

Ni måste kolla in den här tjejen, grym!!!!! Motivation till att träna lite hårdare, absolut ! ;) http://m.youtube.com/watch?v=uO_jfEk-adw


Gym + relax

 
Blev ett rygg + magpass tillsammans med Sofia på gymmet! Kändes bra :) Fortsatte ner i relaxen med en lång stund i bubbelpoolen!! Så jäkla värt, borde verkligen göras oftare ! :) Fick också passa på att säga hejdå för ett tag framöver eftersom jag flyttar och Sofia drar till Australien i 3 månader! Hoppas du får en superbra resa så ses vi lagom till våren ;)

Wod i boxen !

Körde ett pass på crossfiten i förmiddags :) mycket tekniska övningar som jag kände att jag inte riktigt hade koll på, men funkade helt okej i varje fall!
Varit på lunch hos farmor och herbert! trevligt :) Vill även tacka för den fina cykeln jag fick och ska ta med mig upp till Stockholm :)


Random !

Varit i dojon och hållt kvällens pass! Blev inte alls som jag planerat, helt random ;p haha avslutade iallafall med sparringronder med coachning och feedback vilket inte alls var min tanke från början, men dock välbehövligt! :) hoppas iallafall att kvällens fokus gav en och annan tanke och vilja till utveckling :)


Grankan i sommar !!!! :)

Flyttpackar idag! Inte alls det roligaste jag vet, och jag börjar inse att jag har alldeles för mycket grejer! :p phheeew!!

Hittade dock dessa underbara sovshorts från Japan :) kan man bli annat än glad när man ser dessa?? ;) haha
Tänkte även berätta om det där beskedet jag fick för ett par veckor sedan men som då inte riktigt var officiellt! Jag kommer jobba högsäsong på gran canaria i sommar!!! :) när jag har lov från skolan så passar jag på att dra till varmare breddgrader, känns bra! ;)


Maratonpass!

Kört ett maratonpass på jobbet idag, 6-19.30 check!! Hade ett långt lunchbreak då jag passade på att tajma in lite Tabata tillsammans med Sofia! Kul och svettigt ;) både älskar och hatar att man aldrig hinner komma ner i puls och vila ordentligt, grymt jobbigt men satans vilken härlig känsla!!


Asea

 
Påväg uppåt, fortfarande svag och slö men kanske inte så konstigt när man gått på 0 energiintag under några dygn.. Har varit hos pappa på middag under kvällen och fyllt på det lite dock ;) hummer, porterstek, och annat gott !! :) 
 
Var även på en föreläsning i Skänninge idag där dom presenterade Asea. Har inte hört om produkten förut men tyckeer den verkar grymt intressant! Är dock alltid lite skeptisk till alla dessa nya grejer, men man vet aldrig vad man missar om man inte vågar prova! Så jag och Fredric bestämde oss för att ge det ett försök :) Kommer uppdatera er om det sker några resultat! :)

Matförgiftning??

Statusuppdatering: spydde totalt 15 gånger igår, feber och huvudvärk :( har dock fått sova hela natten och känner mig piggare idag , hoppas på att detta är påväg över! Funderar på om jag kanske blivit matförgiftad?? Var ute och käkade på restaurang efter träningen i torsdags med Fredric och Andreas. Dom mår bra, men jag åt kyckling som eventuellt inte var i som bästa form??

Man blir så sjukt svag när man är sjuk och framförallt när man spyr och inte får ha kvar någon energi i kroppen.. Försöker iallafall jobba metodiskt med mineralvatten och fil i små portioner för tillfället. Vila vila !

Hoppas ni andra får vara starka, friska och krya! Puss !!


Hemska natt!

Har verkligen haft en hemsk natt!! Började må illa igår kväll och har under natten spytt 10 gånger.. :( har feber och fortfarande inte ens fått behålla vattnet. Jag hatar att vara sjuk, och att hulka är verkligen något av det värsta jag vet :/ tycker synd om mig själv !!!!!!


Dags att sätta nya mål för 2013??!

Nytt år och nya mål! Har länge tänkt lägga upp en ny träningsplanering, men inte fått tummen ur och gjort någon. Har troligtvis mest berott på att de sista jag gjort inte alls har funkat eftersom jag inte varit frisk.. Jag som är en väldigt målinriktad person blir så sjukt besviken om jag inte når de mål jag sätter upp, så under en tid tillbaka har jag medvetet inte satt några.

Nu tycker jag dock det börjar bli dags att checka av formen och höja ribban ett snäpp! Min tanke är att göra lite egna test i denna + nästa vecka för att ha något att jämföra med och även en grund för de mål jag ska sätta. Har tänkt att både sätta mål styrke/konditionsmässigt och tävlingar under våren. Mer info om det får ni när jag gjort en bättre planering :)

Dagens gympass tillsammans med Fredric och Andreas blev maxtest i bänk. Är inte alls stark eller duktig på det, men lyckades i varje fall ta min kroppsvikt, vilket jag tyckte var okej! :) Fredric satte nytt pers på 140, same same!! ;)


Kick-off läger !

Både jag och Fredric är lediga den här veckan så vi har lite kvalitetstid tillsammans! :) mysigt att bara få umgås, framförallt eftersom jag snart flyttar till Stockholm!!
Kört rygg på gymmet, lite tyngre vikter än på länge och det kändes!

Kick-off läger med Marius illias i slutet av januari, kul!! :) mer info här: http://kyokushin.se/


Happy new year !!

2012 har varit ett väldigt spännande år med både roliga och tunga saker! Har aldrig varit så mycket sjuk som jag varit under detta året.. Twar + helt utslaget immunförsvar är ingen bra kombination!
Annars har jag gjort många saker jag länge velat under den här tiden. Har bott utomlands mer än halva detta året, vilket har varit väldigt roligt och givande :) Japan är helt klart det bästa minnet under året! Men även jobbet på Kreta och Alcudia har varit superkul :)

Jag har lärt känna väldigt mycket nya underbara människor under året!! Har även utmanat mig själv genom att vara med på senior em och adrenalinchockat mig själv genom att hoppa bungy jump!! ;)

Många nya roliga och läskiga utmaningar ligger framför mig under 2013! Jag hoppas detta kommer bli ett friskt år med mycket träning och tävling, samt roligt plugg, nya människor, flytt til Stockholm och en hel del resande!
2013 here we go !!!

Några bilder från gårdagen, tror garanterat vi hade de mest pimpade skumpaglasen i stan ;)


RSS 2.0