Blocket nästa ?!



Vaknade med ont i halsen.. Är så jävla trött på detta! Ringde och fick prata med en sköterna som trodde jag åkt på något virus igen??! Jag har för mig att alla människor brukar ha någonting som kallas immunförsvar? Mitt har tydligen försvunnit! Funderar starkt på att lägga ut min kropp på blocket och se om någon skulle kunna tänka sig att byta! :P

Händer grejer !!



Nu går det undan i krokarna! Först och främst grattis till min syster som fått sin lägenhet i Norrköping! :) Hon hittade den förra veckan och fick nycklarna idag, snabba besut!
Själv bokade jag precis en resa till England. IKK Open den 18 mars. Hoppas att jag kan få vara frisk och träna ordentligt tills dess.

Mör

Lagom mör och fin idag! Tyvärr har jag även haft ont i huvudet nästan hela dagen.. Sov drygt 1 timma när jag kom hem från jobbet. Riktigt skönt! Blir ingen träning idag för jag vågar inte köra på när det känns som det brister igen. Johannes var snäll och tog mitt pass ikväll. Jag som var sugen på att få köra lite nya sparringövningar! En annan gång helt enkelt :P


Squad

Ganska nyss hemkommen från en dags träning i Uppsala. Vill först ge en applåd för mig och Mathias som inte körde fel en enda gång!! Duktigt värre!

Dagen har varit riktigt rolig och lärorik. Intresset var stort, drygt 50-tal personer som deltog! Blev en del kombinationsträning, basics med tillämplingar, explosivitetsträning på mits och en hel del sparring. Mycket bra folk och kul med ny input på hur man kan använda olika tekniker beroende på vilken situation man befinner sig i.

Som jag redan visste var inte min kondition på topp. Blev trött snabbt och hade svårt att hålla ett bra tempo. Trots det kändes det helt okej! Lite avigt med sparringen i början, grymt länge sedan jag sparrades nu, men det flöt på lite bättre i slutet :p
Vill även säga stort grattis till Rasmus bergström som numera är den första junior vi har i landslaget! :) coolt!!

Tack till Uppsala och sempai Magnus för ett bra läger! :)
Osu


Välkommen tillbaka

Startade dagen med ett kort träningspass tillsammans med syster :) mits + mage och rygg. Kändes bra! Blir så grymt taggad nu när jag inte tränat så mycket på ett tag. Världens adrenalinpåslag, helt sjukt! Men fan vad jag har saknat det!!
Har hjälpt patric med flytten resten av dagen och nu är jag helt slut. Pömsa och ladda om för en roadtrip till Uppsala imorgon 6.30 för nationell squad ;)
Natti !


Bra humör :)

Känner mig på bra humör idag! :) sov fram till 11, inte ofta det händer!! Men antar att jag behövde det så det var skönt. Var ute och gick en sväng med helene och Sofia i solen :) härligt! På jobbet nu och har precis käkat lite.

Känns som en bra fredag det här!


Ledig torsdag

Har varit ledig idag :) Började dagen med att fixa nytt pass. Varför blir man alltid hemsk på sådana kort för?? Tyckte jag försökte, men fick till och med ta om för att jag blundade på första. Lyckat :P

Jag och Becca har även varit en sväng hos farmor och fikat :) Fixar med musiken till vattenträningen nu och ser fram emot träning ikväll !!


Hatar östgötatrafiken!!

Är något grymt irriterad just nu! Sprang från jobbet för att hinna med tåget som går en gång i timmen. Kommer till Mantorp där vi stannar p.g.a olycka. Sitter där i ca 40 min innan det kommer en buss. Denna buss ska nu ta oss till linköping och sedan får vi se hur man tar sig vidare till Norrköping. Underbart med snabba beslut och bra information, not!! Hungrig är jag också!

Annars har jag iallafall kört ett gympass med patric idag :) Lugnt och fint med fokus på teknik. Har även varit nere i dojon en sväng med didde. Kändes som det var dax att ta bort julpyntet :p och simskola på det!

Så sugen på tacos!! Jag dör!


Dålig form !

Bestämde mig för att köra ett väldigt väldigt lätt pass på gymmet. Blev gång + lite jogg på bandet för att kolla pulsen. Ett par knäböj på det och efter ca 15 min gav jag mig. Tror det var ett bra val att starta lätt. Det som är helt sjukt är att benen kändes sega när jag gick i trapporna på jobbet efter. Trodde inte ens jag kunde vara i såhär dålig form, men det har jag tydligen lyckats med! Hjälp!! Finns något att jobba med helt enkelt :P 

Bokat !



Nu har jag bokat min resa! Känns grymt roligt och pirrigt på samma gång :)
Har även varit och tagit min 3:e twinrix spruta idag och på torsdag ska jag fixa nytt pass. Skönt att få undan de tråkiga sakerna som måste fungera så man kan se fram emot det roliga istället!

Min tanke var att köra mitt första pass idag. Är fortfarande i valet och kvalet om jag ska det eller om jag ska vänta en dag till. Har dock varit feberfri sedan i torsdags och bara varit lite förkyld sedan dess. Samtidigt är det ju inte värt att starta för tidigt, jag menar har man väntat så länge som jag gjort kan man lika väl vänta en dag till. Får känna efter lite till och se hur det blir!

Trött!

Gud vad trött jag är! Måndagmornar kl 6 är inte min favorit :p känner mig dock frisk idag!! :)


Bio

Blir en helg som tillbringas i Norrköping! Har slappats ordentligt men det är skönt ibland! Fredric är i garaget med Martin och Andreas och fixar något med bilen?? Jag har istället jobbat med mitt nya vattenträningsprogram som i stort sett är klart :) Ibland är jag fan effektiv!!
Ska fixa mig lite så blir det snart käk och bio :) Hoppas ni har en bra lördagkväll !!

Ibland är inte livet rättvist

.....

Japan !!

Fick besked från japan idag! Dom har hittat en dojo i nagoya + värdfamilj som jag kan bo hos den första månaden :) känns så grymt!!!! :) någonting jag alltid velat göra och nu ska jag faktiskt dit! Tanken är att jag ska åka dit någon gång i mitten av mars - mitten på maj. Blir en ordentlig uppladdning inför em!! Gaaahhh vad glad jag är!! :) :)


JAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!

Äntligen! Så jävla underbart!!! :) :) :)



Tungt..

Måste säga att det känns jävligt tungt för tillfället. Jag hatar att vara sjuk och jag tror aldrig jag varit sjuk såhär länge i hela mitt liv?! Det ger sig ju aldrig! Så just nu är det träning jag drömmer om på nätterna :P
Grejen är också att min träningsplanering och mina mål under den här terminen rubbas. Svårt att planera in tävlingar när man inte ens kommer igång och blir flåsig av att cykla till jobbet.. Detta gör också att jag känner mig grymt stressad, får mer ont i magen än jag brukar ha och mår allmänt skit. Dumt att bli stressad över saker man inte kan rå över, jag vet, men det är nog tyvärr sådan jag är. Depp Depp...

London med syster yster & lillstrumpa !




My darling !



Lite förkyld idag med... Varit en bra jobbdag och nu blir det c-vitaminbomb, fruktsallad och film med bästa syster yster!! :) Lovar att ladda upp lite London bilder snart också, förhoppningsvis imorgon!

Puss !

Jobbhelg

Någon mer som märke av att näten låg nere igår?! Hos mig fungerade iallafall varken tv, internet och telefonen lite halvt, handikappad man plötsligt blir! :p

Träffade Sofia igår :) gick en långpromenad och lagade lunch! Blev även jobb och tacokväll med Fredric ;) (feber som vanligt så blev ingen träning)..
Jobbar morgon idag och sitter på rast. Känner mig hyfsat pigg så jag hoppas på att skiten är påväg att gå över! Väntar tills på måndag och ser om det blir bättre, annars får jag göra någon dramatiskt!


Ingen träning idag heller ..

Började dagen utan feber, jobbat och nu har jag feber igen.. Verkar som det kommer mer på eftermiddagen/kvällen över lag. Fick provsvaren igår och allting såg normalt ut. Så nu har jag verkligen ingen aning om vad det är. Idag har jag kännt/känner mig bra hela dagen. Men vågar inte köra på med träning eller liknande när jag har feber, inte alls mycket, men verkar ju ändå som det är någonting i kroppen. Ska ta en power nap nu och vila resten av dagen! Någon som har någon idé på vad det kan vara eller vad som kan vara värt att kolla upp? Känner mig rätt lost för tillfället..


tummen ner

Körde ett intervall pass på gymmet igår. På mitt nya schema som Patric hjälpt mig sätta ihop stog det 60 min, men jag tyckte 30 lät som det räckte gott och väl, så vi kom överens med att starta på 30 min. Det röckte definitivt! Länge sedan jag kände att jag höll på att dö så mycket som jag gjorde igår :P Maxpuls på drygt 200, så ja, kanske inte så konstigt?!

Idag har jag varit ute och gått en liten sväng. Och gissa vad, nu har jag feber igen!! HATAR skiten!! Mådde bra i morse och hade ingen feber då, men nu har den tydligen kommit tillbaka. Blev att ställa in dagens benpass. Becca har dessutom legat och spytt hela natten och Fredric hade också feber idag. Hoppas på att detta bara är min nu "vanliga feber" och inte maginfluensa!
Vill ha provsvaren nu tack!!

Nationell squad förra året i gbg


Weekend !

Liten rapport från helgen i London.
Kom fram i fredags kväll. Tog oss till hostelet och gick sedan ut och käkade. Under lördagen var det hetsshopping i stort sett hela dagen, världens godaste tapas på kvällen och en utgång på det! :)
Söndagen blev mysdag med mycket promenerande. Shopping, fika, god italiensk middag och kortspel på kvällen! På måndagen åkte vi till ett ställe en bit utanför London. Gick i massa vintage butiker, gjorde några fynd och gick bara och mös :) Lite hets till flyget och sedan hemfärd.

Uttryck som överanvänts under helgen: PV (i olika meningar), galet och knas ! ;P ha

Lite av helgens shopping ;)


Home sweet home

Då var man tillbaka i Sverige igen. Har varit en jättehärlig och rolig helg med massor av shopping, god mat och ett helt gäng rumskompisar (hostel med 16 bäddar). Ska dock bli grymt skönt att få sova i min egen mysiga säng inatt! Ni får en bättre rapport imorgon :)

Puss på er !



London !!

Lite feber idag igen, BLÄ! Packat, duschat och legat i sängen och degat och läst hela förmiddagen.
Blir snart att dra in till Linköping med Becca och Clara, köpa supergod sallad att ta med, vidare till Skavsta och destination London !!
Bye !


Pepp !

Igår fick jag plötsligt feber igen, känner inte riktigt igen min kropp? Brukar typ aldrig vara sjuk. Lyckades iallafall tjata till mig en tid på vårdcentralen så idag har jag varit och tagit massa prover. Kunde ta upp till 2 veckor att få svaren, men det känns skönt att iallafall kolla upp om det är någonting som är fel.

Idag har jag inte haft någon feber och mått bra hela dagen :) Jobbat, promenerat med Helene och Sofia och lagat flygande jacob som jag snart ska käka (när Fredric SEG kommer) :P

Och så kom jag ju på att jag glömde att berätta om mitt "spontanköp" jag gjorde för ett par veckor sedan :P Var iallafall en resa till London ;) Så imorgon bär det iväg för mig, Becca och Clara! Clara fick det i present så var därför jag inte kunde säga något :P Är så grymt pepp just nu! Har inte ens varit och kollat på mellandagsrean hemma, sparar hela min shoppingmotivation till London, och den är på topp kan jag lova!!


Pics

Lite updates om de senaste dagarna.. Söndagen blev mysdag hos fredric. Fick massage av Emmie och sedan blev det middag och bio med Fredrics familj :) Jobb hela måndagen och igår var jag på ansiktbehandling på ML:s hudvård, promenad och träning med Beccy och på kvällen var jag och Fredric på julmiddag hos Jonas, Jennie och Oliver :)

Några pics från nyår !



2011

Tänkte göra en liten sammanfattning om år 2011. När jag tänker tillbaka på året känns det som ett ganska lugnt och inte jättespännande år, men samtidigt är det rätt mycket som har hänt. Här kommer iallafall en sammanfattning av mina tävlingar mm under året!

2011 startade med nationellt squadläger i Göteborg där jag fick reda på att jag fått en plats i landslaget. Väldigt chockad, överraskad och glad över denna nyhet! Åkte till Litauen för att titta på em. Många bra matcher och förutom att Martin (som vanligt när jag är med) höll på att dö var det en riktigt rolig resa! I mars åkte jag till folkestone för att delta på ikk open. Hyfsat nöjd över insatsen som räckte till en 3:e plats (få deltagare) :p rm i maj var nästa tävling där jag kom 3:a. Missnöjd med resultat + en match, men lärde mig att det är 110% från start som gäller. Ville ha en tävling till innan sommaruppehåll, så bestämde att åka till schweitz på swiss open. Fungerade inte alls som jag tänkt mig och förlorade en match som jag skulle kunna vunnit om jag inte bara stått still. Välbehövd semester efter en ganska lång tid av hård träning.
Startar sedan med british open där jag kommer 3:a. Nöjd med insatsen och de framsteg jag lyckats med. Planerat delta på lag-rm, men lyckas inte p.g.a sjukdom. U-22 i polen som varit planerat sedan början på året. Skador och sjukdom ger en dålig uppladdning. Kommer 2:a! Nöjd med tanke på förutsättningar och att jag utökat teknikförrådet.
Slutet på året som skulle varit en början på uppbyggnadsperiod blev inte det p.g.a sjukdom.

Förutom att jag varit väldigt mycket sjuk på sistone och inte riktigt känt mig 100 till tävling så har jag ändå lyckats åstadkomma en del i år. Mitt mål var att tävla så mycket som möjligt och därmed skaffa mig erfarenhet på mattan. Jag tycker detta är en bra början och nu fortsätter vi ett nytt år med nya mål, möjligheter och chanser!

Störta målen under 2012: komma iväg och träna på heltid och delta på senior em!


Nyår

Gårdagens kväll startade hos Sanne med jättegod mat och trevligt folk :) drog sedan vidare till en annan fest, lyckades vricka till foten på de hundra meter det var mellan lägenheterna, otroligt!! Fick dock proffshjälp direkt, så foten är faktiskt fin idag! tur det!! Gick runt med mina vantar på fötterna när vi skulle kolla fyrverkerierna ;p haha avslutade sovandes på naddans soffa!
Tack alla för en riktigt rolig kväll!


RSS 2.0