Kyokushin Open Norge

 
I helgen var det Kyokushin Open i Bergen. Stort grattis till Rasmus som tog hem ett guld och till alla andra svenska fighters som gjorde en stark insats !!  http://kyokushin.se/ 

New place !

Igår flyttade vi in på hotellet. Lågsäsongen börjar = mer plats på hotellet = staff får bo här :) Nice med en stor skön säng, tv med svt-world och nära till jobbet !
Började jobba vid lunch idag så jag och Sofia drog iväg till gamla stan för att gå på marknad på förmiddagen! Verkligen mysigt, hade dock varit ännu hätligare om det inte började ösregna, men aja.. Lyckades som vanligt köpa med mig lita saker hem, bl.a. en stor fin klocka (min har gått sönder så behöver ha en på jobbet) och en jättestor läderväska!!
 
 

Flexible is the shiiitt ;)

Värmde upp i form av en joggingtur, kommer fram till gymmet och inser att det är stängt. Ingen aning om varför, har inte hört något om en högtid heller men jaja?? Eftersom ett benpass var planerat var det ett benpass det skulle bli. Tog med mig TRX ut till parkeringen där jag hittade 1 bra träd i hörnet. Hörnet verkade dock också vara hundbajsplatsen men eftersom det inte fanns så många alternativ fick det bli så! Man får inte vara alltför kräsen om saker och ting ska gå ihop ibland ;)

Flytt !!

Kul boxningspass igår! Förutom en något seg uppvärmning (hopprep är inte min favorit). Cirkelträning och mycket säck :)

Idag blev det lite extra jobb men hann gymma en stund på rasten iallafall :) lite häng hos Frida nu och imorgon taggar vi för att flytta till hotellet! (kommer bo där de sista veckorna). Blir nice!! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2525118/images/2012/pic_50661b039606ee4167ebd070.jpg" class="image">


Kräftskiva!

Tog en sväng förbi Ikea och inhandlade sill, kräftor, kaviar och andra svenska härligheter! Sedan blev det kräftskiva för hela slanten :) nice nice !


Taconight & sleepover !

Igår var det jobb, gym, taconight med tjejerna och sedan blev det sleepover hos Frida! :) mysigt värre!!

Nu har vi lagom käkat frukost och sagt hejdå till Stine som åker hem till Danmark idag. Vi ska däremot bege oss till Palma för att göra ett nytt försök till att fixa personnr, kan ju vara kul att jobba lagligt ;) blir även lite shopping mm! Ha en bra dag !!

Puss !


Min granne tuppen !

Hade en härlig vilodag igår! Drog en sväng till stranden efter jobbet och var ute och käkade middag på kvällen :) Vaknade dock först av min kära granne tuppen (vilket jag gör varje morgon), men sedan började även någon jobbig människa såga träd eller liknande!! Till slut ger man ju bara upp alltså .. ;P

Gott & blandat Alcudia/Palma !

 
 
 

Svettigt !

Kunde vrida ur min tröja efter förmiddagens pass! Svettigt, svettigt !

Första veckan jag lagt upp ett träningsschema här och följt det fullt ut! Känns superbra! :) vaknade med en sten till rumpa idag! Hindrade mig dock inte från att jogga en sväng och köra ett benpass! Tog ett dopp i havet och deckade sedan på en solstol ;)
Härligt, härligt!!


Härliga fredag !

Bra boxningspass igår kväll! Kände mig ganska pigg och taggad, fick dock håll i början av passet som vägrade släppa, men det är ju sånt man kan leva med :p

Idag är det fredag!! Underbara fredag :) dagen startade riktigt bra, körde ett power step pass med ett gäng från jobbet! Superkul och supersvettigt! Blev sedan en extra frukost innan jobbdagen startade ;) mumsigt! Nu laddar jag för mer jobb och för ett pass på gymmet till kvällen :)

Puss på er !


Gladtjej.com

Den 8 oktober kommer min Fredric hit på semester 1 vecka!!!!! :)


Palma !

Spenderade gårdagen i "huvudstaden" Palma! Försökte fixa ett 9-nummer (sjukt dåligt organiserat så vi måste åka dit igen). Men resten av dagen var iallafall mysig, gick och strosade i gamla stan, käkade 3-rätters lunch, shoppade och fikade :) avslutade trötta med lite plockmat hemma hos Frida :)

Lovar att ni ska få massa bilder när jag lyckats lägga över dom till datorn!

Ha det bäst! Puss


Poolhäng !

Hade pizzanight med ett härligt gäng ungdomar. I slutet säger plötsligt en av killarna att detta var den roligaste middag/kvällen han varit på i hela sitt liv. Då känner jag faktiskt att jag lyckats och det är sådana kommentarer som gör att man verkligen älskar det här jobbet! :)

Now, poolhäng @ Fridas place ;)


Formentor !

Glömt att berätta om min lediga lördag! Spenderade den tillsammans med min nya spanska kompis Pilo (från argentina men ändå) :p min spanska är sjukt dålig men jag gör mitt bästa för att få ihop lite meningar ;) var en sväng på stranden, åkte moppe upp till formentor där det var jättefin utsikt och avslutade dagen med kvällsfika i stines och Fridas nya lägenheter ! Skön dag :)


Resultat!

Grattis till alla dom gjorde bra ifrån sig på swedish open! Missade tyvärr streamningen eftersom vi inte har mycket till internet här, men kan tänka mig att det var många spännande matcher! Verkar iallafall som folk är väldigt nöjda med arrangemanget :) kul!!

Resultat Swedish Open 2012

15 september 2012, Gothenburg

Men -70 kg

1. Andrius Miseckas, Lithuania

2. Konrad Kozubowski. Poland

3. Daniel Karlsson, Sweden

3. David Engelhardt, Sweden

Women -65 kg

1. Inga Mikstaite, Lithuania

2. Alexandra Vulevic, Denamark

3. Helga Toth, Hungary

3. Johanna Rapp, Sweden

Men -80 kg

1. Fernando Gandia, Spain

2. Vytautas Cepla, Lithuania

3. Kovács Balázs

3. Michael Meineche, Denmark

Women +65 kg

1. Samantha Williams, Sweden

2. Christine Buchholtz, Denmark

3. Sara Hägge, Sweden

3. Linnea Bengtsson, Sweden

Men +80 kg

1. Jimmie Collin, Sweden

2. Kevin Wiklund, Sweden

3. Romain Gentile, France

3. Simon Pålsson, Sweden

Special Award
Jimmie Collin, Sweden
Helga Toth. Hungary

Shihan Attila Mészáros´s award
Inga Mikstaite, Lithuania


______________________________________________________________



Swedish open!!


Boxning !

Träningen har gått rätt bra den här veckan :) körde ett pass på boxningen i onsdags, riktigt kul faktiskt! Värmde upp med en joggingtur på stranden och fortsatte sedan med cirkelträning + säck! Blev även gym igår och idag tänkte jag vara med på powerstep på min rast! :)

Här låg jag och slappade en stund igår ;) riktigt nice !!


Rocky !!

Var och körde boxningen i morse! Förutom att passet var drygt 30 min sent och jag började undra om det skulle komma något folk, så tyckte jag faktiskt att det var bra! :) verkligen rocky känsla över stället, ring, tejpade säckar och vikter från stenåldern! tränaren kändes seriös och gav mig ganska mycket tid och feedback :) tror jag kommer vara kung på hopprep när jag kommer hem ;)


Found it!!

2 kvarter från lägenheten hittade jag idag ett gym! Och inte vilket gym som helst, ett boxningsgym!! Verkar inte finnas någon kyokushin i närheten, men detta är ändå mer än jag förväntat mig :) alltid svårt med träningen när man är borta, men här erbjuder dom gym, säck + boxpass ett par dagar i veckan :) snackade lite med tränaren och han hade kört både thai och kickboxning + tränat i Thailand ett tag! Har ledigt imorgon så ska dit på ett "provpass" och se hur det går ;) känns väldigt positivt just nu iallafall!!


Här bor jag ..

Trots en något dålig start på dagen har den ändå slutat bra :) kort dag på jobbet, skönt att allt inte är helt nytt. La mig på stranden en stund, körde ett crosstraining pass, träffat en trevlig spanjor och ska nu kolla kvalitén på kvällens ABBA show :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2525118/images/2012/pic_504cee199606ee0e0a91a064.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2525118/images/2012/pic_504cee199606ee0e0a91a064.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2525118/images/2012/pic_504cee1a9606ee0dd4619c66.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2525118/images/2012/pic_504cee1a9606ee0dd4619c66.jpg" class="image">


Första intrycket !

Tänkte berätta att jag kommit fram. Första intrycket av stan är väldigt positivt, tror jag kommer trivas här :) har fått en jättemysig lägenhet där jag bor med 2 andra tjejer. Väldigt spansk stil, litet rum med egen dusch + toalett, 3 våningar varav den högsta består av en takterass!! ;) det enda man kan klaga på är att det inte finns något internet, men det har vi iallafall på jobbet!

Var ute och käkade med några tjejer igår. Åt en jättegod paella med skaldjur som jag var supernöjd med. Dock inte lika nöjd idag efter att ha spytt som en kalv under natten.. Bra start! Känner mig inte riktigt fit for fight första dagen på jobbet, men jag ska göra mitt bästa!!

Ha det bäst där hemma! <3
Puss !


Alcudia!!

Precis tagit en plats och ska snart flyga iväg mot alcudia! Väskan var som vanligt lite tung, men är man staff är det 40 kg/unlimited som gäller! Bara älskar det systemet, borde alltid fungera så när man flyger ;)

Ska bli spännande att komma dit eftersom jag aldrig varit där och att få träffa alla nya jobbarkompisar! :) men ska sova en stund på planet först, natti !!


Bänkar is the shit !

Jag och Fredric tog en joggingtur tillsammans igår. Han fick för sig att vi skulle stanna och köra 10 upphopp varje gång det kom en bänk. Deal! Har dock aldrig tänkt på hur många bänkar det finns runt strömmen, shiit! ;)


Söta!!

Varit hemma i mjölet, bytt ut min bag mot ett par större väskor och är nu påväg till min kära pojkvän! :) tog en snabb lunch med mamma innan jag åkte som även köpt rosor till mig som avskedspresent! På min säng hittar jag sedan ett fint kort på en groda och lite "förebyggande hårprodukter" av min kära frisörsyster :) tack för att ni finns <3


Kristianstad

Påväg hem efter ett par dygn med tester i Kristianstad. Känns som jag presterade hyfsat, men det är svårt att avgöra själv. Har iallafall varit en givande helg där jag träffat mycket nytt folk :) bra erfarenhet, sedan får vi se vad resultaten säger!


Pink ladies!!

Var nere i dojon och tränade med syster yster idag :) körde cirkelträning (kettlebells svingar + snatchar, squats med upphopp på bänk, kast med medicinboll), ett par ronder på kravallskölden och avslutade med mage! Länge sedan vi tränade tillsammans så det var riktigt kul, och bra flås på övningarna!!


Läkarbesök

Varit hos läkaren och pratat lite idag. Verkar som att anledningen till att jag för tillfället låter som en gammal rökare är att stämbanden är "överansträngda". Fick iallafall en remiss till öra,näsa,hals i Lkpg så dom kan kolla upp det noggrannare. Läkaren trodde dock inte att twaren hade någonting med halsen att göra, men hängig och trött är vanligt att man känner sig ca 1 år efter.. Lite lagom segt, men skönt att det i halsen inte verkar hänga ihop med twaren iallafall.
 
Idag kom jag fram till att jag inte ska sätta några mål eller några krav på mig själv i träningssynpunkt förrän jag känner mig helt frisk. Jag som är en målinriktad person vill gärna ha en plan för t.ex. vilka tävlingar jag ska på, hur träningsupplägget ska se ut o.s.v. Men när jag sätter mål och inte klarar av det blir jag så sjukt besviken på mig själv och jag orkar faktiskt inte gå runt och vara deppig hela tiden p.g.a. någonting jag inte kan påverka. Ska försöka hålla igång någon slags "grundfysik" och sedan får jag ta det därifrån. Spelar ingen roll hur gärna man vill och hur tjurskallig man är om kroppen inte pallar.. Hoppas att detta sättet att tänka hjälper och att jag kan få känna mig piggare snart! :)
 

Crossfit Mjölby

Har en riktigt bra "sista helg" i Sverige! Gårdagen bjöd på lunch i Lkpg tillsammans med Naddan,Sanne och Alex, sparring och mitsträning med Patric (fokus på tajming och hitta/öppna luckor), taco och filmkväll med min bättre hälft :)
 
Idag har vi varit på invigningen av Mjölby Crossfit! Dom har fixat en riktigt fräsch och cool lokal :) Jag och Fredric var där och deltog självklart även i tävlingarna som fanns ;) Blev först ett pass med squats (jobb 20sek, vila 10) och det var grym mjölksyra på den! Pass nummer 2 blev burpiees och kettlebells svingar. Kort och intensivt, men garanterat träningsvärk imorgon ;) Tycker det är riktigt bra träning och det verkar vara ett jättehärligt gäng som öppnat gymmet, all lycka till dom!
 
Vi har även kört ett pass i simhallen, lite simning och en stund i bubbelpoolen. Kvällen bjuder på middag tillsammans med klubben, kan det bli ett bättre avslut på en jäklans bra dag?! :)

RSS 2.0