Att prestera under press


Ligger för tillfället och slappar framför brasan. Älskar elden, värmen och mysfaktorn som leder till att jag verkligen kan slappna av. Blir ju inte sämre av att jag rev av ett gympass i eftermiddags, besökte naprapathögskolan för lite massage efter det, käkat stor middag och haft en lång telefondate med bästa syster yster.

Idag är jag även lite extra glad eftersom jag klarade vårt kompetensprov i skyttet. Jag har tidigare nämnt att jag ofta är som bäst under press. Dvs att när många andra människor blir nervösa och presterar sämre än de brukar får jag adrenalinpåslag, blir fokuserad, känner mig taggad och presterar bättre än jag gör på träning. Detta gäller såklart inte allt, men jag har märkt av att tendensen ändå finns. Detta har visat sig extra tydligt i skyttet då jag lägger till den där extra skärpan som behövs när vi har test osv. 

Jag tror det är otroligt viktigt att lära känna sig själv så pass bra att man vet hur man reagerar i pressade situationer, vad man har för triggers och lära sig att fokusera på de saker man kan påverka för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Blir man riktigt bra på detta tror jag man kan komma hur långt som helst. Och kanske viktigast av allt, man måste utsätta sig för utmaningar som ligger utanför sin komfortzon för att kunna träna på detta! Vad är din utmaning?? 


RM 2015

Fick endast gå en match på dagens RM. Tycker det är väldigt tråkigt att det inte finns ett större tävlingsinrresse på tjejsidan. Hoppas den trenden vänder. 

Det jag är nöjd med under dagens tävling är att jag lyckades tagga till och hitta en bra anspänningsnivå trots att jag fick vänta hela dagen samt fightas mot min kära träningspartner Johanna. Är också nöjd med att jag fick in långa slag som gav mig bra avstånd för bl.a lowkicks. Vinst på wasari efter en förlängning. 

Tack till er som kom och hejade och till er som suttit och hållt tummarna för mig. Även stort tack till mina sponsorer;
Mjölby budoklubb & Nokas värdehantering! 



RM i Haninge 9 maj

Blev en heldag på jobbet med arbete och AW. Grillning, lekar och chill med bra folk ☺️👍 

Imorgon är det RM i Haninge. Tyvärr är det väldigt få fighters anmälda, men jag tror iallafall jag kommer få gå två matcher. Körde sista träningspasset tillsammans med Stefan igår kväll. Ett par ronder kombinationer på småmittsar och korta intervaller på säck. Formen är inte toppen men den blir bättre och bättre. 


Har ni inget planerat för morgondagen föreslår jag att ni tar en tripp till haninge för att heja och titta på tävlingen 👆 
Natti ! 

Inspiration

Var och tränade på Medley Tyresö i helgen. På ena kortsidan av gymmet är det stora glasfönster så att man har utsikt över motionsbanorna i simhallen. Som gammal badvakt reagerade jag på att en man låg och plaskade mitt i bassängen. Funderade på om det hänt något allvarligt eller vad han höll på med. Efter en kort stund inser jag att denna man endast har en arm, och crawlar!!!! Blir så fruktansvärt inspirerad av sådana här människor. Jag kunde verkligen se hur tungt det var att ta sig framåt för honom, men han kämpade och lyckades ta sig fram meter för meter. 

Det är lätt att tycka att man själv har det tungt, att man ligger i en svacka eller har det motigt på olika sätt. Sådana här personer gör att man får insikt över hur viktigt det är att vara tacksam för det man har, tänka positivt och vara målinriktad. För mig räckte det att se denna inspirerande man för att pressa mig själv till spykänsla i intervallerna, men med ett leende på läpparna. Tack för det! 💪👊❤️

Fick denna fina lista av min kollega. Alla har vi olika sätt att hitta inspiration på ! 

RSS 2.0