Slagit in det nya året!! ;)

Nyårsafton har enligt tradition startat med ett pass i dojon där vi också slagit in det nya året i form av 2013 slag!!!! ;)

Hoppas ni alla får en fantastisk kväll, gott nytt år!! <3


Middag grande Lux!

Hemkommen från en sjukt god middag med lite folk från jobbet! :) stor bit grillad oxfilé till varmrätt var inte alls fel, tack till mästerkockarna Patric och Elin som imponerade stort :)

Vill påminna om att det är nyårsträning i dojon imorgon förmiddag kl.11 hoppas vi ses där!! ;)
God natt !


Shopping !

Blev bjudna på porterstek och filmkväll hemma hos Jonas och Jennie igår kväll! :) väldigt trevligt !

Idag har jag och Fredric varit på rean i Norrköping! Lyckades faktiskt köpa lite bra saker jag behöver till skolan! :) även lite kläder och smycken med ;)

Detta kan vara den bästa lunchen någonsin!! ;)


Förändring??!

Härlig lördag! :) startade dagen med ett benpass. Blir så lätt att man gör samma övningar man alltid gjort, utan att egentligen tänka efter varför man gör dom och vilka resultat dom faktiskt ger..så idag bestämde jag mig för en liten förändring ;) körde knäböj med hopp! Istället för att ha startpunkten i uppåtläget har jag den i 90 grader/eller lägre, pressar upp på explosivt jag kan med hopp och bromsar på vägen ner! Tror detta kan vara en bra övning, eller??

Har spenderat resten av dagen på stan i Linköping med Rebecca! Hann dock inte handla så mycket, men köpte iallafall lite fin smycken :) även tagit en fika med underbara Clara som är hemma från London i ett par dagar!! Mysigt !


Surprise !

Tänk vad lite sömn kan göra! Sov 10 välbehövliga och sköna timmar inatt och varit pigg hela dagen, trots ca 12 timmar på jobbet :) körde lite intervaller på rasten, grymt jobbigt!!

Fick även ett roligt besked ikväll :) kan dock inte berätta vad än, men ni får reda på det snart ;) nu är det soffhäng i pappas nya soffor och Rocky balboa!
Puss !


:)

Längtar efter sol och värme!! För övers kan det nog börja bli dags att byta ut chokladen mot frukt? Inse att julen faktiskt börjar gå mot sitt slut ;p


Marklyft

 
Körde ett ryggpass efter jobbet idag! Känner mig fortfarande lite seg och trött efter juldagens bravader :P Blev lite lagom tungt, mer tid åt dubbelrepsen!! Tycker dom tar grymt bra, har du inte provat, gör det! :)
 
Puss !

Partypingla!

Juldagen = utgång med mina partypinglor!! ;) har ju startat en tradition och den verkar hålla i sig, haha :p

Idag känner jag mig dock inte lika party! Myser runt i min nya morgonrock och mallistofflor ;) ska ut på en promenad med mamma och sedan blir det spel och slappisdag!


Go hard or go home !!

Tränat med bästa syster idag! Inte riktigt så dramatisk som det ser ut, men Rebecca vrickade till foten när det var 10 sek jobb kvar av passet!! :/ verkar dock som foten redan är bättre!

Värmde upp med småmitsar, cirkelträning (mycket axlar) och en rond på kravallskölden ;) härligt härligt!!


God fortsättning!

Vill tacka för en härlig julafton med massa god mat, fina klappar och mycket mys!! :)
God fortsättning !


Julafton!!

Vill önska er alla en fin jul!
Jag blir själv som en barn på julafton! Vaknade tidigt och kunde inte sova, hittade ett paket i julstrumpan av tomten ;) har även blivit julfrukost och pulkaåkning (ny tradition sedan ett par år tillbaka) :)

Mys ordentligt och ta hand om varandra! <3


Dan före dopparedan !

23 december, nu är det snart jul igen!! :) blev ett benpass på gymmet idag med Fredric! Kul att få hetsa lite ;) inte helt fräsch i benen sedan tidigare, men kändes ändå rätt bra! :)

Nu ska vi slå in lite julklappar, kanske baka, dricka glögg och bara mysa! Njut av julen och varandra!!
Puss !


Glöggkväll :)

Kul julavslutning i dojon tillsammans med massor barn. Johannes överträffar sig själv med nya lekar och sånger, helt underbar!! :)

Påväg hem från en mysig glöggkväll hemma hos Frida! Alltid lika trevligt att komma på besök, framförallt när man får ett par pussar av tiger ;)


Julmiddag !

Var på julmiddag hemma hos Jonas och Jennie igår kväll! Mycket trevligt :) hade hela 3 tomtar som delade ut lite paket, dock 1 som man smälte lite extra för :) så söööt !!

Sitter nu på tåget mot Mjölby och taggar julavslutning i dojon!! Tomteförsvar är alltid roligt ;)

Ha det bäst! Puss


Att inte ge upp !

Härlig fredag!! Började jobba ett kort pass kl 6, julfrukost med gröt och skinkmacka tillsammans med ett par glada kollegor, svettigt gympass, handlat på stan och precis avslutat taco till lunch!! :) jäklar, idag är jag effektiv!!

Mina ben och min rumpa ville helst checka ut idag, träningsverk är bara förnamnet! Dagens intervaller blev helt enkelt lite tyngre än vanligt, efter 20 min var det rejält flåsigt och spagettiben :p lite rygg, skuldror och biceps på det så kände jag mig nöjd! :)

Vill även säga att jag är grymt stolt över min fina syster! Hon har jobbat hårt och länge för att komma i form och nu har det äntligen börjat ge resultat!! Riktigt rippad och fin :)
För oss andra som inte riktigt nått våra mål än, kämpa på!! Vi kommer dit snart ! :)


Julkort !

Sjukt trött idag, vill bara sova! Har jobbat och kört ett ganska lätt bröst,axlar, triceps pass på gymmet. Planerat att köra ett pass i dojon ikväll, men lyssnar på kroppen och struntar i det.. Kan förhoppningsvis köra ett hårdare pass imorgon istället, efter lite mer sömn!! :)

Passat på att skriva lite julkort och grejer ! Ska skicka iväg ett par till Japan, har dock inte alla adresser jag vill ha, och systemet är inte jättelätt att förstå :p får kanske gå via lite kommunikationer istället ;)

Ta hand om er!! Puss !


Tabata

 
Jobbat, julhandlat, tränat och håller just nu på att baka lite julgodis med mamma :) Härligt att få träna idag efter 2 dagars vila, känner mig så stressad när jag inte tränar.. Får liksom inte ur mig den där känslan när jag inte får ta i och svettas ut skiten! Men nu känns det som sagt riktigt bra :) Dagens träning blev i form av tabata, kommer börja köra det på jobbet nu! Kul med alla dessa namn, men tabata är helt vanlig intrevallträning, jobb 20 sek/vila 10 sek, 8 set sedan är det 1 min vila och en ny övning. Passet vi körde idag låg på 55 min, och man blir garanterat trött!! Mycket ben och rumpa, så det är redan skakigt när jag går i trappor ;) Kommer säkert vara ännu skönare imorgon !

Man ska börja i tidig ålder ;)

Planerade att köra ett gympass på rasten men huvudvärken har varit till och från idag så jag skippade det.. Det här med att "träna smart" är inte helt lätt, men tror iallafall jag börjat känna min kropp lite bättre! Förhoppningsvis är den som ny imorgon ;) I wish !!
 
Kolla in filmen där lucia och darren tränar, ska man bli något gäller det att börja i tid!! Sjukt söt :) 
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151988089676996&set=vb.556111995&type=2&theater 
 

Huvudvärk :/

Instruerat på 2 pass ikväll! Hade tänkt vara med och köra ordentligt på sparringen, men började må illa så det blev på halvfart.. Trodde jag käkat dåligt men har huvudvärk nu istället (efter en stor tallrik mat) :/ träligt !!

Kände mig ungefär såhär trött idag! Fin hållning för övers ;)


The expendables 2

Vet att jag är lite efter, men nu har jag äntligen sett expendables 2! Tycker bara dessa killar är så grymt coola, spelar ingen roll vad dom gör ;) haha


Me and my onepiece <3

Blev en något dramatisk kväll igår ..
Idag har det däremot varit slappt x 1000 hela dagen! Levt i min älskade rosa onepiece och klätt en liten söt gran! :) julen närmar sig !!


Att träna eller inte träna ?!

Jobbat hela dagen och det var ganska segt. Kände mig lite trött och det var inte direkt något folk. Funderade fram och tillbaka om jag skulle orka stanna och träna efter jag slutat. Men efter en diskussion med Juan som också kände sig lite seg och opepp på att träna så bestämde vi oss för att köra! Med var sina lurar med hög volym på i örenen kämpade vi på med ett kort och intensivt pass! Ben för min del.
Gäller att lära sig att peppa sig själv, så grymt viktigt!! Tidspress kan ibland vara jobbigt men samtidigt tycker jag det kan ge en extra adrenalinkick, precis som det gjorde idag ! :)

Nu är jag nöjd över mitt val! Påväg till rebeccaaawallin inflyttningfest :) hade dock kunnat skippa duschen mellan eftersom det blev en svettig joggingtur till station ;p dessa tider!


Heldag på jobbet

Har sådan sjuk träningsverk, kan knappt lyfta armarna över huvudet, sinnes!! Samtidigt skönt att chocka musklerna lite ;)

Ingen träning idag, dock haft fullt upp med ett 12-timmars pass på jobbet! Myskväll i soffan härnäst! :)

Mina pojkar! <3


Dubbelpass !

Bra träningsdag! Dock helt slut och stel i kroppen nu, en vilodag imorgon kan vara en bra idé! Jobbade 20 min cardio på gymmet (intervaller) + bröst, axlar och triceps. Fokus på muskelkontakt och mycket dubbelrepetitioner :)

Kvällspass i dojon, mycket mits och fys. Körde även en ordentlig stretch, tror tyvärr inte det kommer ge så mycket.. En varm dusch och lite sömn på detta blir skönt!! :)


Träningsverk !

Länge sedan jag hade denna känslan/träningsverken i kroppen! Träningsverk botas med ... Träning?!! Mot gymmet ;)


Julbak !!

Varit en heldag med fantastiska Rebecca! Träning i sporthallen, faktiskt första gången jag var där :p lite lagom känsla i mina "vingar" just nu, dubbelt upp kan man nog säga, både från igår och idag ;)
Julshoppat på stan, käkat middag och bakat massa julgodis! Dock inte tagit med mig något hem, vilket i och för sig är väldigt taktiskt eftersom jag inte ska ära för mycket av det goda :p gjorde dock ett par grymt goda och lätta bars som kan vara ett bra alternativt till allt godis! Havregryn, nötter, frön, yoghurt, honung och lite bär om man känner för det! Blir att mumsa på dom till jul!


Rygg, skuldror, biceps !

Frukosttajm och sedan mot Linköping för en heldag med syster!! :) börjar med ett ryggpass tillsammans på gymmet för att fortsätta med julshopping, bak och annat skoj! :) ha en bra dag !!

Puss från Barbie och Ken ;)


Dagens wod

Spännande dag i Linköping! Kul att få se lite mer av polisyrket och få svar på ett par av sina tusen frågor ;)

Var i boxen ikväll och körde ett pass! Dagens wod ser ni nedan!! Pull ups är då inte min starka sida, men det sägs att man blir bra på det man tränar på! Borde helt enkelt bara vara att träna lite till ;)


Måndagsträning !

Träningen kändes bra ikväll! Vilat över helgen så jag var riktigt sugen! Härligt när man har den känslan :)

Ladda om för imorgon då jag ska vara med en polis i Linköping under dagen för att få en lite större inblick i arbetet :) spännande !!


Oscarsnomineringar !!

Haft slappisdag i Norrköping! Ska förhoppningsvis snart med tåget mot Mjölby för att hålls ett par pass i dojon! :)

Oscarsnomineringar för prestationer under året från lördagens klubbfest! :)


Ingen kommentar !

Man kan ju inte annat än bli glad när man får se en trött "ko onepiece" på morgonen ;) haha


Skitdag!

Idag har varit en sådan där dag där det mesta som kan gå fel har gått fel :/ irriterad, stressad och smått panik om vartannat, vissa dagar är helt enkelt bara bajsiga! Nu ska jag sova och hoppas att morgondagen blir betydligt bättre!!
Natti !


Sleepover med syster och Torsten ;)

Bröst, axlar och triceps på gymmet igår! Tränade en stund med Patric vilket resulterade i lite hårdare jobb och lite mer ömt i musklerna idag ;)

Jobbade som servitris på en julfest på kvällen tillsammans med syster yster! Kollade in Rebecca och Sofias nya lägenhet och stannade på en sleepover! :) mysigt !!


Hungrig, eh jaaaa!!

Härligt benpass! Lyckades krama ur det mesta som fanns i mina lår! Kul att träna tillsammans med både becca och Patric :) blir så grymt mycket mer pepp och det är lättare att köra dom där sista tunga repsen när någon står och skriker på än! Och det är ju faktiskt dom där sista som är så otroligt viktigt att göra för att bli bättre!

Jag och Anna tänkte ha lite tacokväll i helgen! såhär kan det gå om man handlar när man är hungrig ;)


Tidig morgon !

Sovit dåligt inatt och vaknade en stund innan klockan ringde vid 5.10 :p försökte ta cykeln till jobbet men det gick sådär.. Ställde av den vid station då jag insåg att det skulle gå snabbare att gå :p
Har tagit en välbehövlig powernap och ska iväg och köra ett benpass med Patric och Rebecca! :)


Overhead squats !

Var i mjölbys crossfit box förmiddags och körde ett pass! Tycker verkligen om deras upplägg, teknikdel där man lägger mycket tid och fokus och sedan "utmaningen" där det blir en hel del flås! Idag jobbade vi mycket med overhead squats, svårt och riktigt tungt! men samtidigt kul!! var nog inte sista gången jag hälsade på !! 
 
 
 

Cold !

Planerat inför kvällens pass och ska snart dra ner till dojon! :) här i Mjölby har vi -12 grader för tillfället!! Gäller att hålla tempot när man är ute så man inte fryser fast! ;p galet alltså ! 
 

Första advent!

ledigt från träningen idag! Kände att kroppen behövde det. Spenderat dagen med Fredric :) varit och shoppat och myst på julskyltningen! nu är det hög tid för årets första glögg, älskar det!!!! :) 
puss !
 

Soffan is back in Mjölby!! :)

 
Spenderat kvällen tillsammans med Sofia och Heléne! Lagat tacos och snackat skit! Grymt länge sedan jag träffade min fina Sofia, typ februari?!!!! Shiit alltså! Vi är något grymt duktiga på att tajma, rest om varandra i nästan ett år :p får bli ändring på det!!  Blev en blixtvisit nu och sedan ses vi till julen! Mysigt <3 
 

Stockholmsbo!

Då var det klart! I januari flyttar jag till Stockholm och börjar plugga till polis :) ahhhhh!!! 
 

Laddar med lördagsfrulle ;)

Laddar med frukost för att sedan bege mig till dojon för ett fyspass :) 
Idag flyttar min kära syster till Linköping! Jättekul att ni fått en lägenhet, kommer dock sakna dig sjukt mycket <3 du är den bästa !! 
 
 
 

RSS 2.0