Morgonjogg!

Kort morgonjogg, check!
Off to work!! Ha en bra dag :)


All Japan

Jobb, långlunch och trevligt prat med Anna och ett sparringpass på det! Härlig måndag och bra start på veckan! :)
Veckans mål: hålla mig frisk och få träna!!!!

Bra resultat för yamamoto dojo i all Japan! Sjukt duktiga och härliga människor!! Stort grattis :) osu!


Shinjin Cup

Det var jag, Bibbi, Roger, Adam och Linus som detta året var iväg på Shinjin Cup i Örebro. Det var ett ganska bra antal  deltagare och ca 7 olika klubbar var representerade. Adam och Linus, som båda tidigare deltagit på Shokai (-80) var taggade inför tävlingen!

Linus gick sin första match mot Niklas Steise. Niklas var något större vilket gjorde att Linus fick jobba extra hårt för att sätta press i matchen. Linus gjorde en bra start och med en ökning i slutet blev det vinst på arbetsseger efter första ronden. Linus andra match gick mot Robert Olsson. Linus startade även denna match starkt, men efter en tillrättavisning av kontaktnivån som gjorde Linus lite osäker blev han mer defensiv. Robert satsade på lowkicks som gav effekt och matchen slutade med vinst på ippon för Robert strax innan första ronden var slut.

Adams första match gick mot Johan Goffler. Adam satte press från början, jobbade mycket mot magen/lever och satte en överraskande jodan mawash under de sista 30 sekunderna som gav wasari och vinst för Adam. Andra matchen var mot Christer Lundgren. Taktiken var även här att använda sig av krokar och hiza mot lever, vilket visade sig fungera mycket bra och innan 1 min av första ronden gått hade Adam vunnit på ippon med hjälp av sina krokar! Tack vare två vinster gick Adam vidare till semifinal där motståndaren var en kille från Wiklund dojo (tog ej foto på detta och har därför inga namn). Båda killarna startade starkt och la press redan från början. Plan A fungerade inte super, men Adam var snabb att hitta ett annat sätt att vinna matchen och innan första ronden var slut var det ippon (2 jodan mawash). Finalen gick mot en Örebrokille som hette Victor. Vi hade sett några av hans tidigare matcher och konstaterat att han var kvick i benen och tagit poäng på jodan sparkar. Tanken var att sätta press och skapa stress redan från början för att sedan kunna få in ett avslut. Pressen fungerade jättebra, Adam var drivande under hela matchen och satte flera bra leverslag som gav effekt, dock inte så pass mycket så de gav poäng. När det var ca 40 sek kvar av ronden fick Victor in en poänggivande jodan mawash och vann sedan matchen på poäng.

Jag tycker båda killarna gjorde en stark insats och visade en bra fighting spirit. Tyckte det var jättekul att de båda hade en plan när de gick ut på mattan, som i flera fall även fungerade :) De vågade till och med prova nya tekniker (Linus körde sin ushiro geri) och vågade bryta mönster och köra "plan B" om inte första planen fungerade ! Jättekul att se utvecklingen som skett sista tiden och jag är säker på att vi kommer se dessa grabbar på tävlingsmattan inom en snar framtid !!

Osu, "Coachen"/Cissi


Glada nyheter från coachen!

Starka insatser av adam & linus och ett silver med hem från shinjin cup! :)
Ni får en mer detaljerad rapport imorgon ;)
ps. Kom ihåg att vi ställer om klockan!! Puss !


Kalle stropp & grodan boll! ;)

Precis hemkommen från en kväll i Linköping med tacomys och husesyn i Heléne och Jespers nya lägenhet! :) underbart att få träffa min Kalle stropp och bara sitta och snacka skit!! :) Me like !


Hola guapos !

Drog till sommen igår efter jobbet och tog en fika med Frida! :) Fick även träffa på Kalle och Tiger, sjukt söta hundar!! Var i dojon på kvällen och hälsade på, tyvärr ingen träning.. Måste säga att jag har saknat det stället grymt mycket, till och med lukten ;) haha Bestämdes iallafall att jag ska med till Örebro imorgon för att coacha Adam och Linus som ska tävla på Shinjin Cup! Kommer bli kul !! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag! Puss !
 

Hasta luego

 
Saknar solen, värmen, stranden, det öppna och pratglada folket!
 
Gjort mina två första arbetsdagar hemma på badet igen! Känns bra att vara där och att träffa alla gamla jobbarkompisar och kunder :) Halsen börjar gå mot det bättre, eventuellt träning imorgon?? Time will tell !

Mantonia Gym

 
Om man ska sammanfatta träningen i Alcudia skulle man kunna säga att det från början gick sakta men säkert uppåt och avslutade med en tvär vändning neråt. Var inte i någon speciellt bra form när jag kom ner dit. Hittade Mantonia Gym i stort sett direkt och tränade där ganska flitigt under de första veckorna (gym + boxning ett par dagar i veckan). Kompleterade med lite löpning och promenader :) Kändes som jag lagom börjat`"komma igång" och till och med öka lite formmässigt när jag blev sjuk. Sista 2 veckorna har inte varit någon träning alls p.g.a. att jag inte varit bra. Börjar dock känna mig bättre igen, väntar tills jag känner mig 100 frisk och sedan ska jag börja trappa upp igen och förhoppningsvis kunna köra lite tuffare inom en snart framtid ! :)
 
Har ni för övers vägarna förbi Alcudia (på semester eller dylikt) kan jag absolut rekommendera gymmet, finns även så man kan köpa kort för 1 vecka och liknande om man känner för det! ;)

Du är den finaste jag vet <3

 
Är kallt, men väldigt mysigt att vara tillbaka i Sverige igen :) Dagen startade med att Becca väckte mig och hade gjort världens frukostbuffe, smoothie, nybakat bröd och hela paketet! En filt och film till det gjorde min morgon !!
 
Har varit och hälsat på min älskling på sjukhuset också! Jag håller alla tummar jag har för att du ska bli bra snart och att du får komma hem!! <3
Puss !
 
 

Adios!

Har under de senaste dagarna varit i jakt på en svensk flagga, dock utan några större framgångar! Frågat minst 20 affärer, försökt övertala folk om att köpa visningsexemplar och starkt funderat på att sno en. Hittade till slut iallafall en svensk t-shirt som jag pimpat väldigt fint! Gav den som avskedspresent till gymmet :)

Avskedamiddag igår, nu går färden mot Sverige! Adios!!


Manana, Manana !


Hälsoupdate, går på antibiotika, magen känns mycket bättre men har åkt på en förkylning så det är sådär lagom svårt att andas .. Fredric är kvar på sjukhuset men mår bättre!

Gårdagen var sista dagen på jobbet! Känns lite skumt, bra och dåligt på samma gång. Spenderade kvällen med sofianne. Satt på en mysig uteservering, drack te och snackade om allt och inget! :) grymt härlig människa, kommer garantera sakna honom när jag åker härifrån!

Now, fredagshäng vid poolen!! ;) njuter av den sista dagen!


Info !

Inte mycket info här, men har iallafall fått reda på att Fredric kommer ligga kvar på sjukhuset (troligtvis i några dagar). Hoppas han blir bra snart!! Svårt att göra något när man är så långt bort och när han inte får använda telefonen..

Jag känner mig iallafall piggare idag. Ingen feber + att magen mår bättre. Vi borde ha samma bakterie men jag tror vi reagerar lite olika på den??
Planen är att jag ska försöka jobba imorgon, varit lite kaos här nu när jag varit sjuk eftersom vi ska stänga ner större delen av hotellet tills på lördag! Vi får väl se hur detta går.. Fortsättning följer ..

Puss !


Magkramper pga bakterier ..

Vet inte när denna "oturen" ska ta slut??! Verkar som att både jag och Fredric fått i oss någon bakterie som gör att vi har inflammation i magen.. Jag var hos en spansk läkare idag som kändes sådär lagom seriös, men nu går jag iallafall på antibiotika. Fredric flög hem igår och ligger tydligen på sjukhus!! Vet inte mycket mer just nu men uppdaterar när jag fått mer info!
Kram!


Resultat british open!


Light weight
1. Spencer Bennett
2. Yevgeniy Solomennikov
3. Wesley Jansen
3.Yuriy Chuchkov

Middle weight
1. Andrey Borisov
2. Zsolt Zsiga
3. Jimmie Collin
3.Daniel Sanchez

Heavy weight
1. Artur Tilov
2. Ferry Hoogeveen
3. Nicolai Maslenikov
3.Roel Noordman

Women light weight
1.Emma Markwell
2.Maria Lepina

Women heavy weight
1.Samantha Williams
2.Sara Hägge
3.Irene Skjelfjord


Bläää för att vara sjuk!!

Ligger utslagen i sängen tillsammans med en sjuk Fredric! Spränghuvudvärk, feber och maten går rakt igenom åt båda hållen, underbart!! Vi som hade lånat cyklar och skulle köra runt alcudia udden.. Inte en chans att vi orkade det :/ 
Hatar att vara sjuk, det borde förbjudas!!!
 
Hoppas iallafall att det går bra för mina svenska och engelska kompisar som fightas i british open ! 

Utflykt till mal pas!

Varit ett par riktigt härliga dagar tillsammans med Fredric! I tisdag (lediga dagen) var vi på marknad i gamla stan, åkte sedan och badade och solade på ett par klippor vid mal pas och avslutade med tapas! :)

Nu har vi lagom varit ute och käkat riktigt god entrecote och ska kolla showen!
Dom har stängt av internet där vi bor nu så uppdateringarna blir sådär. Ska njuta av tiden jag har när Fredric är här nu!

Ha det bäst så ses vi snart !! Puss !


Over the mountains !

 
Igår var vi som sagt ute på roadtrip! Börjar ju nästan bli van att köra på sick-sack vägar uppe i bergen ;P Grymt fin utsikt!! Var bl.a. vid den nordligaste delen (formentor), högt uppe i bergen och stannade även i några små bergsbyar :) Fick även vara med och se en bit på en racingtävling, man slutar aldrig bli överraskad av spanjorerna ;P
 
Idag hade jag en sådan där härlig morgon. Tog en barfotajogg på stranden, dopp i havet och en stor frukost på ballkongen! Underbart!
Imorgon kommer Fredric hit <3
 
Puss från Alcudia !

Roadtrip på mallis !

Sitter på balkongen och käkar frukost :) idag ska jag, Johanna och Sofia hyra bil och ge oss iväg på en roadtrip!! Ska bli kul att se lite mer av ön :)

Puss på er !


"dagens" !

Gårdagens "händelse"! Sitter och har facepainting (jag är då ingen naturbegåvning på att måla men gör mitt bästa för att barnen ska bli nöjda). Målar en kille och är nästan klar när han för ca 5:e gången frågar sin pappa om det blir en cool spiderman och pappan säger att det nog snart börjar likna något. Då kopplar jag till slut och säger spiderman säger du att du vill bli ja, och jag som sitter och målar Batman ;p haha jag dör!! Gör om, gör rätt ;)

Annars mår jag väldigt bra här i alcudia! Dagarna bara springer förbi! Saker som hänt sista tiden är väl träning, jobb, lite sol/bad och i förrgår lyckades jag även bli bjuden på spansk hemmafest! ;) trots att jag inte direkt hängde med i spanskan var det kul att träffa lite nytt folk och se skillnaderna i kulturerna :) dom här kindpussarna kan man ju nästan bli galen på, framförallt när man är svettig och står och pumpar på gymmet :p

Hoppas ni får en härlig fredag!! Puss !


Wallin + bil = sant

Har jag glömt säga att jag har världens härligaste pojkvän??! Han har nu fixat en gammal bil som jag ska få när jag kommer hem ;) aahhhh!!!


Mysfrulle!!

Slutade hyfsat tidigt igår. Tog en joggingtur till gymmet och körde bröst, axlar, triceps. Tog verkligen slut snabbt, skakade som bara den nästan direkt, men kändes ändå bra! :) på kvällen var jag ute och käkade med en kompis från boxningen, trevligt!

Denna dagen startade med sovmorgon och en väldigt stor, lång och mysig frukost på balkongen :) trist att jag aldrig verkar få någon sol där, men man kan ju inte få allt. Ska slappa vid poolen en stund till och sedan får vi se vad den lediga dagen har att erbjuda!
Njut medan ni kan!! Puss !


RSS 2.0