Gott nytt år!!

Känner mig piggare idag vilket jag är väldigt tacksam över :) gårdagskvällen tillbringade vi hos Jonas och Jennie där det bjöds på julmat, klappar och sällskapsspel. Trevlig kväll! :)

Nu är jag och freddan påväg till Mjölby. Fick tyvärr stå över nyårsträningen, men tänkte åka ner en sväng till dojon och kolla läget iallafall. Det nya året kommer firas in hos Nadine och Kalle. Tror det kommer bli riktigt kul trots att det lär bli citronvatten för min del ;) men sålänge jag orkar vara med på middag och lekar är jag nöjd. Hoppas ni alla får en kanonbra kväll och ett riktigt gott nytt år!! <3 

Uppdatering av huset på mellanvägen :)



Skidor

Vädret har varit sådär idag också och jag har börjat bli sjuk, igen.. Så jag och Fredric var bara ute i backen och åkte på förmiddagen och har legat hemma i stugan och myst och vilat på eftermiddagen. 







Framme i Branäs :)

Vill tacka alla härliga människor som bidragit till en riktigt bra jul :) igår var jag och Rebecca nere en sväng i dojon för att få bort lite av julmaten. Efter uppvärmning och lite mits satte vi klockan på 12 min och körde sedan så många varv som möjligt av: 4 burpees, 8 kettlebellssvingar, 8 air squats, 8 "dunk med medicinboll i mattan". Testa själva och se hur många varv ni hinner!! :)

Nu är vi framme i Branäs och imorgon ska vi ut i backen och åka skidor. Ska bli superkul! :) 









Merry Christmas!!

Julaftonsmorgon!! Ska alldeles strax se vad jag fått i strumpan men innan dess vill jag önska er alla en riktigt God Jul!




Julpyssel

Fredric har varit på besök hos mig de senaste dagarna vilket har varit väldigt mysigt :) var en sväng på gymmet igår och jag kan konstatera att bröstet känns idag!! ;p vi har även varit på julmiddag hos pappa och gått på bio. Supermys!! 

Idag har jag varit i boxen och tränat med Martin. Fick en hel del tekniktips som är väldigt mycket värt och en "lagom" jobbig wod ;) 
Kvällen har spenderats med bakning, paketinslagning och rim tillsammans med familjen :) hoppas ni alla har en trevlig kväll och att ni får en riktigt härlig jul! Puss 







Julavslutning @mjölby budoklubb

Julavslutningen var lika rolig som den brukar vara och jag garvar alltid lika mycket åt Johannes lekar. Han är verkligen som gjord för att köra tomtestafetter :) 
Ikväll har jag varit på middag tillsammans med mina fina tjejer för att fira Sofia som fyllde år igår :) trevlans!!
Puss 





Paketleken!

Gårdagskvällen var riktigt lyckad! Började med att hälsa på Rebecca,  Charbel och Sofia på salongen. Resten av kvällen spenderades med julmys i form av glögg, frukt, pepparkakor och paketleken :) blev även en sleepover med Becca och Clara :) hur mysigt som helst!

Nu är jag påväg till mjölet där julavslutning i dojon väntar!! Bihålorna känns bättre idag, fortfarande lite snorig men jag tänkte testa att träna lite ändå.. Har lovat mig själv att ta det lugnt och känna efter ordentligt, trots att jag är supertaggad och träningssugen!! 





Jullov!! :)

Påväg mot Linköping med en underbar känsla av att jag har jullov!!!! Så skönt :) tyvärr har hela dagen varit ganska stressig, men så blir det ibland.. Gjorde en intressant förhörsövning i skolan och hann luncha med Stefan innan jag skulle med bussen iallafall. :) 

Ikväll väntar glöggmys och julklappsleken hos finaste syster! <3 
PS. Någon mer än jag som har problem med julklappsshoppingen?? Jag hittar ju saker till andra men det slutar ju alltid med att jag även hittar något till mig själv. Gårdagens shoppande resulterade i ett par nya hörlurar och en tröja 😁 till Cissi från Cissi eller till Cissi från tomten kanske??! ;) herregud! 




Min nya hobby är att elda ;)

Fortfarande förkyld och täppt i bihålorna.. Passar på att plugga, skriva julkort och mysa framför brasan :) har konstaterat att detta är en av de bästa platsen man kan befinna sig på under en vinter i Sverige ;)  är dock sjukt träningssugen!!!!!! Kom igen nu kroppen, bli frisk ! 





Förkyld..

Helgen har varit bra med träning och besök av freddan <3 tyvärr låg han här med 40-graders feber så vi fick ställa in våra planer med julmarknad mm.. Dock mysigt att iallafall få träffas :) 

Gårdagen bjöd på skola, gym och en spontankväll i stan tillsammans med ett par klasskamrater :)  Idag har jag pluggat, jobbat och kört ett kort pass på gymmet. Börjar dock känna mig lite täppt i näsan/bihålorna så det får antagligen bli en vilodag imorgon.. God natt! 



Mot dojon !

Ibland måste jag säga att sl förvånar mig. Hur gulligt är det inte att tågvärden läser upp en fin adventsdikt under resan?! :) det är verkligen de små sakerna som gör det :)

Taggad för träning med Stefan och company!! Mot dojon 👊


Karatemiddag!

Körde ett träningspass med Rickard efter skolan. Jobbade rygg och mage på gymmet (bl.a marklyft, "chins med hjälp", rodd, situps och kettlebellssvingar). Avslutade med 1 min på säck, 15 burpees och 30 sek ta slag i magen + 30 sek slå x5. Bra pass och riktigt skönt efteråt! :)

Ikväll har jag varit ute och ätit middag med ett härligt gäng från karaten. Kinamat, träningssnack och mycket skratt gjorde detta till en riktigt trevlig fredagskväll :)


Lucia

Påväg till skolan och känner mig taggad för en grym fredag :) dagen till ära är det ju lucia och allt. Skaffa er en bra dag!! <3

Miss you sis! ❤


Grekisk afton ;)

Ledig idag! Har inte fått så mycket vettigt gjort som jag tänk mig, men så är det ibland.. Har iallafall joggat en sväng för första gången sedan jag stukade foten. Tejpade båda fötterna och tog en lugn sväng! Det är verkligen en frihetskänsla att springa :) har även gått en sväng med axel, bakat julgodis och varit på middag med Emelie och Lovisa som jag jobbade tillsammans med på Grancan. Bjöds dessutom på grekisk afton med massa musik och dans ;) väldigt trevligt!

Sova och ladda för morgondagens ingripandeövning i skolan!! Natti ❤


Mysmorgon!

Hur skönt är det inte att ha sovmorgon och bara gå runt och mysa innan man ska till skolan?!! Snart är julen här ❤


Urpumpning på gymmet :)

Påväg hem från skolan och ett grymt gympass tillsammans med Rickard! Började med att köra ett par 2-min ronder på säck före självskyddet. Efter det blev det en rejäl urpumpning av ben och biceps! Körde bl.a squats med fria vikter (länge sedan), utfall och boxjump. Underbart när man lyckas hetsa varandra till att pressa sig till det där lilla extra :) körde även en lång stretch efter passet så nu är jag lagom mör och fin! Väntar med spänning på hur kroppen kommer kännas imorgon ;)
Puss !


Sparring måndag ! :)

Kvällens sparringpass hölls av Shihan Lloyd och det blev mycket jobb med olika kombinationer. Fokus låg på att sätta en enskild teknik och att på olika sätt skapa öppningar för denna. Tekniker vi satsade på att sätta var bl.a. Ushiro geri, ushiro mawash och gedan hiza geri. För min del var detta superbra eftersom det är tekniker som jag vill använda mer i min sparring men fortfarande inte känner mig helt bekväm med. Blir att jobba vidare med det :)

Ps. Grattis till alla som klarade graderingen!! :)


Julfest !

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Har varit kaos i skolan denna veckan med examinationer och tentor. Avslutade fredagen med en tenta i tvångsmedel och ett beep test. Efter det blev det firande i form av julfest i skoklosters bygdegård som vår studiegrupp stod för :) julbord, julklappar, 5-kamp, dans och diverse roliga aktiviteter gjorde kvällen riktigt bra! :)

Idag har jag varit och tränat i dojon, var verkligen alldeles för länge sedan!! Vi fick jobba mycket sparkkombinationer på sparkspade, mits och ett par ronder med tjockisbyxorna då fokus låg på att röra sig in och ut med kombinationer och avsluta med en jodan teknik. Efter passet gick jag, Stefan, oktay och Örjan och käkade sushi och yakiniku! Trevligt :)
Hoppas ni alla har en riktigt bra helg! Puss


Tentaplugg

Sjukt mycket plugg denna vecka.. Allting kommer verkligen samtidigt. Jag och Bosse satt och pluggade tvångsmedel största delen av gårdagskvällen, när vi inte busade ;p

Nu är jag påväg till skolan för att gymma innan vårt seminarium. Jag har inte tränat någonting på en hel vecka!!!! Tror dock att det kanske var bra med ett litet break.. Nu känner jag mig slö och rund som en ost så det ska bli grymt skönt att få jobba lite :)
Reportaget från british ligger på kyokushins hemsida om ni vill läsa: http://kyokushin.se/
Ha en bra dag! :) puss


Första advent

Hoppas ni alla haft en mysig första advent :) vi spenderade dagen med julmarknad, shopping och massa mat!

Nu är jag påväg hem till Stockholm. Ska bli så skönt att få sova i sin egen säng. Vill tacka Rebecca och Lina för en riktigt härlig långweekend i Paris!! :) puss

https://cdn1.cdnme.se/2525118/6-3/pic_529cc05fe087c348cae83c77.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_529cc05fe087c348cae83c77.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_529cc0632a6b2288b70f5535.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2525118/6-3/pic_529cc0632a6b2288b70f5535.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2525118/6-3/pic_529cc0699606ee414a067e2f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2525118/6-3/pic_529cc0699606ee414a067e2f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2525118/6-3/pic_529cc08a88e59d8794c86729.jpg" class="image">


RSS 2.0