"Semesterträning"

Trots att det är semester och det är tiden som är avsatt för vila och återhämtning mår inte kroppen bra av att gå från 7 pass i veckan till ingenting. Dessutom är det hemskt att komma tillbaka till träningen efter semestern om man inte rört lite på sig. Jag blir väldigt rastlös, sover dåligt mm om jag inte tränar så jag ser ingen anledning att sluta helt. Däremot tror jag det är viktigt att släppa lite på krav, prestige och prestation. Det är inte alltid helt lätt när man är van att pressa sig och det är lätt att få dåligt samvete för att man inte jobbar lika hårt och mycket som man "borde". 
Under den här semestern har jag bestämt mig för att försöka jobba bort ångesttankar och dåligt samvete. Träna för att jag är sugen på det, för att jag ska må bra och lite grann för att jag har några matcher inom en ganska snar framtid :) 
Vad är ditt "semestermål"?? 

Hittat nya favoritplatsen i trädgården! ;)

Puss ! 


Att bo bland byggställningar

Jag och freddan har fullt upp med renovering av huset. Det finns verkligen hur mycket som helst att göra så det gäller att ta en sak i taget. Kommer på mig själv ibland med att vägra ta ett break innan jag är klar med det mål vi satt upp. Insåg idag att man inte alltid hinner med sina halvdåligt räknade mål och att det kan vara nyttigt och mindre stressigt att ta matpauser när man ska och kanske jobba på tid istället för färdiga deadlines?? 

Jag och Fredric kommunicerar numera via walkie talkies ;) 

Vill slå ett slag för det här med utomhusträning under sommaren! Blir helt matt av alla konstiga anledningar på varför man inte kan träna.. Har inte tid, inget gymkort, inte råd osv. Man kan göra otroligt mycket bra övningar med sin egen kropp (exempelvis burpees) och en hel massa grejer ute i trädgården/parken/skogen. Har man motivation och lite fantasi finns det hur mycket roliga grejer som helst :) 

Vårt tillfälliga gym består av byggställningar :) 


Semester = morgonjogg = bra start på dagen! 



Puss på er i sommarvärmen ! 

Mitt första bröllop

Ett väldigt fint trädgårdsbröllop mellan Erik och Katja ägde rum igår. Är väldigt glad att jag fick vara med på er stora dag. Strålande sol, ett vackert brudpar och med massa kärlek i luften blev det en väldigt lyckad dag :) 






Sommarstugan

Spenderat de senaste dagarna i stugan. Superfint väder, massa bad och sol, grillning, kortspel, badminton och mys :) har även kört lite hederlig sommarträning i form av trx intervaller, jogg och mittsronder. Fredric gnäller fortfarande om sitt ömma lår (skulle träna in förflyttning med kontring/lowkick på hans något brända hamstrings) 😁 haha 



Nu ska Rebecca göra mig fin och sedan ska vi på Eriks och Katjas bröllop! Mitt första bröllop någonsin!!!!! I'm so excited :) 

Sista jobbveckan, check !

Avslutade min sista jobbvecka med 7 dagars arbete. Bäst att sluta på topp tänkte jag ;) har dock hunnit med lite andra roliga saker mellan jobbpassen, bl.a grillkväll, kubb och volleyboll med ett gäng från badet! :) 

Varit ute och käkat thaimat och snackat skit med Sofia. Haft myskväll med Becca och mamma och tittat på video från när vi var små. Insåg att jag var en extremt jobbig och hetsig unge med mycket spring i benen 😁😜 haha 


Åkte till Norrpan igår. På kvällen var naddan, Kalle och hundarna här på besök. Grillade och invigde den nya altanen :) 

Kört ett par gympass på badet! Har faktiskt gått relativt bra. Körde 5 x 90 i deadlift för ett par dagar sedan vilket jag är rätt nöjd med :) 
Idag startade jag och freddan dagen med en joggtur. 

Bad i svärtinge! 


Var inne i Linköping och sparrades med Vytautas och Mathias ikväll. Åt för tätt inpå och mådde smått illa.. Blir ju inte bättre när killarna är duktiga på att slå i solarplexus och levern ;) kul var det iallafall! Tack för tips och hjälp ! 



Legday !

Haft en riktigt härlig torsdag! Fick hjälp av Patric att mjölka ur benen ordentligt på gymmet (ska visa en brutal övning för er senare), jobbat och varit på middag hos Heléne :) tack för en riktigt rolig kväll med massa skratt !! 



Mina combat kunder är bäst!! 😃👊

Trött efter en lång dag på jobbet. Avslutade iallafall med flaggan i topp genom att köra mitt sista BodyCombat pass på lundbybadet. Tack till alla härliga kunder som alltid levererar 100%!! 😃💪 ni är så bra och ger så mycket energi!! 




Träning med Mathias på kampsportcentret



Var och tränade med Mathias på kampsportcentret i Linköping under förmiddagen. Väldigt länge sedan vi tränade tillsammans och det var kul att få köra ihop igen :) startade med ett par ronder kyokushinsparring följt av thaimitts, några ronder thai och avslutningsvis lite parövningar. Jag är helt lost när vi börjar jobba slag mot huvudet, men jag fick mycket tips på hur jag kan göra för att känna mig mer bekväm med det. Tycker framförallt det var roligt att höra Mathias tankar kring sparring och teknik, många kloka ord!! Stort tack för hjälpen :) 

7 år ❤️

I lördags var det 7 år sedan jag satt runt en lägereld på Böda sand och träffade Fredric för första gången. Jag är otroligt tacksam och lycklig att jag har fått tillbringa den här tiden tillsammans med dig! ❤️ 







Vi tillbringade helgen tillsammans på Söderköpings brunn med spa, relax, supergod mat och massa mys! Dessutom blev det en oplanerad klättring upp på ramunderberget ;) kan starkt rekommendera hotellet ifall ni befinner er i närheten. 


Kettlebell & säck



Dagens träning bestod av en kort joggtur till dojon där jag körde Kettlebells och säckträning. Man vet att man inte kört säck på ett tag när man får ont i smalbenen av att sparka lowkicks 😁 

Vill även tacka alla härliga kunder som var på mitt cirkelträningspass ikväll! Grymt imponerad av er motivation och träningsspirit :) go team! 

Varamon



Så skönt att få träna igen!! Körde en joggtur till gymmet som jag i stort sett hade för mig själv :) dips, frivändningar, power cleans, deadlift och axellyft stod på schemat. Provade att ändra om i ordningen, dvs kombinera övningarna på olika sätt och starta "bakifrån". Vips så kändes det som ett helt nytt pass ! Tur att det inte krävs så mycket för att bli tillfredsställd ibland ;) avslutade med jogg hem och stretch i trädgården innan frukost. 

Resten av dagen har spenderats med Sofia i Motala. Göttat oss i Varamon med sol och bad, käkat glass och promenerat vid Slussen. Sådana här dagar älskar jag den svenska sommaren!! 
Hoppas ni har det bra ute i solen :) puss! 

Svensk sommar



Spenderat de sista dagarna med jobb, måleri och fix med huset i Norrköping, bad och grillning :) nu mår även min hals bättre så imorgon bitti väntar en väldigt efterlängtad joggingtur och besök på gymmet!! 
Hoppas ni har det fint i sommarsolen :)
Puss ! 

Vansbro

Fortfarande ont i halsen men mycket piggare de senaste dagarna. Körde lite grillmys och kubb igår kväll vilket var väldigt trevligt :) idag har jag jobbat, varit på släktkalas och firat Hasse som blivit 70 och tagit en kvällspromenad inklusive dopp i skogssjön ! 


Grattis till freddan som genomförde Vansbrosimmet idag! Bara lidingöloppet kvar tills klassiker nr 2 är gjord :) 




Sjuk :(

Feber, ont i halsen och huvudvärk.. Hatar att vara sjuk!!!!! Spenderat dagen liggandes i soffan och kollat på film..
Och myst lite med sötis :) 

Hoppas på att jag mår bättre imorgon. Natti! 



Trängsel i bassängerna 😁


Startade morgonen med att bottensuga bassängerna. Som vanligt när jag har bottensug regnade det så jag gick runt i stövlar och badets nyinköpta knallgula regndress ;) måste ta en bild på outfiten och visa er nästa gång!! 

Hade planerat ett karatepass ikväll men tyvärr har jag haft ont i halsen hela dagen och även lite huvudvärk :( blir soffläge och te istället, bläääää!!! 

RSS 2.0