På tåget

Sitter nu på tåget påväg hem från Fredric. Gårdagen blev inte helt som planerad. Hade tänkt träna i dojon på kvällen men var så jävla trött, och de 10 timmarna på jobbet gjorde nog inte saken bättre :p efter en lång överläggning med mig själv kom jag fram till att det nog faktiskt inte skulle ge mig så mycket att träna en dag som denna. Jag får alltid ångest när jag tänkt att träna och när det sedan inte blir av. Samtidigt tror jag det är viktigt att våga känna efter. Så jag åkte till Fredric istället, åt mat, myste och kollade film. Tror jag gjorde rätt val! Idag blir det däremot lite mer träning. Ska ta en löprunda när jag kommer hem och sedan blir det gym innan simskolan! :)

Spirit Camp

Som sagt så var lägret i Norge mycket bra! Instruktörerna var Sempai Magnus, Sempai Steffen och Sensei Sjur. Blev mycket fotarbete under helgen vilket även gav härliga blåsor under fötterna p.g.a gymnastikgolv, så mina är för tillfället helt tejpade :P Väldigt många bra tankar om hur man kan variera sin fighting och få motståndaren att tro att han vet vad som ska komma. Också väldigt roligt att det var så mycket duktigt folk och även många bra tjejer, tror aldrig jag sparrat mot så många olika tjejer på en och samma gång!


Något som jag uppskattade mycket var att dom hela tiden påminde oss om att ligga på en bra nivå och detta gjorde att det totalt sätt var väldigt lite skador. En supergivande och rolig helg helt enkelt! :)


Idag har däremot varit en av de rörigaste dagarna på länge skulle jag tro. Gick upp vid 5.30 eftersom jag trodde jag började 6. Käkade frukost och cyklade till jobbet där jag upptäckte tt jag tydligen började kl.9. Blev riktigt förbannad och cyklade hem igen och sov en stund till. Sedan har nog dagen fortsatt att vara allmänt flum :P Har iallafall lyckats ta mig igenom 2 vattenträningspass + fightpass utan att dö, vilket är en prestation i sig!



Update Norge!

Sitter nu i bilen påväg hem från Norge. Måste säga att helgen har varit riktigt bra, över förväntan! Många duktiga fighters, instruktörer och en väldigt bra nivå på allting. Blir lite mer info om lägret när jag kommit hem! :) Puss på er!

Packat o klart !



Nu är allting packat och klart inför Norge! Återstår bara att se var vi ska bo, men det får vi ju reda på förr eller senare ;)

Jämfört med..

Dagens träning bestod av en morgontur i spåret och även en sväng i gymmet. Kändes hyfsat idag, lite segare och tröttare i kroppen än igår, men kanske berodde på gårdagens träning? :P Imorgon blir det i varje fall en vilodag så jag känner mig så fräsch jag kan tills helgen!

Var med och hade simskola idag för första gången, riktigt kul :) Och det är även så mina onsdagar kommer fortsätta att se ut så det blir nog bra.

Var ute och gick en kvällstur med Helene. Började prata om Libyen och allt som händer där. För ett år sedan när vi var i Brighton träffade vi en kille som bor där och är en av de mer aktiva rebellerna. Kollade bilder han lagt upp nu när jag kom hem och blev verkligen gråtfärdig. Helt sjukt att killen vi festade med för ett år sedan ligger ute i krig. Om man tänker efter är ens egna problem inte så jävla mycket till problem och vi klagar sjukt mycket på småsaker!


Träning

Tycker faktiskt jag varit rätt duktig idag om jag får säga det själv :P Startade dagen med 10 st backintervaller i lejonbacken trots en ganska mysig träningsvärk i arslet! Brukar tycka det är jobbigt mentalt när man har gjort 2 och flåsar som en flodhäst och vet att det är 8 kvar, svårt att ge max på varje utan att spara sig. Idag tyckte jag faktiskt jag lyckades riktigt bra med det :) Tog en vända i taget och såg till att jag gjorde just den till det bästa jag kunde!
Bamsefrukost, en stund slöande i trädgården och cirkelträning i dojon. Blev bl.a. lite spänsthopp, slag med gummiband och kettlebells. Gick också riktigt bra, dock helt slut efteråt :P
Är riktigt taggad för träningsläger i Norge i helgen, tror det kommer bli riktigt kul! Vill ni spana in vilka som ska dit kan man göra det här: http://haukis.com/2011_spirit_deltagere.htm
Blir en dusch nu och sen till jobbet!


tillbaka till verkligheten..

Väldigt dålig uppdatering här, men har varit mycket jobb de senaste dagarna. Helgen har även innehållit Mats årliga grillfest med diverse lekar och jobbiga övningar + massor hamburgare, 5:an spåret med Fredric och fast and the furious 5.

Idag jobbade jag morgon. Körde även mitt nya vattenträningspass, gick rätt hyfsat ändå. En sväng på gymmet, ett riktigt roligt fightpass och en promenad med Helene där vi slog ihop våra kloka huvuden och som vanligt kom fram till en massa smarta saker ;)
Ibland känner jag att jag bara skulle vilja glida runt på ett bananskal, men tyvärr kommer verkligheten ifatt en väldigt snabbt..


Regnet bara öser ner

Jobbade första dagen igår efter semestern. Har blivit långpass både igår och idag. Körde ett pass på gymmet idag på lunchen. Drog sedan till Norrköping, hade tänkt att gå lite på augustifestivalen, men det fullkomligt öser ner så det blev biffar, potatisgratäng och mögelostsås! Grymt gott!! Lägger mig i soffan med fredric och kollar en film ;) mys!

Vet inte hur jag lyckas?!

Kan väl säga att kroppen värker rätt duktigt idag också :p blev en kort joggingtur imorse. Har även suttit och jobbat lite med mitt nya pass till vattenträningen och kört ett kort benpass på gymmet. Man får vara effektiv när man inte håller tidsschemat ;p precis anlänt till Fredric nu :) hade tänkt få lite grejer gjorda under tågresan och kanske även hinna vila en stund, men icke sa Nicke! Först träffade jag en jobbarkompis, var dock trevligt att prata lite. Sedan kom en kille och satte sig jämter mig. Började snacka lite och jag var inte jättesugen på att prata men ville ändå inte vara otrevlig.. När killen sen säger att han gillar lammkött och flörtar lite har jag absolut ingen lust att snacka mer! Skulle ju självklart också med samma buss, kul! Satte i hörlurar och hoppade in längst bak så jag fick sitta själv. Okej, ja jag tycker det är kul att det inte bara är torra svenskar som knappt säger hej. Men det finns faktiskt gränser också! Och alltid ska jag lyckas stöta på dom största mupparna?! :p

Det känns..

Körde som sagt ett gympass armar med patric igår och det är verkligen spagetti idag. Helt sjukt! Bara därför var jag ju självklart tvungen att dra till gymmet idag med, så nu känns det om möjligt ännu bättre. Ska strax och köra första karatepasset på ca 4 veckor? Som tur är har jag ju fortfarande semester, så rullstol är alltid en möjlighet imorgon ;) haha Det är grymt jobbigt och gör jävligt ont att försöka komma tillbaka till träningen, men det nog så man får räkna med att den närmaste framtiden kommer se ut. Bita ihop och köra på är nog vad som gäller! ;)

Underbara turkiet !

Jahopp, då var man hemma till verkligheten igen. Körde mitt första träningpass idag på 3 veckor, höll på att DÖ! Har varit en sjukt fantastisk vecka! Jag och Sofia har varit jävligt spontana och bara gjort vad vi kännt för, trots att vissa saker kanske inte var helt genomtänkta (typ 3 pers på moppe utan hjälm där dom kör som galningar) :P Aja, vi har överlevt och haft grymt kul!

Bestämde innan vi åkte att vi skulle träffa Cenk, en kille jag lärde känna i Brighton. Killen bor i Istanbul och ser inget problem att han får flyga en timma för att träffa oss. Till råga på allt fixar han ett fem stjärnigt all inclusive hotell åt oss som vi flyttar till! Kommer nog aldrig bo på ett sådant fint ställe igen! 3 stora pooler, världens buffér och starnd + hav på området. Jag och Sofia har verkligen levt som prinsessor! Var superkul att träffa Cenk igen och nu fick vi verkligen tid att göra saker ihop :)

MASSA BILDER !!





















Turkeyyy nu kör vi!

Sitter i bilen påväg till Arlanda! Ikväll bär det av till Turkiet ;) möter upp min snygging Sofia Johansson på flygplatsen! Ska bli kul att träffa henne, blir ju ett tag mellan gångerna. Becca kom hem från Cypern igår kväll så vi snackade och käkade middag ihop :) drog sedan till naddan för myshäng och god dricka vid poolen. Fick även sällskap av Martin, hillman, Herman och Johan! Trevlans! Ha det bäst för det ska jag se till att ha! ;)

SEMESTER

Har spenderat den senaste veckan i stugorna och därför har det inte blivit mycket till uppdatering, ingen vidare teckning eller internet :P Har i varje fall varit grymt skönt! Solat, badat, grillat varje dag. Det mest ansträngande jag gjort är väl några mindre löpturer och lite badminton ;P

Även glömt att berätta att jag och Sofia har bokat en sista minuten till Turkiet! Var ju bestämt att vi skulle boka en resa, men inte var. Har varit lite fram och tillbaka med resan fram och tillbaka till Arlanda. Sofia flyger från Oslo till Stockholm idag och sover en natt hos sin bror. Tanken var att jag skulle hänga med pappa upp till Stockholm idag för han ska hämta Becca som kommer hem från Cypern. Dock fick jag igår kväll reda på att Lollo Eriksson ska åka samma flyg som oss så nu tar jag sällis med dom imorgon istället ;) Ibland är världen liten!
Ha det bäst och njut av solen !






RSS 2.0