Mitsintervaller!

Körde mits idag för första gången sedan jag kom hit!! Jag och Mia jobbade intervaller på småmitsar med burpees, push-ups och änglahopp mellan varven. Kul och svettigt! :) min kondition är verkligen inte på topp!

Ska försöka sova jättetidigt idag. Tror inte jag får tillräckligt bra kvalité på min sömn för jag känner mig aldrig riktigt utvilad.. Har ingen energi trots att jag haft massa vilodagar. Mer sömn och mat åt folket!! :) önska mig lycka till, hört rykten om att Spanien spelar match runt 23 ;)


Kvällsgrillning!!

Har haft en riktigt bra lördag trots att jag varit själv på jobbet hela dagen (vi har Open house i miniland 6 dagar/vecka så vi turas om att jobba lördagar). Har spenderat kvällen med bad, grillning och kortspel på klipporna! Awesome !! :)


Leg workout!

Såhär varmt var det när jag gick hem från jobbet idag! Kanske inte var så konstigt att jag tyckte det var en aning hett på min joggingtur kl. 12 mitt på dagen ;p efter jag "värmt upp" med joggningen körde jag ben på gymmet. Blev squats (djupa + med start i nederläget med hopp), utfall, vader, dropset med benspark och bencurls! Var så sjukt svettig och flåsig, men det var gött efteråt! :)

Ikväll ska vi ut och käka i meloneras! :) hoppas ni har det bra!! Puss


God morgon!

Startade denna torsdag med en kort joggingtur på ca 15 min. Går tungt just nu eftersom jag haft ett ganska långt uppehåll med springningen pga foten. Tänkte dock ta det hyfsat lugnt nu i början och öka successivt. Spelar ingen roll hur kort tur jag springer här, svettas ändå som en flodhäst!! ;)

Ni ska få massa bilder från roadtripen när jag hunnit få över dom på datorn!
Puss !


Tacomys!

Har haft riktigt ont i magen hela dagen :( så tråkigt när den aldrig kan vara helt bra.. Bestämde mig ändå för att träna efter jobbet och efter det har den känts bättre :)
Känslomässigt sprang jag en lång runda på sisådär 40 min, men egentligen var det nog en kort runda med ett halvdåligt joggtempo som tog knappt 20 min :p svettigt var det iallafall! Körde bodypump med gänget efteråt :) tycker det är kul med lite gruppträning, blir alltid lite extra taggad då!

Haft tacokväll här hemma med lite trevligt folk efter träningen. Sjukt gott!! Har precis avslutat med balkonghäng, körsbär och te nu innan det var dags att krypa ner i sängen.
Imorgon är det ledig dag och roadtrip runt ön som gäller. Taggad !! :)


Katapass a la shotorio !

Körde ett rygg och magpass på lunchen! Blev en hel del marklyft, men också rodd, magdrag/sit-ups med vikt och lite annat skoj :) kändes helt okej! Efter jobbet drog jag direkt till dojon där det mest blev kata. Kände mig så jäkla lost eftersom jag dels inte tränat alls mycket kata på sistone och dessutom ser inte våra riktigt likadana ut.. Som plus i kanten har alla andra gi och eftersom inte jag fick plats med det i resväskan kör jag i tights och linne :p känner mig sådär lagom cool ;) jaja, gick hyfsat iallafall! Skönt att bara få lite dojo atmosfär!


Staff!

Hoppas ni hade en lika bra midsommarafton som jag hade! Vi hade fullt ös på hotellet hela dagen med midsommarkransar, dans runt stången, staff vs guests i vattenbasket och självklart massa besök av Lollo och bernie :) på kvällen blev det midsommarfirande med långbord på en restaurang vid havet! Fanns både sill, jordgubbar och sånghäfte så mig gick det ingen nöd på ;) avslutade kvällen i puerto rico!

Idag har jag hunnit med ett axel och bröstpass på gymmet samt en promenad efter jobbet. Nu ska jag försöka ta igen lite extra sömn! Natti


Första joggingturen på länge !!

Tog min första joggingtur efter stukningen imorse. Tejpade och lindade foten eftersom jag är livrädd att jag ska vricka till den igen. Känner att jag blir väldigt trött i fotleden när jag gått eller stått mycket och självklart även när jag joggade, men det gick ändå bra :) svettades som en gris, men det var väldigt befriande att bara kunna dra ut på en morgonjogg :)

Imorgon är det midsommarafton och det kommer firas som bara den! Hela dagen är proppad med träning och roliga aktiviteter på hotellet :) kvällen kommer spenderas på en restaurang i närheten där det blir långbord, sill och midsommarvisor :) supertaggad!!


Maspalomas!

Haft en riktigt bra dag ! Åkte till maspalomas efter träningen. Där tog vi en promenad i sahara sanddynorna, badade och låg på stranden, käkade tapas och hade det allmänt skönt :) avslutade kvällen med ett restaurangbesök på los canarios där jag också fick träffa vår nya tjej i teamet :)
Puss !


Body pump!!

Startade den lediga dagen med ett bodypump pass!! Kändes riktigt bra :) passade på att stretcha lite extra efteråt. Mia har dansat balett i massa år och har väldigt många annorlunda övningar, så vi ska försöka jobba lite på vigheten ihop!

Här har ni ett exempel ;)


Pizzanight !

Hemkommen efter en sjukt kul kväll med pizzanight!! 21 supertaggade ungdomar, pizza, glass, musik, limbo, sant eller falskt och massa tävlingar!! Helt slut ju! ;p fick dessutom avsluta kvällen med att shaka loss till crazy frog, underbart!! ;)

Gympass på lunchen! Axlar, bröst och triceps. Har börjat hänga upp ett gummiband för att jobba axlar/slag, funkar riktigt bra :)
Vill även passa på att säga grattis till de som klarade sina graderingar på lägret igår!! :) sempai Chalita tog bl.a shodan och har skrivit om det här: http://chalitaanderzzon.blogg.se/

Fick detta kortet idag, måste bara säga att jag smälter !! Så söt!
Hoppas allt är bra där hemma! Puss


Vätternrundan!!

 
Stort grattis till Fredric som fixade vätternrundan igår!! :) det tog honom drygt 15 timmar att trampa runt, men är ändå grymt imponerad av hans vilja och attityd!! :) härligt! 
 
Själv körde jag ett ryggpass efter jobbet. Det komiska är att jag tänkte köra lite tyngre styrkepass nu under sommaren men det finns typ inga vikter på gymmet :p Lyckades iallafall skrapa ihop så jag kunde köra ett par set på 80 kg, kändes bra! :) efter gymmet tog jag och Mia en bergspromenad på ca 1 1/2 timma. Skönt att få traska lite. Gjorde världens godaste kvällsmellis efter det! Stekte bananskivor i lite olja och honung och körde grekisk yoghurt till det. Hur gott som helst! Kan starkt rekommenderas ;) 

Trevlig kväll!

Hade en väldigt trevlig kväll igår! Startade med 3-rätters tillsammans med de flesta i teamet, filminspelning av kongsvik och sedan vidare på några lokala uteserveringar :)
 
Idag har det varit en heldags slappande! Poolhäng och kinamat, så värt!! :) 
Hoppas det har gått bra för alla er som varit och tränat på sommarlägret!
Puss ! 
 
 

Filmstjärna nästa??! ;)

Haft en bra dag på jobbet och ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite eftersom vi ska vara statister åt ett filmteam ikväll!!!! :) det är en norsk serie som spelas in på vårt hotell, den ska tydligen vara ganska populär då detta är tredje säsongen :p känns som jag ganska ofta lyckas bli med på sådana här lite annorlunda grejer ;) spännande ska det bli iallafall! Är ganska säker på att det ligger en stor filmroll och väntar på mig efter det här ;) haha

Fredric ska cykla vätternrundan ikväll också! Kl. 20.00 börjar han trampa och jag håller alla tummar jag har för dig! Kör så det ryker!!

Helt okej lunchhäng här ;)


Kvällspromenad i bergen !

Haft en bra dag på jobbet. Massa nya gäster och framförallt massa nya ungdomar, vilket är superkul!! Har varit fullt med folk på alla aktiviteter idag :) kom hem runt 20-tiden och tog en lång kvällspromenad i bergen tillsammans med Mia efter det. Jättefin utsikt :) stekte äpple med kanel när vi kom hem! Kan ju vara något av det godaste som finns!! Mums ;)


Day off!

Min första lediga dag på gc har spenderats med ett förmidagspass med body pump, sol och bad på anfi beach, provträning på karaten och avslutats med mat tillsammans med mina fina sambos på balkongen :)
Sådana här dagar är bara för bra!! :)


Kvällspromenad!

Tog en liten promenad upp i berget, mysig utsikt :) har även hittat en dojo några kvarter från lägenheten. Dom kör inte kyokushin men dom tränar iallafall kampsport! :) ska och provträna med dom i veckan och se hur det går ! Spännande!!


Our place !

Har packat upp det sista och fixat lite ikväll! Hotellet är superfint, men jag måste säga att vår lägenhet inte riktigt är lika vacker :p ska fixa lite ljus och blommor till mitt rum så jag får bort lite av "cellkänslan". Den rosa betongklumpen är förresten utsikten från balkongen ;) haha glömde jag säga att spanjorerna troligtvis glömde ljudisolera dessa hus när dom byggdes??! :p öronproppar är absolut ett måste!!


Första jobbdagen på sunwing arguineguin!

Resan hit igår gick bra och smidigt :) träffade mina room mates igår kväll och var sedan ute och käkade med resten av teamet. Idag har jag haft min första jobbdag, superkul!! :) älskar verkligen detta jobbet! Har haft massa olika tävlingar och sportaktiviteter under dagen och det är bra med folk, hotellet är för tillfället fullbokat :)

Körde ett kort ryggpass på gymmet när jag slutat. Verkligen skönt!! Dock är gymmet väldigt litet (dom håller på att bygga ett nytt, större gym), men det lär nog inte bli klart under den tiden jag är här. Glad att det finns ett ställe att träna på i vilket fall! :)
Kollat rock showen och varit ute och käkat tillsammans med lite folk nu på kvällen!
Puss från grankan !


Mot las Palmas!

Sitter för tillfället på flyget mot las Palmas! :) är riktigt taggad för att säsonga där! Ska verkligen bli superkul :)

Det har inte blivit någon ordentlig träning under hela den här veckan. Tror dock jag behövde lite time off efter em! Börjar redan bli sugen igen, så jag hoppas det finns hyfsade träningsmöjligheter i arguineguin. Har iallafall bunkrat upp med lite nödvändigheter i väskan, bl.a trx, gummiband, pads och handskar! Förhoppningsvis klarar jag mig ;)


Djurgården !

Har Fredric på besök här i Stockholm och vi har haft en jättemysig dag :) åkt båt, haft picknick på djurgården, promenerat och ätit glass i gamla stan! En dag som denna kan man verkligen känna att man älskar den svenska sommaren! Härligt att jag iallafall fick en sådan dag innan jag drar för att spendera sommaren utomlands!
Puss !


Skolavslutning !

Igår hade vi de sista lektionerna i skolan för den här terminen. Det här halvåret har gått otroligt fort! Kändes som vi nyligen stod nervösa vid grinden för att gå den första dagen på sörentorp.

Är väldigt glad att jag fått träffa alla fantastiska och underbara människor i min klass! :) har fått äran att tillbringa det sista dygnet tillsammans med dom ute på peders lantställe! Grillning, 5-kamp och massa kortspel! Hade inte kunnat avsluta den här tiden på ett bättre sätt :) ha en superbra sommar!!


Reflektioner

Jag är fortfarande besviken över att jag åkte ut under första matchen på em. Målet var att iallafall ta mig vidare genom att vinna en match. Samtidigt är jag ändå nöjd med min insats. Jag kämpade så gott jag kunde och hade ingenting kvar när jag gick av mattan.

Det som fungerade bra var både de korta och långa slagen, armbågarna och knäna mot magen. Några saker jag hoppats på skulle fungera bättre var knän mot låren och inside lowkicks. Behöver bli säkrare och få bättre precision på dessa tekniker.
Kan iallafall konstatera att jag blivit bra mycket bättre på att jobba på kort distans! :) börjar även få in lite nya tekniker i min "vanliga fighting". Letar dock vidare efter en specifik teknik som har knock potential!!

Här finns en sammanfattning av helgens tävling i Luzern: http://kyokushin.se/


Grankan inom en snar framtid !

Precis avslutat mitt sista jobbpass för säsongen! Imorgon går vi vår sista dag i skolan för terminen. Sedan står klassfest och Fredric-date på schemat innan jag drar till grankan på lördag :) kommer spendera sommaren i arguineguin och planen är att återvända till Sverige den 24 augusti ! Skönt med lite miljöombyte och varmare klimat :) ska bli superkul!!

Luzern !


Vägen till vinst !


Medaljörerna ec 2013!


Sponsorer by:

Vill säga stort tack till nokas värdehantering som varit med och sponsrat mig under våren! Tack för att ni tror på mig :)
http://www.nokas.se/Om-oss/Nokas-Vardehantering


Resultat !


Em!

Förlorade min match med minsta möjliga marginal.. Gick alla förlängningar (ingen skillnad på vågen) och förlorade med 2-3 i flaggor efter sista ronden. Väldigt tråkigt men samtidigt gjorde jag så gott jag kunde. Är ändå glad över att jag gav ruta en tuff match och att hon såg en stor förbättring i mina tekniker sedan sist. Ruta vann sedan klassen ! :)

Tyvärr gick det inget vidare för svenskarna under dagen, men nivån på alla fighters är riktigt hög! Kul tävling och nu har vi lagom landat på hotellrummet efter en kväll med massa dans ;)


Lottningen!!

Kommer gå min första match mot ruta. Vi har mötts 2 gånger tidigare, båda gångerna i u22 finaler då jag förlorat. Så detta kommer bli en jäkligt tuff revansch match!!


Juniorerna !

Lagom landat på hotellet efter en dag i hallen med massa juniormatcher! Sverige har gjort riktigt starka insatser och hållit en bra nivå jämfört med andra länder. Som vanligt stod Litauen för ett stort antal medaljer.

Resultat för svenskarna:
Gerda förlorade tyvärr sin första match mot en polska på domslut efter första ronden. Hon jobbade på under hela matchen men polskan varåt aggressiv och drivande.

Sanne vann sin första match mot en tjej från Litauen efter andra ronden. Hon gick därmed vidare till semifinal där hon mötte en polack. Sanne var drivande och vann matchen på domslut efter första ronden. Vidare till final där hon tyvärr förlorade efter andra ronden. Silver till Sanne!! :)

Rasmus gick sin första match mot en kille från Litauen. Två starka killar och en rolig match att titta på. Rasmus vann på domslut efter andra ronden. Han gick vidare och fick möta arnoldas grevas som han tidigare förlorat mot i litauen. Taggad för revansch!! Rasmus gjorde en riktigt stark insats och hade ett par jodan som van inne, tyvärr utan poäng. Arnoldas var dock den drivande och med hjälp av hårda lowkicks vann hann efter andra ronden. Arnoldas vann sedan klassen !

Milad gjorde en grym match som var väldigt underhållande. Båda killarna var starka och i förlängningen fick han en poänggivande jodan mawash mot sig. Milad var den drivande personen men förlorade tyvärr matchen på poäng .

Chalita tävlade i kata och höll en väldigt hög klass jämfört med de andra. Ett litet misstag drog mer poängen något i en av katorna och det var med små marginaler hon förlorade sin guldtitel. Silver är dock också fint ! :)

Jättekul att vi har så duktiga juniorer som snart kommer göra livet lite jobbigare för oss "gamla" ;) seniorernas lottning har fortfarande inte kommit.. Hoppas på att få den ikväll. Imorgon smäller det !


Rasmus lottning!

Körde ett kort pass skuggfighting och lätt sparring med Oscar på morgonen! Kändes bra :)
Ska snart iväg till arenan!!

Här är Rasmus lottning :


RSS 2.0