Juniorerna !

Lagom landat på hotellet efter en dag i hallen med massa juniormatcher! Sverige har gjort riktigt starka insatser och hållit en bra nivå jämfört med andra länder. Som vanligt stod Litauen för ett stort antal medaljer.

Resultat för svenskarna:
Gerda förlorade tyvärr sin första match mot en polska på domslut efter första ronden. Hon jobbade på under hela matchen men polskan varåt aggressiv och drivande.

Sanne vann sin första match mot en tjej från Litauen efter andra ronden. Hon gick därmed vidare till semifinal där hon mötte en polack. Sanne var drivande och vann matchen på domslut efter första ronden. Vidare till final där hon tyvärr förlorade efter andra ronden. Silver till Sanne!! :)

Rasmus gick sin första match mot en kille från Litauen. Två starka killar och en rolig match att titta på. Rasmus vann på domslut efter andra ronden. Han gick vidare och fick möta arnoldas grevas som han tidigare förlorat mot i litauen. Taggad för revansch!! Rasmus gjorde en riktigt stark insats och hade ett par jodan som van inne, tyvärr utan poäng. Arnoldas var dock den drivande och med hjälp av hårda lowkicks vann hann efter andra ronden. Arnoldas vann sedan klassen !

Milad gjorde en grym match som var väldigt underhållande. Båda killarna var starka och i förlängningen fick han en poänggivande jodan mawash mot sig. Milad var den drivande personen men förlorade tyvärr matchen på poäng .

Chalita tävlade i kata och höll en väldigt hög klass jämfört med de andra. Ett litet misstag drog mer poängen något i en av katorna och det var med små marginaler hon förlorade sin guldtitel. Silver är dock också fint ! :)

Jättekul att vi har så duktiga juniorer som snart kommer göra livet lite jobbigare för oss "gamla" ;) seniorernas lottning har fortfarande inte kommit.. Hoppas på att få den ikväll. Imorgon smäller det !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0