Tankar om fightinglägret !

Tänkte fortsätta berätta lite om helgens fightingläger. Jag har fortfarande inte smält allting, det var väldigt mycket information och tankar på kort tid! Men samtidigt väldigt viktiga och intressanta saker :)
Något som vi jobbade en hel del med var avståndet. Sensei harris som specialiserade sig på kort avstånd, medan sensei marius såklart visade oss sina favorittekniker på långt avstånd! Det var också avsatt 2 enskilda pass för landslaget där vi fick tid att fokusera extra på träning inför tävling, tips på träningsupplägg och hur det rumänska landslaget brukar jobba!
Blir grymt inspirerad när man träffar så duktiga personer som verkligen brinner för det de gör!! Ännu härligare när man kan se hur mycket dom vill och försöker förmedla och gör det på ett glatt och roligt sätt! Stor respekt !!

Körde ett sparringpass igår. Kändes inte alls som min dag, väldigt tungt.. Troligtvis beroende på för lite sömn och en del träning i helgen.
Idag har det varit plugg hela dagen, huvudet på högvarv från 8-17.30 körde 20-min intervaller på löpbandet efter det!! Skönt att bara få slippa tänka så mycket! :p
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0